Nyårsafton.

Nu går jag iväg på  jobbet och kommer hem igen runt nio tiden, då blir det en omsminkning och byte av kläder, sen blir det taxi till festen. Jag hoppas på en trevlig kväll.

Gott Nytt år på er kära läsare.

Puss

Torsdag.

Min kropp börjar att inte lyda mig längre. Det är jobbigt att kroppen tydligen inte pallar mer än den gör.
Trött på mornarna, så trött att jag idag vaknade en halvtimme innan jag började. Fan! Sprang till bussen och rusade in på våningen tio minuter för sent, men det gick bra.

Och nu: alla mina kära vänner och obekanta:
nu ska ni få höra:

Bodil Köpte en ny mobil igår, helt crazy.

Annandan..

Julen är förbi, Julafton började på jobbet med mys med gamlingarna. Sen blev det middag och mys hos Familjen Holmberg. Fina klappar och mys, skönt.
Igår vart det utgång med fröken Almén. Vi hamnade på StureCompaniet och Emma dansade som bara den, själv dansade jag inte lika mycket.
Nu ska jag, trött som jag är, åka på jobbet och slå av sju timmar. Peppar Peppar. Bara en vecka kvar av helvetes schemat... Yes!

Puss

klapphandel.

Har köpt mina julklappar idag på otroliga 20 minuter, sen när jag kom hem kom jag på att jag glömt mormor och morfar, får försöka fixa dom imorgon, jag måste ju ändå gå på systemet innan jag åker på jobbet. Min kropp börjar bli trött nu, det ska bli skönt att få sova länge imorgon.

Jag håller på att läsa boken Lace, och jag fastnar mer och mer för var dag.

Torsdag.

Internet strejkar. Återkommer när det åter igen vill tillfredställa mina behov.

Ps, jag har bil nu i dagarna, lyxigt värre.

Jobbat i solna centrum idag, imorgon blir det tilbaka till gamlingarna och sen blir det julklappsköp..

Puss!

Söndag

Gårdagen bjöd på vindrickning med Alex, sedan en utgång på Kellys. Där jag fick en smäll på benet av en kille som blev utkastade från krogen, ett blåmärke på benet som är lika stor som en cd skiva.
Några vackra människor, betydligt mer ovackra människor. Billig öl och rökrum. Vad mer kan man begära?

Det är nästan på snudden till för mycket karlar i mitt liv. Men misstolka mig inte- jag gillar det!

Hemma hos Syster

Eftersom min kära moder har dejt har jag nu landat hos syster mellan här ska ska tillbringa natten. Och eftersom jag är så himla bra så råkade jag få igång brandvarnaren när jag gjorde i ordning maten. Självklart blev jag lite små stressad eftersom jag inte visste vart brandvarnare satt. I ren panik slog jag upp fönstret och försökte få av oljudet. Nu är alexandra påväg hit, vi ska antingen sitta här och kolla på film eller åka in i stan och dricka billig öl. Vet inte vilket som skulle vara trevligast.

Föressten så tänkte jag lägga upp lite kort men ni får vänta tills jag har fixat datorn...

Puss och Kram


Vad vore väl allt i sin glans,
om inte den vackre kiropraktikern fanns.
Mums... 

Lördag

Nyss hem kommen från jobbet, både på gott och ont. Moder Jord har en dejt och därför ska jag tillbringa natten i syrrans tomma lägenhet. Känner mig dock lite nere, brukar inte göra det. Känner för att dricka vin, spana, berörning, samtal och blickar.

någon som vet vart man kan köpa en sån där kula med en kyrka i, och som det ser ut som om det snöar när man vänder på den?

Fredag kväll.

Syster Äldst fyllde idag 35, vilket bjöd på kalas. Proppmätt.
Tvätten är tvättad och jag likaså, nu blir det sängen en stund innan det är dags för en ny dag på jobbet.
Vad händer imorgon kväll tro?

Tisdag

Dagen på jobbet har gått ganska bra, förutom ett telesvar som visade mig att jag tydligen missat min tid hos ams, och ni vet ju hur glad dom blir då. Tydligen skulle jag ha varit där i fredags medans jag skrivit upp det i almenackan på fredag den här veckan.
Sen bjöds det på julbord idag, min lilla tallrik såg så fånig ut jämfört med alla mina arbetskamrater, några köttbullar, två prinskorvar´, en skinkbit och en ägghalva. Usch.
imorgon börjar jag inte förän klockan två, det ska bli skönt med lite sovmorgon.

Ikväll är det min tvkväll.

Varning

Tänkte bara varna alla mina vänner, om ni ser någon på stan som tycker er känna igen bara det att den svarta kalluffsen inte stämmer in så är det säkerligen jag iaf. Mitt hår blev inte brunt som förpackning lovade utan så brunsvart som det bara kunde bli utan att vara svart... Fast det ser ändå ganska bra ut, väldigt höstigt med lite mörka (läs übermörka) toner.

Nu sticker jag på jobbet.

Min Lediga dag.

Halv sju ringde väckarklockan, då var det dags att gå upp och göra fröken rolen sällskap vid frullen, sen när hon hade gått, gick jag och lade mig igen. Ställde väckarklockan och somnade (vilket jag inte trodde) och vaknade kanske om möjligt lika trött som halv sju. In i duschen, åt lite frulle och sen begav jag mig mot Ersta Sjukhus. Mina psorasisfläckar har blivit klart bättre sedan förra gången.
På vägen hem ringer mobilen, självklart är det jobbet som vill att jag ska hoppa in extra. Och eftrersom jag då är så snäll så hör jag mig själv säga, "självklart" Medans hjärnan tänker "okej, det var den lediga dagen som skulle spenderas med den bra boken"
Så nu är jag hemma och tänkte iaf läsa lite grann innan klockan blir halv fyra och då dags för avfärd.
Men samtidigt så jobbar jag ju faktiskt bara fem timmar, så det är inte hela världen. Plus att känslan att känna mig rik den 27 januari ökar med varje extra arbetspass jag tar på mig. OCh det är ju bra eftersom jag förmodligen kommer känna mig lika fattig som alltid den 28....

Söndag

Idag blir det en lägenhetsvisning med mamma innan jobbet. Sen blir det adventsfika för anhöriga på jobebt, sen ska alla dom gamla och söta gummorna och gubbarna sova. Och efter jobbet kommer fröken rolen för att spendera natten här innan hon fortsätter sin resa upp till norrland.

puss och hej!

....

Det brinner i mig,
och det är bara du,
du,
som kan släcka elden.

Äntligen

Nu hoppar jag in i badrummet för att färga mitt hår, det är inte en dag för tidigt.

Fina texter

Det är väldigt sällan jag hör någon pratar om Nanne Grönvall, vare sig det gäller positiva eller negativa kommentarer. Men hon är en väldigt bra textskrivare enligt mina ord.

Jag orkar inte älska dig längre.

Jag orkar inte älska dig längre,
jag orkar inte känna så här.
Jag vet jag borde le och gå vidare
Men längtan den finns ändå där.


Eller varför inte,

Många karlar lite tid

Många Karlar, lite tid,
hur ska jag få sinnesfrid,
livet är ju allt för kort
Det får inte slösas bort.
Många karlar, lite tid
kärlek är min tidsfördriv
Varje dag så blir jag kär
Varför blir det jämt så här
Många karlar, lite tid

Eller kanske...

Jag vill få dig tillbaks.

Jag vill få dig tillbaks med tårar, kärlek eller hot
jag vill bara att vi ska älska, så som v en gång gjort
jag vill få dig rasande svartsjuk
så du käner som jag gör
För utan dig här hos mig
Så känns det som jag dör

Fredag kväll.

Och Gud såg mig i ögonen och sade:
"och vem är du kära vän"
Och jag svarade.
"jag är en gelegumma"



Nu blir det film och godis innan jag ska upp halv sex.

Fredag

Gårdagen på jobbet var ingen enkel match. Hade en sådan fruktansvärd mensvärk som gjorde att jobbet blev otroligt mycket svårare än vad det normalt sett är. Efter jobbet träffade jag familjen inne i stan, och så var vi på Bounce och Gökboet. Jag kan inte tänka mig vad man behöver för kondis för att dansa i 80 minuter utan paus. Och vilka kroppar, inte ett uns fett utan bara rena muskler. Snyggt. Grymt.

Idag ska jag ut till Sickla och jobba, mensvärken är dock kvar och huvudet känns som bly. Men men.

Gamla inlägg

Eftersom vårat internet är helt puckat har jag under dagarna som gått inte kunnat postat mina inlägg, därför lägger jag idag ut ett inlägg från i onsdags.

Än så länge är dagen en besvikelse. Vaknade i morse av en jätte konstig dröm, jag och fröken Rolén var ute och simmade men det gick inte att gå upp i elfentornet eftersom trä´t var ruttet, vidare upp i en stuga i skogen där allt konstigt som kunde hända hände. Vaknade i en blandning av gråt och skratt.
Duschade och insåg ganska snabbt att håret bad om en "bad hairday" så jag ser ut som bröderna fluff i huvudet. Kroppen känns fet, känns som om jag under natten lagt på mig alla kilon som jag gått ner (nu tror jag iofs att det är logiskt omöjligt att gå upp 17kilo på en natt) men det känns så. Därför bestämde jag mig för att åka och sola ihopp om att känna mig lite bättre. Solariet jag  valde var naturligtvis vandaliserat med tags över hela väggen. Då blir jag nojjig och inbillar mig att några snorungar satt upp kameror över hela rummmet i hopp om att någon snygging ska sola (dvs inte jag). åkte därifrån som en bränd valross med hummeröverdrag. nu ska jag på jobbet.

Vissa dagar är ju faktiskt sämre än andra. Så är det bara.
Jag längtar efter ett stort glas med vatten och Is.


Shit alltså...

Du är alldeles för snygg för mig,
men du smakar så gott.

Fundering..

Alla har ni väl sett att man kan "runda upp" växeln på lindex, hm osv. Alltså att man skänker mellanskillnaden till Röda korset. Idag stod jag inne på lindex i färd med att betala mina varor som kostade 198:-, med två hundralappar  "vill du runda upp?" frågar kassörskan. Vad ska man svara. Självklart sa jag och log.
Sen kom en tanke. Anta att man har nästan inga pengar alls och man handlar för 179 kr och dom frågar om man vill runda på dom där två hundringarna man lämnat fram. Då ber dom alltså om att få skänka ca 20kronor till bättre behövande. Anta att man står där och i huvudet rullar saker förbi som kostar ca 20kr, typ två liter mjölk, eller kanske en liter mjölk, euroshoppers billig bröd och en lika billig chokladkaka. Och dom där 20kronorna är det sista man äger, sen ser man kassörskan i ögonen och hon ler så där fint och kön bakom en blir bara längre och längre, då antar jag att man ler och säger självklart, istället för att säga "Nej, du, dom 20kronorna är det sista jag äger och har"
Egentligen är det ett smart sätt att få in pengar på, som i grund och botten går ut på att man ska få dåligt samvete över alla sina köp och då skänker några kronor för att sen kunna se sig i spegeln med den där nya tröjan.

Hoppas röda korset får inte en jävla massa pengar...

Pinsam

Igår var jag på stan med Alex, jag var super trött och drack en cola ihopp om att piggna till. Sen på vägen hem så började jag läsa Hemma hos Martina. Första sidan var ganska tråkig men sen kom det en del som gjorde att jag började skratta på tunnelbanan. Och inte lite att små le utan jag började verkligen gapskratta. alla runt omkring mig kollade på mig och måste ju ha trott att jag var galen.
Sen var jag in till gamla stan och träffade mina män på kvällen, lagomt rund under fötterna ramlade jag in i hallen och ramlade in i hatthyllan! Alla jackor översvämmade golvet men det tog jag tag i imorse. Kröp mig till sängs och somnade ganska snabbt. Vaknade imorse av att dom ringde från jobbet, tog på mig att jobba imorgon. Så från imorgon fram till nyårsdagen är jag ledig fem dagar.

Min mormor har gått en kurs i att skriva SMS i min lilla by. Hon är då allt för söt...

Ledig.

Vilken känsla att vakna på morgonen och bara känna "yes, idag kan jag göra va fan som helst"
Sen kom jag på att jag hade en tid att passa på arbetsförmedligen, så då blev det lite brott. Inte blev jag någe klokare heller av att vara där heller. Men nu har jag iaf varit där, plus att jag hann kika in en eller tvp halvfina killar innan jag begav mig på vi för att köpa frukost. Snart har jag en dejt med Alexandra också.

Känslor

Det är fortfarande så, att han är den enda.
Det snurrar runt en massa tankar,
många trevliga,
andra mindre trevliga.
Känslor; Ångest i hjärnan, lycka i hjärtat.


Om jag hade varit en liten flicka igen,
hade mina enda tankar i dagarna varit
hur många dagar är det kvar till Jul?

Första Advent

Tänd ett ljus och låt det brinna.

Nu i dagarna har vi fått den nya datorn. En ganska otymplig bärbar sak. Skönt är det dock att den tar så mycket mindre plats än den andra dumburken, (som jag får ta med mig när jag flyttar).
Gårdagen bjöd på arbete i Sickla, vi hade en tävling som jag vann. Och efter jobbet bar det av till Vaxholm på inflyttning/födelsedagskalas. Mysigt med ett litet coctailparty.

Idag är det äldreboendet som gäller. Måndag till onsdag är jag ledig (än så länge iaf), då ska jag vila upp mig för att klara av mitt december schema.

Återkommer kanske senare. Tack och Hej