Vardagsrummet är färdigt!

I tisdags tapetserade jag och mamma det sista i vardagsrummet, eller mamma tapetserade, jag halv kröp i hela rummet och stånkade och stönade pga min gallsten, och även inatt har den spökat, nu vill jag bara ha min tid för operationen så jag kan bli fri den här smärtan!

Bilder kommer så snart jag städat färdigt!


Tapet

Igår kom första tapet våden upp på väggen och på kvällen var hela första väggen kvar, nu är det bara att hoppad att det går fort med de andra två väggarna!


Sötaste tjockisen

Söta Arvid lagar en trasig ask, såna här sms värmer gott i mostershjärtat!


Proaktiv

Ett av de orden jag hörde oftast på utbildningen för apollo, att vara förutseende och försöka förbereda så
Mycket som möjligt för det som komma skall, något som jag inte alltid är så duktig på.
Men ibland, som ikväll kokar jag ägg inför kommande frukostar, och varje kväll laddar jag kaffekokaren inför morgondagen, så ja, lite proaktiv har jag nog blivit!


Morgonshopping

Idag har jag shoppat sex kilo spackel, älskar att shoppa på rekvisition, det är som så härligt att vandra ut från butiken och inte ha bränt en krona!
Nu är jag påväg på jobbet för några timmars arbete, och ikväll är det dags för att spackla sista väggen, slipa en vägg och påbörja sista spacklandet av de två stora väggarna!


Slumrar till

Dags att sova, upp tidigt och köpa spackel imorgon!


Morgonpromenad i Råsunda

Idag har jag varit till läkaren, gått vilse i Råsunda, ramlat omkull över priser på persienner, (det blir nog utanpåfönstret persinner ändå) och nu sitter jag och väntar på Per för en lunch dejt innan det är dags att arbeta.


Glögg

Årets starkglögg från Blossa är underbart god, brukar vanligtvis inte gilla starkglöggarna, av den enkla anledningen att de smakar alldeles för starkt, men denna är supergod!

Och ikväll till Så Mycket Bättre drack jag och mamma glögg och åt fudge.


Josefin

Igår kom finaste josefin hela vägen från Småland för besök. Så när jag slutade jobba klockan elva på morgonen så åkte jag in till stan för att kramas, dricka varm choklad och äta lunch med henne, sen tillbringade jag kvällen med att slipa. Och idag när jag kommer hem från jobbet är min fantastiska mor hemma hos mig och fixar, hoppas att efter helgen kunna se ljuset i tunneln!


Dagens outfit

Påväg på jobbet för personalmöte och några timmars jobb, efter det ska jag in till stan och krama sönder min fina vän Josefin som kommer upp över helgen!


Den kreativa sidan av mig.

Fördelarna med att bo själv är många, jag kan tex diska när jag vill, äta mat när jag vill, få för mig att riva ut hela garderoberna för att organisera om dem när jag vill etc.

Jag kan också leva ut mina kreativa sidor när jag vill, men att leva i ett byggkaos och samtidigt få lusten till att måla en tavla visade sig vara mer besvärligt än jag först trodde.

Styrde kosan till Skärholmens Centrum igår eftermiddag och köpte den största duken jag fann, 100x100cm. Sen gick jag hem och började måla. Imorse först, insåg jag problematiken med att ha en meter stor oljemålning som behöver torka, och då gärna utan en massa damm intorkad i färgen.

Därför står nu målningen på tork i hallen.


Jysk fest

Nu sitter jag på tåget från Linköping till Stockholm. Vilken fest det var igår! Har skrattat konstant med Rebecka och Lisa sedan igår morse då vi lämnade stan!

Själv avslutade jag kvällen i rimlig tid eftersom jag blev lite för rund under fötterna!


Tapetsering på g

Igår kom mamma hit och vi styrde kosan mot färghandeln, IKEA och ICA, efter att ha hämtat tapeter för 10 000kr, spenderat 2 000 på ICA och 1 500 på IKEA så är det nu en himla massa saker i lägenheten, har rivit bort tapeter i vardagsrummet, har flyttat sängen till matplatsen i köket och imorgon ska förmodligen mamma börja måla taket i vardagsrummet!
Kan inte med ord beskriva hur lyckligt lottad jag är som har en sån underbar mor, imorgon medans jag arbetar är hon här, målar taket och lagar mat tills jag kommer hem! Älskart!


Allt på plats

Ikväll gick flyttlasset! Nu är allt på plats. Har precis bäddat i ordning sängen och det är dags att ta ett bad, imorgon väntar storhandling, ikea , tapeter och färg!


Inte det lättaste

Jag har fått dåndimpen på alla mina förvaringsskåp och lådor som kräver montering, har förmodligen i all hast i början av 2010 rivit isär dem, lagt skruvar i en diverse "skruvarlåda" samt inte så mycket som ett ord om hur saker och ting ska sitta ihop!
Känner mig lite som matadoren som sliter sitt hår!


Testing testing

Jag är i lägenheten och packar in mina kläder i garderoberna, finner all min shopping från mina utlandsvisiter samt test möblerar hallen. På söndag går det riktiga flyttlasset och från och med då är jag återigen en förortsunge!