1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15....

Godmorgon Stockholm

Idag är det torsdag. Jag har sminkat mig och ska bara slänga på ett par röda läppar innan jag beger mig in mot staden. inventering. Kommer att tillbringa min dag bland hundratals ögonskuggor. Och jag hoppas innerligt att jag inte tappar så många i golvet. Haha. Dessa skuggor brukar kunna ha en tendens att ramla ut ur händerna.
Idag var det tre (!) grader ute när ajg gick upp. Hur mycket kläder behöver man tror ni?
Jag jobbar på som vanligt. Med ett undantag, och det är att i helgen är jag ledig fre-mån. Och det tänker jag vara också. Och sen hoppar jag på karusellen igen.

Ta hand om er.

Shake that as!

Haha, den här videon är ju faktiskt jätte söt, och framförallt jätte kul. Ikvällas bakas det tårta i baracken då jag nu i två dagar i rad kommer att ägna större delen av min vakna tid till att inventera.

Härliga Lördag.

Åh vilken fin lördag jag har haft. Har träffat sex stycken heta vänner och en söt unge.
Blev stan med Camilla, vi plockade kastanjer till mig i Björns Trädgård, så nu har jag ett 10tal som ska få kramas tillsammans med den jag fick av Den Fina för ungefär ett år sedan. Kastanjer är ju väldigt vanligt här nere men hemma finns det inte, iaf vad jag har sett. Och Kastanjer är så himla fina. 
När Camilla begav sig hem till förorten kom Linn och tog hennes plats. Vi shoppade loss på Make Up Store och kollade kläder samt blev besvikna över att inte finna något. Sedan tågade jag mig ut till Maria&Edda på sankt eriksplan för middag, Johanna var också med, vi åt sjukt god mat. Sen sprang jag iväg för att möta upp Sanna-Maria och Alexandra för att se Coco Chanel filmen, väldigt bra. Kort sagt, Väldigt fin och bra dag.



Höstiga läppar beger sig mot staden.


Hösten är nog bästa nyförälskelsetiden.

Vaknade halv nio, på en lördag, när jag egentligen är ledig. Sånt känns ändå lite tråkigt då jag under veckan känt mig himla trött. Har ju trots allt blivit en hel del sena kvällar. Nu ska jag fixa facet och sen åker jag in till stan. Jag hoppas att jag hittar en massa fina, bra och relativt billiga saker. Det är så mycket som jag känner att jag behöver. Kläder, god mat, lite kärlek. (fast det sistnämda går ju inte att köpa för pengar).

Ska möta upp Linn, min frisör, på stan och handla smink. Sen kanske kanske jag hinner med en kaffe med Snygg-Sara innan det är dags för att åka hem till Maria och äta middag. Fullspäckat men ändå inte. Härligt.

Och vad sägs om detta väder. Blir man inte alldeles knäsvag av allt det vackra i naturen runt omkring oss. Jag vet att jag blir det iaf. Jag känner att jag 100gånger hellre skulle bli kär på hösten än våren. Om jag själv får välja. Sommaren innehåller så mycket andra känslor som ska insupas att man lätt skulle missa mycket genom att bara vara blåögd och supernyförälskad. Hösten är absolut den bästa ny-kär-tiden. Nu skulle man bara ha hittat någon att vara kär i. Men jag tror att jag tänker sluta leta, och så får framtida stora kärlek själv leta upp mig.
Men jag fortsätter att leta ett litet tag till...

Bye bye

Kläálös!

Idag har jag jobbat nio timmar på make up store, ätit en massa kakor. Druckit latte. Sett idol, åkt en massa buss/tåg. Och nu ska jag sova för imorgon ska jag in och göra stan.Har fan inga kläder!

Countryboy.

Igår efter jobbet blev det en tur in till stan och Stampen i Gamla stan där allas våran kära vän Simon spelade med sitt band Della Ridge. En lång spelning med fina människor, härlig stämning och mycket bra musik. Var som vanligt en hel del östersundare där och sånt är alltid trevligt. Nu peppar vi inför nästa spelning nästa fredag.





Min fina mamma och hennes bästa vän Eva var med.


Emma, Sanna-Maria, Jag & Sara


Halv åtta en tisdagsmorgon.

Om en halvtimme ska jag börja räkna handdukar på jobbet, inventering. Kommer att ta hela dagen.
Så därför ska jag gå hemifrån nu så att jag hinner koka kaffe när jag kommer fram.
Idag blir det tolvtimmarspass,

och imorgon spelar min underbara vän Simon Country på Stampen i gamla stan, 21,30. Kom dit och njut vettja!

