Sista November

Imorgon är det December, känns konstigt att året börja lida mot sitt slut, men oj så skönt det ska bli med det nya året, det innebär ju en ny vår och förhoppningsvis en lika varm och bra sommar!

Började morgon med frukost, sen började dagens bestyr. Jag fick det ärofyllda uppdraget att rensa avloppet i handfatet i badrummet. Misstankarna om allt hår som klibbat igen hela avloppet visade sig inte vara sanna. Vilken lycka. Det var bara "lite smuts" som behövdes ta bort.

Sen var jag in till Solna Centrum och kollade på lite prylar. Sen åkte jag på jobbet i Sickla. Jag gillar att vara där, och jag gillar (nog som enda stockholmare) att åka dit.

Jag är grymt nöjd över mina nya jeans, och faktiskt med alla andra inköp.

Jag har köpt några julklappar idag också, jag är då allt för snäll.

Imorgon blir det långa timmar på äldreboendet och sen blir det nog en idolfinal.
Puss och Godnatt!

En underbar dag!

Vaknade i morse av väckarklockan och dagens alla bestyr började. Blev en aning försenad och fick springa till bussen för att hinna till arbetsförmedlingen i tid. Mötet gick bra och efter det begav jag mig till stan för en heldag med Alexandra. Vi började med telefonjakt som blev ganska rutten, hade tänkt köpa mig en ny mobil idag eftersom älskade Hubert gett upp hoppet. Men under min och Alex fika i gamla stan insåg jag att mina favorit jeans, mina stuprör från H&M gått sönder mellan benen så fick mina pengar en plötslig vändning. Gick till gallerian och fick hjälp av en trevlig tjej att hitta ett par jeans. Efter alla mina önskemål "dom får inte vara slitna, inte för tvättade, inte för vida men inte heller supersuper smala".
Sen åkte vi till min second hand affär där jag hittade en pashmina sjal för 20kr!

Sen blev det en kvällsfika på odenplan med Emma och Julia.

Tack till Alex för en härlig dag.
Tack till tjejen som fixade mina Koola Anna-Jeans.
Tack till dom söta puckon på affären som inte vet att pashmina sjalar kostar över tusen spänn!
Tack till mannen som gav mig sin Klick-tidning på tuben.
Tack mamma för den goda smörgåsen.
Tack Emma och Julia för fikastunden
Tack till den fina brunögda mannen som gav mig den fina komplimangen på tuben hem...
och slutligen...
Tack alla Stockholmare för en helt perfekt dag!

Nu blir det till att fälla en massa tårar vid Grey´s Anatomi.

Idag är jag eftertraktad

Hej!

Klockan åtta nu på morgonen så började nån av mina kära grannar att använda slagborren, det var den sovmorgonen. Sen ringde dom från dagiset och undrade om jag kune hoppa in, tackade nej för jag vill njuta av min lediga dag. Sen ringde dom från make up store och ville att jag skulle hoppa i, då var jag snabb på att tacka ja. Nu ska jag gå in till solna och köpa tröjorna jga lade undan igår och sen träffa syster på stan för en lunch innnan jag sticker. Åh vad jag älskar att ha mycket att göra!

Shopping och jobb

Precis utkommen från duschen, ska bara klä mig och sminka mig lite fort och sen bär det av till solna centrum, så slår jag död på några timmar och kan kanske passa på att prova en massa kläder som jag tänkte köpa imorgon. Det är så skönt att veta att allt ligger undanlagt i rätt stolek och att det bara är att kasta upp kortet.

See you toonight.

Extra, Extra.

En till början lätt deppig lördag vänds snabbt uppåt med hjälp av extra extra. Jag nämligen älskar penis skämt, vilket alla som känner mig borde veta vid det här laget.

Efter extra extra somnar jag nog, jag är alldeles slut i kroppen. Ledig måndag, och tisdag eftermiddag för den som orkar bryr sig.

Kassakort, trötthet och sliten.

Det känns som om jag inte hinner med att leva. Telefonen är min enda kontakt med mina vänner, men tids nog lugnar det ner sig och jag kan åter börja andas. I och för sig skulle jag med glädje ha det fullt upp fram till mars/april, då, mitt i slasket ska jag skrida fram med ett leende för att välkomna våren.
Men fram till dess består mina dagar av tidiga mornar, mycket jobb, lite arbetsförmedlingen, några duschar, ifyllda kassakort, arbetsgivarintyg, middag, kaffe och kanske en gnutta kärlek.


