Jag är ledsen..

men jag orkar inte lägga in mina bilder och uppdatera just nu, jag orkar inte...
För jag ska sätta upp håret i papiljotter och duscha kroppen.

Puss

Jo visst, jag har drömt idag...

Jag har drömt att jag vore cool nog att bära alla kläder jag önskar att jag var nog cool för. Det vore nått.
Jag har drömt mig bort i tankarna till second hand kläder och en symaskin, jag har letat tant-örhängen på myrorna men fann dom dock på glitter. Och ja, jag har önskat en massa saker.

Och funderar på att införskaffa mig en sak, även fast min ekonomi egentligen sviker, frågan är bara, är jag tillräckligt cool?

Sängdags

Idag när jag kom hem från jobbet städade jag, torkade golvet i badrummet och skurade där inne, putsade spelgarna och satte upp en av julstjärnorna.

Kroppen är trött, förkylningen tar hårdare på mig än jag trodde. imorgon blir det åtta timmars jobb och sen ska jag bara hem och sova. Därför ska jag nu duscha och gå och lägga mig. och knapra alvedon. På återseende.

Torsdag

Jag hade "bara" fyra hål, på onsdag ska jag dit och laga två och i januari tar jag dom andra två.

Idag blir det jobb i sickla, jag är fortfarande förkyld vilket jag avskyr, jag har nämligen inte tid att kurera mig förrän i januari. men jag får väl vänta till dess. Till helgen blir det middag hos syster, pappa kommer och nästa vecka väntas knäckbak och glöggkväll.

CityDental

Godmorgon.

Idag ska jag till tandläkaren, kommer säkerligen att bli urfattig, själva besöket kostar ju inte multum, men det gör det nog att laga alla hål jag har. Håll en tumme att jag bara har ett hål.

Jag drömmer mig bort i matens förtrollande värld.

Tvätten är på torkning och efter det blir det förmodligen Ikea med mor och syster.
Just nu sitter jag här framför datorn med min pulver latte (som är ett dagligt behov liksom Seven Eleven Latte) och drömmer om mormors rullrån. Så spröda lätta och framför allt goda. Fem el sju skulle behövas just nu för att mätta mitt behov. Därför skriver jag här och hoppas att någon liten fågel viskar i mormors öra.

Jag önskar mig en BigPack-Glass låda full (gärna överfull) av mormors fantastiska rullrån i Julklapp.

image276

Bilden är från
Icakuriren

Det är egentligen helt otroligt hur gott mat och sånt kan vara. Farmors stuvade makaroner med mormors små-köttbullar var en favorit när jag och Malin var liten. Efter att farmor gick bort 1997 blev köttbullarna lite fel. inte att dom inte är goda, för det är dom, men varenda gång jag äter dom tänker jag på hur det vore om jag haft farmors makaroner till. Farmor gillade annars att bjuda på middag för hela släkten, kommer inte ihåg så mycket om vad hon lagade för mat, kommer däremot ihåg att hon varje gång bjöd på antingen konserverade päron med after eigth och glass, eller glass med varma hjortron till efterrätt.

Mormor började några år senare servera mig och syster med hennes kyckling-curry-ris gratäng vilket snabbt blev en favorit. Jag och Malin har äntligen kommit på hur man kan fuska sig till den rätten vilket är härligt.
Mormor frukost är också en annan favorit och under tiden jag arbetade i Bispgården brukade jag nån gång i månaden över sommaren bjuda hem mig själv till mormor och morfar för att äta frukost.
Alltid aprikoskräm, tea/oboy, hårt tunnbröd och skinka. Nostalgi på hög nivå.

Pappa är också en duktig kock, hans älgkött med pressad potatis och sås är väldigt gott. Pappa är även ett stort fan av mat som smakar väldigt starkt. kommer ihåg för kanske 3 år sedan när jag och min förra pojkvän P åkte hem till pappa en helg över jakten, där möttes vi av fem stycken fulla och glada jägare, och pappa hade lagat tre rätters dagen till ära. Kommer inte ihåg dom andra rätterna men jag kommer ihåg förrätten som var en soppa, pappa använda ingen buljong utan använde tre (!) flaskor sweet chili sås som sky och i den var det avokado, tomater, squach osv. Och den var så stark att tårarna sprutade och det blev kö till toaletten på ett kort ögonblick men pappa var nöjd.


