Utgång.

Nu är jag hemma från jobbet, hoppar ner i ett fodral och gör stan med ett gäng singeltjejer. Härligt.
Mindre härligt imorgon när jag ska iväg på jobbet, men, man är ju bara ung en gång. Imorgon ska jag också lägga upp ett litet bildgäng från min matlagning igår. Nu dusch!

Tja




Och du, visst är det jobbigt att smaka sin egen medicin?!

Time will tell.

Ikväll har jag lagat storkok, det är konstigt att jag alltid ska göra det efter jobbet, börja laga mat vid åtta, blir klar vid tio. Drygt, ibland kan man ju önska att man vore mer inställd på att sova när man kommer hem.
Efter middagen var klar lade jag mig framför tvn och kolla på mammut, och nu har jag blandade känslor i kroppen.
Imorgon är det fredag, leverans, och kanske vankas det en lite utgång på kvällen.

time will tell...

Vandrande genom stadens gator..

Mötte upp alexandra inne i staden idag för att dricka kaffe och snacka skit. Det var visseligen bara två veckor sedan vi sågs, vilket inte är särskilt länge för oss, sedan vi flyttade isär, men nu börjar det återigen kännas som om vi behöver umgås med. Som Dileva sjunger " vi har bara, varandra".

Imorgon är jag återigen ledig och funderar på att besöka arbetsförmedlingen, det är dags igen. Alltså har det gått ca ett halvår sedan jag senast var där. Vart tar all tid vägen, och vad gör jag med mina dagar?!
Idag har jag iaf skickat iväg lite arbetsansökningar, samt kollat in möjligheterna för att kanske hoppa på nån rest kurs till hösten. Jag börjar få lite smått panik, jag behöver jobba arslet av mig, för att kunna göra roliga saker eller så behöver jag studera, åh vad jag önskade att jag återigen bodde inom stockholms stad och hade möjlighet att läsa på åsö, Haninge komvux verkar ungefär lika bra som Bispgårdens komvux. Kanske beror det på att Haninge har en befolkning på 60 000 medans stockholm har 1,9 miljoner, så visst, jag förstår att det är skillnad. Men jag tyckte verkligen att åsö var bra.


Lägger in en bild från när jag var hemma hos pappa. Jag gillar att den här "slip.maskinen" fortfarande finns kvar, fast att den ser ut att kunna falla ihop när som helst.

Godnatt.


Sommaren lider emot sitt slut..

Vilket har fått mig att inse att jag nu till hösten ska starta ett nytt sparkonto. Sommaren 2010 ska det heta. För sommaren skulle kunna vara så myck$te trevligare om man har en mindre fömögenhet att röra sig på. Visseligen har denna sommaren inte varit fattig, rent pengamässigt, men tidsmässigt, Vart tar all tid vägen? Vart tog dom varma sommarnätterna vägen, hur många nätter har jag dansat tills fötterna sagt nej. hur många gånger har jag funderat på om det faktiskt inte är dags att bege sig hemåt, när man möter folk påväg till jobbet. Svar: Alldeles för få!!!

Igår gjorde jag stan med Camilla,
 

Älskade götgatan. Om jag bara fick välja en gata att leva på i stockholm,
skulle götgatan vara mitt val.

Vi tog ett glad på ljunggrens mysiga uteservering, ett ställe där jag tillbringat alldeles för lite tid.

Ett glas rosé och en cider.

Blev lite shopping, såsom nödvändigheter samt en ny bikini.

Och ett par chinos.

Nu ska jag snart in till stan för att träffa alex, och ikväll tänkte jag gå på gymet, första gången på typ tre veckor.

Åhh

Biljetterna är slutsålda!!! =(

Veronica Maggio?

Någon som har lust att gå på Veronica Maggio med mig på Mosebacke på onsdag?

Svullo och Svullis.

Jag&Camilla idag, vi har legat i hennes soffa hela eftermiddag, kollat på kung fu panda och benjamin buttons otroliga liv. Samt ätit pizza och svullat godis. Nu får det vara nog! Idag sov jag till klockan ett, det har nog nästan aldrig hänt. Kom visseligen inte i säng förrän vid fem imorse men ändå.
Det blev inte så mycket dansande igår som jag hade hoppats på. Mötte upp viktoria på kungsholmen och käkade lite tapas innan vi mötte upp Camilla&Co. Sen drog vi vidare på Debaser Slussen och häpnades över alla människor, men det var trevligt. Trots att jag inte var på vidare partyhumör.

