kaffe,läsa,sola

Jag borde städa i lägenheten innan jag får besök imorgon, så jag har lite smått börjat att torka i badrummet, så imorgon innan jobbet behöver jag bara dammsuga stället så är det okej.
Nu ska jag bege mig ut i solen, och lägga mig och läsa. Kanske ska jag möta upp mor och systrar som ska hejja på syster1´s tappra pojkvän som ska ge sig på att försöka springa maran, tok säger jag och ger honom en lycka till tanke! Från fyra blir det jobb.

Nu har jag i flera dagar i rad varit ute i endast lite lite mascara, tanken är att jag ska få lite färg i ansiktet istället. Igår blev det nog lite grann även om solen mestadels var bland molnen.

Puss

Fint..

Det finns en hemsida blickar.se där man kan registrera en blick man kanske fått eller gett. Och där ska man då kunna hitta varandra, det tycker jag är fint.

Jag har haft en fin dag med fröken rolen i humlegården, ätit god mat och senare druckit rose i en park med trevlig sällskap. Nu ska jag sova och imorgon väntar en ny och förhoppningsvis trevlig dag. Det lutar åt en 25-30grader varmt i stockholm de närmsta dagarna, det blir trevligt eftersom jag har semester halva nästa vecka och får besök.

Sov så gott.


Solsken

Gårdagen bjöd på en massa solsken, min kropp luktade solkysst halva dagen. På kvällen var jag bjuden till syster Malin på födelsedagskalas, där bjöds det på smörgåstårta.
image358
Mätt och belåten av dagen åkte jag hem och somnade skönt.

Idag ska jag möta upp fröken Rolen för lite melon inne i stan, senare ikväll beger jag mig också ut på min första dejt sedan Den Fina. Håll era tummar för mig!

Ha en underbar dag. Puss

Jag skulle önska...

att jag hade nått kul att berätta.
Såsom att jag shoppat världens bästa plagg, vilket jag inte har eftersom min lön denna månad var ett riktigt bottenskrap. Eller att jag träffat världens mest fantastiska man, det kan jag inte, för jag har ingen lust att lära känna någon och tycker mest att alla bara ser tråkig ut. Eller att jag varit på en jätte kul fest, inte heller det, kom på idag att jag endast har varit ute och lullat runt typ 2 gånger sen i November! kanske att jag lagat världens godaste mat, dock blev det bara makaroner och korv till middag. Ser ni. Jag vill så mycket, men gör ingenting åt det.

Det är sommar, jag borde spricka av energi och kreativitet. Har jag gått och blivit bitter och cynisk?

ingen intresseklubb.

Jag har inte så mycket att skriva, förhoppningsvis blir det bättre nästa vecka, då kommer therése och jag kanske har nya kort att lägga ut. Nya förhoppningar. Nya tankar. Nya Mål.

Ta hand om er.


Söndag förmiddag..

Solen skiner, jag är vaken, duschad, sminkad och redo att bege mig ut. Planen är att åka in till stan, handla lite nödvändigheter samt att lägga mig någonstans för att läsa. Det är en lättnad att jag är klar med skolan och kan åter igen hänge mig åt att läsa. Jag har läst väldigt lite böcker sen jag började med skolan, anledningen är att jag oftast helt försvinner i böckerna och har svårt att lägga ifrån mig den.

Om fyra timmar ska jag återigen befinna mig på jobbet för att förmodligen disskutera schlager med tanterna, roligt  att alla svenskar hade så höga tankar om charlotte. Eftersom hon hamnade på 21 plats. Efter halva röstningen låg alla nordiska länder, sverige,danmark,norge, finland plus, england, spanien på sidan med lite poäng, medans serbien, armenien osv låg på höga poäng. Och det är väl kanske inte så konstigt. Deras musik låter ganska lika vilka förmodligen gör att dom tilltalar varandra och därav höga poäng.

Önskar min kära mor en underbar dag såhär på morsdag, för hon är verkligen toppen!

Önskar alla er, en underbar söndag. Puss!


Tänk vad fint det hade kunnat bli..


latte, läsning och jobb

Jag har inte så mycket att skriva om, därav den dåliga uppdateringen. Men jag kan iaf berätta för er som undrar, jag fick VG i naturkunskapen. Känner mig nöjd. Idag innan jobbet åkte jag in till stan för en seven latte och köpte mig en bok, sen lade jag mig på en liten gräsfläck och drack min kaffe och läste min bok. Jobbet gick bra och jag känner mig nöjd över att jobba igen, det är skönt, och efter måndagen (och min sista nk lektion) hoppas jag få jobba mycket mera.