Jag njuter av att det fortfarande är så varmt i stockholm, om man vill kan man ju till och med använda höstjackan.

Hannah- Det är trist att vi jobbar om varandra och aldrig kan ens prata ett helt samtal på telefonen. Men det blir lätt så när du jobbar kvällar och jag jobbar mornar,.

Annars: PUSS!

Inflyttningsfest

Gårdagen spenderades i Hässelby Villastad på inflyttningsfest hos Simon&Co. Dom har fått tag på världens sötaste hus som dom hyr. Det var en massa roligt folk men eftersom jag jobbar idag fick jag vackert åka hem innan jag egentligen ville. När jag var påväg hem så kände jag att jag hade ont under foten, fick åka till sankt eriksplan och sen ta taxi för foten pallade inte av all promenad. Jag tror typ att hälsenan är konsig eller så har jag sträckt foten underifrån. Så nu har jag precis ringt på jobbet och pratat med personalen, så förmodligen kommer jag idag att få min första frånvaro dag på jobbet, vilket är någonting jag absolut inte vill ha. Men eftersom hela foten värker och hela jobbet innebär tunga lyft så känns det inte så bra och gå dit. Dessvärre så får jag nu min frånvaro som jag inte vill ha. men det är bara att ta.

Nu lägger jag mig snart.

Slaggandet framför tv gav oväntade vändningar, Idol. Erik var faktiskt i Red of roses riktigt bra. Det trodde jag aldrig skulle inträffa. Men varför sjunger alla idoler så faskt.
Snart ska jag krypa i sängs för att komma upp imorgon. Karro kommer inte så jag får klara mig själv på festen, men det lär nog vara en massa härliga människor på festen, så det går nog bra iaf.
I veckan har jag en massa praktik. roligt. och så hoppas jag att jag får jobba nästa helg, för jag är så luspank man bara kan bli och känner inte för att vara ledig när jag ändå bara skulle kunna ligga hemma.

Papiljotter i hela håret.

Vart tog alla killar vägen?

Sommarhalvåret i stockholm är underbart, helt plötsligt dyker det upp snygga killar/män/karlar runt varje hörn. Hjärnan hinner knappt med att registrera alla dessa skönheter. Sen blir det höst och alla verkar gå upp i rök eller så har dom lyckas fånga någon under sommaren som dom nu dricker tea tillsammans med.  Därför blev jag så glad idag när jag var i centrum och vandrade runt, helt plöstligt från ingenstans ser jag dagens skönhet. Ni vet, en sån fin kille som gör att det rycker i hela kroppen, man vågar nästan inte möta hans blick men kan ändå inte rå för att han är allt man ser. Härligt. Tack! Jag ska leva på hans leende hela dagen. Ikväll blir det lugnt, ska upp halv sex imorgon för jobb så snart lägger jag mig framför tvn och ligger där tills jag måste gå till sängen. I och för sig så ska jag försöka rulla upp håret idag också.
Vi får se hur det blir med den saken.

Idag har det varit 10+ grader, jag har åter igen fått använda min skinnjacka och mina mockastövlar, sånt är skönt.

Regn och härligt.

Härliga stämmor till en röst jag älskar. Inatt sover jag nog extra gott.

And I am not afraid to try it on my own
I don't care if I'm right or wrong
I'll live my life the way I feel
No matter what, I wanna keep it real you know
Time for me to do it on my own.

Så är det serrú!

Idag har jag haft en trevlig dag på jobbet, lika så igår. Imorgon har jag en massa ärenden att uträtta innan jag beger mig på att arbeta av helgen. Och trycka in Karro och inflyttningsfesten också.

Hemma i Jämtland smälter snön bort av regnet till morfars förtvivlan, själv njuter jag av att veta att stockholm får ca +9 c på lördag! Hellre varmt och regn än kallt och snö.

God Kväll!

Precis hemkommen från jobbet, ska ta och krypa till sängs nu så jag kommer upp imorgon. Livet rullar på, jag jobbar och stressar som vanligt, och ibland, hinner jag till och med ta det lugnt ett tag.

I helgen blir det jobb, sen kommer Karro hit och stannar från lördag till söndag. Mitt emellan mina arbetspass, vilket passade alldeles förträffligt bra. Och mitt i allt detta, ska jag (vi) även hinna med en stor fet inflyttnignsfest. Trevligt.

Sov så gott kära vänner! Puss

Godmorgon

Inatt vaknade jag, så där lagomt kallsvettig av att jag grät. Jag avskyr att gråta i sömnen eftersom jag då inte har någon chans att påverka vad jag gör. Och varför gråter man först i drömmen och när man senare vaknar så bölar man som aldrig förr.