Mamma är också grym på mat, lax och sherrysås och jätte pirog är hennes triumfkort för att få mig att åka över hela staden. Hennes skinksås är också super men nu när jag själv lyckas få till den är det inte lika super längre.


Nej, nu ska jag sluta drömma om mat och bege mig ner i tvättstugan och hämta mina kläder och sen ska jag åka på ikea och köpa skarvsladdar, lakan, glöggkoppar och lite sånt.


Puss!


Attans

Det lurar en förkylningen runt hörnet, det har jag verkligen inte tid med!
Attans!

Internationell Äktenskapsförmedling.

Igår kväll var jag på min första internet-dejt sedan i maj. När jag skulle åka hem kom jag på att jag skulle stanna till på seven eleven och köpa en latte, mest för att det var rätt kallt ute, väl inne på eleven beställde jag min kaffe och skulle precis tillsätta socker i den när jag ser en kille som sitter vid internet. Eftersom sockret står precis vid hans datorn kan jag i stort sett inte undvika att se vad han besöker för sida. Och jag kunde nästan inte hålla mig från skratt. Där står en man, lagomt tjock och äter seven eleven mat och dricker kaffe och är inne på en sida som förmedlar internationella äktenskap! Han kollar in Elena från polen och en stort flin tittar fram i hans ansikte när han kolla igenom hennes bilder. Han såg så nöjd ut.
Sen for mina tankar till Elena som förmodligen hoppas på ett giftemål för att få det bättre, frågan är om hon skulle få det bättre hos denna knubbiga man med slafchigt hår och snus under naglarna?

Viktminskning

Ja, igår såg jag att min gamla klasskompis Fredrik lagt in bilder på facebook från studenten. Och som ni kanske vet så har ju jag gått ner i vikt, men här tycker jag ändå att man verkligen ser skillnad.

Bild 1: Jag och Lisa stundenten 05
Bild 2: Jag och Alexandra i höstas
Från de här bilderna har jag säkerligen tappat mellan 8-10kilo, vilket jag speciellt tycker syns i ansiktet. Jag måste faktiskt erkänna att jag inte riktigt känner igen mitt eget face, tragiskt el vad?

Bilder från veckan



Här är lite ego bilder och lika varianter av mitt lockiga hår, oftast är det väldigt lockigt och väldigt fint när jag åker hemifrån, men om luften är fuktig el om det små regnar lossnar lockarna rätt snabbt. Igår fotade alex mig i tunnelbanan, men mitt nya diadem med fjädrar, tyll och stenar, tyvärr finns det ingen bild på mig senare på kvällen, tråkigt. Men igår höll lockarna jätte bra, tack vare papiljotter, läggningsvätska och en massa spray.



Födelsedags Barnet och den roliga bilden från hemfärden.

Förra helgen möttes ju gänget upp efter jobben/lediga dagen på mest.


Johanna fick jag bara med en bit av hennes tunika, därför får hon en helt egen bild, (som jag vet att hon kommer att älska).

I Torsdags mötte jag upp Therése som gick med mig i gymnasiet.

Jag tog med henne på mest för att visa henne vart jag "hänger".

Idag är jag ledig och tänker fortsätta vara det hela dagen, skönt. Ikväll blir det kanske middag med mor och imorgon kanske ikea med mor och syster. Och tvätt så klart.


söndag

Igår var jag på hemma fest, det var nog den första sedan i somras, när johanna träffade sin loverboy på en hemmafest på söder. Gårdagens fest var till ära för veronika som i veckan fyllde år. Det var riktigt trevligt, en massa massa människor som jag aldrig träffat förut. vid ett tiden skulle jag försöka bege mig hemåt eftersom det tar ungefär en timme att ta sig hem. Men då hade jag sån tur att en av killarna körde, och bodde i fruängen, vilket inte är så långt härifrån så jag fick åka bil istället. En rolig bilresa med en vindrutertorkare som bara pajjade och som jag hade väldigt roligt åt.