Nu ska jag återgå till läsningen. Ta hand om er!


en ledig torsdag i mitt liv...

vaknade sju, gick ner i tvättstugan och slängde in kläderna. Upp igen, ställde klockan på nio och somnade om, vaknade igen v id nio och gick ner och hängde tvätten, upp igen, ställde klockan på elva och sov ett tag till. Vid halv tolv ringde maria och vi träffades inne i stan för nån jobbgrej på gallerian. Vi fick en massa godis och pratade med massa folk, tyvärr sa väl alla samma sak. Såna saker som dom alltid säger, att man ska lämna ansökan personligen, att man ska vara framåt etc. En snabbintervju på hm blev det iaf.

Sen åkte jag iväg till solna um för att få nya p-piller och nu är jag hos mamma (som förövrigt gottar sig i grekland) och ska skriva ut lite ansökningar. Och så tänkte jag blåsa iväg och ge iväg dom personligen.

Imorgon har jag redovisningen på skolan om cannabis grejen, hoppas att det går bra, och sen blir det jobb hela helgen.

Nej nu ska jag ta tag i det jag kom hit för att göra.
Ta hand om er.

Cannabis och hemskrivning.

Måndag igen, imorse var jag trots allt inte så trött som jag hade förväntat mig. Gårdagen  på jobbet gick okej, blev en himla massa saker som skulle hända hela tiden, men trött var jag när jag kom hem. Ont i ryggen, jag måste verkligen bli bättre på att tänka mig för när jag lyfter och flyttar mina tanter och farbröder.

Nu har jag precis suttit och pluggat, har en hemskrivning i nkb som ska vara inne på onsdag, och äntligen börjar jag se lite ljus i tunneln även om det är mycket kvar. Och på fredag ska jag ha min redovisning om cannabis för klassen, har försökt renskriva det jag ska säga under dagen, men ack vad svårt det kan vara att omvandla svåra meningar till lättförstådda. Men det löser sig säkert, tror att jag får vg i slutbetyg hur det än går, men om jag gör riktigt bra ifrån mig kan det bli ett mvg och det är det kanske värt att kämpa för.

Nej nu ska jag iväg och önskar er alla en trevlig måndag.

Gamla sminkbilder..

Edens Lustgård
edens lustgård
Den här var jag under utbildningen väldigt nöjd med, det är jag fortfarande,
och stolt över att någon vågade visa lite hud för min skull.


Hungrig som en varg.

Idag (förhoppningsvis endast idag) har jag en tjock-dag. Ni vet en sån dag då jeansen känns tre stolekar för små, magen hänger över allt, håret är fett och ansiktet täckt med finnar. alla dessa saker är såna som man själv ser vart man än vänder trynet, men som förmodligen ingen medmänniska ser.

Jag har ätit alldeles för mycket knäckebröd de senaste två dagar, knäckebröd med ost, och för mycket frukt, för mycket grönsaker och dipp, för mycket mat och druckit för mycket mjölk. Oavsett hur mycket jag äter känner jag mig hungrig igen efter bara ett tag. och nu har jag ändå ätit bra, massa fibrer och sånt. Förhoppningsvis har jag bara ägglossning och är ägglossnings hungrig. Isf går det över snart och jag känner mig som mig själv igen.
eller så är jag gravid, och då har jag garanterat ingen ägglossning. Men ni behöver inte oroa er. Det är nog bara vanlig hunger.

image357

En lördag i mitt liv.

Jag är hemma från jobbet, tänkte hoppa in i duschen nu, äta lite och ligga framför tvn hela kvällen. Börjar åter jobba imorgon klockan sju, och jobbar till åtta på kvällen. det fattades personal, och eftersom jag har så få timmar denna vecka tyckte jag att det var lika bra att ta på mig en hel dag, en helgdag med lite mer betalt.

Ta hand om er kära!

Minnen


Det finns i dina ögon, jag ser det, när du tror att jag inte ser.
Det syns i ditt kroppsspråk, och ditt sätt att vara.
Det känns i dina armar när du håller mig.

