Kärlek vid första ögonkastet.

Idag har jag och modern varit på stan och kollat på kläder. När vi bestämde oss för att gå och handla och sen åka hem var MQ sista stoppen. Gick in, hittade en skinnjacka och provade den. Man skulle nästan kunna tro att den var skräddarsydd för mig. Blev helt tokig! Vem vill punga ut flera tusen lappar för en höst jacka innan ens augusti börjat. Men det var iaf vad jag gjorde. Och jag känner mig glad.
Ångest i hjärnan och lycka i hjärtat Åter igen!

På fredag ska jag på dejt. Spännande..

Nu ska avsluta kvällen med ett glas vin och en bra bok på balkongen.

Puss

Mamma och Jag...

Jga älskar när jag och mamma sitter och pratar om livet. För vi tänker så lika och har ganska lika syn på mycket. Men vad fasen, Jag älskar hela MAMMA!


Jag bara måste!!!

Jag bara måste få ge mig själv en guldstjärna i kanten, för den här dagen har varit den bästa på länge. Inte nog med att inspirationen är kvar utan jag har också kunnat skriva klart låten och den är (utan att verka mallig) jätte bra. Åhh vad härligt det är med musiken och speciellt när det flödar så att man knappt hinner med. Nu vill jag egentligen bara att mamma ska komma hem så att jag kan få spela den för henne och höra vad hon tycker. Och så skulle jag vilja prata med inspelar nissen för nu händer det grejer!

Gärna ett telefonsamtal från dig- det skulle vara pricken på i:t

Äntligen, himlasånger!


Det är så här....

Ångest i hjärnan och lycka i hjärtat!

Lycka..

Kvällen började med ett terapisamtal mellan mig och Helen. Och jag hade väldigt låga förhoppningar om kvällen. Och då- helt plötsligt började inspirationen flöda! Halv-vägs genom en låt nu och det är så kul, och så skönt. Tackar kraftmannen som gav en strimma hopp och inspriation. Och till mamma som är ute. tack och lov. (annars hade stunden gått förlorad)
Nu vill jag inte gå och lägga mig ikväll...



Jag har sagt upp min semester idag. Så nu jobbar jag i helgen och sen veckorna fram tills jag börjar skolan. Bispgården och Östersund får vänta tills jag får mer pengar.

Underbart

Det hade varit en underbart vacker filmscen. Som gärna kan få gå i slow motion och på repeat..

H&M

I fredags fick jag en lite katalog på posten, hennes höstkatalog. Även om jag absolut inte vill ha vinter så kan jag iaf se fram emot att få se lite snygga kläder i höst. Jag skulle gärna ha hälften av kläderna i katalogen men eftersom jag ska plugga och förmodligen inte ens kommer att ha råd med en latte på stan så får jag väl också denna höst ha über osmakliga kläder på mig. Eller så farligt kanske det inte är.


Åskväder

Igår drack jag drinkar i parken, sen var jag på snaps och drack en öl. Och jag var inte ens full, enda anledningen till varför jag köpte en öl var för att cidern var slut och för att jag hade jämna pengar. Åkte hem tidigt eftersom mina fötter hade invaderats av stora vattenfyllda blåsor (även också känt som skavsår)
åkte tunnelbana och sen pratade jag med Pontus hela vägen hem från tbanan, och under mitt kvällsfika.
Vaknade tolv imorse, har absolut inte gjort ett drit, men nu har jag iaf varit på affärn och så har jag solat.

Jobbar sex av sju dagar i veckan, dom första tre dagarna blir jobbigast.

resume

Igår var jag ut och snurrade runt i stan. började kvällen med Linnea, Frida och Marie i parken vid fridhemsplan. Jag drack en flaska vin och åt en kokt körv med ketchup, varpå jag drog ett dåligt skämt
-"det var två tomater som gick över vägen, och så blev den ena överkörd varpå den andra sa, kom nu ketchup så går vi" Och alla kollade på mig som om jag kom från en annan planet, men oj vad skoj jag tyckte det var. jag borde kanske inte dricka en flaska vin själv, in till Gamla stan och träffade Jimmy. Vi pratade om allt och jag måste säga att det var skönt att det bara var vi. För oftast träffas vi bara i en stor grupp och då är det så svårt att verkligen prata. Men det gjorde vi igår, verkligen pratade. till sist blev vi så trötta och var tvungen att åka hem. Halva kvällen spenderades i telefonen med alla mina män...