Fasching

Igår hade jag en riktig segdag, var bara hemma på dagen. Segade självklart senare framåt kvällen så att jag var tvungen att kuta till bussen för att hinna till fasching, sen när jag kom fram så var jag ändå relativt tidig.
Familjen åt mat som tyvärr nog inte tillfredställde många munnar, i stort sett allt kött var rått, Malin kunde bara äta ytterkanterna på sina lammbiffar. Tur då att jag inte åt någonting. Men vi var glada ändå, eftersom vi ses så sällan.


Robert och Annika


Kurt, Linus och Ann


Ante, Malin och Mamma


Trumvärk och Slagord, Sabina och Hannes.


Malin och Jag


Mamma


Kurt & Sabina


Jag

Det blev en tidig kväll igår så imorse har jag själv vaknat. Nu blir det några timmars jobb och ikväll blir det soffläge. Hejdå.


Musikal, tapas, cider, simon.

Igår var min arbetsdag riktigt jobbigt, trots att jag var där i 7-8 timmar kändes det som om jag knappt hann blinka så var dagen förbi. Ingenting blev gjort och allt som kunde gå fel, gick fel.
Därför var det otroligt skönt att jag fick gå därifrån 18. Åkte in till stan och China teatern. Hämtade ut Hairspray biljetterna som jag vunnit på Carolina Gynnings blogg. Mötte upp Simon som var med på bilden jag skickade in.
Musikalen, med rolf lassgård som en av huvudrollen var precis som en musikal ska vara. MYCKET. Av allt.

Efter det begav vi oss till tabac i gamla stan och åt tapas. Och sen åkte vi hem eftersom vi båda var väldigt trött.
Ikväll spelar Sabina, min kusin, på Fashing. Och dit ska jag bege mig. Efter en timmes träning hemma i lägenheten ska jag nu kasta in kroppen i duschen och försöka få nån fason på mig. Och sen glider jag in och möter upp familjen. Imorgon blir det återigen jobb, och söndagen är då startskotten för mig 55 timmars arbetsvecka. I work hard for the money. 

Hösten är otrolig, det är varmt, färgsprakade, höstvindar och allt annat som sig bör, vackert! Finns bara några bitar i livet som skulle kunna vara lite bättre, men det sägs ju att man inte kan få allt. Och om man hade allt skulle man ju inte uppskatta de små sakerna i livet som gör det bra.

Ses vi ikväll på fashing då?!

Puss


Man lär sig en läxa av misstag man gör.

Igår morse gjorde jag en dum grej. jag anmälde mig i en tävling. Och jag vann. Det var ju bra.
Men jag fick lite ångest när mitt bidrag, ett kort, kommer upp på en stor blogg. Och jag inte ens sagt till personen på bilden att jag anmält mig och lagt in bilden. Men jag har lärt mig en läxa. Nu ska jag bli bättre.
Plus att jag lovat att vara den bästa kompisen man kan önska sig, till den drabbade personen.
Man ska sona för sig..

Annars har jag sprungit omkring på jobbet halva dagen, sen har jag sprungit omkring på sats i något som skulle vara afro dans. och nu ligger jag framför tv och kollar idol.

Imorgon blir det jobb 9,30-18,00 och sen ska jag iväg på musikal.

True Blood

Sen jag kom hem från jobbet idag har jag ätit middag. Kollat Idol. Pratat i telefon och sett True Blood.

Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon väntar åter igen en helspäckad dag på jobbet och gym.


Vad ska jag bli när jag bli stor?

Enligt KY-testet jag gjorde ikväll borde jag jobba med försäljning och marknadsföring. Okej.

Vad ska du bli när du blir stor?

Tänk att denna fråga kan få en att må dåligt innan ens hela meningen blivit sagd. Detta var väl en av de vanligaste frågorna man fick som liten. Tanter som lade händerna på knäna och böjde sig ner emot en och nöp en i kinden "och vad vill lilla du bli när du blir stor" och så långt bakåt jag kan minnas har jag alltid svarat "Carola, Whitney Houston" ... Men någonstans efter vägen försvann mina svar. Och frågan ställs nu istort sett bara av familj och vänner. Men ändå, något som verkade så enkelt när jag var liten, kan om möjligt knappt verka svårare.

Hur vet man vad man vill bli?
Ska man satsa på det man "tror" att man vill bli, utbilda sig och sedan hoppas att det är okej?
eller ska man vänta på att man kommer på det, frågan är ju om man verkligen någonsin kommer på det?
Risken är ju stor att man fastnar i ett jobb som man egentligen inte ville ha, men inte kan släppa pga av lån, räkningar och rädsla.