Idag blir det bara slappning, jag ska ta det lugnt, och imorgon ska jag tvätta och också ta det lugnt. Det tycker jag att jag förtjänar.


Hej hallå!

Idag har det varit en bra/rolig/stressig/jobbig dag på jobbet, äntligen har butiken jag arbetar i sålts tíll en av mina arbetskollegor. Så igår kväll kom en mega order med produkter som vi har slitit med för att få upp, Men äntligen kändes det roligt att jobba, vi har nästan inte haft några produkter alls till försäljning i butiken, nu är den åter igen uppfylld. Efter jobbet åkte jag hem och såg idol med alex och åt blåbärs/hallon-paj.

Imorgon blir det jobb i fyra timmar, sen blir det mat med alex innan det är dags för Veronikas födelsedagsfest. Dock är jag fortfarande sur, för jag fick inte min lön som jag skulle ha fått idag! Trist att vara ledig och inte har något att göra av med. Iofs är det ju bra att jag sen när jag väl får min lön inte hunnit bränna den. Jo föressten, jag har 26 inbokade arbetspass i december, det börjar lukta  pengar i Januari.

Igår blev det öl med min gamla klaskompis Therese. Helt otroligt att man har så mycket att prata om. Väldans trevligt.


Onyttigheten fortsätter

Igår efter jobbet blev det pizza, kände ett sug efter det hela dagen igår så jag gjorde slag i saken. Sen blev det julskum och tv med alex. Imorse ringde min chef mig och bad komma in tidigare på jobbet. Sagt och gjort, gjorde mig klar och sen blev det en solning innan jag slutligen landade i Sickla 1½timme före egentlig tid.
Imorgon ska jag gå igenom mitt december schema med äldreboendet. Jag ber därför min släkt och mina älskade vänner.
-Snälla, hata mig inte ifall jag jobbar hela månaden och knappt har tid att ses-

Och sen ska jag träffa therese! Hon kommer ner från ösd för en utbildning och vi ska mysa imorgon. Shoppa kläder och dricka öl och vara allmänt "crazy" som johanna skulle säga.

Jo visst ja, i måndags var jag nyttig och åt lax till middag, igår blev det pizza och cola. Idag blev det varma mackor och oboy till fotbollen. Äsch, jag är ju ändå inte så nyttig, har aldrig varit och kommer med all säkerhet inte heller att bli det.

Tisdag

Idag fyller söta Veronika år, Grattis vännen.

Igår blev det en promenad till sockenplan efter tvätt och frukost. Inne i stan flanerade jag och alex och kollade jul grejer, vi köpte en julstjärna till tv rummet. Jag börjar nästan att längta efter julen det här året. Det brukar jag vanligtvis inte göra. håller också tummarna för att jag får fler arbetspass än de jag redan nu vet om. Har inga som helst problem att arbeta arslet av mig om jag vet att det kommer att vara värt det i januari när man får lönen.

Efter staden och en fika åkte vi hem och lagade middag, det blev lax, kall sås och pressad potatis.

Nu ska jag bada, sen ska jag in till stan och lämna in en arbetsansökan och sen blir det jobb i sickla.

Puss!

Skinksåsen

Ungefär så här kan ni vänta er att resultatet blir om ni höftar lite på mitt skinksås-recept.
image262

Måndag morgon



Idag är det måndag, och jag är ledig, det firar jag genom att göra denna måndag till söndag. Klockan sju imorse gick jag ner till tvättstugan, nu hänger tvätten på tork. jag bakar scones och crossanter och kokar ägg, jag och alex ska äta mys-frukost och se film nu på morgonen, sen blir det promenad till sockenplan för solning och kankse även alfapet med maria och emma senare ikväll, och blåbär-hallon paj.

Ha en trevlig dag.

Och ja, jag är inte sur längre, IM BACK!

Brudarna

image257

I lördags efter jobbet blev det öl och skratt med brudarna på Mest, i vanlig ordning. Fotbollen var svår att se då det var folk överallt, tjädrarna och emma som skulle jobba söndagen gick först, sen åkte jag och alex inte allt för länge efter det. Men det var en rätt najs kväll.