Påminnelse

Idag har jag jobbat elva och en halv timmes pass. Och imorgon blir det sju timmar på make up store, det ska bli kul, det var länge sedan jag var där nu. Tänkte först sova hos mamma ikväll, hon är ändå inte hemma, och det tar bara fem minuter till jobbet. Men struntar i det. Tycker att det är rätt mysigt att sitta på bussen på morgonen och lyssna på radion, samt att gå på seven eleven och köpa latte och vakna till.

Imorgon vankas det utegång med Camilla och jag är Pepp! Tänkte dock försöka sköta mig lite bättre än i lördags. Lördagens "fylle-sms" (Nu kanske jag inte var så full, utan snarare "undrar vad han gör nu och så vidare") Men det är ingen ursäkt för att skicka sms till gamla flingar och bekantskaper. Detta har i veckan resulterat till att jag fått samtal och måstat förklara mig. Men men.  Det har ju också varit trevligt. Men jag hoppas det blir trevligt imorgon, känner det liksom på mig.. Hoppas det blir alldeles förträffligt!

br /> Åter igen, jag vet att denna film kommer ut på dvd typ nu i veckan, och ni, ni som läser.. Ni måste se den!!

Godaste Lasangen.

Idag när jag kom hem från jobbet gjorde jag den godaste Lasangen som jag själv gjort.

Kanske var det rödvinet jag slängde ner i köttfärsen som gjorde det, eller kanske det faktum att jag använde jätte mycket sås. Avnjöt middagen framför tv som en äkta singel. Och kollade självklart på en romantisk komedi.

Kvällsfika på Debaser Slussen.

Västerbottenpaj, löjrom, gräddfil och rödlök på Debaser Slussen.


 


Väldigt göttans.


Eva

String-Häng

Igår spenderades större delen av dagen på Cafe String tillsammans med Sanna, Katta och Simon.





En trevlig helg/början på veckan är slut.

I söndags kväll begav jag mig ut i blåbärssnåret med skrutten för att plocka ihop en blåbärspaj. Sen åt jag och Sanna middag, efterrätt, drack rödvin, gjorde grimarser och skrattade hela natten.






















Hejsan hoppsan i galoshan!

Hemma i BB. Här är allt som vanligt. Sanna kommer hit ikväll och sover över. Så jag ska försöka ta skrutten ut på blåbärsjakt, Middagen har jag redan planerat med vore mysigt att avsluta det hela med Blåbärspaj.

Igår var det utgång på schemat, försöka mobilblogga från förfesten, vilket uppenbarligen inte gick så bra. Vi gick på solidaritet, drack drinkar, dansade och skickade fyllo-sms (iaf jag) Men det var kul. Jag behöver faktiskt gå ut mer, det är ju kul.

Ses senare, önska mig lycka till i blåbärssnåren.

Slappardag i stan.

Det blev ingen hård natt igår, olearys hade stängt sin disco del under sommaren för att renovera, vilket resulterade i att det bara var vanligt barhäng på menyn. Men det gjorde inte så mycket. Jag och Camilla var förbi Jessica och chillade på hennes balkong, och sen åkte vi vidare, jessica stannade hemma för hon var trött. 1 cider och två timmar senare var jag hemma.

Idag drog jag tjockröven in till stan för att umgås med Maria och Edda. Vi fikade och skrattade tilllsammans med Alex.







Japp så var det, och nu ska jag göra mig klar för en helkväll/natt inne i stan.
Hejdå!

Åter tillbaka till livet.

När jag jobbar känns det som jag är i dvala, speciellt när jag jobbar tolvtimmarspass och det känns som om jag aldrig få gå hem. Därför är det nu en lättnad att veta att jag nu är ledig fyra dagar! Aldrig att jag går in och jobbar under dom dagarna.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag hem till en jobbarkompis och sjunga singstar, och kanske besöka olearys i haninge för första gången! På återseende.

Björnhuvud.

Gårdagens lediga tid spenderade jag i Björhuvud i Kattas mamma hus. Ett litet gulligt rött hus. Vi plockade smultron, laga köttfärssås samt tog det lugnt. Härligt. Det blev ganska sent innan jag var påväg hemåt. Men det var det värt. Man behöver göra saker, unna sig, utflykter så att vardagen blir lättare att hantera.







