Roligt

Det hände en rolig sak i tvättstugan idag. I flera dagar har det legat en hel hög med kläder på golvet, och idag när jag höll på med min tvätt kom det ner en kvinna som tittade på högen och suckade och sen sa hon "-Jag frågade min man om han hade glömt några kläder när han tvättade, och det trodde han inte! Medans jag saknade en massa saker och det är ju inte konstigt när man ser den här högen"
Jag kunde knappt hålla mig för skratt och drog sedan slutsatsen att hon själv borde ta hela ansvaret för tvätten eftersom hennes man visat sig vara dålig på det.

Det regnar här i Stockholm idag.

Men det är bra, för då smälter snön och sen kan det kanske ta och bli vår. Synd bara att det förmodligen ska vara fulväder hela helgen när jag har besök. Skulle ju kunna önska om lite solsken iaf.
Idag tvättar jag igen, jag har ju som ingenting annat att göra. Jo jag ska träffa grabbarna grus efter tvätten, det ska bli trevligt! och imorgon kommer den mest fantastiska människan hit.... Wounderbart!


Fika på Donalds.

Idag träffade jag en av tjejerna som jag var hårmodell tillsammans med. Vi gick på mcdonalds och drack milkshake, billigt fika för 13spenn. Sen försökte hon intala mig att jag borde plugga Engelska på Universitetet. Har iaf laddat ner anmälningpapper, så vi får se vart det leder.

Har även köpt lite dricka till helgen ifall jag och min vän skulle vilja hitta på någonting.

Har köpt mig en tröja idag, - en svart en. för ovanlighetens skull.
Och imorgon ska jag tvätta så att jag slipper göra det när jag har besök.

PUSS

utan ord

Huvudvärk och rutt, vilket himla trevligt liv jag lever. Börjar tappa lusten för allt just nu, men snart vänder det nog mot det bättre, om jag inte ser det så kan jag lika gärna lägga mig och aldrig gå upp. Och sån är jag inte. Har skickat in min arbetsansökan till ett vårdhem idag, och skickat in en arbetsansökan som personlig assistent också.

snart kommer min solstråle och ger mig ny energi.

Egentligen har jag   Allt att vinna   Det är bara någonting som blockerar mig i dagsläge.

Igår kollade jag på Bridget Jones och kände lite empati och ikväll blir det förmodligen nästa del.

...

Ibland känns livet bara ruttet

Jag hoppas morgondagen visar sig vara bättre.
Godnatt


Solen är en energikraft.

Vaknade inatt av att jag behövde dricka vatten, normalt så behöver jag inte det. Jag tycker att det är jobbigt när någonting stör min nattsömn. Men efter att ha bott med morsan i 1½månad är jag härdad. Mamma snarkar på ett förskräckligt vis, vilket skulle kunna härda vem som helst. Så att måste dricka lite vatten på nattenär ju faktiskt inte hela världen.

Solen skiner i Stockholm och ger min lust att gå nre till porten och sätta mig där med en tidigt och bara njuta av solen. Ska kanske gör det sen medans jag har tvättstugan.


Heartbrake Hotell

Har nyss kommit innanför dörren, har varit på stan med E idag, sen gick vi hem till A och pratade ett tag. Sen var vi på bio och såg heartbrake hotell, det var som att se morsan och hennes bästa kompis precis när dom hade separerat från sina män.
Såg även ett linne som jag skulle vilja ha, men det får väl bli någon gång när man har pengar. Vilket förmodligen aldrig kommer att hända.

Nu går jag snart och lägger mig, och imorgon är det tvättstugan som gäller igen!

Puss

CBS 60 Minutes

Gårdagens kvällsfika med klassisarna hemifrån var trevlig.

Just nu kollar jag på CBS 60MInutes där en forskare hävdar att om en kille växer upp med många äldre bröder, är risken större att han blir homosexuell.  Inte för att jag skulle kalla det en risk. Jag gillar inte att dom får det att låta som om homosexualltet är en sjukdom. Men ändå intressant, för dom bögar jag känner, har inte ens några äldre bröder!!


Tryckare

Jag håller hårt på min önskan att få dansa en tryckare med någon mysig person.