Bilderna är från marias bilddagbok

Söndag

Snart har denna vecka passerat och jag hoppas att när jag lämnar den lämnar jag även mitt dåliga humör bakom mig. Igår efter jobbet blev det ju fotboll och öl med brudarna, det var najs. Vi gick i halvlek för att det var så mycket folk och man såg knappt någonting, plus att vi hade suttit där sedan halv sex och klockan då var halv elva. Sen åkte jag och alex hem och käkade massa smörgåsar och jag drack en massa massa vatten, vilket gjorde att när jag vaknade imorse var jag mest bara nöjd. Över att huvudet mådde bra, och att klockan var så lite. Då hinner jag chilla ett tag innan jag drar på jobbet.

Lördag morgon.

Godmorgon,

dagen bjuder på jobb i sickla och efter det öl och fotboll med brudarna. Hoppas på en trevlig kväll.
Simon fick mig mycke riktigt på bättre humör igår och jag kände mig som om jag faktiskt var jag. Det var najs.
Efter fikat blev det vindruvor och mys med alex framför idol, men jag blev sur, vem vill kolla på tv, tv är överskattat osv. Så ännu är jag inte tillbaka fullt ut.
Nu slingrar jag mig ner i badet ett tag. På återseende.

Puss!

Not very nice

Jag är elak, men jag har hellre aldrig hävdat att jag är snäll.

Nostalgi

VH1 gör mig nostalgisk när dom spelar all right med east 17. Men alltså, what´s up med kepan?
image253

bilden hittade jag
här.

Känner mig lite bättre

Okej, jag är långt ifrån mig själv igen, men mina hormoner verkar iaf peka åt rätt håll. Igår fanns det inga gränser på hur sur jag var, stackars alex som var tvungen att vara uppi mig. Idag ska jag fika med Simon, förhoppningsvis kan han få mig på bättre humör. annars så jag nöja mig med tanken på att jag imorgon ska jobba, det var länge sedan känns det som.

Nu ska jag bada och göra mig klar, sen blir det en tripp till solningen och sen simon.

Stackars Mormor

Hej, Här har ni mig, världens grinigaste barnbarn.
Mormor ska ha en stjärna för att utstår att prata med mig när jag känner mig grinig.

Idag var jag hos hudläkaren, hon gillar inte det faktum att mina sår inte bli bättre efter solningen, att kroppen inte läker och pratade idag med mig om andra tillfriskningsvägar, ingen av dom kändes någe vidare lockande. Typ ljuskänsliga tabletter som gör att jag måste ha solglasögon när jag är ute på dagarna, bara under själva behandlingsdagarna i och för sig, men ändå, då kommer ju folk tro att jag tror att jag är en hollywood-stjärna.
Eller cellgifter, i tablettform, tydligen liten dos, men ordet cellgifter skrämmer mig.
Nej nu får faktiskt min kropp svara på behandlingen så jag slipper resten,

Skinksås

Jag brukar rätt ofta (ibland två gånger i veckan) äta pasta och skinksås. Nu är det flera personer som vill ha receptet på det, så jag tänkte att jag skriver ut det här, men ha gärna i åtanke att allt blir bäst om man gissar lite på en höft ungefär hur mycket det ska vara av allt.

2dl Creme fraiche
1-1½dl vatten
(börja med lite och spä hellre ut under tidenn)
1 köttbuljongtärning

en näve riven ost (gärna gratäng-ost som smälter bäst)
Vitpeppar
Skuren skinka
salt.

(Ideal mjöl- vid behov, ifall såsen blir för lös)

Börjar med att bland creme fraiche, vatten och buljongtärningen, Låt småputtra på låg värme tills buljongen löst upp sig, släng i osten och låt den smälta. Peppra lite grann,
Här känner du om du smakar om såsen smakar ost-sås som den vid det här laget borde göra. Om så är fallet är det bara att lägga i skinkan och låt det koka ihop. Salta det sista du gör eftersom skinkan i sig brukar vara rätt salt.

Innan du gör såsen har du naturligtvis börjat med pastan och gärna lite broccoli.

Smaklig måltid!