I det här huset låtsades Skärgårdsdoktorn och hans Vilma bo i serien på 90talet.




Att hoppa och samtidigt försöka se glacierös ut är inte alltid det lättaste.


In i småskog och rosenbuskar för att plocka smultron.



Stolta små tjejer (ser typ ut som vi är 5 år och varit på vår första egna fiskefärd)

Vi bakade Smulton och Blåbärspaj som smakade gudomligt.

Sen gjorde vi spagetti och köttfärssås.

Jocke gjorde vinegrette.

Sen åt vi i trädgården framför katarinas mosters hus.



Det var en mysig dag!

Så här ser jag ut nu när jag ska bege mig in mot staden.





Här är ett webcam försök till att visa min klänning från Gina, och för att ni skulle få se mina fransar.
Än så länge sitter de på plats, vilket är bra för att vara mig.
För att vara make up artist så är jag grymt dålig på att få fast dem, så vi får väl se hur länge det håller.

Hej!

Jag är slutkörd.

Men....

Lösögonfransarna är på plats och sminket är klart. Nu hoppar jag snart ner i partyblåsan och åker in mot stan för att festa, sova kan man väl göra när man blir gammal och inte har nått bättre för sig?!

Nyduschad.

Efter 14 timmar på jobbet var det en sådan lyx att få ställa sig i duschen och bara få bort allt lagerdamm.
Men nu är det dags att sova, för imorgon väntar iaf sex timmars lagerdamms-simning igen.
Sen kanske det blir en tripp in till staden om jag inte är helt slutkörd.

Gårdagens Middag.

Ungsrostade rotfrukter, feta/creme frachie Kyckling och sallad.


Ännu en dag i mitt fantastika liv..

Uppe sent igår och kollade film med Camilla. Sovmorgon idag, ställde klockan på elva men vaknade nio.
Duschat, diskat, ätit lunch, gjort matlåda samt en timmes chill. Nu ska jag snart bege mig på jobbet.
Jobbar från 13-19, sen ska jag hem, lägga mig i soffan, se film och äta mat.

Resterande del av veckan jobbar jag, men vad gör det? Pengarna behövs ju, plus att jag med största sannolikhet åker ut till kattas mammas hus vid vattnet på måndag. Och snart kommer Sanna ner och sen kommer det förmodligen hända en massa annat kul också.

Nu tar jag och springer iväg, kanske hinner jag med en Brämhults juice i solen innan jag börjar.

Puss&Kram


Smörkväll i Stureby.

Helgen och början av veckan har varit bra. Vilket jag kanske inte trodde i söndagskväll. Men det är en lättnad att äntligen få släppa allt. Få känna sig ensam, och återigen börja kalla sig själv för singel. Jag ser faktiskt fram emot det.
Kanske var händelsen nödvändig för att jag skulle kunna få "oss"  svart på vitt, och inse att det är dags att sätta mig själv först. Dags att börja om. Världen är full av människor att bekanta sig med, Så ge mig dom.

Igår kväll bjöd jag och mina kära vän Simon hans stureby grannar på en livekonsert. Detta var efter att jag, simon och patrik mumsat på jordgubbar och grädde, samt druckit en himla massa kaffe. Det var mysigt. Det är ju så sällan man bara är med varandra och hänger här i stockholm, det ska planeras, och styras upp, mötas upp, drickas upp osv.



Vi gjorde miner.



Och så skrattade jag en himla massa!


Sen när jag var påväg hem mötte jag en gammal klasskompis från högstadiet på gullmars.

Idag har jag jobbat, tränat, och nu är jag hemma och väntar på att Camilla ska sluta jobba och joina mig framför tv. Vi ska ha sommarnattsbio inatt. Step Up 2 står för underhållningen.


Spanien.

Nu ikväll/natt har jag och hannah bokat resan ner till Veronica på Mallorca! Så himla skönt, Och kul.
Nu har jag en riktigt skön semester att se fram emot!

När den Fina blev den Fula Fisken.

Igår blev det så, saker och ting hade kanske kunna avslutats bättre mellan oss.
Jag är inte ledsen, jag har varit arg och besviken.Pp honom, på att han var så mycket mindre än jag hoppats på.
Men nu är det som det, och jag är inte bitter. Jag känner mig faktiskt rätt lättad.

