Älskade föräldrar!

Mina föräldrar är utan tvekan, de bästa. På flera sätt och vis. Visst, mamma har förmågan att bara behöva fråga mig "hur mår du?" och jag bryter ihop hur lätt som helst om något tynger mig. Vilket inte alltid är en uppskattad egenskap från min sida. Samtidigt finns det ingen annan som bättre kan sätta sig in i hur jag resonerar och funderar i olika frågor än henne, eftersom vi till 99% är så lik varandra. Pappa är som han är, men han har alltid en lugnade effekt på mig, han tar alltid ner mig på jorden när jag tror att hela min värld ska brista, han talar med ett lugn i rösten som inte kan få mig annat än lite mindre hysterisk än när jag ringde honom. Dom är helt ovärderliga!



Tankar som upptar för stor del av min tid.

Det är så fullt i mitt huvud, tankarna snurrar som aldrig förr. Jag känner mig nere och deppig, känslor som vanligtvis drabbar mig under hösten, men som i år verkar ha kommit tidigare. Jag har svårt att slappna av och tänka på saker som inte är viktiga. Det känns som om den större delen av mitt liv upptas av frågetecken. Skola, utbildningar, arbete, boende, kärlek, och mer därtill. Jag fick mig en knock out tidigare i vår och kanske kommer det en till nu. Dock ingenting jag inte klarar av, även om det i skrivandets stund kan kännas långt bort.
   Ikväll var planen att jag skulle möta upp en vän för smarriga drinkar inne i stan, men nej, jag ska vara hemma. Försöka uppskatta att bara vara helt ensam, jag brukade kunna göra det när jag bodde i östersund. Stockholm är en svårare stad att inte göra någonting alls i. Kanske för att det om det vill, bjuds till en helt annan puls. Det finns så mycket att uppleva här, tyvärr tappade jag bort det när jag flyttade hit och har i stort sett inte sett något sen jag flyttade ner. Typiskt.
   Jag skickade nyss ett ide-sms till katta och håller tummarna för att hon nappar på förslaget. Det återstår att se.
Nu återgår jag till balkongen för att läsa i solen.

Vårdcentralen.

Igår hade jag mer spring i benen än en femårig. Efter att jag fikat med min väninna begav jag mig hem och gjorde mig träningsklar. Och Sen, hör och häpna, var jag ute och sprang/gick i över en timme. väl hemma gjorde jag iordning mat och sen kollade jag på matchen. hade gärna sett turkiet som vinnare, det hade varit kul.

Idag ska jag på vårdcentralen om ungefär en timme, tänkte därför göra mig klar för dagen och sen promenera in till stan.
Lite besviken blev jag dock när jag fick reda på att jag inte får träffa karln idag, men då får jag väl bara längta lite mer efter honom.

Puss

Onsdag.

Imorse hoppade jag upp ur sängen rätt tidigt, för att vara ledig alltså. Packade iordningen en väska och begav mig på gymmet för 1km simning. Sen begav jag mig på ica för att köpa ´polkagrisar och glass, till milkshaken, den är så sjukt god. Hem och kokade gröt och nu håller jag på att göra mig klar för dagen. klockan tre ska jag möta upp en gammal jobbarkompis på drottninggatan för en fika. Det är över 1år sedan vi sågs så det ska bli trevligt.

Imorgon ska jag förhoppningsvis få spendera kvällen och natten med karln. Efter att ha spenderat/träffats/sovit ihop var dag förra veckan gör nu att jag längtar efter honom. Även fast det bara är onsdag. Så jag håller tummarna för att det funkar att ses imorgon.

Tisdag.

Morgonen blev rätt hektisk, upp, färgade håret och åt frulle och sen in till stan där emma väntade på mig. Vi (emma) köpte veganbulle, (jag) brownie, och satte oss i gamla stan och myste i blåsten. Sen kollade vi kläder och (jag) införskaffade lite nödvändigheter såsom nagelfil osv. Lade undan ett par byxor som jag funderar på. nu blir det till att äta mat, och fotbada, och kanske senare ikväll måste jag göra en till milkshake, grymt god.

Jag har inte så mycket mer att tillägga.  Puss


Måndag kväll..

Idag har jag tvättat och varit på loppisrunda med Katta, efter det gick jag och köpte hårfärg och handlade mat. Maten har blivit skitdyr och jag vill inte gå in på ica längre.ruttet.
 
Nu ska jag se CSI och dricka min milkshake, med vaniljglass, krossade polkagrisar, chokladsås och mjölk.

Godkväll.

Midsommardagenn..

Den tredje midsommarhelgen i rad som jag arbetar under helgen. Dock är midsommar i stockholm inte så märkvärdigt. Folk är i skärgården, i stugan el hemma. Kvar är typ ingen. Ingenting är öppet, mosebacke brukar åtminstonde ha öppet.

I Torsdags kväll var jag ut och åt buffe, med min "dejt" el nått. jag åt tills jag såg ut att vänta tvillingar, plus att det kändes som att killen fick putta mig hem. så stor kände jag mig. Haha. Synd att stället vi egentligen skulle gå till hade semester stängt, så det fick bli ett annat. Trevligt ändå. Trots min överfulla mage lyckades jag på nått sätt få mig en latte på vägen hem också.

