Forever in my heart London.

Vilken galet bra vecka. I måndags mötte jag upp Sandra och Lina på flygbussen för en trip till Arlanda och London. Väl på flygplatsen startade vi morgonen men en kaffe och gick senare över till Kava och avslutade flygningen med Rödvin. Efter många timmar (pga flygförsening osv) var vi äntligen på hotellet.
 
Med inte allt för stora förhoppningar gick vi in i vårt rum, och började gapskratta! Inte så mycket till yta kvar efter att våra sängar (som ungefär såg ut som militärsängar från andra världeskriget, med tillhörande filt) så det blev snabbt en vända till receptionen och dagen efter flyttades vi upp från ground floor till våning fem. Där fanns det riktiga täcken, och 2 härliga sängar!
 
Vi startade första kvällen med italiensk middag, lite öl och mötte upp våran fina vän Rasmus, som tog med oss på pubjakt i Camden Town. Där gick vi in på en pub som hade en live spelning med ett band- Missing Andy.
Spelningen var grym och vi hade en sjukt kul kväll när vi ramlade in i vår bunker vid fyra tiden på morgonen.
Dagen efter var det en 11 timmars shoppingtur som stod på spel. Victoria´s Secret knaprade sig in på mitt konto och stal en väldig massa pengar från mig, men det var det värt.
Tisdagskvällen spenderades med mat och sen somnade vi tidigt.

Onsdagen spenderade vi i Notting Hill där vi flanerade, shoppade, lunchade och skrattade, avslutade dagen med Picknick i Hyde Park. på kvällen mötte vi upp en manlig make up artist som dagen innan sålt på oss en massa smink, för att göra London by Night.
Mycket öl, många skratt och en hel del konstiga människor tog vi vår älskade buss hem för att sova.
Och sen försov vi oss över frukosten så vi var tvugna att äta ute, och flanerade runt i stan igen. Och sen fnittrade vi för länge på hotellet på kvällen så vi hann knappt äta middag innan alla ställen stängt.
 
Sista dagen Fredagen var det dags att packa ihop väskorna och ställa in dom i receptionen på hotellet. Bege oss in mot stan för att shoppa det sista och eventuellt byta saker. Sen blev vi turisten i en kvart, och såg Big Ben och London Eye.
Avslutade det hela med M&M butiken på Picadilly Circus samt en riktig stek innan det var dags att åka hem.
London får fem av fem toastar, och vädret, 25 grader varmt och sol, får ännu fler!!
På återseende London!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback