Jobbig dag på jobbet

Idag har jag haft en jätte jobbig dag på jobbet, jag var så nöjd när klockan blev fem och jag fick gå därifrån.
Igår var jag in till stan och köpte mig en digitalkamera, så nu kanske äntligen bloggen kommer att ha lite bilder.

Premiär imorgon. Nu ska jag dejta badkaret. Puss

Klänningsjakten fortsätter.

Ni som pratat med mig på telefon och så, vet att jag letat den perfekta klänning. Trodde jag fann den på hm förra månaden men insåg att jag inte gillar halslinningen på den. Lämnade tillbaka och gav mig på en annan, från indiska, bra på alla sätt förutom att den är för kort. Det blir nog en återlämning av den idag, plus att jag ska kolla på en digitalkamera. Hoppas den finns inne, Det vore najs.



annars har jag idag fått papper från vägverket. Jag måste göra ett nytt körkort. Eftersom jag nu ändrat mitt efternamn i kyrkoböcken osv, Lagt till en v i namnet och nu måste jag göra ett nytt.
attans. Jag är ful på mitt körkort nu men kan garantera att jag kommer att vara fulare på det nya. Mitt pass som är från i sommar ser ju tex inte klokt ut. men men.

Flanering med Maria

Idag har jag flanerat på stan med maria, först solade jag och sen blev det lite shopping, en kofta, t-shirt och trosor. Sen var vi och käkade thailänsk mat, och avslutade det hela med en kaffe med emma.

nu blir det bad+bok.

Förbannade tå

Min spricka i tån verkar läka utan att jag märker det, däremot tror jag att skadan på nagel stör mig mer, inte nog med att tånagel bara blir högra och högre utan själva nageln verkar växta som bara den, fast då inne i tå-köttet, alltså på sidan av nageln, så att jag inte kommer åt där. Plus att det gör ont bara jag smeker tån.
Till råga på att kan jag inte ha några skor nästan, mina älskade skridsko-skor funkar, liksom sneakers. men pumpsen är bara att glömma. har inte använt det sedan i slutet av sommaren och nu verkar det vara en minne blott. Jag har tid för fotvård om en vecka och hoppas då att hon kan hjälpa mig även om jag misstänker att jag måste till doktorn och i värsta fall operara den.

Imorgon blir det jobb på make up store, plus jobb på sats, där det är klubbkväll och jag ska försöka få sminka lite svettiga träningsnarkomaner.

Och på fredag bär det av till jämtland.

Snälla, dansa med mig.

Att dansa tryckare är bland det sexigaste man kan göra tillsammans med en annan människa.

Så snälla, Dansa med mig.

Ingen rast, ingen ro.

Jag håller på att måla naglarna, gör ett försök på en fransk manikyr, men ingen ro att vänta på att allt ska torka ordentligt. det finns otroligt lite saker att göra när man väntar på att naglar ska torka. Typ se på tv, om tv är på, annars måste du sätta på den och knappen kommer garanterat att pajja minst en nagel. Osv. Därför sitter jag på internet och gör saker där jag inte behöver skriva någonting, typ lägger harpan och sånt. Fan nu blev det en ful kant. ruttet.

Letande

Idag har jag vänt upp och ner på lägenheten i jakt på några kvitton, till sist hittade jag iaf ett så jag får väl nöja mig med det. Handlade en klänning i fredags men ska nu försöka prova en på indiska idag, den känns snäppet bättre så isf får jag byta. Sen var det en skjorta jag tänkte lämna tillbaka men jag får väl strunta i det.

Idag längtar jag efter 1990 talets MTV. När det var det coolaste man kunde kollla på, när de svenska programledarna pratade engelska och när musiken låg hästlängder före där. När Mvt was the shit. Nu är det bara fjant, vad har mucis television med my sweet 16 att göra? Ge tillbaka glöden och coolhetsfaktorn.

Nu ska jag rensa avloppet i badrummet, känns som om det är mitt söndags göra. Jag har tappat räkningen på khur många gånger jag har rensa handfatet där, och då har vi bara bott i lägenheten sen i juli. Helt sinnessjukt.

