----

Du får mig att känna
ångest,
förvirring,
längtan,
saknad,
avsmak,
lycka,
och kanske lite..
kärlek för studen.


Anna Gavalda

"Tillsammans är man mindre ensam"
Förmodligen det finaste jag läst.

Sant

"Vad är kärlek? Så vitt jag förstår är det passion,
beundran och respekt. Har man två av dem
så har man tillräckligt. Har man alla tre
behöver man inte dö för att komma till himlen."
William Wharton

Emigrerat.

Helgen har inneburit slappande framför tvn i fredagskväll. Upp halv sex på lördagsmorgonen för att åka på jobbet. Jobbade med trevlig personal och hade det trevligt, förutom att mitt ibland inte är allt för trevligt.
Sen hem efter jobbet och försöka hitta en sovplats. Mamma hade en dejt och bad mig att emigrera.
Svårare blev fallet när ingen var hemma. Det slutade med att jag sov hos Marcus. En ängel. Det blev en trevlig utgång på stureplan. Faktiskt min första riktigt trevliga. Drinkar, skratt och en massa spring (det hade jag kunnat vara utan) fula människor och en del snygga.

Jag har kommit på att jag gillar killar som ser ut som killarna gjorde på 90-tals afficher. Gärna lite muskler, trasiga jeans på en mc och lite skitiga.. Hmm.. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om min nya upptäckt...Men alla killar är inte snygga som mcmodeller. Vissa är snyggare i andra kläder, och dom gillar jag  också.

Imorgon blir det skola och jobb i sickla. Jag kommer att vara trött när jag kommer hem. Likaså på tisdag. Sen jobbar jag helgen på äldreboendet så jag försöker att inte tänka på att det inte är förän nästa lördagmorgon jag får sova ut!


Mannen med leendet.

Vackraste av dem alla,
Allt jag behöver är du,
Vackrast.

Torsdag

Ännu en vecka har hunnit sprungit förbi mig, vet inte vart tiden har tagit väder. Den här veckan har jag varit ovanligt trött för att tom vara mig. Jag och modern har somnat runt tio tiden hela veckan. Och jag har även varit väldigt trött hela veckan.

Igår jobbade jag och det var så himla skönt. Jag har saknat alla gamlingar, och kanske framför allt utsikten. Det är så skönt att sitta på balkongen med en kopp kaffe och bara se ut över vattnet. Det ger en ny kraft. Idag har 60-talet varit på schemat på skolan och det var betydligt svårare än vad vi först trodde. Efter många om och med blev iaf resultatet okej. Men jag har haft en dålig vecka på skolan. Ingenting går som det ska och därför hoppas jag verkligen på lite mer feeling nästa vecka.

Nu har jag och modern ätit soppa och jag har ont i huvudet, därför tror jag nog att jag lägger mig på soffan och myser.

På lördag blir det jobb igen, trevligt. Sen på kvällen ska jag nog emigrera från lägenheten för att mamma vill mysa här. Så då tror jag att jag ska bege mig till Fredhäll.

Valvaka

Det verkar blir Moderaterna som tar hem valet. Vilket iofs är okej om det är vad det svenska folket vill. Dessvärre spelar det ju ingen roll vilken sida som vinner eftersom halva sverige ändå kommer att bli missnöjda. Det är väl kanske så när det är så jämt.

Annars har jag haft en trevlig eftermiddag i Gamla stan med mina mysiga vänner.


Vilket sommar jag haft!

Sommaren har varit väldigt bra. Jag är helnöjd. Även om sommaren inneburit heltidsarbete har jag ändå haft tid för vänner, familjen, sol, bad, och alla dessa män! Alla dessa ögonblick. alla de gånger jag gärna haft kameran till hands.Önskar bara att jag hade fått träffa Hannah också. iaf en gång.

Det här har varit den bästa sommaren på länge!

Lördag

Halva September har passerat. Jag har endast arbetat tre dagar denna månad, det är skamligt.
Men samtidigt har jag haft mycket att göra dom här veckorna. Alltid är det någonting som måste fixas efter kursen. Idag har jag gjort mitt första jobb, har sminkat syrrans kompis Jenny inför ett bröllop. Jag hoppas hon var nöjd med resultatet.

Jag har hunnit med att förälska mig en lägenhet som jag hemskt hemskt gärna skulle vilja hyra!


jag håller på att bli galen.... Det är ett faktum.