Vad kan vara bättre än att vara en människa så nära att man känner varje andetag.

Beundran

Jag måste bara få skriva att jag beundrar alla människor som är ute och reser och ser vad livet har att erbjuda. Själv är jag nog för feg för att ge mig ut i världen. Jag beundrar människor som bara kan packa en väska, ge sig av och inte veta hur livet är när man kommer tillbaka.

Idag har jag blivit uppskriven på en lista för inhoppare på dagis, och man skulle inte ens gå någon form av inskolning. Så fattas det personal ringer dom in en till ett dagis som jag kanske inte ens vet vart det ligger. Men men, det skulle ju kunna vara intressant..


Fredag

Igår fyllde min bästaste vän Tinanna år, så nu har hon gått och blivit lite klockare. Inte för att jag tror att det behövs men iaf. Igår gick jag från gamla stan och in till stan ca 6gr. Sista gången var det jag och E som hade brottom och då tog det ungefär 9 minuter, vi var framme hos A samtidigt som hans sällskap och dom hade tagit t-banan.
Ikväll blir det fika med 2 hemma tjejer och imorgon lutar det åt att jag ska spöa killarna i poker!

Ledsen

Jag är ledsen kära läsare, men det har visat sig att jag är så dum att jag inte ens kan ta bort mina inlägg eftersom det ibland kan bli publicerat flera gånger. Hoppas ni gillar mig ändå.

Sov gott

Känslor

Det är så mycke känslor som kryper i mig, jag längtar efter så mycket. Jag vill ha ett jobb, och då ett som är vitt och där jag trivs, även om jag på senare tid börjat ifrågasätta mina yrken som jag ramlat in på. Visst kan det vara roligt att hjälpa äldre människor att klara av vardagen och ge dem glädje. Visst kan det vara kul att servera människor kaffe varje dag , men jag känner en sak. Som jag tror att jag har vetat länge men bara struntat i. Jag har så mycket mer att ge. Jag längtar efter mig gitarr eftersom jag känner att det ligger så mycket i mig som bara väntar på att få komma ut. Jag längtar tills inspelningen av musiken börjar så att jag få släppa loss alla känslor. Jag längtar efter ett liv fyllt med Musik! Det är nog där jag hör hemma trots att jag många gånger under senare år ifrågasatt mina drömmar. Men nu känner jag att jag inte kan låtsats längre. Ge mig ett liv fyllt med kulturella ting! ge mig upp- och motgångar, ge mig lycka och besvikelse. Jag tror att jag faktiskt skulle kunna hantera det.
Och vilken lycka det vore att få känna kärleken, få alla dessa känslor i kroppen. Få det där nästan löjliga leendet som bara de nykära har. Även att känna kärlek som aldrig går som den ska! Det är ju hela poängen, -om kärlek var enkelt, skulle vi inte uppskatta den när vi väl möter den.
Att längta efter någon är bland det vackraste vi gör.

Vem har tagit våren?!

Halvkallt och blåsigt, vart har plusgrader och solen tagit vägen. Jag vill ha vår!


Problem

Nu börjar jag inse problemen med min nya frilla. Mest problematiskt är det dock att få till luggen som jävlas varje gång jag fixar den. Sen är den ju så kort att den inte går att sätta upp, och det är lite jobibgt. Men jobbigast är ändå frillan i sig som inte vill samarbeta men mig, och om den vägrar gör det lär den ju inte heller vilja växa ut lite snabbt så att det går att göra någonting annat av den! Jobbigt.

Idag sitter jag fast i lägenheten, jag har inget tunnelbanekort så därför sitter jag bara hemma, men imorgon har jag det så då kan jag iaf åka någonstans. Jag funderar på att åka och träna imorgon.

Nu ska jag nog se en film eller någonting annat som gör att tiden rör sig. Jag gillar verkligen inte såna här meningslösa dagar.

God Natt

Framöver måste jag lägga upp en snyggare bild på morsan eftersom hon praktiskt taget nästan föll av stolen när hon såg att jag hade lagt upp den förra hemska bilden.

God Natt kära vänner!

Snygg

Snygg-Lars i ICA-reklamen ser ut att vara en väldigt vacker man!