Så kan inte alla som läser skriva vad ni trodde att ni skulle bli när ni var små,
vad ni är nu.
vad ni tror att ni kommer att bli...
och...
vad ni tror / tycker att jag borde bli?!

Vore ju kul att läsa.
Få se hur många poliser och brandmän, sjuksköterskor och sångerskor som finns bland er.

Nu ska jag sova. Godnatt

Afro.

Idag har varit på gymet och dansat afro i en timme. det var faktiskt ganska kul. Sen tog jag skrutten hem och lagade lunch. Pasta&skinksås och så blev det en matlåda tills imorgon. Plus att jag åt en tallrik fruktsallad.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen beger jag mig inåt mot staden.

Puss

Dirty Dancing


RIP Patrick Swazye


Höstlöv.

Idag påväg på jobbet fotade jag lite höstlöv.



Ser fram emot imorgon då jag är ledig. Ska träna och springa runt på stan.


Hösten.

Ute virvlar gula och röda löv runt i ring, vinden är starkare nu.
Den greppar en på ett nytt sätt.
Luften är friskare och värmen sjunker för var dag som går.
Hösten är vacker, vackrast.
Och trots att vintern väntar bakom alla dessa tusentals vackra löv så känns det bra.
Hösten är som en blixt från en klar himmel.
Trots att man varit beredd så länge så kommer den ändå som en chock var gång.
Och allt känns åter möjligt.





Fanta Lemon

Får mig att tänka på Greklandsresor med familjen när jag var liten. Den går ju liksom aldrig att köpa här hemma vilket gör den om möjligt ännu godare. Nu finns den, vid automaterna på tunnelbanan, och idag, även i 1,5 L flaska på ICA. Så den sitter jag och smuttrar på nu. Och äter grönsaksdipp. Göttans.

Twilight böckerna är nu utlästa, och även om jag tyckte att ettan var bäst så känns det skönt att ha läst dem och kunna lägga dem på hyllan. Boken jag läser nu är Lisa Jewell´s våga flyga. Som jag dock trott ha hetat våga huga i ett års tid. Titel texten på boken är lite slingrande och påminner lite om gammeldagsskrivstil och därför har jag var gång jag varit in i en bokhandel funderat på denna titel. Haha.




The Boat that rocked.

Om cirkus en halvtimme kommer Camilla hit, vi ska äta tacos och kolla film. Moffande på hög nivå.
Känns väldigt skönt att jag bestämt mig för att vara hemma i helgen, blir mycket jobb framöver. Utöver mitt vanliga schema så tar jag gärna på mig lite extra tider på make up store för lite extra klirr i kassan, så sexdagarsveckor på jobbet börjar höra mer till regel än undantag.


Chill

Igår var jag ledig och chillade med maria och edda på söder. Vi fikade på Lavance och gick omkring i lite butiker.
Sen åkte jag iväg till Sats och körde ett grymt pumppass, jag orkade knappt bära hem mina matvaror från ica sen för armarna var helt slut körda.



Grattis Till Johanna som fyller 22år idag.

Mycket att göra, huvudet växer...

Så känns det iaf, det är så mycket på jobbet att man inte vet vart man ska börja. Man får liksom huvudvärk, spelar ingen roll i vilken ände man börja i, när man kommer tillbaka är det precis lika stökigt och rörigt igen. Nackdelen med att jobba inom handel.

nu ikväll ska jag in till stan för gratiskonsert på nalen, gratis är trevligt. Ska koka mig lite gröt innan jag åker.

Ha en trevlig kväll.

En måndagmorgon.

Godmorgon, har varit vaken ett tag nu, min förhoppning är att jag ska vara trött ikväll så att jag kan gå upp halv sju imorgon utan att ramla av stolen av trötthet. Blir ju lätt så när man sover till ett på dagen.

Idag ska jag jobba, 12-17 och efter det blir det en vända till gymet innan jag ska hem och försöka städa ordning i huset. Imorgon händer det grejer efter jobbet och på torsdag väntar en pub runda runt staden med Anna.

Ciao.

Middag, Strand, Fashing, härliga vänner.

Gårdagen var trevlig, vi började med middag hos katta&jocke, innan vi begav oss in mot staden för strand, vidare till fashing och hem halv sent. Idag har jag sovit till ett och inte ätit någon mat ännu, jag är inte bakis med känner mig väldigt bakis. Så jag har tillbringat dagen i soffan under täcket och kollat film.

Nu, fix inför kvällen.