Bilder från dagen

image247
Maria flanerar i gamla stan.

image250


Dagen har bestått av att jag har varit trött, less, grinig och åter igen trött. Flanerade med maria på stan, hälsade på Emma som arbetade, där även maria hade arbetat under dagen, vi käkade en massa fett och sen åkte jag hem. På tåget hem lyssnade jag på lugna favoriter och drömde om att få somna på tåget. Som tur var gjorde jag ej det, nu blir det dubbelavsnitt på greys, och chailatte med bönan.


Bilder från veckan

Börjar med bilder från allt för byn festen.

Bild 1:Grabbarna el några av dom iaf,
Bild 2: Jag och Jocke.
Bild 3:Jag och mamma.

I fredags efter jobbet mötte jag upp alex för några öl på Mest.
Senare kom Johanna dit med några vänner från östersund.

Bild1:Johanna och Alex
Bild2:Jag och johanna
Bild3:Här bad jag Tony, en av killarna i baren att ta ett kort, man ser riktigt hur vi posear och ler och ser fånig ut och det enda Tony fick med på bilden är en massa tuttar.

Efter shoppingen på lördagen mötte jag upp Maria för en öl på söderkällare.
Hon hade jobbat hela dagen och sa på telefon att hon hade typ pyjamas på sig, inte trodde jag väl ändå att jag skulle möta upp en typ pyjamasklädd väninna. En halv öl blev det iaf innan vi begav oss hem, hon för att sova och jag för att nät-dejta och chatta hela natten.


I Måndags var jag ledig och passade på att dejta EmmaO som också var ledig.

Vi käkade mat och drack kaffe. trevligt.

Och ja, alla bilder är inte så vackra, röda ögon, blundningar och så vidare, men snälla. Världen är inte perfekt, inte jag och mina vänner heller.

Funderingar

Godmorgon, ska snart hoppa ner i badet och skrubba kroppen rent. Sen blir det en trip in till stan för att möta upp maria för en kaffe. Jag har småstädat här hemma idag, diskat, gått i genom högar och åter högar av gratis tidningar, modemagasin, reklam och viktiga papper, vi har inte så mycket ordning jag och min böna.

Spanet har fortfarande inte hört av sig sen i lördags, skeppet har nog passerat mig. Synd att jag missade det.

Igår målade jag en tavla, det var länge sedan, synd bara att jag vaknade imorse och insåg att jag skulle ha gjort på ett annat sätt. En streck-gubbe som säger Shut up Bitch. Men den blev för mörk, el rättare sagt för svart. Det skulle mer vara rolig och söt, nu står den på tork bredvid mig och ser grav-allvarlig ut. Dumt.

denna vecka jobbar jag bara tre dagar, än så länge, har ringt på äldreboendet och sagt att jag gärna jobbar imorgon kväll och på fredag om det behövs, och på måndag. Skulle jag få alla dagarna innebär det att jag jobbar sju dagar i rad, med Watta hell, jag har ju ändå inget liv.

I lördags när jag var på stan med min kusin fann jag en klänning som jag skulle vilja köpa när lönen hittar sin väg till mitt konto. Men nu idag blir det ingen shopping förrutom en deo, för det behövs verkligen.

Jag har lite problem med att lägga över mina bilder från kameran till datorn, förmodligen för att datan är full av virus och behöver formateras, tyvärr besitter jag inte denna egenskap.

Vad blir det för käk idag, tomatsoppa el lax, vad tycker ni?

Tisdag

Dagen har över lag varit rätt bra, lugn och bra.
Det räcker nog så för mig idag,
imorgon hoppas jag på lite action.
annars måste jag skapa drama.

Godnatt

Mina utslag är jobbiga, det känns så fort luften blir torrare, jag blir sur då.
just nu ligger snön som en tunt tunt täcke över bilarna ute på parkeringen,

jag har varit sur ikväll.
Less och irriterad.


imorgon måste jag verkligen sola, och sen faktiskt ta tag i detta.

Men innan det ska jag tvätta av mig fejset, sova och så.

Godnatt.