Igår när jag kom hem från jobbet och klev innanför dörren här hemma fick jag mig en chock. Mammas bästa kompis man var här och satte fast golvlister, listerna han hade sågat till i hallen så att varje par av mina kära skor var övertäckta med små små spån partiklar. Idag fortsätter arbetet och sen ska jag med hela min själ rengöra mina skor.

Nu har jag haft ont i huvudet i en vecka, jag hoppas att den snart går över.

Någon som vill dela en flaska vin med mig ikväll, jag är nämligen halvledig imorgon innan min praktik.

Fredag

Det sköna med att må dåligt, är att man mår så mycket bättre när man sen mår bra!

Nere, less och osäkra kort... Livet i ett nötskal...

Imorgon är det jobb och sen smink och sen vet jag inte. Sen ska jag sova...

Back in town.

På vägen hem tillbaka tillbaka till Stockholm njöt jag, och det var så skönt att veta att jag är helt fullspäckad i en hel vecka. Men nu är jag iaf tillbaka. Skönt och tomt. Idag har jag haft praktik, trevligt. Och imorgon går jag återigen på schemat för helgen. Känns konstigt att jag faktiskt varit ledig förra helgen, eftersom jag inte kommer ihåg när jag senast var ledig en hel helg. Så nu tar jag nog på mig varje helg fram till december, jag har ju ändå inga pengar att göra någonting för, då är det meningslöst att vara ledig. Money rules our World!

Du efterlämnar ett tomrum, inget ljus tränger in där. Där jag är helt ensam, bara för att brottas med demoner som du lämnade mig med. Men jag ler ändå, för det var värt det och är det än idag. Och en dag, ska jag berätta allt för dig. Så att du vet. Men vägen dit är lång.
Slutsats: What doesn´t kills you makes you stronger.


Bakis Fest på Batterigränd

Gårdagen var grymt trevlig, först förfestade jag helt själv i lägenheten, drack lite drinkar osv. Sen hem till ex-svärisarna, sen ner på krogen med Karro där jag själv lyckades fylla min lilla kropp med ofantliga mängder alkohol, men kul hade vi. Vaknade ett idag och ville bara dra någonting fult över mig. Det är väldigt sällan som jag blir så berusad. Så idag blev det slagg med pizza och en massa läsk.
Tänkte försöka sova snart för jag är väldigt trött i kroppen, imorgon ska jag till tandläkaren innan jag beger mig hemåt.

Are you my bitch?

Lördag kväll i Östersund

Jag som normalt sett verkligen gillar att åka tåg fick igår känna på hur det känns att inte gilla det. En halvtimme försenad rullade vi slutligen ifrån centralen i Stockholm. Sen var vi uppe i en timmes försening. Och sen, kunde inte tåget köra in till östersund pga av spårfel eller nått liknade. Hannah fick då köra in tioll Brunflo och hämta mig. Sen bar det in till stan, ner på Wedemarks och åt en macka. Hem till anne och hämtade hennes saker, ner till lillänge och systemet och sen hem. Sminkade oss och gjorde oss klar.
Sen började jag och hannah och dansa till absolut hits 1994, bildbevis finns på http://enna.blogg.se

Ner på stan och in på krogen. och Jag Dansade!! Och jag hade så där lagomt kul..

Tjo!


En jävla Lista

1. Var hittade du den här listan?
Jag snodde den av Kickan
2. Var är dina föräldrar födda?
Pappa är född i en vrå i barndomshuset, mamma skulle jag tro är född i Sollefteå (fast jag vet inte)
3. Vad är det senaste du installerade på datorn?
Jag installerar aldrig något, kanske därför datorn beter sig som den gör.
4. Vilken är din favoritrestaurang?
Vet faktiskt inte.
5. När badade du i en pool senast?
Förmodligen i Spanien för 2½år sedan
6. Har du varit med i någon skolpjäs?
Ja, en del sämre, några få lite bättre. Bäst var Fet-Christin (!)
7. Hur många barn vill du ha?
Med rätt karl-nån/några, med fel karl-inga
8. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
Jag har lite svårt för Jazz men börjar sakta kommer förbi mina hinder.
All musik är bra, bara man lär sig att se skönheten i den.
9. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
Det vore ju bra om jag skulle vilja rösta på samma som idag.
10. Vad har du för TV-kanaler?
1,2,3,4,5,6, Eurosport, Discovery,kunskapskanalen, mtv, cartoon network, F (finskt) m.m.

