Tillbaka!

Min dator är tillbaka på sin vanliga plats i lägenheten. Så skönt. Nu kan jag återigen komma i säng för sent på grund av meningslös hemsidor samt försvinna på fejjan.

De senaste veckorna har innefattat både nytta och nöjen, (jobb och kul). Har de senaste veckorna flängt runt i olika Jysk butiker i storstaden. Denna vecka har jag spenderat i Kungens Kurva för att tillgodose behovet av personal efter nyöppningen av butiken, som är den största i sverige och våra grannländer.
Och det har varit jätte kul, och lärorikt. Har även de senaste veckorna insett att jag trivs med mitt jobb, kanske för att jag också upptäckt att jag är bra på det! Och sånt är alltid kul.

Tisdagar har spenderats på Strand och jazzmusik. Kaffe har slörpats tillsammans med goa vänner och snygga killar lyser med sin frånvaro. Med andra ord så är livet bra! Och bättre blir det!


Ledig dag

Idag har jag varit ledig, otroligt skönt. Trist bara att man ska vakna klockan åtta. Blev en tripp till farsta med camilla idag, dels för att shoppa samt för mig att se vart jag ska imorgon. Ska skriva högskoleprovet och försöker just nu att somna vilket inte är det lättaste när grannen har värsta festen. Annars leker livet för mig, jobbar hårt och mycket och är ute i svängarna så mycket jag bara orkar. Vilket kan behövas, det är ju bara så lätt att glömma bort sig själv om man bara jobbar. Och imorgon väntas god middag hos mamma och sen en utgång med camilla på kvällen. Om kanske en och en halv vecka hoppas jag att min dator är tillbaka och frisk. Saknar den.

....

Hej, min dator är död och på reperation.
Jag är frisk och jobbar ihjäl mig.
Ha en underbar höst nu vänner!

En rik dag

En dag rik på händelser.
Jag har arbetat min näst sista dag på Jysk Brandbergen, från och med måndag återfinnes jag på Jysk Högdalen. Kommer troligtvis även i fortsättningen att hoppa in i Brb men mitt schema är i stort sett slut. Nu håller jag bara tummarna att jag får jobba mycket i Högdalen. Jag har visseligen redan ställt in mig på att slita arslet av mig den första månaden. Andra stora händelser idag är att jag fikade med Snygg-Sara, 100år sedan. Samt att jag fick pussa lite på Edda.

Sen följde Maria och Edda mig på banken,(händelse) då jag öppnade ett nytt konto. Hos en ny bank. För att kunna låna pengar till att köpa en lägenhet. Vilket får mig att bli pengakåt. Synd att jag inte har något riktigt bra att sälja och tjäna småslantar. Så jag har gjort en "budget" (egentligen bara en kassabok för att se vart pengarna tar vägen" Trots att jag i dagsläge  så ser jag fram emot att se vad höster bringar för mig. Hösten är näst bäst efter våren så klart.

Den är redan bra, men jag har vissa känslor om att den kan bli toppen, och inte BÄST!

Nu ska jag kalkylera igenom mina lönespec och kanske läsa lite matte om jag orkar.


1 års kalas.

Idag är det ett år sedan lilla söta Edda valde att komma fram. Det ska firas om ca två timmar med pusskalas, vänner och tårta.

Rätt liten liten tjej.Grattis Sötnos!

Självdiciplin?!

Ja eftersom jag så vackert lovat mig själv att inte ta på fler dagar, så kan ju inte annat än ta på fler dagar eftersom min diciplin är lika med noll. Så istället för tre ljuva lediga dagar kör jag vackert på en, denna vecka, och den kommer spenderas med barnkalaspresentsletande, kanske lite bakis hänger över en sen kvällen innan och sen självklart kalas.

Ja, nu är filmjölken slut, jag ska slänga om lite kläder och åka in till stan igen. Busy women.

Samma jobb, nytt ställe.

Idag ska jag tillbirnga min eftermiddag i Jysk butiken i Högdalen, jag har bara varit in i butiken en gång, när jag och alex bodde tillsammans så det ska faktiskt bli lite spännande. Men jag har lovat mig själv att idag är sista dagen jag jobbar denna vecka, skulle egentligen varit ledig men tog ju på mig lite extra. Jag funkar så, jobbar jag mycket kan jag jobba lite till. Så länge jag sedan har iaf två sammanhängade ledighetsdagar. Men nu väntar en ny månad, min chef kommer tillbaka från sin semester, och jag kan bara hoppas att jag fortfarande jobba.
Jag tycker inte om känslan av att jobba lite, tjäna lite och då kan göra lite. Jag vill jobba mycket, tjäna mycke och då kunna spara mycket.
Lönen jag fick den här månaden var skit eftersom jag var ledig en vecka för spanien och eftersom min kära chef gav mig ledigt nästan en vecka till utöverdet. Så den här månaden tänkte jag försöka äta mig ut huset som man säger.
Efter jobbet ikväll väntar en ny spelning med min kära vän simon. Det ska bli mysigt. Och imorgon blir det stan med pumorna.

Ha en underbar helg, och du pappa, skjut en älg, en stor en!

Idag är det TORSDAG.

Haha såg att jag skrev torsdag i inlägg igår. Tydligen så var jag kanske mer trött igår än jag trodde.
Jobbade 10-23 igår på make up store med inventeringar. Dagen gick mycket snabbare än jag faktiskt trott.
Var hemma vid halv ett och snabb kollade igen gårdagen kvallåtar i idol innan jag slutligen somnade som en stock. Sov till tio idag, och nu blir det ett avsnitt true blood innan det är dags att jobba sista dagen innan jag gör helg.