Jag har fått min vinterdestination....Åker tillbaka till öken och pyramider och spenderar vintern i Hurghada, Egypten!


Pinglan!

Fina alexandra på besök...


Det är alltid kul att få besök, och när hon nu åkt hem och vardagen återfunnit sig till det normala så känns det skönt med lite extra energi, samt skönt att kunna fokusera på jobbet helt ut igen.
Nu ska jag snart iväg och ha Cafe Service, då sitter jag på ett cafe i två timmar för att möta gästerna och prata, svara på frågor och lösa eventuella frågor åt dem. Och det tycker jag är riktigt kul.

Jag måste gå och köpa mina biljetter till semestern också. Spenderar min semester på Skiathos i september tillsammans med mor, malin&ante, mormor&morfar, Morbror&familj plus en massa fler personer, kommer bli galet skoj. Och då kasnke jag till och med vet om vad som väntar i vintern.
Något nytt spännande land, eller någon redan besök men om än så spännande, eller en vinter i sverige..

Puss!


Alexandra är snart hemma.

Ungefär nu borde hon har landat hemma i sverige igen. En vecka går så snabbt. Jag hade två lediga dagar tillsammsns med alex nu när hon var här, och den ena sov jag mig igenom rätt länge, och den andra badade vi. Vi kollade in det grekiska nattlivet, jag kollade lite mer än alex, men ändå.
Blev dock inte så många kort tagna men ska kanske kunna få fram några snart.

Nu är vinteransökan inne. så nu är det bara till att vänta och se, ifall det blir en säsong till i apollos underbara värld eller om det blir  en vinter hemma med fina vänner, intryckt i min mors lilla lilla lägenhet. Låter er självklart veta när jag får besked!

nu ska jag iväg och jobba.
 

Tjolahopp!

Vankas besök

På torsdag kommer Alexandra hit en vecka och förgyller tiden med mig!
Kommer bli super!

Ville bara låta er veta det!


bilder genom veckor som passerar allt för snabbt.
Jag måste ha fått en sjukdom, imorse sov jag till halv ett, och då var jag ändå hemma vid fyra inatt, sen har jag varit ledig, tvättat, solat, badat och druckit latte och läst bok. Och så ikväll, så får jag av nån underlig anledning för mig att springa. I 30 graders värme mitt i kvällen, sprang med mp3 genom den lilla staden vi bor i, upp i ett område iväg från huvudgatan på grusvägar, med palmer som piskade mig i ansiktet och svetten som bara sprutade ur kroppen. Jag ska inte heller sticka under stolen med att jag inte sprang hela tiden, för det kan jag inte, men ändå. Svettig som en gris kommer jag hem och gör armhävningar, situps och knäböj så träningsvärken lär ju göra entre under natten.
Jag och Lisa ser helt klart bättre ut när vi sitter på brädorna än när vi försöker stå.Jag spenderade en kväll "nere på stan" tillsammans med dessa herrar och lyssnade på traditionell grekisk musik.

 
Midsommarmiddag på tjejernas balkong, hemlagad mat är ljuvligt när man äter så mycket ute, även om det bara är aå simpelt som pasta, pesto.

Lisa& Jag


LIsa har glömt sin laddare till sin digitala kamera i sverige och kör därför en mer retro stil.Dessa fontäner finns under kyrkan, med vatten från källorna i bergen.


Jag och evelina ute och kollar in det grekiska nattlivet.

Vi har firat Lisas födelesdag med middag på takterassen och en del vin.

Ätit BBQ buffe..


Nu är det dags att sova så att man är pigg imorgon!

Ta hand om er!


Lite uppdatering om livet på karpathos..

Idag har jag varit ledig, jag började min dag halv tio imorse hos frisören med att försöka få ordning på att dölja alla gråa hårstrån som så gärna uppenbara sig efter ca 5-6 veckor. Blev en klippning och en färgning för ungefär 500kronor, vilket är helt okej. Sist klippte jag och färgade i egypten och då var det självklart billigare, men detta var ändå rätt billigt för att vara grekland.
Hos frisören fick jag också reda på att det snart kommer bli rea i butikerna här, och det är ju bara att veta så att jag inte går runt och handlar någonting som en vecka senare går ner till hälften av priset.

Sedan mamma och malin åkte har tiden bara rusat iväg, jag har hunnit ha några dagar då jag önskade att jag skulle kunna vara hemma i Stockholm med mina vänner och besöka dom platser i stockholm som gör att jag älskar det så. Har också hunnit med vissa dagar då jag vaknat, och känt, jag älskar mitt jobb!

Igår var jag och Lisa ute på äventyr, vi besökte några av byarna här på ön, stannade i en och åt lunch för att sedan bege oss vidare till en annan för att få en guidad tur genom kyrkan osv.
Sen på kvällen blev det en utgång för mig, det är första gången på 1½månad som jag faktiskt är ute på klubben här, och även om jag kanske igår inte tyckte att det var det bästa stället jag varit på så var det skönt att ha varit dit, det är så mycket enklare att förklara för folk hur det är.
Men eftersom klubben inte öppnar förrän 12 så blev det en rätt sen kväll, var hemma vid 5 och gick upp vid nio, så därför tog jag mig en 2½ timmes powernap nu på kvällen så jag funderar på att bara gå ut och äta någonting och sen lägga mig i sängen och kolla på film.

Jag har också lämnat in min dator till en av våra samarbetspartners som jobbar i en juvelbutik och som är duktig på it och min dator har nog inte mått så här bra sedan jag köpte den, plus att han fixat massa program på den osv.

Det är galet att jag varit här i 1½månad och att jag har varit borta i 3 månader hemifrån. 3 Månader, Vart tog dom vägen, undrar jag? Tycker ni där hemma att det känns som tre månader?!

Jag har en massa massa bilder från gårdagen som jag ska försöka lägga upp snart, men just ikväll gick jag från lägenheten utan kameran så det går bli en annan gång!

Tänker på er och hoppas att ni har en alldeles underbar sommar hemmma!!!