Vilken dag!

Började dagen hos Putte, som är min tandläkare. Skuttade glatt därifrån 315kr fattigare, jag hade inga hål!
Sen mötte jag upp Maria och Edda för en fika på Mio och sen kom Sanna-Maria dit och lekte med oss.
Och ikväll så åt jag riktigt god mat. Kyckling med creme frachie, ingefär och vitlök, Bulgur, En avokado och en paprika. Göttans.

Imorgon bitti ringer min klocka fem på morgonen för jag ska till butiken i kungens kurva och räkna prylar! Men vad gör man inte för pengarna. Eftersom akassan och arbetsförmedlingen suger så tänkte jag nu ge järnet på att jobba arslet av mig i ett halvår, leva utan ersättning och sen skratta dom rakt upp i fejjan över att jag måste få en ny akassa tid fördelad till mig!  kan ju iaf hoppas. Just nu får jag ju ändå jobba heltid och jag hoppas att det håller i sig.

I veckan ska jag ge mig själv en julklapp. Ett täcke. Vi har ett täcke på jobbet, ett av de bästa. Men det kostar 3000kr, och en gång per år går det ner i pris, reläjt så till veckan ska jag köpa detta 3000kronors täcke och sen njuta över tio års garanti och mega fluff i sängen. GÖTT.

Annars ska jag försöka fylla min vecka med inspelning i studion imorgonkväll, om jag orkar, och sen bio på torsdag. Lilla julafton på lördag hos syster med julklappsleken och spelning och utgång på söndagen!

Jag har ibland väldigt lite att skriva här men försöker finna inspiration till mer regelbunden uppdatering.

Twilight.

Igår kväll bjöd jag Sanna-Maria på middag och efter det kollade vi på twilight, Sanna-Maria var inte så förtjust i Edward Cullen i början men precis som alla andra smälte hon under filmens gång. Och nu i veckan väntas tvåan på bio tillsammans med en helt gäng undersköna donnor.

Egentligen skulle jag vara ledig i fyra dagar, men imorse blev jag väckt av min kära chef så klockan tre ska jag inbefinna mig på jobbet. Innan det ska jag möta upp Sara för en promenad från Gullmarsplan till Högdalen. Den gamla rutten som jag och alexandra vandrade flera gånger i veckan under vår tid på sjösavägen.

Helgen har varit lugn, och relativt tråkig men det behövs också. Var dock på snygg-saras kille Johans bands spelning på lördagen. Innan det var jag och lämnade in min mobil på service samt fikade med mamma.

Imorgon blir det tandläkaren och förhoppningsvis blir jag inte helt pank av detta besök!

Är det inte det ena, så är det det andra.

Igår kväll pratade jag upp mitt telefonbatteri med Hannah medans hon färdades från östersund till bispgården. Min telefon var helt död så jag kopplade in laddaren och ställde väckarklockan. Precis innan jag skulle somna började telefonen vibrera och låta konstigt varav jag har fått ett felmeddelande om att koppla ur laddaren och kontakta servie call. Panik! Ingen väckarklocka! Upp och rota i lådor och skåp och fann min gamla väckarklocka, ställde den och hoppades att den skulle funka samt leta fram mig gamla mobil. Som sista veckan när jag använde den fungerade fem minuter utan laddare. Ställer klockan på den också och sen somnade jag.

Som tur är vaknade jag imorse av larmet på tegelstenen och upptäcker då att väckarklockan inte heller fungerar. Ringer service call varav killen jag pratade med informerade mig om att jag behöver kopiera bilder, kontakter på telefonen till sim kortet och sedan uppdatera den via hemsidan. "okej, problemet var ju dock att jag har noll, zero batteri." Så nu har jag haft min gamla telefon och spenderar kvällen med att försöka fixa den "nya".

Detta är alltså mitt tecken från högre makter som beordrar mig att leva ihop med en IT nörd eftersom jag uppenbarligen pajar allt med elektronik! Så nu är min fråga, Vart finner man dessa?

Lägenhetsvisning.