Singel/förhållande?

Folk i min närhet brukar fråga mig om jag vill ha ett förhållande, så därför tänker jag skriva om det här.


Jag blev rätt sårad i mitt senaste förhållande, vissa sår värker fortfarande ibland även om jag blir grymt frustrerad när det sker, men det sitter kanske för djup ner i min själ. Inte så att han jag var tillsammans med sårade mig, visst gjorde han det, med det var i kombination med alla de saker som inte stämde överens med det vi hade. Vi bråkade som alla andra par, vi skrattade och vi sårade. Jag vet att det inte var hans mening att såra mig så mycket som han gjorde. Jag tror inte han har koll på vad som sårade och hur ont det gjorde. Men det var inte tänkt att det skulle sluta med honom och mig.till sist det hela för mycket för mig att hantera. jag behövde tid att hantera mina egen känslor och mitt liv. Det var det jag gjorde. Och det var helt rätt. Vissa sår gick snabbt att läka, andra får jag ibland hantera även idag, 2½år efter. Missförstå mig inte, det är inte så att jag inte kommit över Mr.X utan mer att såren som han byggde upp sårar mig än idag, dock bara småsaker. 

Jag levde ihop med mitt x i 3½år, 2½av dem bodde vi tillsammans. Vi träffades när jag var 15 och det avslutades när jag var 18. Därför känner jag ingen lust eller press att bo tillsammans med någon. Det får ta den tid det tar.

Jag är 21år och less på att behöva försvara mig när jag säger att jag vill vara singel.
jag vill resa med mina vänner,
skratta långt i på småtimmarna,
dansa på bardisken full och nöjd.
handla utan att det påverkar någon förutom mig själv.
Jag vill njuta av att flörta med okända mig.
jag vill tungkyssas ibland på krogen utan att behöva tänka på att det kan såra nån.
jag vill arbeta arslet av mig och sen bränna det mesta på vad jag vill.
jag vill inte förlita min lycka på nån annan.
jag vill vara själv, tillsammans med mina vänner och njuta av tiden.
Den bästa tiden har bara börjat.




man kan jämföra män med väskor.
I vissa fall ser man inte att det är fejk,
men om man äger den vet man om det.
Jag vill ha äkta vara. Eftersom jag förtjänar det bästa.
Därför sparar jag istället pengar till den äkta väskan och köper det i sinom tid.
Än att lägga mycket pengar på kopior som ändå bara går sönder när man behöver den mest.
och så får man köpa flera stycken.
Den äkta ska ju ändå vara en del av ens liv så länge.

Nu menar jag självklart inte att män är fejk, även om det säkerligen finns ett par. Det jag menar är kvaliten. Om jag ska bli tillsammans med någon, så vill jag ha den bästa. Jag vill inte ha nån av dom dugliga pojkvännerna, ska jag ha en kille ska det fan vara den bästa. Eftersom jag då tänkt tillbringa mycket tid med honom. Förstå mig rätt.



Sen är det klart,
Träffar jag någon som jag gillar
och blir kär i. vill jag ha honom.
Helt och fullt ut.
Men i väntan på honom
Låt mig ha kul.

Moralkakor gör sig Icke besvär.

Lugna favoriter

Det gick rätt segt på jobbet idag, men efter ca två timmar kom jag igång igen, och sålde bra. Kände mig nöjd när jag gick därifrån, mindre nöjd var jag på tjejerna som så vackert lovat mig en utgång men som fortfarande var bakis vid sex tiden. Tack och lov så fick jag ändå röra på mig,  jag, alex och johanna träffades inne i stan för att käka.  mysigt.
Nu sitter jag hemma och lyssnar på lugna favoriter och försöker komma in i min bok, vilket verkar svårt, eftersom jag ibland måste avbryta för att läsa mail på straydate, ibland vill man bara skratta tills tårarna sprutar, tycker verkligen folk att det är okej att skriva såna saker?

