Tryckande hetta

i över 1½ veckas tid har vi haft det otroligt varmt här på karpathos, det har varit runt 29 på morgonen och mitt på dagen har värmen uppgått till nästan 43 grader, visseligen inte lika varmt som egypten men ändå.
Imorgon har jag utflykt på schemat, ska till olympus, det är den enda utflykten vi har här nere där vi själva är med på turen. Vi har en väldigt stor grupp och jag hoppas att dom gästerna som fäljer med oss blir nöjda.
Semester bilder

En vecka med besök försvinner så snabbt! Ändå hade jag den underbara möjligheten att få två hela lediga dagar tillsammans med mamma och Malin. Jag vet att mor lovat en uppdatering men som sagt. All ledig tid har spenderat tillsammans med familjen för att fylla mig med energi för resten av sommaren.


Dom kom med gåvor, kläder, deo, tacokrydda, böcker, 3 kilo lösgodis från gottcenter,
2 kilo choklad och en tidig födelsedags present till mig, en adidas klockan som jag länge kollat in.


Sen visade jag dom alla restauranger som jag vanligtvis äter på.
Och presenterade dom för halva byn.Det tar himla lång tid ikväll att lägga upp bilder så därför hinner jag inte med nå mer,
för jag måste hämta min tvätt.

Mamma och Malin

Imorgon är det torsdag och då kommer flygen från sverige, och i ett av dom sitter min mamma och min syster. för en veckas semster här nere med mig. Det kommer bli alldeles underbart. Och nu när jag vet att dom kommer snart saknar jag dom ännu mer än tidigare!

Annars lunkar allt på här nere, jobbar och när jag inte gör det läser jag en massa böcker, eller kollar på grekiska såpopera på grekiskt tv. Ibland blir det också en eller annan film på den arabiska kanalen. Jag har än inte varit ute särskilt mycket här på kvällarna, annat än för att äta middag tillsammans med dom jag jobbar med. Men några glas vin har dock gått ner. Kanske blir det mer nu när jag faktiskt är ledig två dagar.

Har också börjar funderat lite på vintern, vilka destiantioner man borde söka?

Angående mitt vindsurfande:

Jag och Lisa surfade i ungefär en timme förra veckan, sedan kände vi att musklerna och magen sa ifrån. Kanske ska jag försöka lura ut mamma och malin dit också för det var faktiskt lättare än vad jag trodde.  Nu ska ni självklart inte tro att jag ställde mig upp,. drog upp masten och bara flög iväg. Utan mer att det var lättare att hålla balansen på brädan än jag trodde. Jag lade dock undan kameran i min väska när jag kom dit och kom på det igen när vi åkte därifrån så några surfbilder på mig och lisa blev det inte.


Här på chicken bay höll vi till, här har dom också en liten båt för att
hämta tillbaka en ifall man åker för långt ut.


Här är jag nere i Diafani efter min första utflykt till olympus.


Det finns en jätte söt liten hundvalp uppe i olympus som jag vill ta med
mig hem varje gång jag ser den.