Förbaskade Mage!

Jag var lite seg på förmiddagen, men slutligen kom jag iväg till exets föräldrar, var där i nån timme och umgicks innan jag och hannah begav oss återigen till hennes jobb för att käka middag. Det blev löjrom till förrätt och kyckling till huvudrätt, synd bara att jag inte tänker på att jag inte längre orkar äta så mycket som förr. Jag orkade inte ens all kyckling. Sen tog jag notan då hannah bjudit på taxi, drinkar och entre igår. Kvitt.
Efter maten kom det en massa krogmänniskor och sällskapade, vi gick på simon och viktor och nu är jag hemma hos hannah, jag har kört en liten liten sväng med bilen, men vad trist det är när man inte är pepp på att festa, och när magen spelar techno! Så jag lämnade hannah till att göra det bästa av kvällen och inte behöva förklara att surpuppan i hörnet är hennes vän... Imorgon åker jag hem igen, och det ska bli skönt. Vill få njuta lite av att vara ledig hemma också, så det blir till att städa imorgon för att sedan ha hela tisdagen ledig.

Roligt att hannah tycker att hon spenderar så mycket tid på jobbet (vilket man iofs gör när man jobbar heltid), men om man dessutom också är på jobbet var dag när man är ledig. Ja, då är man ju på jobbet jämt.Söndag

Efter lite cola, godis och kalle och chokladfabriken känner jag mig bra. Gårdagen var trevlig, Vi tog en drink på hannahs jobb innan vi gick och såg EMD. Therese avvek tidigt och missade EMD och eftersom hon så gärna ville ha en fotografi på dem så var jag ju tvungen att ta en bild på mig och dom och skicka till henne. Haha, hur kul är det inte att jag har en bild på mig och emd-mattias i min mobil!

Idag blir det det till att träffa Carin, och det ska bli kul.


Östersund

Efter två sen sist är jag nu tillbaka i östersund, iklädd min nya jacka som är helt fantastik!

Här är saker som vanligt men ändå annolunda, ikväll blir det en utgång, har hört att EMD spelar på olles ikväll men det är just nu osäkert vart vi hamnar. Jag har även lyckats trycka in en lunch-dejt med Sanna, för hon satt på news när jag och Hannah kom dit, det var kul. Sen var jag även hem till kusinen ett kort ögonblick för att kika in hennes crib.

Ikväll blir det som sagt lite utgång med hannah, stina och therese, och imorgon ska jag träffa min föredetta "svärmor".

Hoppas ni alla får en mysig lördagskväll, Puss

Ny Jacka på ingång... Yes!

Idag efter jobbet mötte jag upp alexandra för att lämna  tillbaka nycklarna för gamla lägenheten, känns skönt. och ännu skönare är att jag idag också lagt undan en jacka, super glad. På fredag ska jag hämta den! Yes.

Och på lördag då åker jag hem till östersund, för att träffa hannah och peters mamma. Det ska blir kul.

I övrigt så funkar det mesta ganska bra, men nu måste jag fortsätta socialisera med Maria och Alex.

Hoppas att ni alla mår! Puss

Jag lever och mår bra.

Just nu befinner jag jag mig hos mamma maria, här ammas det och gnyr emellanåt men Edda är jätte söt.
Det blir ett snabbt inlägg, familjen tjäder ska sova och jag ska gå hem till mig och lägga mig och sova. Lägenheten är helt okej, och helgen har varit bra!

Hoppasallt är bra med er!

Puss

Godmorgon.

En halvtimme innan klockan skulle ringa vaknade jag, så då tyckte jag att det var lika bra att kliva upp. Idag är det torsdag, och nu är det också oktober. Tänk vad tiden går fort. Tänk så många dagar som man inte har något minne av, så mycket tid som flygit förbi utan att man regestretat den. Idag ska jag hämta nycklarna till lägenheten innan jobbet. Så jag hinner väl i stort sett bara hämta dom och gå dit innan jag måste åka iväg. Jag håller tummarna för att den är bra städad och att det inte är så mycket hål i väggarna.

Det mesta är packat nu,dock har jag packat väldigt dåligt tror jag. Mina kartonger kommer att väga bly då jag inte tänkt på att packa tunga och lätta saker tillsammans. Hyrbilen är bokad, det enda som är, är ifall den har två el tre sittplatser. Hjälpen är klar, så det blir bara till att ta på sig sköna kläder på lördagen och räkna med träningsverk på söndagen. 

I  tisdags var jag hos öronläkaren, där jag fick beskedet att mina hörsel var bra mycket sämre än jag själv trodde. Så nu är en remiss skickad till landstinget. Och vet ni vad, Jag behöver tydligen hörapparater! På båda öronen. Självklart bröt jag ihop lite smått hos läkaren efter det beskedet. Det känns inte jätte kul att ha, när man bara är 23 (vilket jag förmodligen kommer att vara vid de tidpunkten), Ringde till far efteråt och grät. Senare på kvällen lugnade jag iaf ner mig. Om jag inte använder dom, kommer min hörsel inte att bli sämre. Så jag ska köpa hem ett par så får man väl se senare vad jag tycker. Poängen med detta är att oftast är hörapparaterna från landstinget inte så snygga, utan oftast stora och klumpiga, medans de man kan köpa privat är både små och snyggare. Sen är också prisskillnaden därefter. På sjukhuset kostar de 600kr medans de privata kostar 12-15000 per snäcka!  Medans ifall jag känner att en helt ny värld öppnas för mig genom att använda de, så kanske ett par snygga blir en prioritering.

Igår kväll trodde jag förresten att maria var på bb, ringde utan svar, sen ringde jag hennes syster, och när hon inte svarade ringde jag emma. och när jag insåg att ingen av dom svarade vid tio tiden på kvällen så trodde jag nästan att det var dags. Men nej. Maria hade bara sovit!

Hoppas ni alla får en fin dag. Puss