Torsdag- Dansade arsel av oss på spy bar tillsammns med 100 tyskar. Ont i fötterna och nattmat hos alex innan vi somnade.
Fredag-Frulle, lekte med edda&maria i vasaparken, jobb 15-19, middag hos mamma, sov hos mamma.
Idag- stress resa in mot stan, alla tåg var avstängde och det tog 1½timme in till stan, från solna, burkar ta 12 minuter. nu hemma, duscha, fixa, till katta på middag med sanna&emma&katta, kanske en sväng till simon för häng. Den som lever får se.

Blir nog ganska lugnt ikväll för imorgon väntar gymet...

Topshop.

konstigt att jag varit ledig i fyra dagar, jag har haft så mycket för mig att jag knappt hinner reagera på dagar.
Idag har jag iaf varit på pump vid lunch och efter det åkte jag in till stan för att lämna tillbaka två par av skorna, samt en kjol som jag köpte förra veckan. Jag försöker att bara köpa sånt som känns hundra procent rätt. För annars så vet jag liksom att jag ändå inte kommer att använda de så mycket som jag skulle vilja.

Jag har ganska nyss kommit hem och håller just nu på att försöka få någon ordning i mitt krusiga hår. Bli platt!
Ikväll ska jag och alex iväg på topshop på vip-shopping och efterfest. Sen sover jag hos alex.

Nu hår, sen havregrynsgröt.

Jo jag hade gått ner nästan två kilo från sist jag vägde mig på gymet, kanske börjar det gå i rätt riktning ändå.

garderob-rensning.

När jag kom hem ikväll slet jag ut allt i mina garderober i sovrummet. Dom har aldrig varit särskillt funktionella eftersom hyllplanen inte suttit som jag velat. Men nu är det lite bättre. Vi får väl se hur länge det håller.

Har bestämt mig för att lämna tillbaka två par skor och endast behålla de som kändes toppen, resten kommer jag förmodligen inte använda så ofta ändå ifall det inte känns helt okej. Och sen det faktum att jag redan köpt ett par denna månad, två kan jag ta, men att veta att jag köpt fyra par på en vecka skulle kunna vara lite för mycket.

Ska gå och lägga mig nu. Godnatt

Älskade Höst..

Älskade höst. Okej, jag vet att sensommaren dröjer sig kvar, men det är höst nu! Jag tycker om hösten, den är vacker. Vilket gör vår vackra stad ännu vackrare. Ekorrhjulet börjar återigen snurra, och även om mitt liv inte har sina super strika rutiner eftersom jag aldrig vet när jag jobba osv så känns det skönt med rutiner.

Imorse vaknade jag av ett samtal om att jag har kommit in som reserv på sjuksköterskeprogrammet, i östersund dock. Och eftersom jag inte känner för att lämna stockholm tackade jag nej. Men, om dom hade ringt härifrån hade jag hoppat iväg fortare än kvickt.

Idag har jag varit på gymet och kört kondition och mage. Man kan ju aldrig träna för mycket mage (!) speciellt inte när det inte händer någonting där. Imorgon vid lunch blir det ett pump pass och sen ska jag bara slappa hemma med min bok, innan det är dags att åka in till stan igen. Jag&alex ska flanera runt på topshop och spy bar. Då blir det nog en sovning inne i stan eftersom jag ska jobba på make up store på fredag.

Idag köpte jag tre par skor, när jag kom hem så blev jag förvånad. De paret som jag var 110% säker på kändes inte alls lika bra hemma. Och stövlarna jag var osäker på kändes toppen. Självklart är alla skor svarta, som vanligt. Fast, jag köpte ett par förra vecka och de är bruna. Jag har inte köpt så här mycket skor på länge.
Jaja det är ju faktiskt roligare att köpa skor nu när jag själv tycker att jag är för stor. Kläder sitter aldrig som man vill när man måste ta en stlk större än man vill. Skor däremot reagerar inte så mycket på upp-och nedgångar.

Kanske blir det en liten kvällspromenad innan det är dags att försvinna in i sista twilightboken.


Barnvakt.

Igår var jag barnvakt åt Edda, medans Maria var på jobbet och hade utbildning.
Edda var jätte ledsen första timmen, men sen somnade hon fint i vagnen och sov i två timmar. Det blev en riktig långpromenad. Från sankteriksplan, till odenplan, till kht, till karlaplan, till djurgården, till slussen, till medis.
Sen efter åkte jag på gymet, skulle ha gått på pump passet halv sju men missade ett pendeltåg och kom inte till stationen förrän halv sju. Så det blev ett hårt rygg och mage pass istället. Det känns helt fantastiskt att komma igång med träningen igen. Nu har jag precis druckit en smoothie och ska snart iväg på gymet innan jag åker in till stan och flanerar.

Hej.