20-Talet

20-Talet

Här är 20talssminkningen som Lina gjorde på mig i veckan. Den är fin men kanske ingenting man gör innan en shoppingrunda på stan precis.


Sotade Catwalkögon

Sotade Catwalkögon

Sotade ögon som passar för en catwalk.

Galet

Detta är då en sminkning där vi skulle använda vår egna fantasi. Även om jag inte är helt nöjd med resultatet så gillar jag den.

Torsdag.

Nu bär det av mot drottninggatan för att sminka Simon. Det ska bli intressant även om jag redan nu misstänker att det kommer att bli svårt.  Imorgon blir det praktik i Sickla.

Sen kan jag även meddela att jag på lördag har mitt första riktiga Sminkjobb!

Bra musik

Cobra Starship "snakes on the plane"

Otroligt.


Ibland bara känns allt så fantastiskt.

Resfeber.

Idag har jag skådat resfeber i huset, moder jord ska åka till Grekland imorgon och har idag packat och grejjat. precis innan hon klev in i hissen kollade hon på mig och sa "har jag glömt något?" Varav jag svarade "så länge du har passet, biljetten och pengar så klarar du dig" Då blev hon Knallröd i ansiktet innan hon bröt ihop i världen garv. Hon var påväg att åka utan passet! Men nu är hon iaf påväg.
Vilket innebär att jag har semester från henne i en vecka, Det ska blir skönt.

Imorgon blir det skola och lite shopping. och sen ska jag försöka ragga upp en kille till kursen på torsdag.

Kärlek

Lycklig kärlek är väl det vi alla strävar efter?

Lördag

Hamnade på stureplan med kurstjejerna igår, jag var så trött så jag for hem ganska tidigt men det var trevligt att få träffa tjejerna utanför skolan.
Dagen har bjudit på tvättstugan, slapp i soffan, mys med härliga armar, tacos, snack i telefonen, och nu som bäst i grabben i graven bredvid. Mysigt.
Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Jimmy.

Ta Hand om er! Puss


Fredag

Hösten gör en trött, man behöver betydligt mycket mer sömn om hösten än sommaren, vilket för mig då innebär en ofantlig massa extra timmar i sängen. Skolan har varit kul i veckan med hår, hudvård, brud make och kvälls make.

ikväll blir det jimmy, men innan blir det middag hos grannen.

Skönt med ledighet!

Bara 7 Veckor kvar nu..

Fans Jävla Skit

Idag var det hår på schemat, sitter under föreläsningen och bitar på mina tumnaglar (eftersom det är dom enda naglarna jag får röra för mig själv) Känner hur det knäpper till och helt plötsligt har jag någonting på tungan. tar ut det och upptäcker att jag tappat en bit av mina svindyra fusktänder. Panik!
Tårar i ögonen när jag tänker på att tänderna i genomsnitt kostar 17,500kr styck. Förmodligen behöver jag ju inte göra en helt ny tand. Men det kändes bara så onödigt. Men jag måste nästan ha haft en spricka i den för att av att bita i en nagel tappar man ju knappast en del av tanden.
Fans Jävla Skit!!!

Helgen var trevlig, jobbade fredagen och sen chattade jag ett tag innan jag kröp ner i sängen. Lördagen började jag dagen med att tvätta alla mina kläder, ingenting jag vill använda var rent.
Träffade Pappi, och sen syster, käkade Tapas. In till kungsan och träffade en karl.

Jobbade söndagen vilket var otroligt jobbigt, jag var så jävla trött. Det var jag även igår då jag somnade kvart i nio på kvällen. Nu ska jag iväg på jobbet igen!

Tjoddillooo.


Fredag eftermiddag i Stockholm.

Idag har det varit vackert väder men dock höstkallt. Även om det egentligen inte alls varit kallt, men luften har på riktigt börjat kännas kylig. Och nätterna blir mörkare. Idag måste jag för första gången ta med cykel lyset så att jag ser vart jag far fram ikväll.
Idag har vi gjort dags makeup på skolan, så nu är man fin runt ögonen. Precis lagomt till arbetspasset. Känns faktiskt inte så jobbigt att jobba ikväll, det är ju inte så att jag har något bättre för mig. Sen burkar jag tycka att det är kul på jobbet när jag väl kommer dit.

Imorgon blir det tvättid och tid med pappa.

Sprang även in i en av killarna från högstadiet idag på stan, vi hade inte sett varandra på 4½år, och så helt plötsligt så stod han bara framför mig.