Jag njuter att doften från dig, att vara dig nära.

Men när det är över, vill jag kunna...
Se bakåt, sträcka på mig och le vid mina minnen.
För ack, så fina minnen vi skapat tillsammans.

Love is all you need.

Men annars känns allt okej..

Idag fick jag det coolaste MMS jag någonsin fått, en bebis som vinkade till tant Bodil.
Tänk att jag har tre stycken bebisar att se fram emot till hösten, först kommer syrrans, och jag blir moster, sen kommer två kompisar och jag blir äntligen ännu mera tant. I måndags kväll gick jag upp ett steg på "tant-listan" jag löste soduko på tunnelbanan! Och tog med min tidningen när jag var framme, ni skulle ha sett minen på mitt sällskap.  "men bodil, just när jag trodde att du inte kunde bli mer tant".

" Du har ingen tur alls i kärlek, men annars känns allt rätt okej"

Ungefär sådär lät mitt horoskop i Aftonbladet idag, jag är tacksam att jag läste den nu påväg hem, för vid sextiden på morgon hade jag tagit det personligt. Men va fan, jag ska träffa brudarna ikväll för att hänga i kungsan straxt, det är rixfm festivalen och vi ska sätta oss någonstans och dricka lite kaffe och sånt.

Så därför, Adjö för ett tag, måste hoppa in i duschen och göra mig klar.

Puss

Blodsocker..

Idag har vi haft labb på skolan om blodsocker, det är intressant, den här delen är förmodligen den jag uppskattar mest med naturkunskap, kroppen, blodet osv. Fick även tillbaka provet jag skrev för två veckor sedan, trots mitt ordförråd likt en femårings lyckades jag på något sätt få Vg på detta prov också. Kanske blir det ett vg i slutbetyg även här? Det återstår väl att se efter min redovisning om cannabis.

Jag hade en härlig ledig dag igår, och njöt av att inte göra någonting speciellt. Oftast är jag väldigt dålig på att uppskatta att bara vara hemma. Men igår var en sån dag.

Nu ska jag se lite på tv, och imorgon blir det jobb. Härligt, jag har inte jobbat på över 1½vecka, så det ska bli skönt att komma igång igen.

Ta hand om er!

Love song

I'm not gonna write you a love song
'cause you tell me it's make or break in this
If you're on your way
I'm not gonna write you to stay
If your heart is nowhere in it
I don't want it for a minute
Babe, I'll walk the seven seas when I believe that
There's a reason to
Write you a love song today

Bebisfilm.

Under gårdagen blev det inget inlägg, för att jag helt enkelt inte prioriterade datorn. Jag åkte ut till täby till syrran för en fika stund och för att se en film från ultraljudet, moster blev lite rädd för pyret där ett tag..

Efter det åkte jag med platsbror till sumpan där jag hoppade på tåget hemåt, stannade inne i stan med Emma O ett tag för en kaffe och lite käk på tacobar. Sen åkte jag hem, hade tänkt promenera hem en bit, men fick vackert sitta kvar till stationen innan hemma, för jag har blåser på varje tå efter mina skor i lördagskväll.

Jag och alex kollade på idol- nostalgi på kanal 400 igår kväll, så det blev en del sköna skratt innan det var dags att krypa till sängs.

Idag har jag varit på Noaks Ark på Eriksbergsgatan 46, på föreläsning och HIV. Hon som pratade var grym, informativ och ändå lätt och rolig att lyssna på.
Undra hur många i Sverige som faktiskt kollat sig för HIV, och det är väl ändå en sån sak man borde vilja kolla iaf kanske en gång varje/vartannat år?

Årets första picknick.

Trots pencilin kur begav jag mig ut igår kväll, efter en kilometers promenad nådde jag och sara vårt mål, tände eld på grillen, och bara myste, lite mer kläder kanske vi hade kunnat ta på oss men men.
Efter några timmar i parken med grillade kotletter, majs, tzatsiki och mera begav vi oss hemåt. Skavsår täckte mina fötter med ändå dansade vi hela vägen med med fisken i högsta hugg.

Bilder kommer senare.

Nu ska jag göra mig klar för att åka till syster på fika.
Puss

Dejt med sara.