Lördag morgon

Inatt har jag sovit dåligt, och det beror på bartendern på mest, jag och maria skulle dit och ta en öl, en blev tre och killen gav oss två shots med jäger, inte okej när man jobbar idag. Därför har jag sovit oroligt och dåligt. Förhoppningsvis får jag ge igen idag. Jag ska snart åka ut till sickla, måste hinna på apoteket och handla lite grejjer innan jag börjar jobba.
Hoppas att alex har fixat en ny propp när jag kommer hem, köket och hallen är kolsvart pga att proppen gick igår..
Illa. Men Men.

Hörs sen!

Fredag

Igår när jag lade i min badbomb i badkaret blev vattnet gult, badkarskanten är fortfarande gul, även fast jag skrubbat med en svamp och allt.. Jag ska försöka göra mig klar och åka snart, ska sola och handla hårfärg och sen ska jag hem till Mami.

Fågelskrämma?

Ni vet, att det finns ju folk som gillar rollspel, när det kommer till sängkammaren, såna som vill leka någon annan och så vidare. tänk er då detta. Är det inte att ta iden lite för långt, el finns det män som vill leka fågelskrämma?
image215

Den här bilden fann jag här på
3wishes.com

Hairspray

Nu blir det klassikern Hairspray från 1988 på svt2.

Badbomber

Idag efter jobbet begav jag mig in till stan för att träffa Sara, men hon var försenad så då passade jag på att köpa ett glasögonskydd på hm där jag tänkte lägga mitt headset när jag inte använder det, så att det inte ligger och slänger runt i väskan, kanske kan då detta iaf klara av några månader. Sen köpte jag två badbomber, tänkte duscha nu och sen tappa upp ett bad och lägga mig och läsa min nya bok. Genre förvånar ingen. Chik-lit.

Torsdag.

vad veckorna går fort fram, misstar jag mig om att det är vecka 42 nu? Innebär det alltså att det endast är tio veckor kvar av 2007?

snart ska jag åka ut till sickla och arbeta, efter det blir det en dejt med Sara, lovely, alldeles för länge sedan vi sågs. Återkommer ikväll.
Puss

Onsdag

Idag har jag sökt komvux, gud vad jag är duktig, hoppas då bara att jag är lika duktig när jag ska plugga.

Nu ska jag göra mig klar för jobbet.

Pannkakor

Idag efter jobbet stannade jag till på götgatan för att köpa en latte, sen for jag hem och stekte pannkakor. Självklart som den stora godisgris jag är kunde jag inte låta bli att köpa godis tll extrapris på ICA.
nu ska jag bara krypa ner i badet tror jag (iofs har jag redan badat en gång,men jag tänkte bara bada kroppen nu) och njuta ett tag.

Grinig

Tänk er själva vad grinig jag blev när jag insåg att det första jag måste göra när jag får lön är att köpa ett nytt headset, det kommer att bli mitt tredje. Förmodligen kommer det också paja inom loppet av nån månad.
Telefoner och headset gillar verkligen inte mig.
image214

Rutt, ruttare Ruttast!


Tisdag

Igår trodde jag att det var tisdag, vilket gör att det idag känns som onsdag. Idag jobbar jag på make up store.
Därför ska jag nu duscha och sen göra mig klar för jag hade tänkt att jag skulle hinna in till stan innan, ska försöka köpa mig en ny bok. Plus att jag måste åka och sola innan, jag gillar inte riktigt när jag fuskar med det.

Tillbaka efter en fika på stan.

Idag har ju jag träffat en massa östersundare för att fika.
 Det var kul! Sen åkte jag hem och nu ska jag äta.
Ungefär så intressant har väl min dag varit.
Hur har din varit?

Godmorgon Sverige.

Nu ska jag göra mig klar för dagen, jag ska nämligen in till stan och träffa Kim. Najs.

Ego

image213

Kaxig som få! Iaf på den här bilden.


Bilder

Om man gillar choklad, då tycker jag att man ska prova dessa:

Mums. Synd bara att det är så mycket luft, man hinner knappt öppna förpackningen förrän den ekar tomt.

I
I fredags var jag och johanna på mest och drack lite öl.