Önskar er alla en super trevlig helg!
Pussar!

Torsdag före långhelg.

Idag är det torsdag, jag börjar bli förskyld. Men det gör ingenting. Har haft fyra helt fantastiska dagar nu, och ikväll fortsätter en av dom, med god mat och härligt sällskap. Det brister knoppar i min kropp som bara tusan!

Min kille, fisken, tog sitt sist sim i Söndags. Alex fick spola ner honom i toaletten, (eftersom jag inte var hemma), så nu står skålen med sina söta stenar ren och fin på byrån, utan fisk. Jag och Alex funderar på att skaffa oss en annan.

Jag har läst ut da vinci koden och lämnade den hos mamma, tog istället med mig snabba cash som jag håller på med nu. Nej nu måste jag föna håret innan jag beger mig in mot stan för att fixa lite ärenden innan det är dags för käk!


Puss!


Imorgon är det midsommar. Låt det regna och bli inte så sur, midsommar är bara typ 2 dagar, vad spelar det för roll om det regnar om övriga sommaren blir bra?!


Måndag.

Helgen hos mor är slut, min väska är packad och jag åker snart iväg på jobbet för slita några timmar. Sen är jag ledig tills på fredag och det känns så skönt. Imorse följde jag mamma till sjukhuset för att hon skulle få sina provsvar. Tydligen så är mamma också väldigt säker på att hon mötte byggare bob vid hissarna när hon väntade på mig. Efter allt tjafs som varit mellan oss är jag glad att jag inte var där för att möta honom. Känns som om han är ett helt avslutat kapitel, tror inte att vi skulle kunna ha något utbyte av varandra länge.

Jag har läst ut Da Vinci Koden, och den var bra. Nu ger jag mig in i Snabba cash.

På lördag ska jag och brudarna se SATC-filmen och mysa på självaste midsommardagen. Härligt,

Hoppas ni får en underbar vecka, Puss

Lördag

hej hopp, ledsen för den dåliga uppdateringen, men just nu tar jag det ganska lugnt. Det händer inte så mycket. Just nu är jag hos mamma, jag har emigrerat för kombon har sin lover boy här under helgen. Så jag stannar borta till på måndag kväll, och då kommer jag förmodligen inte heller att åka hem. Det är dock oklart ännu, jag har en massa tankar som snurrar runt i huvudet. Kanske är det därför jag inte kunnat sova på flera dagar, inatt fick jag mig några sköna timmar iaf.

Nej, nu ska jag ta och springa ner på shell och köpa nått gott, och sen ska jag fortsätta på da vinci koden fram tills det är dags att åka på jobbet.

Håller tummarna för sverige ikväll, ledsen att jag missar det men jag ska försöka se lite grann iaf.
Puss


Picknick på djurgårn och em match.

Igår trotsade vi vädret och begav oss ut på picknick på djurgårn, vädret var dock ganska varmt trots blåsten.
 först var jag tvungen att stanna och fota dessa små söta dunbollar!
mamma i snygg pose, som vanligt!
mammas granne Carina var också med. Liksom Bittan, Mia, Mallan, Mira och Anna.

Jag och Mira skulle gå och kolla på fåglarna och båtarna men Mira blev frusen och lånade min jacka. Söt Unge!

Sen lämnade vi mamma, bittan, carina och mira på djurgårn medans vi drog in till stan för att kolla fotboll.
Hamnade på olearys, där var det fullt med folk och varmt. Första halvlek var ganska tråkig men det är grymt kul att vara ute bland folk när det är matcher, och ifall det blir mål. Jag fann mig en liten plats på golvet där jag kunde sitta, dricka min drink och se andra halvlek.

Idag så tvättar jag, och det regnar, ganska skönt, hoppas bara att värmen letar sig tillbaka.
Puss på er så länge..

måndag.. (i efterhand pga strul med bloggen)

Inatt vaknade jag halv fyra och kunde inte somna om, efter ett tag gick jag upp och tog en cigg och sen återgav jag mig till sängen, vid halv sex tiden när alex skulle upp skrattade jag åt hennes frisyr, hon i sin tur tittade på mig som om jag var tokig som var vaken. Somnade dock om och vaknade igen vid halv elva.
Planen var att hämta mitt naturkunskapsbetyg och skicka in det idag, men jag måste dit igen imorgon och tidigare.
Sen skyndade jag mig till centralen där jag träffade Veronica för en glass i solen innan jag slutligen stressade iväg på jobbet.

Och idag har jag köpt en bok, da vinci koden. Bara si så där fyra år för sent. Har lite smått börjat på den och hoppas att den är så bra som jag hört. Har inte sett filmen heller, vilket brukar vara en fördel.

Nu ska jag ta och dricka en kopp tea innan jag slutligen lägger mig och sover. Imorgon väntas picknick på djurgården om vädret tillåter, och vaknas det fotboll och öl.