Nu ska jag åka in till stan och träffa sara, jag ska sitta i skuggan och försöka vara lite social.
Kan ju inte ligga hemma hela dagen, det vore avskyvärt. Inte sola, bara vara.
Dricka kaffe, cola och äta kakor.

Tror på möten mellan människor..

Jag är där, igen,
efter månaders tystnad.
Tillbaka, igen,
bittert, vemodigt.
Letar inte, ibland kan jag,
svara lite snabbt,
inget att lägga energi på,
jag är inte redo för det än,
jag orkar inte tänka så.

En dag kanske jag får lusten tillbaka,
svårt att tro det,
tror på möten mellan människor.
Det är min tro.


Sommar och Sol

Huvudvärken är borta, likaså febern, och jag är ledsen över att jag måste ligga inne hela dagen.
Det är sjukt fint väder ute och alexandra springer omkring i sommarkläder och ska ut och sola. Lite avis blir jag. Men jag ska hålla mig inne, får hålla till godo med fruktsoppa och tv.

Igår kom emma hit och joinade mig med tacos och mys. Härligt!

En man..

Jag har alltid haft väldigt höga krav på människor (speciellt män) i min omgivning.
Jag trodde verkligen på den fina, på att det vi hade var nått speciellt och nått fint. Vi passar väldigt bra tillsammans just nu, men i det långa loppet är våra mål väldigt olika. Vi vill få ut olika saker av livet. Vilket får mig att tänka, borde inte leta efter någon som får mig att må bra om flera år, någon att leva med. Borde försöka lägga ner min tid på mig själv, och på någon som får mig att må bra för stunden.


På Svt just nu..

Just nu visas Englas begravning på svt, men är det rätt att visa den. Begravningar är jobbiga, tråkiga och sorgliga. Borde alla i sverige ha rätt att följa begravningen? Jag tycker nog att det hade varit bättre om den varit privat, som begravningar borde vara.

antibiotika.

Vilken natt alltså, vet inte hur många gånger jag vaknat, virrat. Fryst, svettats, gått på toa, virrat omkring i rummet. Stackars alex som måste stå ut med mig. Så det blev ingen skola för mig idag, och inte heller något jobb. Jag har nyss kommit hem från vårdcentralen där jag fått antibiotika. Så nu jävlar, peppar peppar.

Jädrans feber

Idag har jag tagit fyra alvedon på förmiddagen och febern har fortfarande inte släppt. Det lutar åt att jag måste besöka läkaren imorgon och vara hemma från jobbet, hur ogärna jag än vill det. Men jag kan trots allt inte jobba med feber som inte ens försvinner av värktabletter, jag kan inte smitta ner tanterna, så, Dom klarar inte det.

Ruttet, mega ruttet! Snälla solen skiner, gör mig frisk!

halsinfektion tro?

Imorse när jag vaknade var jag grymt uppsvälld i halsen, i de små resterna av mina halsmandlar som jag har kvar, känns det som om hjärtat tagit in på semester, pulserar gör det iaf. Ringde till vårdcentralen och dom hänvisade mig till närakuten, där sa tjejen jag pratade med att jag ska vänta och se om det blir sämre el bättre under helgen, och isf komma  tillbaka då. Om jag inte blir bättre får jag nog vänta till på måndag, i helgen jobbar jag och ser egentligen ingen möjlighet till att klämma in ett läkarbesök. Nyss tryckt i min två alvedon och hoppas att febern går ner iaf, trevligt, då får jag vara hög på alvedon i helgen!

Var tv bättre förr?

Fredagar och lördagar, vad är det på tv?
Så ska det låta, körslaget, lets dance mfl.

Idag har jag haft två samtal ang tv, kommer ihåg alla dessa program som man gillade när man var liten, då fredagar och lördagar kändes som speciella dagar. Små Stjärnorna, fångarna på fortet, sikta mot stjärnorna, kär och galen. Mamma hade lagat god mat med efterrätt, jag och malin fick dricka läsk till maten och senare under kvällen åt det kanske popcorn och sånt framför tvn. Men framför allt, i min familj var det lite av tradition om att alla skulle vara samlade framför tvn. Även pappa som efter tjugo minuter somnade och satt och sov i soffan.

Är det bara jag som tycker att utbudet på tv (framför allt på helger) blivit mycket sämre, el är man bara svår att tillfredsställa som vuxen tv-tittare?

