Blommor och Bin


Bilder från The Botanical Park här på kreta, fantastiskt mysigt att smyga omkring bland grönskan och blommor, kreta blommar för fullt och det är gudomligt vackert här!

2 år av god hörsel

i helgen firade jag 2 års jubileum med mina hörapparater, och nu har jag svårt att tänka mig att jag levde 23 år utan dem. Det är ju världens bästa grej.
Har hunnit med vår första riktiga flygplatsdag, gick omkring som en galning för att försöka styra upp allt. Men oj vad tiden gick snabbt och vips var vi på troppan igen. Tropicano, det är stället där vi hänger, där vi dansar, sjunger kareoke och gör bort oss ibland. Det är förövrigt någonting speciellt med denna öl, att dricka ett glas vin är visst helt omöjligt.

Påskhelgen har vi jobbat och varit i kyrkan. Vi fick möjligheten att följa med vår svensk-grekiska kollega Malin in till Chania på långfredagen för att gå i kyrkan, se cermonin samt vandra tillsammans med alla genom hela staden med ikonbilden fylld av blommor- Har tagit bilder som jag ska försöka få in här, dock var det ganska mörkt så någon vidare kvalite kan man inte räkna med.

Om 1½vecka kommer Mamma hit, sen den 21 Maj kommer Pappa och Nettan. Håller mina tummar och tår för att de kan få med sig några paket hembakat tunnbröd!

Detta skulle bli träningen och hälsans säsong men jag har nog insett att det blir nog kanske en omöjlighet, men man vet ju aldrig kanske tröttnar man på clubar och chillar hemma istället.-
I mitt kollektiv som jag bor i lagade vi kyckling, ris och currysås igår, men efetrsom vi alla bara har en platta i varje lägenhet så fick vi sprida ut oss. Men att laga mat hemma är typ bäst, efter ett år på restaurang tappar det lätt sin glans, och finns det något bättre än att äta lunch låda på kontoret?

Nu tackar jag för mig och lägger mig och kollar på Bert! Godnatt, Puss

Okej här kommer lite bilder från kreta. Mer ville inte datorn.

Idag är det skärtorsdagen och jag har lekt påsk hare på kontoret. Och just nu när jag skriver är faktiskt också solen ute och lyser. Det har varit kallt, regn och blåst i nästan en vecka, och det är lite tråkigt när det är vackrare och varmare väder hemma än i Grekland. Men men.


Lina ser ut över dalen vid Lefka Ori fjället som fortfarande har snö på topparna!
En apelsin lund och en Bodil mitt ibland den.


Fpa-Tjejerna, Lina, Jag och Hanna, sen har vi ju självklart vår chef Linda,
men hon var inte i stan den här dagen.

Ett hus, en staty och en Ros utanför katolska kyrkan i chania.

Solnedgång i Chania tillsammans med Anna och Trine.

Fina Hanna på utflykt.


Fina vattenfall uppe i bergen.

Kareoke på Troppan för många dagar i veckan.

Smal gata i Chania.

En del av Team Chania 2011 nere vid hamnen i Chania.
Detta kort är tagen under andra veckan här, och det känns så länge sedan.
Fast jag inte varit här i mer än 4 veckor, tiden går så snabbt i mitt jobb.


Morgondagens bravader!

Imorgon kommer min dator! Det är helt underbart! Som jag har längtat efter den, efter mina filmer, min musik och att bara kunna läsa nyheterna om inte annat.

Igår firade vi vår kollega Robin som fyllde 24år, det började bra, slutade bra, men hade kunnat inneburit en hård dag idag, men ännu en dag med flygplatstjejerna har passerat.

Imorgon kommer det en massa folk hit, och imorgon natt ska jag leka flygplatstjej, jag ska hålla koll på incheckningar, människor, sända bussar, förlorat bagage och en massa andra saker.

Nu ska jag hem, äta och SLAPPA.
Och eftersom jag kör natt flyg imorgon så har jag faktiskt lite sovmorgon, och det om något är underbart!

En litet skutt i hjärtat!

Hur himla fint är det inte när man kollar in på sina kommentarer och får en sån här kommentar rakt i ansiktet.
Det blev ett litet glädjeskutt i hjärtat. Tack Kickan för att du gav mig en sån härlig avslutning på dagen.


Postat av: Kickan

Hejhej!

Klickade in mig på din första bloggmånad, mars 2006, och hittade ett inlägg där du skrev såhär:

"Jag måste bara få skriva att jag beundrar alla människor som är ute och reser och ser vad livet har att erbjuda. Själv är jag nog för feg för att ge mig ut i världen. Jag beundrar människor som bara kan packa en väska, ge sig av och inte veta hur livet är när man kommer tillbaka."

Känns det inte ganska härligt att såhär 5 år senare med facit i hand motbevisa sig själv? :)
Kram


Bättre sent än aldrig!

Så, för er som inte vet, som kanske inte har facebook, eller telefonkontakt med min mor så kan jag meddela er att jag har glömt min dator hemma i sverige. I godan ro packade jag ner det sista och kastade in nyckeln i lägenheten, och när jag stod i hissen så kom jag på att jag hade glömt min dator.

Nu är jag på plats i chania och Kreta, det är super fint, grönt, något jag inte sett på länge, varken i sandlådan eller hemma i sverige. Jag bor i en liten mysig etta, men utsikt över havet. Nära till kontoret, nära till stranden och väldigt bra.

Nu är det inte längre kvar tills våra gäster ankommer. Om mindre än en vecka. Då står jag där, i min nya tjänst som flygplatstjej.

Ta hand om er alla, var rädd om er.

Och om ni ska boka en resa ner till mig, så bor jag i Kato Salos!