Soppa

Jag är osäker om intervjun gick bra, men jag hoppas verkligen det- För jag behöver jobbet.
Fikat var trevligt, dock hann vi inte vara där så länge innan herren var tvungen att springa vidare. Imorgon ska jag anmäla mig för sminkmodell, det skulle vara roligt. Och snart kommer min bästaste bästaste vän. KVi har ätit soppa idag, det var mumma. Och nu blir det en apelsin till efterrätt

Bäst just nu: Plattång, nya snygga skoroch all mango jag äter.
Sämst just nu: Utslag och den förbannade snön

Mamma är snäll och lagar min trasiga byxor.

60907-3

Nu har jag införskaffat en plattång och jag kan säga att och få till luggen som dom gjorde igår var inte världens enklaste sak. Jag har hållit på i över en halvtimme och fortfarande ser jag inte riktigt klok ut.

Intervju och en fika,t ack.

Tja.
Igår var jag och moder ute och gick, vi gick till mammas jobb och sa hej och skickade en massa mms till morbror. Jag börjar sakta vänja mig vid min nya spegelbild men klockan tio måste jag springa till Solna Centrum och köpa en plattång. Till och med mamma har insett att jag inte kommer att klara mig utan en.

Sen måste jag åka till Östermalm och hämta mina guldsmycken som jag glömde hos frisören. Och sen är det intervju och fika som gäller. jag hoppas att både blir lika trevliga.

puss

Efter

Efter


före-hårmodellandet

före-hårmodellandet


Före hårmodell




Hårmodell

Bilderna kommer förmodligen upp under dagen om jag och mamma får till det med alla sladdar och skit. Jag kan inte ens försöka beskriva mitt hår, allt jag kan säga är att jag har violett och orange hår. Jag tror att det är snyggt bara man vänjer sig vilket förmodligen kommer att ta några år.

Melodifestivalsfinal

Just nu på tv, schalger. Ska nog snart hoppa upp och springa till tunnelbanan. Ska åka till en barndomskompis och hans stora syster som har en gravid mage.

Idag så har jag fått en ny lugg och imorogn ska jag få en helt ny frisyr och två nya färger, violett och orange. Intressant. Ska klippas och färgas på visningen för en massa frisörer.

Puss

Rödvin och kistor.

Igår så följde jag med E och A till A´s tjejkompisar. Dom bodde långt bort från innerstan, vi hade det väldigt trevligt. Drack lite rödvin och pratade och framförallt skrattade. Jag kommer faktiskt inte ihåg när jag skrattade så mycket. Roligaste var det när En av tjejerna skulle förklara hur man perciade penisen. På en post-it lapp hade hon tidigare målat en kista som nu skulle förvandlas till en penis. Det var dock inte gott och veta vad som var vad och jag trodde ett tag att jag skulle ramla av stolen.
Sen gjorde dom drákola och så kollade vi på A´s minidokumentär. Sen åkte jag hem eftersom jag skulle upp så tidigt idag. och imorgon ska jag upp ännu tidigare.
Idag ska WELLAs frisörer klippa och färga mitt hår och imorgon ska det vara visning och vi ska samlas klockan sju för styling. Jag hoppas att jag blir fin i håret.
På måndag efter min intervju ska jag träffa I, det kommer förhoppningsvis att bli väldigt trevligt.


Bilder

Det kommer före och efter- bilder på klippningen, har ni tur kommer före bilden upp redan ikväll.
Nu ska jag äta lite köttfärssås och spagetti.

Myrorna

Idag har jag varit på stan och kikat, var på myrorna och handlade. Himla smart ide att ge bort det man inte använder, så någonannan kan köpa dom och pengarna går till större delen till bättre behövande. Det är skillnad på second-hand här och hemma i östersund. Här finns det dior väskor och tiotusentals skor. Hemma är det bara  en gammal morfars-rock och några gamla slitna jympadojjor.
Köpte i alla fall ett par pumps och en kuvertväska- jag strunat i om kuvertväskor är omoderna, eftersom dom är så fruktansvärt snygga. Sen en annan ska som är så bra med myrorna, det är billigt och skorna är redan ingådda!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och imorgon ska jag få en ny hårfärg och frisyr. Trevligt.