11. Har du åkt moped någon gång?
Ja, jag körde till och med en gång.
12. Har du busringt någon gång?
Alldeles för många gånger.
13. Har du fått felparkeringsböter?
Nej, inte ännu.
14. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
Kanske om chansen dök upp, men skulle förmodligen avstå.
15. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Jag har varit i Turkiet, på den sidan som ligger i Asien.

16. Har du en egen trädgård?
Nej, men några egna blommor på flickrummet hos pappa.
17. Vilken är din favorit bland tecknade serier?
Jag har alltid gillat Bamse, tv- my little ponny
18. Kan du alla orden i nationalsången?
Jag kan allt.
19. Badkar eller duschkabin?
Badkar, gärna med en BadKarl.
20. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
I måndags såg jag Casanova, den är bra.

21. Favoritpizza?
Äter bara Vesuvio
22. Chips eller popcorn?
Popcorn
23. Vilken färg på läppstift använder du?
China Red (knallrött)
24. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
Nej
25. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
Inte vad jag vet/kommer ihåg

26. Apelsin- eller äppeljuice?
Äppel

27. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Alla tjejerna från kursen på våran gemensamma avslutningsfrukost. Det blev si så där ca 20 olika beställningar.
28. Favoritchoklad?
Marabous mörka med Hallon
29. När röstade du senast?
I riksdagsvalet.
30. När åt du en hemodlad tomat sist?
Jag åt en på jobbet i sommar, som jag norpade från balkongen.

31. Har du vunnit en prispokal någon gång?
Ja! Jag vann över Kickan i en Snowboardtävling, mest för att jag kom upp över hoppet =)
32. Är du bra på matlagning?
Jag är väldigt bra när jag väl försöker.
33. Klarar du att tanka själv?
Självklart, men pappas Volvo kan vara en svår sak.
34. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?
Nej, men har många gånger velat.
35. Pepsi eller Coca Cola?
Coca Cola

36. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
Just nu springer jag omkring i sexiga sjukvårdskläder på jobbet.
37. Vad var det senaste du handlade?
Rese-fika tills imorgon, godis, dricka och en förpackning Kaffe Latte.
38. Har du kräkts offentligt?
Ja.
39. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
Gärna lyckligt kär med några miljoner
40. Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
Absolut

41. Har du ringt något betalnummer?
Bingolotto, lyckochansen osv. JA!
42. Kan man vara vän med sitt ex?
ja, Så länge ingen vill ha sex med den andre.
43. Vem var det du besökte på sjukhus senast?
Pappa, när han hade lunginflamation. Han såg ut som ett lik.
44. Hade du mycket hår som liten bebis?
Några fjun, men desto mer bebishår som vuxen.
45. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
Orginalet.
46. Vad har du i din väska?
Plånbok, kalender, spray, parfym, deo, smink, tuggummi, pennor, hårnålar, gummisnobbar, servetter, tamponger, pennkam, cdskivor, paraply, nycklar, vattenflaska, bok, tågbiljetter, cd freestayle (moderna bodil) ett par nya trosor, ett par strumpor, gamla godispapper m.m m.m......
47. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Jag vill gärna ha en sista cigg precis innan jag borstar tänderna.
48. Vad är du tacksam för idag?
Mina nya vinterjacka(som inte alls är så varm som jag trodde) och min familj...


Torsdag

Innan vintern går mot sitt slut så ska jag fan i mig köpa mig ett par broddar, annars kommer jag snart att bryta lårbenet!

Packa alla saker, nylonstumpor under stöprörsjeansen är bra när det är kallt. Klänningen på byxorna och benvärmare på benen är också bra hålla sig varm-knep.

Det snöar här i Stockholm idag...

Vaknade imorse, kikade ut genom fönstret och då frös jag till is. Snö. Snö så långt ögat kan nå.
Blåsigt, vitt och kyligt. Trist.

Idag blir det jobb, jag hoppas att det blir trevligt. Och att kvällen passerar relativt snabbt, sen måste jag börja packa, imorgon jobbar jag morgon och tror mig redan nu veta att jag kommer vara trött.
Sen på fredag morgon klockan åtta går tåget mot östersund, förhoppningsvis så går det bra, utan förseningar och kaos. Sen kommer jag att befinna mig i Hannahs Skrubb över helgen. Mysigt.

Känns skönt att jag köpte en jacka igår, för det ser ut som att jag kommer behöva den idag.