Shoppat

Dagen har bjudit på tvätt, kaffedrickning och shoppning, har nu hittat en vinterjacka som förhoppningsvis ska hålla mig varm under vinterhalvåret. Sen var jag och mamma och storhandlade. Det satte igång min stora kärlek till überstoa mataffärer.



Kommer jag någonsin att träffa någon som kan få mig att vilja vara tillsammans,  Jag vill själv åstakomma min lycka och vill inte förlitade mig på att någon annan människa ska göra mig lycklig. Finns det någon där ute som kommer kunna ta mig för vad jag är. Någon som kommer kunna få mig att vilja stadga mig.
Känns omöjligt, jag tror inte jag skulle orka en gång till, även om jag skulle vilja.


Tisdag

Detta är min andra lediga dag på raken på hur länge som helst. Imorgon bär det återigen till jobbet för en kvällstur och en dagsritt innan jag beger mig hemåt till skogarna. Jag hoppas att snöovädret som ska komma inte ska krångla till det. Känns konstigt att åka hem. Sist jag var hem var i Maj och då för att sälja lägenheten och fira mormors 70års dag. Mycket tid har passerat och kanske är jag nu äntligen redo för att stå öga mot öga med staden jag inte längre tänker på..

Tvätten rullar runt och ska förhoppningsvis torka relativt fort. Sen blir det arbetsförmedlingen och sen tror jag att jag åker till Kista för att leta reda på en vinterjacka, för den kommer nog att behövas som det verkar.

Igår blev det kaffedrickning på Edenborgs i gamla med fröken almén. Sen köpte jag pizza och kollade på Casanova.

Funderar på livet, mer än vad som egentligen är bra för mig.

Citat

"Livet är för kort för att dansa med fula killar"

Lägenhetsvísning.

Att det ska vara så svårt att träffa en man som är trevlig och snäll och allt annat jag söker, jag vet ju att det finns flera styckna, jag har sett en inom det närmsta dygnet men hur stor är chansen att man får kramas med honom. Jag avundas alla som har någon.

Kollade in en lägenhet idag också, men måste det vara så många som är intresserad av samma skit som mig. Ge mig en äcklig liten lägenhet i Solna, jag köper den.

Läggdags. Imorgon tvätt, och uff kanske.
och mot min vilja arbetsförmedlingen.

Godnatt Kära läsare

Måndag morgon.

Gårdagen var trevlig, dock var jag trött efter att ha jobbat en hel helg så jag gick hem ganska tidigt.
Releasefest på mosebacke men en massa mat var väldigt trevligt, sällskapet var najs och kläderna var okej. Kort sagt, var hela kvällen helt okej.

Jag har nyss vaknat, så skönt att bara kunna sova ut. Idag vet jag inte riktigt ännu vad som händer, kanske blir det en dejt med Emma, eller så ska jag hyra film och ligga framför tvn och svulla ikväll.

Fest!

Nu börjar förberedelserna inför festen med allt var det innebär, röda naglar, lösfransar och så vidare.

Lördag eftermiddag.

Det enda jag skulle vilja göra idag är att ligga under täcket och se en massa filmer, äta lite godis och bara mysa och njuta, antingen för mig själv eller med någon. Men nej - Jag har tio gamlingar som väntar på mig. Och jag blir glad när jag väl kommer dit, det är bara vägen dit som ibland plågar mig. Så det blir till att jobba, filmerna får jag ta någon annan dag.

Föressten, imorgon ska jag på fest med min nya klänning.

Älska

Vilken fröjd det vore att bli älskad och att älska på samma gång.
Den underbara känslan att avläsa kärleken i någon annans ögon.
Lyckan av att ha varandra fullt ut, helt och hållet.
Hösten ökar behovet av kärlek, iaf för mig.
Snälla, Ta mig och älska mig.


Finns det lugn efter stormen.

När jag tänker tillbaka på sommaren som varit så ler jag.
Dock har jag lite svårt att kunna förstå att jag svettades så mycket, kanske mest eftersom jag fryser i skrivandets stund. Precis hemkommen från jobbet, kvällen har gått bra förutom en person som driver mig till vansinne, det är nästa outhärligt. Annars så stormar stockholm, överallt driver en massa stora gula löv omkring benen blandat med fimpar, nån gammal trisslott och andra såna saker som folk inte vill dra omkring med i fickorna. Jag hoppas på lugn efter storm, gärna vindstilla med lagomt kyligt väder och en stor gastande sol.
...............

Idag har jag gjort någonting som jag inte har gjort på säkerligen tre år, JAG har köpt en KLÄNNING! En svart söt liten sak, dock ska jag nog bära den som en tunika och ej som klänning, jag känner mig bara naken då.

..........

När är man någonsin tillräcklig?
När är man någonsin fullständigt lycklig?
När är man bara sig själv?


..........

Efter skolan imorse var det dags för klassfrukost, hela gänget begav sig på ett fik och spenderade en sista timme ihop. Det är konstigt, även om man inte kommer så då där superbra överens med alla i sån där situation så blir ändå känslan desamma när man slittras. Inte så att man gråter och så, utan mer att man funderar på när man någonsin kommer att träffa dem igen. Och nu en bekännelse: Idag lärde jag mig namnet på en av tjejerna i klassen, det är pinsamt att man spenderat 20 timmar i veckan med en person och lär sig namnet efter 10veckor.