Nej jag tycker att lotta engberg borde sluta med körslaget och starta upp kär och galen, är det inte fler som gidfter sig nu än på flera år, och vill inte folk att det ska vara så spektakulärt som möjligt, det kan väl inte finnas en bättre tid för Kär och Galen?

Nej, nu kryper jag verkligen till sängs.
Puss

Tusen miljoners fräknar..

Ni som känner mig vet hur snyggt jag tycker att människor med rödlätt hår är! Jag bara älskar det! Särskillt på en person med tusen miljoner vackra fräknar. Jag skulle önska att jag vore snygg i röd/orange hår och att jag hade fräknar. Åh vad jag önskar det!

Man uppskattar väldigt sällan det man har, och jag ska försöka bli bättre på det. Det är inte hela världen att jag är gråhårig trots min unga ålder, jag är ju nästan frisk iaf och det borde väl räknas som nått.

Nu säger jag godnatt, ta hand om er allesammans.
Puss

Många tankar idag igen.

Nu har mina tankar återigen vandrat iväg, denna gång är det med tyngdpunkten på bra saker.
Jag hoppas hinna slinka in på en second hand imorgon när jag ska träffa emma, vore kul att kika lite. Jag önskar också att solen skiner imorgon för då jag ska övertala emma och att spela kubb med mig.

Jag kan bli lite bitter över att jag jobbar hela helgen, när jag sett i tidningarna att solen ska gassa och värmen krypa upp till 20-25 grader, men jag ska inte tänka så. Jag ska vara glad åt att jag får jobba, trösta mig med att sommaren inte kommit och att helgen inte är den enda gången solen visar sitt vackra tryne.

Godkväll



Igår var jag och fick mitt sommarschema på äldreboendet, jag är nöjd över tiderna, mycket jobb ser det ut som, det kommer jag att uppskatta. Sen var jag till mamma och lagade två par byxor, så nu ska jag slita lite till på dom.
Sen på kvällen åt jag sprödbakad fisk, potatis och sås. Det är en sån rätt som jag i stort sett inte ätit sen jag slutade gymnasiet, och när det blir det till mat på äldreboendet brukar jag bli väldigt glad. Och igår fick jag äta det och det var grymt gott.

Imorgon är jag ledig och ska spendera min dag i tvättstugan och med emma.
Puss


Nu sticker jag...







In till stan och dricker öl i solen med min gamla östersundskombo!
På återseende, njut av solen och möjligheterna som ni finner!
Puss 








Får jag gunga ett tag...

image356
Finns det ett barn som suttit på denna gunga och bara varit glad åt livet, den största frågan var, vad blir det till middag, kommer jag få chans på henne, får jag den radiostyrda bilen i present? Växte denna pojke upp till en man, och insåg att livet inte var vad han förväntat sig...

Jag ville sätta mig på gungan och slippa ifrån "vuxenlivet"  för en stund och bara låta tankarna försvinna.

Min dag i bilder..


Frukost på string med alex,

Tillbringade eftermiddagen på balkongen,
filosofera, fundera och plugga.

När man pluggar måste man ha nått att tugga på,
jag valde Marias favvokakor.

Sen promenerade jag från mitt kvarter i högdalen och in till tcentralen.
Och helt plötsligt kommer det här lilla djuret och springer framför mig, mitt i bostadsområdet.
image350


En massa saker fastnade i kameran idag, en katt som solar sig, blommor och blåbärsris som kartar, och avslutningsvis en latte från seven eleven.

Vardagslyx



 Imorse var jag och alex iväg på cafestring och åt frukostbuffe, 65:- och då får man typ en hotellfrukost. Det kallar jag vardagslyx när det är som bäst.

Gubb gotta

image345


Årets första mjukglass

I torsdags träffade jag emma för en glass på medis.
image343
Det blev en mjukglass med tuttifrutti strössel.

mellan vården och donken är skillnaden hårfin..


Min kära vän johanna jobbar på donken och har nyss slutat jobba, jag jobbar som vårdbiträde. Sen är jag så egenkär att jag tyckte att denna mening till johanna på msn var förträffligt mitt i prick.

Håller ni inte med..