Idag har jag tvättat (bildbevis behövs inte) och sen har jag gjort det här.


Gjort mammas jätte pirog, och faktiskt lyckats.


Och en Blåbärspaj, och som dessert på desserten blev det:

Godis och myspys med Alex..


Tvättstuga och massa mat.

Jag ska springa ner till tvättstugan nu och slänga in all (!) min tvätt, en maskin svart. Och sen ska jag försöka laga mat, ska återigen ge mig på en omgång med ugnen. Det är fan inte lätt med gasugn. Men förhoppningsvis lyckas jag ordna en jätte pirog och en blåbärs paj. Någon som vill komma hit och äta det med mig?


Godnatt

Kära vänner.
Nu tänker jag gå och lägga mig.

Skulle vilja be "er" om en sak.
När ni går in på min sida inatt/imorgon.
Skriv en kommentar så att jag får veta vilka ni är.
Vore Kul.

GodNatt

Förkyld

Jag har en jätte konstig förkylning.
Känner mig inte så förskyld på morgonen när jag vaknar.
Sen går hela dagen jätte bra. Tills jag ska sova.
Vaknar på nätterna av att jag försöker kväva mina hostningar med täcket för att inte väcka alex.
Och inatt var det inte okej.

Här är en bild från förra veckan.
image201

Och ja jag vet, jag ser stroppig ut när jag lyfter upp hakan så där.
men ibland kanske jag vill känna på hur det känns att vara högfärdig.

Min Mamma.

Jag kom på en sak som jag inte skrivit här men som folk kanske vill veta.
Jag inser att jag inte skrivit mycket alls om min mamma och hennes cancer.

Härmed meddelar jag dock detta: Hon behöver inte strålas eller ta cellgifter.
Däremot måste hon om tre månader göra en ny undersökning för att se att tumören inte kommit tillbaka.

Men what the fuck, än så länge är det bara super bra svar!



 

Mamma, jag älskar dig


Ge mig ett hångel.

Jag borde verkligen hångla ikväll, inte sitta framför datorn och frysa. Inte okej.
Jag borde ligga i en säng med ett par snygga mans-armar runt omkring mig, svettas och blir galen. Men nej, återigen så sitter jag här. Och ja, jag vet att mina släktingar läser detta och en massa människor jag inte känner, men det spelar ingen roll. Jag tänker inte förneka det faktum att jag har behov och att jag skulle vilja hångla ikväll.

Men jag hånglar inte ikväll, jag kysser inte ens min egen hand. Nothing. jag sitter framför datorn, lyssnar på fröken spears som åmar sig i mina öron med give me more, och chattar med en gammal dejt. Och Nej- jag skulle inte vilja hångla med honom.

En grej Gjord.

Jag har gjort en sak på listan! Kankse den som var mest behövlig. jag har rensat avloppet i duschen.
Man skulle kunna tro att jag och alex går på cellgifter el nått, det var så mycket hår.... och det luktade så illa.
Men förhoppningsvis behöver jag inte göra om det på länge. Maten och spriten får vänta. nu ska jag göra mig klar för en dag på stan, och sen ska jag nog handla mat och sprit. El nått.

jag har föressten fotat en massa redan, bilderna kommer senare. Men jag utelämnar bilden på hårbollen från duschen, annars kommer mina besökare att minska till 0 per dag.

Okej jag ljög!

Jag tycker inte alls att det är okej att sitta hemma en hel dag och vara arbetslös. Förstår inte varför jag skrev att det kändes okej, för det gör det ju inte. har aldrig gjort, kommer förmodligen inte heller att göra.
Planen var att ha besök, men det blev inte så, för ovanlighetens skull. El så inte.

Har i och för sig en massa saker som borde göras. borde rensa avloppen i badrummet (ja, jag vet att jag bor i en hyresrätt och kan ringa någon som fixar det!) men problemet är att det inte går att duscha utan att blöta ner hela badrummet. och att om man ringer en fredag kan dom förmodligen tidigaste komma nästa vecka, och vid den tidpunkten kan jag egentligen bada på badrumsgolvet.
Borde göra en paj deg och baka en matpaj som jag kan äta. Borde gå på systemet och köpa fusk skumpa och dricka upp hela flaskan och dansa omkring utan kläder i lägenheten.

