Matdagbok

Just nu kör jag matdagbok, på vad jag äter, vilken tid, hur mycket, om jag stressar, har ont i magen, anfall och om hur jag mår. Ifall ni umgås och förtär någonting, säg åt mig att anteckna!

Vill ju inte komma till dietisten och ha fuskat!


Äntligen

Äntligen, har jag träffat en människa på landstinget som verkar ta mina problem allvarligt!


Minnen, smärta och framtid.

Ibland är det smärtsamt att se framåt, att inte ramla tillbaka till minnen, när gårdagen känns mer lockande än morgondagen. När tiden läker sår men ärren bildar ärrvävnader i själen som man inte vet hur man ska vårda, så att man vågar ge någon annan en chans.

Ibland behöver man få tid att älta, att minnas, att sörja, för att inse att det inte var bättre förr.


Willow Smith

Will Smiths dotter är född 2000, år 2000 och redan så här cool!


Vilken dag!

Igår var det snöstorm i sthlm, drivsnö och nysnö och inte alls tillräckligt med snöröjning, förvisso hade det nog inte spelat någon roll då det hade drivit igen på en gång!

Därför försökte jag ta mig till jobbet i tre fyra timmar, fick till sist åka bil med chefen och övernatta hos en kollega.
Så här fint sov jag inatt.


Tomtemor

Imorse när jag vaknade ställde jag mig och kokade tomtegröt. Bra och billigt och mysigt till frukost också!

Sen kom min vän Per på besök för kaffe. Och nu ligger jag i soffan och försöker att inte frysa ihjäl! Det är så nedrans kallt i min lägenhet så att man till och med fryser om fötterna när man har ullsockar!


Lunchdejt

Igår hade jag haft Linn och Selma på lunch hos mig!


Första advent

Snön ligger vit på marken, termometern visar minus 10 grader, solen skiner och första advent hade inte kunnat börja bättre.

Son vanligt när jag jobbar helgen är det fint väder, men det gör inte så mycket, egentligen, för man får så mycket mer energi!

Igår efter jobbet bjöd Lina mig på en riktig julmiddag med risgrynsgröt, tunnbröd, glögg, pepparkakor!

Och imorgon kommer förmodligen make up store tjejerna på lunch hemma hos mig!

Igår kväll slog jag in de flesta av mina julklappar, endast en kvar att köpa, och på tisdag åker dom till byn i Jämtland med mamma!