Tre systrar & en mamma

 Bilden lånad från biotider.se

Idag efter jag varit och ätit och druckit latte med emmaO blev det hyrfilm. Bestämde mig för tre systrar & en mamma, alex och jag pratade om att hyra den förut plus att jag ville se någonting lätt. Inte visste jag att jag skulle helt förälskad i Diane Keatons kläder. Nu har jag sån himla lyst att börja sy en klänning, men kan jag göra det, speciellt om den är ganska svår. Borde man prova el borde man försöka ge sig ut i jungeln och inse att ingenting på någon butik är ens i närheten av vad jag vill ha?



?

När jag blir lika gammal som henne

Hoppas jag att jag också är lika förbaskat snygg!

Hur kan kvinnan var nästan 50 och fortfarande se så bra ut?

image235

Bilden lånad från
People.com

Måndag morgon

Godmorgon,

Nu ska jag ner till tvättstugan och slänga in en massa kläder så att allt känns rent och doftar gott.
Efter tvätten blir det nog en dejt inne i stan för en fika och lite skitsnack.

Konstaterande

Igår natt försökte jag lägga över mina senaste kort från digitalkameran till datorn, problemet är bara att vi har två datorer, dels alex bärbara som jag sitter vid nu, och sen min dumburk. den har virus och damp om vartannat. Vilket gör att den inte riktigt förstår vad som borde ske när jag stoppar in usb-kabeln i burken. det enda som händer är att timglaset dyker upp och börjar snurra, sakta med säkert snurrar det runt i säkert en kvart innan jag får panik. Stänger av datorn utan att avsluta eftersom det är omöjligt och vet att nästan gång jag öppnar den är den säkert ännu värre.

Welcome to my world.

Efter jobbet idag åkte jag som vanligt till seven eleven där jag köpte en latte, och fastnade i ett långt samtal med killen som jobbade, sen åkte jag hem. Nu har jag fikat och läst och funderar nu som bäst på varför 80% av min vakna tid går åt att tänka på karlar/män.
Typ:
han var söt.
vilket leende
gulligt hår
Holymaccacrap!!
heting
mmmums
fina fingrar.
alltså jag skojjar inte,
jag älskar karlar/män/killar.
kanske får se det som så, jag har en förmåga
att se någonting fint i de flesta män.

Holymaccacrap!! är förövrigt mitt absoluta favorit-uttryck när det gäller killar på heting-skalan.
holymaccacrap är för mig som halleluja moment är för Kishti.

En trötter ska man inte prata med.

Igår efter en heldag på stan med kusin  så blev det en öl med Maria, efter det åkte jag hem och fastnade framför datorn hela natten, jag gav mig verkligen inte. Utan somnade helt slut körd. Därför var jag också borta när mitt span ringde mig för att kolla om jag fortfarande ville att han skulle sova här, och då pratade jag i sömnen och sa att jag inte var själv. Vilket jag var, för alex är ju inte hemma. Frågan är då om spanet trodde att jag dissat honom el om han misstänkte att jag var trött, får väl försöka få tag på honom under dagen och förklara att om jag sover så måste man prata med mig tills jag vaknar, annars är risken stor att jag snacka i nattmössan.
Attans!

Nu kollar jag lite på idol, äter pasta och skinksås och ska snart bege mig på jobbet, men fuck vad trött jag är!


Min Jakt

Min jakt på rätt man går rätt segt.
Man kan säga så här.

     Min kill-front är som Stilla Havet, inte en våg så långt ögat når.



Men jag är inte bitter, Nej inte positvia Bodil Inte!

utmaning

Denise Utmanar mig i att berätta en massa sanningar om mig.

Reglerna

Länka till den som utmanat dig.
Skriv 7 sanningar om dig själv.
Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
Lämna ett meddelande till dem du har utmanat.

Första sanningen om mig:
Jag pratar alldeles för mycket! och ofta innan jag tänkt i genom det jag säger.
Andra :
jag har flera par skor i garderoben som aldrig sett dagens/kvällens ljus ute på mina fötter.
Tredje :
jag röker för mycket
Fjärde:
jag avskyr all denna smyg-rasism som finns bland oss varje dag.
Femte:
jag tänker för mycket på killar/karlar/män.
Sjätte:
jag kan inte spara pengar
Sjunde:
Jag ogillar att människor är så rädda det som är lite annorlunda.