Förmodligen kommer jag inte att göra mycket att detta. just nu vill jag bara slänga mig i soffan, äta massa godis, och se på dålig tv.

Fredag

Imorse när jag vaknade var jag faktiskt arbetslös, det är jag ännu, jag håller en tumme om att dom ringer.

Igår blev det ju en dejt med emma, efter det begav jag mig på jobbet och myste med tanterna.
Idag har jag ingen aning om vad dagen/kvällen bjuder på. Vanligtvis brukar jag inte gilla den känslan men idag känns det helt okej.

Nu ska jag ta och lägga mig i badet och mysa ett tag. Puss!

Vart har mina besökare tagit vägen?

Skriver jag för dåligt nuförtiden, eller händer det ingenting i mitt liv värt för nån annan att veta. Förmodligen en kombination av båda två. Jag vet inte, jag har väl kanske tappat stinget.
Idag har jag iaf jobbat på äldreboendet, kändes skönt att vara tillbaka även om det var stressigt idag.

Igår efter jobbet i Sickla mötte jag upp Veronika för lite gossip, fet mat och en öl. Skönt att få träffa henne, det var alldeles för länge sedan. Nu ska jag sova, och imorgon kommer jag att vakna upp och förmodligen vara arbetslös. Suck!

Tisdag förmiddag i Stockholm

Idag tänkte jag äntligen försöka få arslet ur vagnen och söka jobb. Iaf ett. Det vore nått.
Det blir så lätt att jag nöjer mig med det jag har, varför ska jag göra det om jag kan få jobba mer,

Igår tvättade jag nästan hela dagen, skönt när allt i garderoben är nytvättat och rent. Då blir det roligare att klä på sig. Efter tvättningen begav jag mig in till stan och mötte upp min kombo. Vi åt mat på tacobar och kollade in lite kläder, har under helgen med hannah sett en massa saker som jag skulle vilja ha. Men det här månaden blir det inge mer shopping, måste tänka på mitt sparande.

Har även försökt fått tag på en person på komvux, kan det verkligen stämma att man måste plugga upp ämnen själv som inte har godkänt i, jag klarade inte matteB med lärare, hur i hela sjutton ska jag klara att läsa det själv. Jag skulle förmodligen behöva fem lärare om jag ska lära mig, men det vore skönt att få det överstökat.

Idag blir det jobb i Sickla och imorgon ska jag flörta till mig så mycket jobb jag kan på älderboendet. jag behöver jobba mycket mycket mera. Jag behöver slita ut mig, och stressa, annars mår jag inte bra.

Ny vecka, nya äventyr.

Jag är verkligen jätte glad att Hannah kom ner, nu saknar jag henne ännu mer.

I lördags stressade jag och hannah på stan innan vi hoppade in i bilen med Ecke som var en stjärna och skjustade oss ut på arlanda. Sen lämnade vi hannah lite förvirrad där och begav oss in till stan. Sen blev det en tripp till brandbergens centrum för att kika på onsdagens greys anatomi.
 
Och på lördag kväll somnade jag tidigt, helt utslagen efter helgen. Igår blev det jobb i sickla men världens jobbigaste huvudvärk, den kom smygandes vid 12tiden och släppte inte förrän vid nio tiden på kvällen efter att jag tryckt i mig halva ipren burken.

Killen på torsdagen ringde igår, vi får väl se vad som händer.

Torsdagens bilder

Jag har redan skrivit om torsdagen,
så därför visar jag bara lite bilder.

Påväg in till stan för att bränna pengar.
Efter shoppingen blev det ju som sagt lite öl.
image199
Jag är glad att jag bad bartendern fota oss. Tror knappt att jag har ett kort på min och Hannah på senare år.
Efter X antal öl så tyckte jag att jag skulle fota lite till,. dock inte så bra bilder.