Idag har jag och modern varit på fredhällsbadet och badat och solat. Jag har fått färg.. Super bra..

Snart är det jobb igen...

Ikväll blir det kasnke lite sprit...

Åska

Året första åska, därför stänger jag nu av min dator ett tag. Försöker istället sitta på ballen och skriva musik. Då gör det ingenting att det åskar...

Mysigt med hemskt.

?

Var det där lilla verkligen allt som behövdes.

Det finns så mycket...

I livet, det svåra är bara att komma på vad man vill ha ut av det..
Och om man som mig har svårt att bestämma sig för vad man vill syssla med, måste man vara beredd på att det finns två sidor av allt. Men jag lever efter den tron att jag en dag kommer att veta vad jag vill syssla med.

Kallt och jobbigt.

Igår kväll ringde jag och pratade med killen som mamma raggade upp åt mig för nån vecka sen. Vi upptäckte att vi hade väldigt mycket att prata om, och till sist blev jag nästan glad att hans batteri tog slut. För då fick jag äntligen krypa till sängs utan att vara otrevlig.
Vaknade halv ett av att jag fick ett sms. Kröp upp och kollade, tillbaka till sängen för några timmar sömn till. Vaknade halv fem av att jag frös. Drog åt mig mammas täcke och försökte än en gång somna. Vaknade fem av att jag trodde att jag skulle gå upp. Låg kvar i sängen och somnade om, vaknade kvart i sex och klev upp. Vilken jävla natt. Det verkade inte så klokt imorse att bara sova i påslakanet. Det har blivit för kallt på nätterna. Eller kanske borde jag sluta sova med fönstret öppet?
Nu ska jag iaf åka på jobbet och slita rumpan av mig. Men sen har jag långhelg. och nästa vecka jobbar jag som en myra hela veckan.


Funderare?

Läste någon gång att om man hade sömnproblem skulle man undvika bla:
Kaffe/tea
Alkohol
Nicotin

Ca 2timmar innan sänggående.

MIn slutsats är:

Om jag inte röker en cigarett innan jag lägger mig så somnar jag aldrig. Utan tänker då istället bara på hur gott och lugnade det skulle ha varit.

Därför går jag nu emot den här artikeln jag läst någonstans och röker en cigg och sen lägger jag mig.

GodNatt Gott Folk


Höst

Det luktar höst
om kvällen
ångest
redan?

Varning!

Kan bara varna alla Stockholmare att om ca en timme sätter jag mig i golfen och dra till arland. Watch out!

and i call him Mr.Smiles.

Mr Smiles...

Har numera en plats med Namn och Nummer i min mobil!
Och vilket namn, och vilken karl.

Kontraster.

Kontraster är det som skapar livet. Kontrasten från att ena dagen längta till Jämtland, och nästa dag inte alls kunna förstå vad man längtade efter. Känslan av att enda sekunden avsky livet för att nästa älska allt.
Såna tankar är de bästa och de sämsta. Men tro mig. De förgyller och sänker livsglädjen.

Ser fram emot en natt själv.

Kärlek till min älskade vän som klarade uppskrivningen och som alltid är den vackraste av dem alla.

Senare samma dag.

Jag antar att mammas dejt går bra, hon gick vid två och har fortfarande inte kommit hem.. hmm...

JAg vill ut och roa mig, svänga mina lurviga. Och träffa folk. Gärna en massa härliga människor med rätt syn på livet. Men eftersom alla jag känner plötsligt försvunnit från jordens yta får jag hålla till godo med datorn och tv och givetvis också min tegelsten. Har nyss pratat med Denise i en timme. Ibland är det så skönt att prata med människor man sällan pratar med. Och såna som Denise har en bra syn på livet.

Imorogn blir det kanske en prommis....


