Donationsrådet

I helgen, på midsommardagen firade vi hemma hos mamma och mig. Det var jag, Maria och Edda. Samt mamma, hennes kompis Eva, och hennes kompis Bittan.
På kvällen när Maria och Edda gått hem för att sova, satte resterande del av sällskapet i soffan och ramlade ut och in ur diverse samtalsämnen. Däribland donationsrådet. Jag anmälde mig för en väldans massa år sedan, men varken mamma, eller hennes vänner är anmälda. Vilket för mig är rätt konstigt eftersom de alla arbetar med vård och borde därigenom sett den postitiva bilden av donationer. Men jag respekterar mer än väl att vi alla tänker olika. Idag gick jag in på donationsrådets hemsida för att se om min anmälan låg kvar, eftersom jag faktiskt inte riktigt kommer ihåg när jag gjorde det. Och ja, 2004 anmälde jag mig. Och jag står idag lika mycket fast för mitt beslut som då. Fast desvärre kankse inte min lever är mycket att ha numera.

Men förhoppningsvis duger den iaf ett tag åt mig!

Midsommarafton!

Kvällen spenderades på klipporna i Nockeby. Med Maria,Edda och Alexandra.

Här är en bild som jag lånat från marias twitter!


Midsommarhelgen stundar!

Nu börjar midsommarhelgen att krypa fram ur sitt skal, och jag som sade att jag skulle fira midsommar i skärgården med Lina och en massa blommor i mitt långa hår, Istället tog jag på mig att jobba på söndagen, utan att riktigt veta om. Och därför tog jag på mig att jobba midsommarafton också, bara för att.

Imorgon efter jobbet ska jag möta upp alexandra och maria för lite picknick och häng vid vattnet!

Nu ska jag hoppa in i mammas bil, och prova att köra lite, jag har blivit så mesig sedan jag kom hem, och ska se ifall jag vågar mig på att köra till jobbet imorgon, räknar med att jag sparar åtminstonde 30-50 minuter på det. Så nu en kopp kaffe, och sen ber jag er ödmjukast, håll er borta från vägarna ikväll, för faran kommer att virra omkring!


Lykke 1 år

Igår var jag på ett årskalas hemma hos min systerdotter Lykke. Hon föddes på midsommarafton förra året men kalaset tar vi lite tidigare. Först åt vi lunch tillsammans innan det var dags för tårta.Mysigt kalas, även om Moster Bodil var en smula trött efter en helg innehållande  lite för mycket av allt.


Bröllop

Det är tur att jag inte driver min blogg i syfte med att tjäna massa pengar,
då jag inte alltid har lust att skriva.

Men bättre sent än aldrig, här kommmer lite bilder från göteborg!


Kyrkan


Daniel och Isabelle Fägerström
Vackra fina Isabelle!


Daniel och hans bästa vänner.

Packa väskan

Borde jag kanske ha gjort idag, men jag var iaf och jobbade nio timmar, tränade en och en halv, och har hunnit med att prata massa skit med Hannah, så det blir nog himla bra ändå. Nu är klockan lite mer än halv ett, ska snabbt hoppa in i duschen, krypa ner i sängen för att om fem sex timmar hoppa upp igen och packa väskan då.

Weekend Semester i Göteborg väntar, bröllop, god mat och fina människor!

lång dag på jobbet avslutas med ett långt härligt telefonsamtal.

Idag har jag jobbat i tio timmar, och sen har jag pratat med min vän Sara i minst en timme. Nu sitter jag egentligen bara och degar framför datorn då jag egentligen borde gå och sova. Ska upp tidigt och fixa och trixa.
Imorgon ska det fixas lite presenter, lära mig kassan på Åhléns eftersom jag ska dit och jobba om någon vecka, (på make up store) och sen ska jag käka lunch med en gammal vän, och sen ska jag iväg på mitt andra jobb och diskutera mitt sommar-schema, har en liten fingerkänsla som säger redan nu att det kan tänkas att vi blir lite oense. Då min chef lagt in mig på arbete varenda lediga dag jag har i sommar. Jag kan omöjligt jobba 45 dagar i sträck, eller jag kan, men jag tänker inte göra det.
Till vilken nytta sade jag upp mig från Apollo för att jag längtar efter min familj och en svensk sommar om jag inte ens får se på när den passerar?

I övrigt så tror att det blir en bra dag.

Små förändringar, stora ändringar.

Allt i livet behöver inte handla om stora steg, ihelgen har jag gjort en väldigt liten förändring, som jag i långa loppet leder till stora ändringar i mitt liv. Och inte så där "jag har kommit på vad jag ska bli när jag blir stor"-ändring. Men ändå. Återstår självklart att se.

Känns skönt att imorgon vakna upp och inse att nästan hela helgen har passerat utan (förutom 3-5 msk rose) att alkohol varit ute i vägen, jag har också varit ledig men inte spenderat en krona.

Idag är det bara en vecka kvar tills jag förmodligen helt fullkomligt är uppe i varv på bröllopsfest och dansar till fötterna värker. Ännu är inte allt klart, såsom väska till klänningen, frisyr och sådana saker. Men det kommer säkerligen att komma på plats också.

Säkert är iaf att det ska bli helt underbart att komma till Göteborg, det är ju faktiskt skamligt att jag inte varit där sedan jag gick i nian, och jag ser verkligen fram emot den korta vistelse jag ska göra, och hoppas på att kunna göra en längre göteborg vistelse innan sommaren är slut.

Sommar och Sol

Rubiken känns långt ifrån vad som utspelar sig utanför fönstret. Regn och rusk, i samklang med Stockholm Marathon, Smaka på Stockholm, och Parkteatern. Klingar inte i alltför bra kör.

De två senaste dagarna har jag spenderat på Make Up Store i Farsta. Och idag har jag totalvägrat gå ut. Roat mig med att kolla klart på Jane Austens Stolhet och Fördom som jag har sett i dagarna. Tvättat kläder, samt packa ut, packat in, packat om i garderoberna.

Nu gör jag ett sista ryck med dammsugaren och ner i förrådet för att hämta sommartäcken, sen stannar jag i soffan/sängen resten av kvällen!