..........

Nästa helg befinner jag mig i Östersund och Bispgården!


Fredag

Nu är jag Make Up Artist. Coolt!



 

=)

Hej!

Idag har jag mitt sista praktiska prov, sen blir det middag och dricka på fridays, och imorgon är det diplomutdelning... Wish me luck.


Onsdag

Perfekt höstdag!

Jag känner mig glad. Tack vare dagen.

Måndag

Idag har jag gjort provet så nu är det, förhoppningsvis ur vägen, om jag klarade det vill säga. Annars så är det typsikt höstväder i Stockholm idag, det regnar. Men oj så vackra färger det är överallt.
Emma ska snart komma på besök, jag funderar på om jag ska ta och baka en kaka?! Längesen.

Imorgon börjar dom praktiska prover, dags att visa att man verkligen fattat alltihopa.

Ångest...

På måndag har vi vårat teoriprov och sen tis-tors våra slutprov. Allt som kretsar runt i huvud är när mascaran kom, hur man sminkar ett runt öga mer avlångt osv. Jag vet fortfarande inte om jag har pluggat tillräckligt mycket. Imorgon blir det jobb med gamlingarna innan jag drar mig in mot stan för att träffa tjejerna för pluggning. Ångest. Vad händer om man inte skriver tillräckligt bra, jo man får tenta om, men när kan ingen svara på.

Nu kommer det även lite bilder på olika sminkningar jag gjort under kursens gång.

22Jag och linaedens lustgård

Tisdag

Jag är supertrött, nervös över mina slutprov, jobbar arslet av mig, Stressar snart ihjäl mig men ler ändå åt det mesta. Men nu kryper jag till sängs innan det blir en halv plugg dag och sen en lookalike sminkning på Sara.


Jag saknar dig, din dåre.


Lördag

Gårdagens chokladfestival var trevlig, dock fick jag väldigt ont i ryggen av att stå och sminka i fem timmar. Efteråt blev det donken med Johanna innan damen hoppade på tåget hem, jag begav mig till gamla stan för en drink med Anders och Jan. Och idag var jag på teater, en fröjdefull Jul. trevligt. Sen blev det Wok.
Nu har jag precis gjort min hemläxa för måndagen och funderar nu starkt på att dricka lite vin.

Det är bara två veckor kvar av skolan.

Torsdag

Fortfarande perfekt höstväder!

I tisdags visade stockholmarna mig att det även här finns snälla människor.
Som det gamla paret som försökte få liv i killen som satt på en bänk efter drottninggatan och var stenhög, eller musikern på tunnelbanan som erbjöd mig en halstablett när jag hostade andra gången, eller varför inte killen som påväg hem från träningen stannat vid donken och köpt hamburgare, och senare springer ikapp mig och frågar om jag inte vill ha en (?!) Ja vad säger man. "-Nej, mamma har sagt åt mig att inte ta emot saker från främlingar" jag tackade nej och skrattade sen en stund över den komiska frågan.

Imorgon blir det skola och sen ska jag iväg och sminka för chokladfestivalen.

Perfekt Måndag.

Arbetade igår, och det gick bra, snabbt och enkelt. Så skönt.
IMorse när jag vaknade kände jag på mig att dagen skulle bli bra, kände mig pigg, smal, och snygg, fick använda smink från morgonen, snygga kläder, klackskor, och perfekt höstväder. Kallt, soligt och så pass kyligt att jag kunde använda mina skinnhandskar. Mysigt. Skolan gick bra och efter det blev det lite shopping med Lina. Hon shoppade och jag kollade på.
Imorgon blir det doktorn på morgonen, jag hoppas hon kan få någon ordning på min psoriasis.. Sen blir det mat med Alex innan det är dags för repition årtal. Jag hoppas äntligen få pejl på 60talets förgrymmande "alá Emil i Lönneberga" kajalinjer.

Frustrerad så att det räcker och blir över.

Skolan imorgon kväll, jobba på onsdagkväll, kanske praktik på torsdagkväll,chokladfestivalen på fredag-em, jobba på söndagkväll. Hej vad fullbokad jag är i veckan!


Meningslösa Lördag

Denna lördag känns som en meningslös Söndag. vet inte vad jag ska göra. Och jag har egentligen inte gjort någonting idag, sovit till halv ett, läst lite ur min tantsnusk bok, varit till solna centrum och kollat in Alex som gick visning för MakeupStore. Nu degar jag och funderar på vad jag ska göra ikväll.

Igår var jag och shoppade, utan pengar brände jag nästan upp alltihop på en hel hög underkläder. Härligt just nu men säkerligen jobbigt senare under månaden.



Östersund

Det enda jag saknar från ö-sund är mina bästa vänner och en riktig lördagskväll på Olles!

Lägenhetsvísning.

Nu har jag blivit kär igen, i en etta på 46kvm i Råsunda. Otroligt fin och mysig. Nu ska jag bara försöka få tag på pappa och se om han kan kolla in den, inte för att jag kommer att ha råd att köpa den men Det kan alltid vara kul att se hur utvecklingen går, och hur man känner för den.
Ikväll har jag myskväll med mig själv.

Simona

Simona

Årets Dragqueen, Simona!!