Resultat

Som vanligt när jag och Helen går ut blir kvällen konstig. Var på nivå22 och hamnade bredvid en hög killar som visste hur man festade, det blev några cider och X antal shotar. Det var kul. Sen skulle träffa killarna inne i stan eftersom dom hade dragit tidigare för att slippa få med sig alla i sitt sällskap eftersom vissa av dom var lite för fulla. En av killarna ringde vid fyra för att berätta att han hade sagt upp sig på jobbet, på fyllan. Knepigt. Måste försöka träffa en av killarna idag, för jag har en sak som han vill ha tillbaka.

Mamma ska på picknick idag på djurgårn med en karl hon raggade upp igår. Jag håller tummarna.

Träffade även en kompis gamla flamma igår..

Nu går jag ut och flirtar!

Jag

Sammanfattning.

Hallå.

Utgången med Linnea var både bra och jobbig. Bra för att det var trevligt och dålig för att jag hade så himla ont i magen. Vi var på nivå22 och drack billig cider. Vi var på mosebacke och drack lite vin och vi var på after med två killar från danmark. Vilket resulterade i att vi var tvungen att prata engelska med varandra eftersom jag inte förstår ett ord danska. Den vackra vakten på after var där...
Runt två tiden kom jag på att det bara var onsdag och att tunnelbanorna hade slutat gått. Då tyckte linnea att vi skulle gå hem till hennes ragg och sova hos honom. Som tur lyckades min mage få henne att förstå att det inte var ett alternativ för mig. Vi raggade upp en taxi hem till Solna. Sen somnade vi ganska snabbt.
Vaknade på Torsdagen av att jag var fruktansvärt trött. Men men.
Tillbringade dagen med mitt besök. Kvällen spenderades framför tvn, först säsongsavslutningen av Veronica Mars och sen Alexander. Somna och sov.
Och vipps är det idag. Ikväll blir det nog en liten utgång med Helen. Det ska bli trevligt, eftersom jag inte träffat damen på flera veckor.

Puss

Mr Smiles...

Han arbetar på bygget på mitt jobb. Han är den enda av killarna där som verkligen får mig att bete mig som en riktig höna. Och undra på det... Jag gillar människor som jobbar med sina händer, och om dom dessutom brukar ta av sig tröjan när vädret blir för mycket, och då visa sin "inte fullt så vackra ryggtatuering" men hans snygga mage så är jag nöjd. Då brukar jag befinna mig på ballen lite för ofta, för att vattna blommorna, prata med gamlingarna, eller helt enkelt försöka rensa ogräs som inte finns.
Men idag fyrade mr smiles av det värsta leendet hittills och Linnea var i stort sett tvungen att ta emot mig när jag föll... =) Nej kanske inte riktigt, Men vilken karl alltså!

Ikväll blir det Nivå22 och en massa skratt hoppas jag!

Gröna Lund

Gårdagen började med att jag gick vilse på söder. Jag har ingen aning om vart jag hade huvudet då, men uppenbarligen inte med mig. Sen blev det gröna lund. Vi åkte karuseller, anmälde en försvunnen väska som senare kom till rätta, (givetvis efter att tjejen i fråga spärrat sina kort och telefonen. Sen in till stan och var på After. Drack lite och hade det trevligt.

Nu är jag trött och har precis sovit 2timmar på soffan... Jag är fruktansvärt trött men kan inte tillåta mig själv att sova någe mer för då kan jag aldrig somna ikväll.



Djävulen bär Prada...

Gårdagen spenderades i Fredhällsbadet. mysigt.  Varmt, härligt och några vackra människor att vila ögonen på. Badade, solade, smsade, läste och åt lite mat.

Sen hem och lämnade grejerna, träffade Rogge vid tbanan. In till gamla stan, upp på flyt och drack en cider och en drink. Vidare till en irlänsk pub där vi drack lite mer och åt Buffalo Wings. Det var första gången och var helt okej. Hem och försöka sova.

Nu ska jag ut och sola och sen ska jag in till stan och träffa en kompis och sen till kvällen blir det nog Gröna Lund! Whhiooo...

Snart får jag besök också....
Puss

Ljuvligt.