I söndags var jag, Mamma och Sanna-Maria och kollade på en lägenhet. Den var rätt fin och så, men varför är det alltid så när jag går på visningar,renoveringar (då är det en karl som bott där och sen inte gjort det rätt) nu menar jag inte att dra mer hela manssläktet men det händer rätt ofta. Som i lägenheten vi kollade på. Ägaren, Karl, Snickare har renoverat själv och kaklat över ventilen i köket, (som om den är där för utsmyckning). Och så har man glömt att måla en skada i hallen vid garderoberna vilket hade varit enklare att gjort när man satte upp allting. och det värsta av allt, Killen hade lagt en spishäll och en Micro under. En mirco. Som såg ut som en ugn och hade "grilleffekt"! Ha, som om man inte vill kunna laga mat, potatisgratäng, lasange, baka och allt det där.
Nej man nöjer sig med en mirco.

Och nu har budgivningen gått i gång, 1, 225 000 är senaste budet.
Åh det är hopplöst med lägenheter.

därför tar jag en paus nu och åker och hänger på strand med emma.

Ny vecka, nya tag.

Idag är det måndag, och jag börjar jobba om 1½timme. Förmodligen blir det nog en lång dag idag, kanske rent ut av stängning, men så länge jag flåsar 40timmars veckan i nacken så är jag nöjd.
Nu hörde dock en arbetskollega av dig och undrade ifall jag ville åka bil med henne. Okej. Hon åker om typ en timme och jag är redan klar. Suck. hade kunnat sovit till nu.. jaja..

Helgen har varit bra med både ledigt och jobb, fest och chill och nu väntar en ny vecka med nya utmaningar.


När försvann månaden November.

När jag var liten var månaderna på året ganska oviktig. Det var skolstart, sportlov,påsklov,sommarlov,skolstart,födelsedag,höstlov, och jul. and that´s it.

Nu inser jag att hela november månaden försvinner för mig, som en förberedande månad inför julen.
I September njuter man av de sista varma dagarna. Och i oktober njuter man av fin höst med relativt varmt väder. Sen blankt. Och sen Jul. Är det bara jag som känner så?!

Disney. En Julsaga i 3D. 3D rockar. Men hemsk film, vet inte om jag skulle kalla den barnvänlig. 1½timmes hemskheter och en halvtimme fint. Men det var rätt söt.

Nu ska jag sova så att man är någelunda utvilad tills morgondagen, vem vet vad som gömmer sig bakom hörnet.

Disney

Nu åker jag och arbetar några timmar och ikväll ska jag och Mia gå och se disney- a christmas carol.


Mycket nöje.


En del av livets funderingar.

Ganska nyss hemkommen från jobbet, blev en hel dag istället för några få timmar, vilket jag tacksamt tar emot. Mina 42år kvar till pension får fyllas med jobb, vänner och musik. Inte nödvändigtvis i den ordning.
Imorgon väntar morgonjobb på Jysk. Och klockan två packar jag ihop mig och beger mig till Solna och Make Up Store för några timmars jobb innan jag slutligen landar hos Syster och Sambo på middag.
Onsdagen jobbar jag 7-22 och kommer förmodligen knappast hinna något mer. Men sen är det snart helg igen. Vilket är trevligt. Jag ska gå på två intressanta lägenhetsvisningar.
Två lägenheter, i samma område. Den ena i toppskick, den andra är bottenskrap. Ska bli kul att se skillnaden mellan dem samt skillnaden på priset. Så man vet ifall det är värt att köpa ett renoveringsprojekt. (även om såna projekt hittills i mitt liv aldrig varit särskilt bra, eftersom jag är för bekväm av mig) eller ifall man ska satsa på inflyttningsbar direkt.

igår,idag,ikväll,imorgon

Just nu händer det ganska lite i mitt liv.
Skulle kunna gå i pension imorgon.
Därför skrivs det lite.

Igår utgång med Camilla och hennes vänenr.
Idag frukost med tjejerna på string.
Ikväll OC marathon.
Imorgon jobb
Kanske bio.

Snart jul.

Fortfarande sjukskriven.

Men febern är borta och imorgon tänkte jag bege mig till jobbet.


Sjuk, sjuk, sjukare.

Igår morse när jag vaknade jag, sjuk. Slet mig igenom mina tre timmar på jobbet. Sen gick jag hem, åt middag, spenderade kvällen i soffan med en spyhink. Och så fortsatte hela min natt.

Idag vaknade jag och mår kanske, kankse, lite bättre, men är fortfarande långt ifrån bra. Måste jobba även idag eftersom alla på mitt jobb är på fest i linköping, men jag behöver dock bara jobba 2 timmar. Men ...
Blir nog hemma imorgon också. Usch jag hatar att vara sjuk. Och nu längtar jag ihjäl mig efter fruktsoppa!