Men skön bild ändå. Full och Nöjd!


Imorgon är det över.

Hannah kommer imorgon att lämna mig, vet inte när vi ses igen. Rutt!

Igår blev det shopping, Hannah shoppade byxor, skor och sånt, Själv köpte jag torkade jordgubbar som jag några timmar senare på mest, lite fullare än jag brukar vara där, bjöd personalen och några gäster på. ack så dum man är ibland. Började med första ölen vid sex tiden och lämnade stället några minuter i ett för att ha världens fnitterattack hela vägen hem. Satte oss på alkis-bänken och skrattade och fnittrade senare lös i badrummet. Stackars Alex som försökte sova. Lämnade även ut mitt nummer igår, till en av killarna på mest, hur fan tänkte jag där?! Jag som är där minst 5gånger i månaden. Och vanligtvis brukar jag gå därifrån efter 3-4 öl, nu gick jag efter några fler. Vi får väl se om han hör av sig, betvivlar det dock. Men men. Life moves on.

Imorgon ska jag och Hannah åka bil till arlanda med Ecke. Och på Söndag blir det jobbilijobb. Och en smink-kurs på engelska. Kul det, el`? Nej!

kommer fylle-bilder imorgon.

Gwen Konserten och bilder från igår.

Igår var tanken att jag skulle gå upp tidigt, städa, sola, göra mig klar och hämta upp tjejerna på centralen. Riktigt så blev det inte, jag städade inte, solade inte, och var inte i tid när jag väl kom  in till stan, ja vet, jag är lat och slarvig när det gäller att träffa vänner på utsatt tid. Stockholms syndrom tror jag. Till jobbet är jag alltid i tid.

Men när jag väl kom till Centralen så möttes jag av sällskapet.



Sen blev det en snabbtur på stan, och så gick vi till kungshallarna och åt,
Jag och hannah drygar oss.

Snygga el hur?

Sen lämnade vi Anne och Helena åt att virra bort sig på stan i jakt på övernattningsstället.
Jag och Hannah drog in till Söder och kollade i lite butiker.
Sen kom vi hem sent och började stressa. Sminka lite, locka lite, ta ut håret, sätta upp håret igen, välja kläder, leta skor och så vidare. Sen kom Helena och Anne hit, och Anne var jätte stressigt. Jag lagade något som knappast kan klassas som mat. Men men. Man behöver ju inte så mycket i magen. Sen sprang vi till tåget.


Ett gruppfoto innan vi gick in.
image194
Sen efter rätt så lång väntan så kom hon,
snyggare än på bild, skit bra att sjunga live, och en jävla show. Helt otroligt att man kan dansa och hoppa samtidigt som man sjunger, och dessa klackar hon hoppade runt i. Bilderna blev inte så bra eftersom vi stod bakom en massa långa människor, plus att scenen var rätt låg.
image195

Men Bra var det iaf.
Och världens finaste vän var nöjd.

image197

Godmorgon Sverige och Stockholm

Idag är det lite kyligare i Stockholm än igår, och inte verkar solen visa sitt tryne idag heller.

Jag är uppe tidigt idag, måste plocka undan här hemma eftersom jag får besök idag, ska åka in och hämta dom vid tolvtiden, innan det ska jag diska, plocka undan, sola på psoriasis förbundet och mycket mer.

Imorgon smäller det!

Jag ska snart bege mig in på stan och senare till jobbet. Imorgon smäller det! Imorgon kommer Hannah, helt otroligt att vi inte setts sedan januari. Det ska bli så skönt och roligt att ha henne här, hoppas resten av veckan kommer att bli fantastiskt. och imorgon är det dags för Gwen Stefani konserten också. hoppas den äger.


Regndugg och skinksås.

Idag har jag jobbat i Sickla. Jag har städat och städat och pajjat ett par byxor.
Sen har jag solar på psf, det duggregnade då, sen handlade jag mat som jag nyss kryckt i mig.
Nu ska jag bada, och sen blir det allt för byn.

Hemma på min gata...

