Fredag Äntligen!

Måste säga att det var tur att min dejt med frissan gick bra, det är skönt att ha en frissa som är trevlig när man itne vet hur länge man blir kvar där. I mitt fall blev det 4,5timme! Först blev det avfärgning, sen färgning, sen klippning och sen färgning igen eftersom den första färgen blev dålig. Men nu är jag iaf brunette och korthårig(i mina ögon) . Ett kort kommer senare.

Gud vad skönt med helg, jag har verkligen längtat och känner att jag verkligen behöver det. Veckan på jobbet har varit jobbig och tröttsamt.  Men nu är jag ledig och firar det genom att äta två liter jordgubbar!

Snart börjar jag blanda drinkarna även om ingen vill dricka dom med mig.


Solen

Skimrande vatten och blå himmel. Ibland har man det för bra. Har nyss varit på dejt hos doktorn och snart ska jag in till stan för nästa dejt, nämligen frissan.

Igår mådde jag väldigt konstigt, tror att jag hade druckti både för lite vatten och ätit för lite mat. Jag betedde mig som en skit... Vilket jag vackert komma att få ångra. Tåget har redan gått om man säger så.

Shannon McNally- Pale moon

Allsångs Premiär

Idag har jag jobbat, efter att alla gamlingar lagt sig satte jag mig och  kollade på allsång på skansen. Det var rätt så trevligt. Ska snart krypa till sängs så att jag vaknar imorgon.

* Imorgon ska jag ha konsert på mitt jobb. Ska sjunga massa låtar för gamlingar.

* Jag har hittat ett nytt solarium, så vackert att jag nästan vill bo där!

* Jag har fått lön och känner för första gången i mitt liv inte för att bränna upp den.

* Jag hoppas att morgondagen blir givande.

Livet lekar och alla känslor i kroppen är välkomna.


Stockholm i mitt hjärta....

Emma

Gårdagen spenderades helt med Emma, det var så kul att träffa henne. Vi fikade, solade, promenerade, åt mat och drack kaffe.

Tiden går så fort, nu kommer det snart att vara helg igen.f ör när jag går på jobbet idag så är den här dagen avklarad och då är det onsdag, vilket innebär att det snart är helg. Funderar fortfarande på om jag ska åka hem, Vet att om jag kommer hem kommer jag att få träffa alla mina kompisar, men stannar jag finns det nästan ingen gräns över hur trevligt jag kan ha det. Återstår och se.

Nu ska jag städa och sen ska jag kanske åka in och sola lite. eftersom mina prickar mår så bra av det.

Puss!


Ledig!

Nu är midsommarhelgen avklarad och jag är nu ledig tills tisdag klockan 14.00.
Imorse var jag trött men annars har dagen varit superbra. Mitt jobb är faktiskt helt otroligt.

Nazli älskade vän. Hur ska jag kunna skicka ett mail när jag inte har din adress?


Någon som är sugen på att dricka drinkar med mig idag?

Ìmorgon är det Emma som gäller. Jag riktigt längtar.


Midsommardagen.

Gårdagen var helt okej. Åkte ut till Bromma och åt grillat med mamma och mammas kompis. Sen vidare in till stan, träffade sällskapet inne i stan, ramlade ihop med alla från picknicken igår och sen gick jag promenad genom stan med trevligt sällskap.

Midsommarafton var trevligt!

Ikväll får jag försöka se matchen på jobbet, jag hoppas att vi vinner och att jag hinner se någonting.
Snart har jag jobbat klart mina helger. Då är jag ledig varje helg framtill i slutet på juli.


Midsommarafton

Japp, idag har jag jobbat och dagen har haft bra flyt och det har framför allt lugnt. Det är inte ofta man hinner spela fia med knuff och måla naglarna på dom man tar hand om. Och tänk att man kan förgylla en hel vecka för en person genom att fila och måla naglarna. Vet inte om jag ska tycka det är vackert eller tragiskt.

Ska begemig ut till Bromma för att få lite käk av morsan och hennes kompisar och sen ska jag in till stan och träffa lite människor.

Imorgon är det Sverige-Tyskland!

Att dricka sprit innan man ätit är inte bra för klarhetens skull.

Första gången....

Just nu blöder jag näsblod eller nått för första gången, det är inte vidare mysigt.

Picknick, teater och vin..


Röda naglar

Livet flyter som på. Jobbad från 8-17, vilket är lite jobbigt då alla andra går hem vid 2,3 el 4 och själv ska man stanna en timme till. Ibland kan en timme verkligen kännas som en evighet. Hur jätteglad jag än är över att sverige spelade oavgjort mot england kan jag också meddela att jag är less på att alltid jobba när det är sverige match! Igår slutade jag nio och cyklade för allt vad benen bar mig. På lördag jobbar jag 14-21 vilket innebär att jag måste kolla på hela matchen från jobbet. Och alla som jobbar inom vården vet att det inte är så mycket tid till överst.

Kan meddela att jag annars trivs väldigt bra på mitt jobb, jag har helt klart den bästa utsikten jag förmodligen någonsin kommer att ha från ett jobb. Dom jag jobbar med är snälla och gamlingarna älskar mig. Det känns väldigt bra. Och pengar blir det.

MIdsommar, tiden går alldeles för fort, snart är det juli. Och jag som egentligen skulle åka hem hem nästa helg. men det blir inget av med det. Trïst. Jag saknar mina kompisar hemma och blir lite avis när jag läser om att dom varit ute och raggat på byn (ha! trodde väl aldrig att jag skulle sakna det!)

Nu ska jag måla mina nyutsparade naglar röda inför min lediga dag.

Ju snabbare tiden går desto snabbare blir det vinter. Kanske borde man börja förbereda sig inför den fruktansvärda vintern. Kanske borde man inte tänka så långt?

Chippen

Inte fick han sitta så länge på bänken.... Ögongodis..

Vilken Match!

Fy fan vilken jävla bra match! Lätt den bästa matchen sverige spelat sedan vm!!!!

Nu ska jag snart gå och lägga mig så jag orkar med jobbet imorgon.

See ya!

Sverige- England 0-1

Sverige kom igen!!! Efter jobbet cyklade jag i all världens fart för att hinna hem i någelunda tid. Vi sa det på jobbet : "fan, det borde vara storhelgstillägg på sverige-england matchen!"

Chippen sitter på bänken...

Håller tummarna för finväder på torsdag. annars håller jag tummarna för en trevilg hemma hos kväll.

Laddningen har börjat, man måste börja i god tid för att jobba midsommar.

Fåordig

Fåordigt är bra! Filmen var speciell men bra.

Ledigt ä skönt, men imorgon blir det jobb.

Bert- den siste oskulden.

Dagen har gått sakta på jobbet, men nu är jag ledig till tisdag kl.14,00! Ska göra någon mat och sen ska jag kolla på Bert. Äntligen. Jag hoppas den är lika kul som jag minns den.

Tvätten går för fullt.... Likaså livet...

På Torsdag verkar det bli picknick och teater med härliga människor...


Fotboll

Christian "Chippen" Wilhelmsson: Vill du bli min MAN?


Oscar Wilde var en klok man.

"Män vill alltid vara en kvinnas första kärlek, Kvinnor vill vara en mans sista äventyr."


En önskan

I våras fick jag några fantastiska mail av en man med lika hippt och modernt namn som mig själv.
Ibland läser han min blogg och nu vill jag gärna skriva en sak till honom:



Sen du hoppade därifrån är charmen borta. Inga mail som ger mig ett leende hela dagen. Inga underbara skivor som ramlar ner i mitt postinkast. Ingenting. om du inte kommer tillbaka dit snart så sticker jag också därifrån. Sen skulle jag vilja träffa dig och dricka en drinka snart. Det är som dags för det.....




Nu blir det en KaffeLatte framför porten.


Bokad Telefontid.