Bodil säger:

njuter du av flottet som tränger in i dina porer lika mycket som jag njuter av att esters kvalster kryper på min kropp?

jjjjjj säger:

hahaa

jjjjjj säger:

jaa jag njuter av fettet


Färga min garderob

Nu den senaste tiden har jag varit otroligt less på att min garderob är så svart.
Mest svart, lite vitt, lite grått, en gnutta brunt, och lite blommigt.
Jag är nog vårförälskad, för just nu vill jag bara ha en massa färg.

Jag har så mycket energi, och vill bara få slänga ut allt på nått,
eller någon.
såna gånger borde jag spela el måla,
nej jag har i mig.
och väntar ofta ut det.

Jag mår så himla mycket bättre just nu och är så glad över det!

Ny shoppad

Igår efter avslutat jobb begav jag mig ut på second hand shopping. Jag är faktiskt väldigt nöjd.

Jag hittade en väska, även om jag försöker beskriva den kommer ingen att förstå hur den ser ut, men just nu ligger kameran på laddning så när den är klar så ska jag fota den.

Men jag kom hem med:

1 Väska (svart, i fuskskinn)
1 Par Lee jeans
1 Jeans jacka
(där ska jag ta bort märkerna)

Och för detta betalade jag total: 175kronor.

Det är såna gånger jag gillar second hand,


Nyälskad dräkt.


I en film vore det nu jag skulle sitta här,
gärna i surf-aktigt snyggt hår med stora lockar,
likt carrie Bradshaw skulle jag röka mellan var rad.
I en oversize vit skjorta och se lite "ny-älskad" ut,
med en blick som ibland försvinner,
till platser långt bort.
I sängen skulle du ligga, sovandes,
ovetande, om var som väntar.
Jag skulle få en linje i pannan för att jag tänker så mycket.
I nästa frekvens skulle minnen spelas upp blandat med
att jag sitter på sängen gråtandes, skriva poesi i min
ny-älskad dräkt.

Det skulle vara vackert, tragiskt och sorligt,
men mest vackert.
och sen skulle jag le.

Det finns så mycket i mig.
varför ska det vara så svårt att få det bra formulerat på papper?

Ska man ångra det man gjort, el ska man ångra det man inte gjort.




I fredags på jobbet passade jag på att fråga en av tanterna på jobbet,
hon är 84år, och klar i huvudet för stunden, även om hon glömmer lätt.
Hon pratar äkta och vad hon känner, och sen glömmer hon.

" Du som har levt så länge, och har så mycket livserfarenhet, vad tror du,
är det bättre att ångra det man gjort, eller
det man inte gjort"

Tårarna fylldes med tårar och hon svarade.
"även om jag ångrade mycket jag gjort,
ångrar jag mycket mer saker som jag inte gjorde"

Tillsammans kom vi överens om att det är bättre att ångra det man gjort,
så länge man inte ångrar allt man gör.





Nu ska jag göra saker för min egen skull, jag ska inte bli otrevlig men försöka sluta bry mig om vad andra tycker och tänker. För i slutändan så är det jag själv som kommer sitta på hemmet. Och då vill jag inte ångra att jag inte tog chansen. Hellre sårad än aldrig älskat. Testa vingarna. Njuta för stunden och kanske inte se så långt fram. Vem vet vad som väntar runt hörnet? Kanske något fanstastiskt, kanske något fasansfullt. Men om man aldrig tar svängen runt hörnet, får man dock inte veta.

1:a Maj

För ett år sen exakt låg jag hemma i soffan efter en utgång med Maria på Kellys. Jag undrar om det var senast jag var där, el jag var där i sommar på uteserveringen, men jag undrar om det var sista gången, sen gick Kellys-tiden förbi oss. Vilket är egentligen rätt lustigt att jag, maria och alex alltid gick på kellys, för det första är vi för unga för att egentligen vara där, för det andra så är det en väldig blandning av människor. Kanske var det, det som lockade, en massa människor och billig öl?

nu har jag och pinglan bott tillsammas i 10månader, det är konstigt hur snabbt tiden går, känns inte alls som om det var länge sedan vi sov tillsammas på en uppblåsbar madrass i tv rummet och fnittrade. jag är så glad för henne, hon är verkligen en pingla, och tänk att man kan vara uppi varandra hela tiden och ändå tycka så mycket om varandra. visst har vi våra stunder, men det måste man få ha.

idag är en bra dag

Jag är klar för dagens äventyr, nu åker jag in till stan och äter glass och dricker latte, sen promenerar jag kanske ett tag återstår att se..