Jag utmanar: Kickan, Hannah, Karro, Kerstin, Anne, Ida och Ärtan

Bilder från helgen i Jämtland

image217

Så här såg det ut i bispgården i lördags morse när jag vaknade, Snö!
image218
Efter frukosten åkte jag till kusinernas tunnbrödstuga, där jag, malin, annika och mormor bakade tunnbröd hela dagen lång.

image221
Syster Malin gräddade för fullt.
image222

Trunnbröd-mormor i hennes outfit. Jag gillar det faktum att det ser ut som om hon inte gjort någonting annat i sitt liv annat än att baka tunnbröd. Men sen är hon ju tunnbröd-mormor också! inte helt utan orsak.

image223

image225

Efter baket åkte jag hem till pappa igen.

 Och Väl hemma gjorde jag snölyktor tillsammans med pappas jaktkompis barn.
image231

image233
image234
Ett Hav av lyktor, jag fick nästan tvinga in barnet efter alla dessa, eftersom han hade som mål att täcka hela pappas gräsmatta med brinnande lyktor.

Syster  Annika, jag hittade bara två bilder på dig på kameran och dom vill du nog inte att jag lägger ut.. Så jag får ta nya kort på dig nästa gång vi ses.


Tjena Tjena

Ledsen för den dåliga updaten, var så trött i söndags när jag kom hem att jag slocknade tidigt. Resan hem gick bra, den biten jag inte körde, den fjuttiga biten jag körde (ca 1mil) hann jag få panik flera gånger, jag har svårt för att köra i mörker, men då gick det verkligen inte. Så systrarna fick ta över.

Igår var jag på fotvård, jag ska fortsätta med det, för vad sköna mina fötter kändes igår. Efter det blev det en fika med Emma på stan och sen fick jag åka direkt på jobbet, jobbade och sen åkte jag hem och fikade, målade naglarna och läsa lite. Just nu läser jag Magdalena Graafs "det ska bli ett sant nöje att döda dig" beräknar hinna klart med den idag.

Nu är jag på jobbet, det är så lugnt, därav inlägget, vanligtvis skriver jag inte när jag jobbar.

Ikväll har "Allt för Byn" premiär, eftersom det inte fanns några biljetter kvar så nöjer jag mig med att gå på efterfesten. jag hoppas att det blir trevligt.

Tunnbrödbakning

Idag är jag bland det snyggaste jorden skådat på länge, men mjukibyxor, tshirt och mössa, förkläde och en massa mjöl överallt. Systrarna och Mormor bakar tunnbröd för fulla muggar, just nu smet jag in till lill kusinen för att skriva lite grann. Imorgon åker vi tillbaka igen, då ska jag ladda upp bilder från helgen, och snön. Det har faktiskt kommit en del och den ligger kvar än.

Hoppas ni får en trevlig kväll alla läsare.

Puss


Nu sticker jag till skogen

ska bege mig hem till skogen, ska försöka överleva en helg utan internet och utan alla bekvämligheter jag vant mig vid här i stockholm, men jag kommer säker njuta när jag kommer hem. 

Ha en underbar helg så ses vi på söndag! 


Attans


Här fann jag bilden på världens i särklass sexigaste läppar.

Förstå hur sur jag blev när jag såg i metro att Ne-Yo spelar på pub nästa fredag, och jag har lovat att jobba extra länge på Make up Store och missar därför chansen att få se dessa sexiga läppar i verkligheten.

image216

attans!

Torsdag och nya äventyr

Igår hade jag och alex en dubbeldejt med Ben&Jerry när vi såg greys anatomi. Det var trevligt. Skönt att få koppla av och att veta att min onsdag blev bättre så fort jag lämnade jobbet och kom hem till hemmet lugna vrå.
Idag ska jag tvätta inför resan till helgen, sen ska jag på stan och kolla efter lite saker och senare på kvällen blir det öldrickning med alex och förmodligen några fler. Härligt.

Imorgon beger jag mig tillsammans med mina systrar upp till Jämtland, där jag inte har tillgång till Internet, där det inte finns något dygnet runt öppet seven eleven och där jag ska sitta i mitt flickrum och minnas varför jag älskar stockholm. Och så ska jag baka tunnbröd för fulla muggar.

Ha en underbar Torsdag alla läsare