Gårdagen bjöd som sagt på oanmäld vinkväll med mamma och hennes kompisar. Och hur mycket jag än gillar både mamma och hennes kompisar kan jag inte låta bli att tycka att det är jobbigt när hela huset förvandlas till en kvinnofarm. Jag gillar iosf både mamma och hennes kompis bättre när dom inte dricker. Men det är väl en bra sak?

När äntligen gänget drog sig ut på krogen vid ett tiden gick jag och lade mig. Klockan ringde sju imorse och jag var inte alls sugen på att gå upp. men hoppade in i duschen och sen körde jag syrran och hennes kille till Arlanda. Men då hade jag även tvingat med mig mamma, för även om hon fortfarande var lite smått glad i morse så kändes det bättre att ha någon att fråga ifall någonting skulle vara oklart. Men så fort vi kom hem hoppade hon i sängen igen.

Idag verkar det bli vin i parken, med några vänenr och imorgon ska jag kanske på gröna lund, men vet itne om jag är så sugen på det ifall det regnar.

Moder Jord raggade även upp en kille åt mig (!) igår, imorse flinade hon och gav mig ett visitkort! Får väl se ifall jag hör av mig till honom. Ja menar, man vet ju aldrig...

29grader varmt klockan nio på morgonen är osannolikt. Men ljuvligt.

Långhelg

Äntligen, dagen på jobbet har varit slitsam till att börja med men blev bättre med tiden. nu är det tjejfest här för mamma och hennes kompisar. Imorgon ska jag köra syster och systers karl till arland. Håll er tummar för mig.

En Skithög.

Jag och mamma har legat och solat nyss, jag satt upp på filten när mamma säger "vad gör du?"
Kollar på henne och ser att det är en fiskmås som skitit henne på ryggen. Började gapskratta och mamma frågade "vad är det som är så kul?" Tog hennes mobil och tog och ett kort innan hon tvingade mig att torka bort den... Moder jord tyckte inte att det hela var fullt lika kul som mig..

Nu ska jag bege mig på jobbet...

Puss

På ett ögonblick förvandlas allt....

På mitt jobb pågår ett bygge, vilket resulterar i att det är en massa "byggkillar/gubbar" där.
Klockan sju kommer dom första av oss vårdarbetare in, vid åtta rullar några andra in, Och sen kommer killarna. Dom hälsar artigt och sträcker på sig lite grann. och alla på mitt jobb, från min ålder och upp till tanterna jag har hand om, får brått att hälsa artigt, fixa frillan och le. På ett ögonblick förvandlas mitt jobb till en Hönsgård, så fort tupparna visar sig blir det ett himla liv på kärringarna.

Imorgon blir det kvällsturen och sen en dag kvar till långhelg... Jag längtar... Jag vill bara sola, bada och mysa...

Söndag

Dagen har bjudit på lägenhetsvisning. Fin lägenhet.
Sen har jag även idag tagit mig mitt första dopp för året. Och vad skönt det var!
Imorgon blir det till att jobba, och sen ska jag och Linnea sola och bada.


Underbara människor.

Vissa människor är bara helt genomsnälla.
Och om man uppskattar sina vänner så ska man låta dem vet det.
Ibland krävs det så lite för att göra någons dag.




Sen har jag en fundering:

Hur kan en kille på ca 9år trycka i sig en 6bitars Chicken Mcnuggets, en mcfeast, en big mac och strips och läsk?! Och hur kan man låta en ensam kille sitta själv på Mcdonalds halv elva på kvällen?



Ge mig inspiration för att skriva.
Kanske har Madonna rätt att man får en gåva, och den dagen man tar gåvan för givet försvinner den.


En solig Lördag i Stockholm....

     
I går bjöd jag mig själv på för mycket drinkar, gjorde i ordning sju-åtta stycken som jag varvade med jordgubbar, In till Gamla och träffa sällskapet, kramades, drack och hade det allmänt trevligt.
Önskar att jag hade kunnat vara hemhemma i helgen, och myst med mina älskade vänner...

Lunch med trevligt sällskap och en tupplus på soffan.

Solen skiner och det är 25grader varmt. Och jag klagar verkligen inte!

Ibland kan jag framstå som ett rent pucko, men det är inte så mycket att göra åt.

Grattis till Karro som äntligen lyckas ta sitt körkort.