Tack för fina minnen, och mindre tack för tårar och svek.

Middagsbjudning.

Ikväll blev jag bjuden på middag hemma hos Camilla. Hon och Adde hade gjort potatisgratäng och fläskfilé och jag hade med mig chokladtårta med passionsmousse. Väldigt lyckat. Sen mindre lyckad film, men man kan inte få allt här i livet.


LIte suddig bild men det blev den enda på maten.


Den fantastiska tårta, jag är glad att jag mixtrade med recepten, la till och tog bort.
För den är sjukt god.


Idag har regnmolnen legat tugnt över baracken, och lagomt tills jag kom hem från ica började det.

Det ser ut som om någon står på mitt tak och häller vatten.

Nu sitter jag här hemma och myser, läser bok och lyssnar på Chris Isaak och har en del tända ljus runtomkring, Mys!

levererar

Visst är det jobbigt när man vet att dagen kommer bli jobbig, redan innan man satt sin fot på arbetet. Så var det igår, leveransdag, och 3 nya (inklusive mig själv). De 2 tjejerna är grym att jobba med, men det innebär ändå att det är mycket med leveransdagar som vi inte är rikitg haj på. Därför stängde vi butiken klockan sju och var ändå kvar till halv tio för att få in alla varor. Ni ska bara veta hur glad jag är över att vara ledig idag! Så jag slipper försöka rensa upp röran.

Idag roar jag mig med att åka på gymet, samt att städa, dammsuga är så tråkigt. Och kvällen och resterande del av helgen är fortfarande oplanerad, men förhoppningsvis finner jag något kul att göra.



jobb, träning, sol och bad.

Allt detta lyckades jag få in på mitt schema idag, jobbade från elva till fem och ´sen skruttade jag iväg på gymet, tränade en timme ungefär innan jag cyklade hem. Mötte upp Camilla och Adde och åkte till gårdens bad. Där jag åt middag, badade och hade det trevligt. Det är kul att Camilla är en riktig Haninge-bo, så att hon kan visa mig fina ställen häromkring.


Jag gjorde iordning en ciabatta med ost&skinkröra. Bra med röra, det blir lunch imorgon, fast då med bakad potatis.

Här är badet, fin strand, dock väldigt långgrunt och sjögräs, men jätte fin sand botten. och Varmt.

camilla och adde.

Sen lekte jag och Camilla, Baywatch och Svansjö. Tror inte att det var så lyckat något av det.



Sen gick solen ner och vi åkte hem. Nu ska jag antingen se en film, eller sova,
Jag borde sova, men jag är inte så trött och vill egentligen se en film.

Man får aldrig riktigt till det som man vill ha det.

Imorse vaknade jag av att jag hade 10missade samtal från min chef, ringde upp och ska snart gå iväg och jobba från elva till fem. Hade tänkt spendera min dag i solen med en massa bad men som sagt, man får aldrig riktigt till det som man vill. Så nu har jag avbokat pumpen och får åka på gymet efter jobbet istället.

dagens händelser

Jag fick till tvätten idag, även fast jag hade mycket mindre tvätt än vad jag trott.
Men tvätten är klar, städningen är halv om halv klar och lite träning hann jag också med.
Kvällskvisten spenderades framför tvn och hemma hos Camilla.
Nu ska jag sova. Och imorgon blir det Pump! kl.12.
Och sen kanske jag åker in till stan, fortfarande ledig.

Gåva.

Min kära Manliga vän har varit utomlands i några veckor och kom hem med en gåva till mig. Det gillas!


När solen skiner som dessa dagar.

Då kan man ju inte annat än älska Sverige. I helgen blev det både god mat, goda drinkar och bad. Och i måndags blev det en stadsrunda med shoppning, picnic med sara&co, samt modevisning för Cheap Monday med Alexandra.
Ja, tänk om dagarna kunde flyta på så här. Men värmen och ledighet. Men vid ledighet behövs pengar, och för att få pengar behöver man jobba. så det är bara att ta i igen när schemat rullar på..












Siaröfortet.

Ligger ca 2 timmars båttur ut i skärgården. Där spenderade jag och Mamma dagen igår, vilket resulterar i att jag idag ser ut som en hummer.