Brokeback Mauntain

Jag har varit på bio med systrarna ikväll, Brokeback mauntain. Filmen var väldigt vacker och sorglig, jag tror bestämt att jag hade halva sminket i knät när vi skulle gå hem.
   Det gick bra för uttagningen som hårmodell så på lördag ska jag dit och klippas och färgas och sen på söndag så är det visning! Jag bara önskar att dom klipper och färgar mitt hår så att det blir snyggt. Det är ju trots allt länge sedan jag gjorde någonintg med håret och jag är absolut redo för någonting nytt och fräsch. Nu ska jag gå och lägga mig för snart somnar jag på stolen här.

Det luktar Liljor i lägenheten. =)

Intervju.

På måndag ska jag på intervju  för ett jobb på clas ohlsson, jag hoppas verkligen!
Nu ska jag duscha och sen ska jag försöka bli hårmodell för våren 2006. Det vore skönt att få göra någonting åt huvudet.

Liljor och Champange.

Gårdagen var väldigt trevlig. Jag var hem till en av sveriges ressigörer, jag åkte limo med en massa ungdomar, jag drack champange tills benen kittlade, och jag träffade en massa intressanta människor. Filmen var helt okej, påminde lite grann om Fucking Åmål, budget gjord och kult. Men det var trevligt. Jag fick även med mig en bukett Liljor som jag så gärna ville ha att A tog dom åt mig.

Party.

Nu jäklar ska bispgårds-jäntan och bispgårds-grabben E åka limo med kända människor. Det kommer att bli en väldigt intressant kväll. Hoppas att det blir riktigt trevligt.

Puss

Underbart

Det var underbart att träffa M idag! Han var ståtlig och väldigt trevligt som vanligt. Jag glömmer alltid hur mycket jag egentligen saknar mina kompisar när jag inte träffat dom på länge. Vi fikade och pratade i flera timmar innan jag gick på intervju, tog ej det här jobbet heller och det är inte så att jag äe jätte kräsen men jag vill gärna inte ta ett jobb om jag känner att jag inte skulle klara av det.

Var och kollade på syntar idag- vill verkligen ha ett. Så fort jag lade mina fingrar över tagenterna blev jag som förhäxad.

Nu är det desperat hemma fruar.

Fika igen imorgon.Puss

Tuperat hår och snö

Jag trodde att jag läste i Dn att det skulle vara plusgrader hela veckan, och visst är det plus men det snöar ju ändå, jag blir tokig på detta väder. Sedan skulle det bli kallt igen till helgen, till vilken nytta kan man ju fråga sig?


Har precis sminkat mig och tuperat mitt hår, (vilket jag aldrig nästan gjort men nuförtiden händer det nog faktiskt mer ofta än inte.).
Nu ska jag bege mig på mig träff med M och sen ska jag på informationsmöte för ett jobb.


Yes!

Imorgon ska jag träffa en av mina kära klasskompisar från östersund, jag ska inte skriva vem, men han är duktig på att spela saxofon. För dom som har gått med mig eller känner mig vet nog vem jag menar.

Sen på Onsdag ska jag ju träffa T och sen på kvällen, så ska jag på fest! Gratis sprit är det också. Trevligt.
Jag håller tummarna för en super kväll.

Nu ska jag bada mina fötter! Mysigt värre =)

Önskelista

*Plusgrader och en vår som gör sig välkommen
*Fika med mina vänner
*Kärlekskänslor
*En Sexig tryckare, (gärna med en sexig man =)
*Ett kök som har vatten
*Ett jobb (och då inte ett svart)
*Hannah (om man kan önska sig människor)

Illaluktande typer kryper runt,

Idag har vi haft två elektiker här, den ena var en gubbe med ölmage och den andra var typ polack och sade inte ett ord. Men hans odör pratade för honom. Dra ända in i pipsvängen vad människor kan lukta illa.
Nu har han iaf gått och jag håller på att försöka vädra ut allt.

Imorgon ska jag också på ett möte för ett jobb, för ett typ exakt lika jobbigt jobb som i stan, att sälja. Men man får dock in lite pengar och det är allt som behövs. Men jag gillade inte pressen man får på sig när man jobbar med försäljning.