Är det numera höstigt. Inte för att man direkt ser att träden är gula..?!

image187

Nu är det bara tre dagar kvar tills världens skönaste människa besöker mig!

Godmorgon Sverige

Kände mig nöjd imorse när telefonen ringde klockan åtta, det var från hemmet, jag jobbar ikväll skönt.
Kände mig dock mindre nöjd över att jag inte kunde gå och lägga mig i tid igår, fastnade både vid datorn och tv alldeles för länge. Men men.

Godnatt Sverige

Jag har mycket mer i lager,
men det tar jag nån annan dag.
Måste sova nu.
Har nämligen lovat att jobba kväll på hemmet imorgon,
om nån är sjuk,
vilket gör att jag behöver min sömn.
Godnatt Sverige

Tillsammans är man mindre ensam.

image186

Det här en av mina absoluta favoriter när det gäller böcker.
Anna Gavalda´s Tillsammans är man mindre ensam

Beskrivningar som gör att man lätt kan föreställa sig personerna och platserna,
känslor som gör en glad, ledsen och glad i själen.
Absolut läsvärd om man gillar böcker,
faller kanske inte dirket in i mitt fack över val av böcker,
men oj så glad jag är att jag läste den.

Det är ingen bok jag tycker man ska läsa på tåget till jobbet el skolan, utan jag tycker att boken förtjänas att sträckläsas, för att den ska ge en rätt känsla. Stäckläste den våren 06 och jag blev kär, läste den för några veckor sedan igen eftersom jag tänkte se filmen och läste den då inte i stäck. Det gjorde den inte rättvis.
Filmen är också väldigt bra, personerna stämde överens med bilderna min hjärna skapat och platserna gjorde den rättvis även om det inte riktigt stämde.

Så vill du dricka mycket te och bara mysa, köp den, sätt dig i soffan och njut.


Skor och sånt

För några veckor sedan skrev jag ett inlägg om mina skrid-sko-skor. Jag trivs jätte bra i dom och har höga förhoppningar om att dom blir året vintersko för min del. Nu när min moder varit så snäll och lånat ut sin kamera åt mig i några dagar så tänkte jag mig att jag skulle visa dom. Så här är dom beige.


(klicka för större bild)
Klacken är nog hög för att få en att känna sig snyggare och ge bättre hållning,  samtidigt som dom är sköna att gå i, längre stunder, med vissa fika pauser såklart. Så när jag fick lön denna månad, gjorde jag så här.

(klicka för större bild)
Tog och köpte mig ett par svarta också.
Bra är också priset.
299:- hos Skopunkten

Sen här, kommer också ett par andra favoriter.
Kära ni, tänk nu på att jag inte haft någon kamera på länge, så detta är inte sånt jag köpt på några dagar.

Svarta armbågs-långa skinnhandskar från GinaTricot.
Bra längd, sköna och varma.

Chillning

Idag efter jobbet blev det kungshallarna med Puffen och Emma. Sen blev det en tripp hem till mig.
Här chillades det med "gotta" och saturday night fever.



image180

efter att den här "fina" bilden är tagen, säger "fotografer"
-Emma, du ser ut som om du sett en krokodil.
?!

Här ser man också en del av min blåa sminkning, jag passar inte så bra i blått.
Och Emma ser mest bara förvånad ut.

Lördag 6.e

Idag är det Annes 20årsdag grattis!

Vaknade innan väckarklockan imorse, det händer ju inte varje dag.
Inte för att jag nu ställt klockan på länge.
Upp och åt frulle och grundsminkade mig, sen begav jag mig mot sickla.
In på jobbet och sminkade klart mig,
ni förstår, varje månad har vi olika "looker" på jobbet,
månadens look är en sminkning i blå ton,
och eftersom jag inte har något av sminket hemma har jag inte mycket annat val, än att sminka mig på jobbet.
och eftersom allt går i blått, lade jag självklart ett lager blå mascara över mitt svarta lager för snyggare effekt.

Mitt schema på äldreboendet tog slut igår, nu är jag återigen tillbaka på ruta ett,
att jaga jobb, alltid samma visa. alltid samma stress, alltid samma "jag duger inte till"-känsla.