I den här staden ringer man till vårdcentralen och så ringer dom upp en! Vilket innebär att man slipper sitta i telefonkö.

Ska duscha och sen ut och lägga mig på en filt. Min lediga dag ska spenderas till att bli brun!

Stort Grattis till Anna och Frank som fick sig en liten dotter igår kväll!!!

Snälla

Till en viss man....




Snälla, ge mig en stor passionerad och underbar FilmKyss....Det är det jag behöver från dig.



Nätdejting....

Jag är medlem på en dejtingsida på internet, och nej, inte för att jag är desperat utan mer för att jag ville se vad för möjligheter som kommer. Som idag fick jag ett mail, läs själva så kanske ni kan sätta er in i situationen:


**** kallas jag och jag kontaktar dej med frågan om film? ja jobbar med ett nytt företag som spelar in vuxen film och finner att du är en pingla som passar perfekt, är det nåt som du kan finna intresant? vi har massa avdelningar för olika slags film och allt är välkommet, du kan kontakta mig på denna mail.




Gentleman som han var skickade han givetvis sin mail också, men den skriver jag inte ut här..
Här kan vi verkligen se ett typiskt exempel på en kille som kollar alla sina möjligheter.... Tydligen så måste jag se ut som om jag skulle vilja vara Jenna J... Borde kanske fundera på att byta bild.. Men jag har ju samma bild här och jag tycker faktiskt inte att jag ser ut som en porr-wannabe??!


Veckan har bjudit på vackert väder, vilket också förklarar mitt intresse för datorn. Har även jobbat tre dagar på mitt nya jobb, och jag tycker faktiskt att det är ganska kul!! Mindre roligt är det att jobba två helger i rad, men samtidigt är det extra bra för lönen...

Imorgon är jag ledig och skulle gärna ha tillbringat kvällen med trevligt sällskap och en flaska vin.

Sverige-TT 0-0

Hallå.

Igår var jag ut och shoppade, har äntligen fått tillbaka pengarna på skatten och tänkte att nu jävlar. Ja och bara eftersom man faktiskt har pengar så hittar man ingenting. Jag kom hem med ett linne, en tischa, trosor och fyra par strumpor. Det var min storshopping.

På kvällen träffade jag en x-klassis och hans "dejt" eller nått. Vi var fem styckna som gick ut och kollade på sverige-tt-matchen. Och vilken besvikelse. Det enda positiva var att jag nu hittat två hak där öl och cider kostar 25spenn..! 

Klockan elva åkte jag hem för då var jag för trött och less på att dricka utan att känna något.

NU ska jag städa och sen ska jag ut i solen och kanske shoppa lite... 

Ibland blir man bara så rörd.

Idag när jag kom från jobbet mötte jag dagisfröknarna som jag jobbat med, dom var på väg och skulle ut och äta middag med alla dagisbarn i gruppen som börjar skolan till hösten. Vidare när jag gick såg jag en av pojkarna jag haft i mig grupp som var påväg med sin mamma. Han är fem år och var klädd i kostym. Han såg såå lycklig ut, varm i hjärtat blev jag av att se honom. Sedan blev jag även rörd av hans mamma som hade fått på honom kostymen. För vilket barn springer normalt runt i kostym? Som kille får man ju bara använda kostymen vid fina tillfällen. Så han visste nog redan innan han kom fram att han skulle vara fin och uppföra sig på sitt bästa sätt. Undra om han tänkte över att det säkert var första och framförallt sista gången han skulle ut och äta med sina dagiskompisar?

Imorgon jobbar jag min sista dag som Terapibiträde, på Måndag börjar jag som vårdbiträde...

Jag skulle vilja ha en super helg eftersom jag vet att det är sista helgen jag är ledig och här i Stockholm på tre veckor.

Godnatt Sverige!

Svenska Nationaldagen...

Du gamla du fria...

Idag blir det picknick i Hagaparken och sen blir det nog en liten tur in till stan för att kolla på alla människor. Grillad fläskfile, potatissallad, och rabarberpaj.... Mumma..