På Onsdag med det en fika med en gammal klassis innan jag och E drar på någon konstig fest.

Anställningsmöte

Nu har jag varit på möte. Jag är tveksam, vilket jag tror är ett typsikt karaktärsdrag hos svenskar.
Jobbet börjar den 14april på kreta, biljetten ska vara beställd på fredag om jag tackar ja. Första månaden måste jag ha en massa fickpengar (vilket jag inte har). Men det vore skönt att vara på kreta tills oktober.
Velar som få.

annars ska jag till systers bror ikväll (och nej- det är inte min bror) och kolla på film och bränna skivopr, felet är bara att jag inte kan hitta skivan som jag ska bränna. Skivan är min egen som det är ingen olaglig kopiering.


Trött och sliten

Godmorgon!

Jag hade nästan rätt om melodifestivalen igår, Carola gick ju direkt, dock gick Pontare bara till andra chansen. Inte tyckte jag att Carola var så bra som tidningarna hade skrivit heller. OCh hennes kläder, hörde att det var Lars Vallin som gjort dom och han har verkligen gjort mycket fina kläder men C´s låg nog inte bland min personliga favoriter.

Inte fan kom jag hem tidigt igår inte, mamma sa att vi skulle åka hem tidigt eftersom vi skulle fixa vardagsrummet idag, - och då kan jag inte låta bli att undra. Om vi skulle åka hem tidigt, vilket tid hade vi kommit hem om vi skulle stanna länge, för mamma kom inte hem förän halv sex. Själv tog jag en taxi halv tre för då höll jag i stort sett på att dö. Sen fick jag vackert kliva upp sex och gå ner och öppna åt henne.

Nu ska jag göra min iordning för att bege mig in till stan. Jag ska ju på möte. Hoppas det är någonting vettigt.


Middag

Äntligen har jag fått ätit vanlig hemlagad mat, vilken fröjd. Och vilken mat sedan, väldigt gott med hembakat bröd, kött, hasselbackspotatis (stavas det verkligen så?) Här spelas det sällskapsspel för fulla muggar, jag och E är bäst men det är för att vi inte har druckit någonting förmodligen. Resten av sällskapet är en smula dragen och deras hjärnor kan därför inte arbeta i maxfart.

Jag är bjuden på fest på Onsdag, tydligen är det gratis sprit och jag ska tydligen också förmodligen åka limo. Det kommer att bli trevligt. Men nu återstår bara ett litet problem. Vad ska man ha på sig?!
Något av en kändisfest tydligen och så är förmodligen fallet eftersom en kult-regissör bjudit E, som i sin tur bjöd med mig. Det var ju snällt med tanke på att han känner en massa människor, men tyckte synd om mig för att jag aldrig har någonting att göra. (han uttryckte sig så)

ska snart bege mig hemåt eftersom jag ska på ett seminarium imorgon, gällande ett utlandsjobb för dom som undrar. Kommentera gärna det jag skriver, det är alltid kul att höra vad människor tycker.

Dröm

Tvätten är struken, vikt och inlagd i skåpen. Tänkte byta om och gå på affären och handla lite grann. Skulle även behöva hitta ett linne vilket verkar vara otroligt svårt.

Jag fick en skiva på posten för några dagar sedan, sen dess har den snurrat på högvarv och för varje gång jag lyssnar på den blir jag bara mer och mer förtjust. Vilken rolig present att få.

Imorse när jag vaknade var jag knallröd i ansiktet- ni vet, såsom man brukar kunna vara om man drömt någonting som man egentligen inte får drömma.
Fast det var faktiskt ganska kul om man tänker efter.

Igår berättade min mamma en rolig sak: Dom har varit för lite folk på jobbet, så chefen frågade om inte mamma kunde tänka sig att jobba full dag igår, hon sade nej, men jobbar dock idag fast hon egentligen är ledig. Då frågade hennes chef en av tjejerna på jobbet om inte hon kunde tänka sig att jobba över. Och då sa hon:-men min pojkvän har ju glömt bort hur jag ser ut, pga att jag jobbar så mycket. Och vi ska äta middag ihop ikväll för första kvällen på mer än en vecka.
Men mammas chef är tydligen en snäll man, för han behöll tjejen och ringde dit hennes kille. Och sen på kvällen så bjöd han dom två på pizza i ett eget rum mot att hon jobbade.
Slutsats: Vissa gör tydligen vad som helst för att få det att gå ihop.