Godnatt.

klänning, student, mat, kubb

Igår hoppade jag i min lilla söta creamfärgade klänning och kände mig som en gräddbakelse. Mötte upp mor i skanstull för presentköp och sen vidare ut till östberga där det var studentfirande. Ecke pecke, min barndomsvän tog studenten i torsdags och igår var det fest. God mat, kubb och trevlig stämmning. Jag åkte hem vid tolvtiden, satt uppe hemma till halv tre och imorse när jag vaknade blev jag lite galen, jag sov till 12.20. Jag som aldrig sover länge. Den Fina skulle ha blivit stolt över mig om han visste det. Idag kommer alex hem.
Nu ska jag ta en promenad och försöka finna vår återvinningsstation här borta i krokarna.

puss


Fredag kväll

klockan är 21:17 i skrivandets stund och jag har 21grader varmt på min balkong, vilken otroligt varm dag det varit idag.  Efter en natt otroligt dålig sömn, pga av ett konstigt och väldigt långt samtal drog jag mig själv upp imorse, var på jobbet i tid och det första jag får höra är " med fan Bodil, vad har du gjort i natt, du ser så trött ut"  Jobbade till tre och efter det var planen att jag och Johanna skulle åka och bada, men johanna var svimmig av sig så vi nöjde oss med att vara hemma hos henne, dricka kaffe på seven och sitta i skuggan. Nu är jag hemma och borde måla mina naglar inför morgondagens studentmottagning för Ecke, men jag har inte nån lust att göra det just nu.

Tänkte sätta mig på balkongen och läsa lite istället.

Hoppas ni alla haft en underbar dag i Solen.


Puss

Soliga bilder från härliga stockholm..


Igår stod det badning på schemat, vi begav oss ut till sickla strand och solade. 22grader var det i vattnet, men bara vid ytan.

Therese tyckte att det var skönare att komma upp och sola sig varm än att bada.

Sara var med också, men hon hade jobbat natt och skulle göra så igen, så henne tog jag inte bilder på.
Däremot lurade vi dit katta, och det är jag glad för, för jag lyckades ta en bild på henne där hon är skitsnygg.



Katta hade paraply med sig och låg och gottade sig i skuggan, eftersom hon inte vill ha cancer.

sen blev det mat, kyckling, ris och tzatsiki. (el hur det nu stavas)

Sen åkte vi in till snaps och drack en öl, och gick vidare till Kellys, där vi hängde till tre.




Gårdagens.


Igår låg vi och solade här i högdalen, vi åt jordgubbar,drack rose, cola, spelade kubb osv.

Sen gick vi hem och vilade lite grann, och efter det mötte vi upp maria inne i stan för tapas.

Jag ser ut som blunder på den här bilden, lilla sjöjungfruns fisk!

Nio härliga rätter kom efter ett tag, Jag tränade-åt en bläckfiskring, en oliv och en 3/4räka.

Sen åkte vi hem och hyrde film, en kärleks historia kollade vi på igår, och nu på morgonen ska vi väl se step up innan den måste vara tillbaka lämnad.

Gårdagen i bilder..

image369
Gårdagen bjöd på pasta sallad i hagaparken, cola, rose och godis och solning.
image370
Idag fortsätter planen om att bli en brownie och förhoppningsvis lugna ner mina utslag.
image371
Sen kom mamma förbi med sin granne Carina och drack upp halva våran vin flaska. men det är mamma i ett nötskal.

Sen åkte vi hem och bytte kläder och begav oss ut på stan, tyvärr har ju inte jag så bra koll på vart man går ut i stockholm på en måndag, men vi hann dricka en billig öl på mest och sen tog vi en till på Snaps. Sen åkte vi hem och svullade hårdbröd.
image374

Nu ska vi duscha och sen lägger vi oss i parken i högdalen och steker, äter upp salladen och kanske en och annan jordgubbe, och senare idag möter vi upp katta för att mysa lite.


Puss på er!


Sötaste Tjejen någonsin..

Värmen var på topp hela dagen igår, jag begav mig in till medborgarplatsen för kaffe,läsning och solning innan jobbet. Det var ett blues band som spelade där och världens sötaste unge som dansade hela tiden. Hon var så fin.
 Finaste sommarklänningen hade hon också.
image367
När jag sen skulle ta en kort på henne blev hon jätte blyg. Men fortfarande lika söt.

dessa pojkar var också söta, som gick omkring med tygklädda korgar och sålde kakor som dom bakat!

Nu ska jag åka ut i solen, försöka byta ett klockbatteri, kanske dricka lite kaffe, läsa och sen åker jag och jobbar, och senare ikväll kommer therése hit! Jippie. Det ska bli så mysigt.


Puss


Soliga bilder..

I fredags träffade jag fröken rolen för mys i humlegården.
image359
Vi åt genmanipulerade jordgubbar, biggaråer, melon och drack kaffe.

Efter skildes vi åt och rolen begav sig till åre land, och jag begav mig på dejt. Efter den mötte jag upp Johanna, Anja, Amanda och Robin som satt och picknickade. Drack lite rose vin och pratade strunt.
image364
Amanda, Anja och Johanna och Robin
image365