Jag har även köpt en Sverigetröja som jag ska ha på sverigematcherna...

Det vankas besök.

Imorgon halv ett ska jag befinna mig på centralstationen för att hämta en gamla klasskompis från jämtland. Hon ska vara med mig imorgon, vi ska nog hita på några trevliga saker som att äta glass och promenera, även om det enligt tidningen bara ska vara 10-15grader och mest uppehåll. Jag skickar en tanke uppåt och ber om sol och värme imorgon. =)

När jag mår bra kan jag inte skriva musik, ibland kan jag nästan önska att jag skulle kunna bli lite sårad så jag har någonting att skriva. Inte för att jag njuter av smärtan men jag njuter av det som kommer till mig då.

Vissa män som typ Johnny Depp passar så himla bra i smuts... (speciellt i Parates of the Caribbean)

Söndag

Vad det är skönt att vakna på en söndag och veta att man är ledig imorgon också. Sicken känsla.
Idag är det lika vackert väder som igår så jag tror att jag ska ta och bege mig in till stan idag, hoppas jag hittar någon som gärna håller mig sällskap. Någon som vill äta lite mat och kanske ta en glass med mig..



En hemlig beundrare är aldrig fel att ha, frågar är bara vad han beundrar?

Sömn

Nu har jag sträck-kollat på 24, älskar att kolla på serier när man kan kolla på alla avsnitt på en gång, Så är det naturligtvis inte med 24 men man slipper reklamen och det är alltid bra. har i stort sett legat framför tvn hela kvällen men nu tror jag nog att kryper mig till sängs. Det är nästan skamligt att vara inne en dag som denna. Varför kan man inte ta tillvara på tillfällen som ges, strålande sol och 19grader varmt har väl aldrig skadat nån. !?

Ibland inser man inte att man gjort något dumt förrän några timmar efteråt. Då ångrar man sig bittert och så får man hålla god min när man biter i den sura äpplet. Typiskt mig...

Jag behöver inspiration för att skriva klart mina låtar, hur ska man kunna spela in en skiva när man inte har något färdigskrivet material. Börjar få lite ångest över att jag aldrig kommer att hinna klart i tid. Inspiration för att skriva och framförallt för att sjunga är det som behövs.

Någon som vill tillbringa kvällen med mig...?

Just nu är jag fruktansvärt less, det kryper i kroppen på mig att göra någonting. Typ gå ut och kolla på människor, dricka vin och vara glad. Dessvärre verkar jag få hålla till godo med cola och tvn.

Utgången...

Drack massa vin och blev rund om fötterna, gick på en pub på söder och drack ännu mer. Tove fick oss att bli bjudna på drinkar, vi dansade med en helt gäng i sverige tröjor. OCh jag ringde till en person säkert trettio gånger =) Men det är sånt som händer. Trevligt var det iaf och Ida var så himla fin i håret!

Vad händer idag då?

tjuvlyssnat.se

Storasyster ser dig

T-centralen
Tågets dataröst: Nästa T-Centralen.
Tjej (till kompis): Alltså, den där tjejen förföljer mig med överallt!! När jag åkte gröna linjen i morse snacka hon också.


 


Fredag eftermiddag i Stockholm.

Solen skiner, har tagit på mig mina korta byxor och klackskorna, precis som jag lovade mig själv igår.
Jag och modern ska ta och bege oss in till kungsträdgården där "smaka på stockholm" pågår, där kan man köpa en massa lyxmat till relativt billigt pris. Sen ska jag in till Gamla stan och hem till Ida. Där ska det drickas vin och pratas en massa tjejsnack. Jag hoppas att det blir suuuper trevligt...

Jag uppskattar verkligen alla mina komentarer som jag får, det är så himla kul att gå in här och läsa vad folk tycker om det man skriver... Det gläjder mig verkligen!

Tack till Denise som tycker att jag är en klok dam, och jag måste få säga att ibland kan jag visseligen hålla med dig!



vad gör jag om du är i närheten?