Nu blir det te och läsning av min nya bok.

Godmorgon Sverige

Snart helg, hmm.

Imorse gick jag upp sju och ner i tvättstugan och packade in alla kläder, upp i sängen och sov en timme, ner igen, upp igen, låg i sängen och lyssnade på radion en timme och sen gick jag ner igen och hängde allt, nu ska jag snart ner och ta upp allt. Hade inte så mycket tvätt men ändå skönt att få det gjort så jag slipper springa omkring i skitiga kläder när jag får besök.

idag blir det solning, handling och jobb. Och imorgon blir det jobb, och kasnke chill på kvällen.

Operation

Idag har jag hunnit med att sola på psoriasis-förbundet, lämnat tillbaka en klänning och sen åkte jag hem till mamma. Hon har operarat bort en tumör idag, så nu var det sagt. Med mammas tillåtelse.
En tumör, vilket kanske kan förklara varför jag varit känslomässigt istabil ett tag nu.
Operationen gick bra och hon fick åka hem redan idag, och hon verkar må helt okej.
Nu är det bara att hålla tummarna att det där var allt som behövdes.

Jag ska sova här inatt, och imorgon börjar jag jobba igen, skönt, har saknat jobbet. Konstigt?
Och nu har jag tagit på mig att arbeta jul och nyår också, på make up store. Få timmar, ganska mycket betalt. Skönt. Att arbeta på äldreboendet under julen är jobbigt, tidiga dagar, långa pass och ganska dåilgt betalt, jag får mer pengar på m.u.s plus att jag inte behöver gå upp halv sex.

Ikväll blir det greys och klementiner...


Begär

Måste typ spring på ICA igen, domhar världens godaste och suraste mandariner. Happy Time!

Godmorgon Sverige.

Nu har jag vaknat, när jag slog upp ögonen imorse insåg jag att min mage var helt tom. Den lät som en vrålhungrig björn, el nått. Så därför ska jag nu göra lite frulle innan jag börjar min dag. Måste gå och handla sirap också, tänkte börja dagen med att baka en stor härlig kaka.

godnatt Sverige.

Nu ska jag sova. Eftersom jag är trött, och fortfarande mätt, kyckling-grytan gick ner och efter det fruktsallad och allt för byn. Imorgon blir det att kolla på spelning på kafe 44 med Emma.

Usch vad onödigt...

Började dagen med att strunta i behandlingen, insåg att tiden skulle bli för knapp. Åkte istället iväg och gjorde en röntgen, där det konstaterades att jag har en spricka i min stortå. Han som gjorde röntgen skickade mig då till sös och sa åt mig att gå på akuten och sätta mig, plus att sjukanmäla mig från jobbet, vilket jag hatar att göra även om jag vaknar och kräks. Gillar inte att vara hemma från jobbet..
Begav mig iaf till sös och där fick jag sitta i två timmar i ett rum med en massa andra "lätt-skadade" människor, sen ropade dom upp mig, och jag fick sätta mig på en säng och ta av mig skorna och så skulle doktorn kommer.
Han frågade om jag var där självmant el om någon "tvingat" dit mig, jag svarade att röntgen-mannen skickat mig. Doktorn så på mig och log och sa
"det enda du kan göra för att det ska läka är att använda ett par stadiga skor" !!
Jag kollade på honom och sa
"menar du att jag struntat i jobbet pga av det röntgen-mannen sa, och att jag tillbringat två meningslösa timmar i ett väntrum som luktar svett , för att du ska säga att den läker av sig själv och att jag inte ska använda klackskor."?
"jag är rädd för det" Svarade han.
Åhhhh!!! Jädra anamma.
Less gick jag därifrån, dock lite glad eftersom killen som skrev in mig på akuten var samma kille som jobbade natt i somras när jag kom in, och han var så fin.

En fråga,
hur patetisk är man om man skriver till city SMS??


Godmorgon Sverige.

Upp och hoppa jänta.


Idag blir det behandling, röntgen, prover och arbete.