Melodifestivalen

Godmorgon Sverige!

Vid frukosten som idag bestod av en kopp te och två hårdkokta äggvitor och en smörgås, läste jag kulturdelen av dn. Carola hoppas på seger vid melodifestivalen, Carola och Pontare är tippade vinnare och den enda som skulle kunna överraska är Sandra Dahlberg. Intressant, - nej.
Jag tror aldrig att melodifestivalen har haft såna dåliga tävlingar som nu, meningen med flera deltävlingar är ju att fler låtar ska få vara med-men behövs inte publiken också?. Melodifestivalen handlar inte längre om musiken, utan om naken-chockar, plagiat, och ännu en kändis som kört rattfull innan tävlingarna. Förr i tiden när jag var mindre var melodifestivalen ett kul program som visades en fredag eller lördagkväll. Tidigare på kvällen hade vi ätit en god middag men vanligtvis ännu godare dessert. Sen kurade vi ihop oss, hela familjen. Mamma och pappa drack en flaska vin och jag och syster drack läsk. Bara det var ju lyx, läsk drack man ju bara på helgen. Sen kollade vi på tv hela kvällen innan vi slutligen kröp till sängs. - Någonting har förändras.
Jag vet inte om det beror på att man är äldre, på att mina föräldrar är skillda eller om det bara beror på att schlager någon gång i början på 2000-talet slutade vara schlager och blev då istället pop. Men dock är det inte detsamma som förr.


Tvättmaskinerna i det här huset fungerar inte alls på samma sätt som hemma i Östersund. Jag hoppas bara att kläderna blir blöta, rena och inte krymper. Då är jag nöjd.

Nu på morgonen har jag även sagt upp min hemtelefon i stan så nu går det inte längre att ringa till mig i Östersund.


Let´s Dance

Nu har jag och moder jord kollat på Let´s Dance finalen men eftersom vi både var så trötta att vi vilade efter maten var vårat tittade inte särskilt effektivt. Imorgon ska jag upp och passa tvättstugan, roligt värre. Och sen ska vi till mamma kompisar och äta middag. Jag hoppas på någon god maträtt.

På Söndag ska jag på möte med ett företag som ska anställa mer personal, det vore inte helt fel att få tillbringa hela sommaren på Kreta. Men jag ska försöka gå dit utan förväntningar.

Snart tappar jag verkligen musten för att söka jobb i den här staden. Folk är så upptagna att de inte ens äger förmågan att säga - nej tack. Och sen alla dessa svart jobb, jag vill inte ha ett jobb där jag ojbbar 6 dagar i veckan för 50kr/h. Så nu till veckan ska jag börja leta vårdjobb, kanske personlig assistent vore intressant. Äldrevården är också en bra arbetsmarknad om man trivs.

Läste även på TV4:as hemsida att utgallringen för Idol2006 är i början på maj här i Stockholm, jag vet att det skulle betyda mycket för min kära vän E om jag ställde upp- och jag lovar, jag ska tänka på det. Men chansen är nog ganska minimal att jag skulle ställa upp. Tror faktiskt inte att jag skulle kunna ta emot skiten som dom slänger ur sig.

Trött

Ibland är jag fruktanvärt trött, såsom idag.
Vaknade runt åtta, tog på mig kläderna och åt frukost och så läste jag tidningen.
Sen funderade jag i flera timmar på vad jag skulle göra av mig dag.

Det blev träning. Packade väskan och begav mig genom hela staden för att hitta gymmet som låg väl undangömt. Väl där var det jag och ca 15biffar. Jag kände verkligen sammanhållningen.

Kom hem, åt middag och sen lade jag mig i sängen som står framför tv. Vi har renoverat hela köket, slipat golvet i vardagsrummet och lagt nytt golv i sovrummet, och nu när det börjar bli klart har jag och modern tappat lusten till att packa tillbaka sakerna.


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!

Jag ger den här bloggen en mer ärlig chans. Men precis som den andra, så handlar den om mig!