En Bra Dag

Klockan är tio över två på natten, jag har plockat undan lite här hemma. Jag och maria har haft nästan ett tolv timmars pass tillsammnas, vi har ätit lunch (vid femtiden) Kycklinggratäng i ugnen. Tvättat och stökat på. Bakat cupcakes. Fyllt tårta, glaserat cupcake, gjort middag (Lax&Sherrysås)(vid tiotiden), ätit cupcake och modellerat i sockerpasta. Vissa av desas saker blev bättre än andra. Typ min socker pasta blev så där.



en sovandes Edda som här var lugn, några timmar senare skrek hon som bara den. Sen blev hon lugn igen.

Blueberry Cupcakes Med Turkos Lemon Frosting.

Om inte detta är en perfekt kakbild så vet jag inte vad..


Har du någonsin sett en sådan fin kakdeg. Jag och maria älskade den från första stund.

bara små tankar.

Ibland, typ imorse, då är det hemskt att vara extra anställd. När mobilen ringer innan alarmet, och man ligger där yrvaken, utan en susning om vad klockan är, försöker snabbt hosta fram sig en ordentlig röst, och det värsta. Försöka att låta som om "jag hoppar jätte gärna upp ur sängen och springer till jobbet, det börjar ändå bli trist att ligga här" Tyvärr så är det väldigt sällan den känslan inbefinner sig, att sängen inte lockar. men ändå så slänger man ju på sig den där rösten, och så följer den med en under dagen. Jag vet också med mig att ifall jag säger nej, så vaknar jag typ två timmar senare utvilad, fast skamsen.

Igår natt ställded jag min väckarklocka på tio och räknade med att sova ut, hinna träna och börja jobba klockan två. Sen ringde de imorse (typ kvart i tio) och bad mig komma in från tolv. Så jag struntade i träningen idag. Men får väl ta i ännu hårdare imorgon, då ska jag även på ett nytt pass, ska ge mig på muskel som förmodligen kommer att kännas i var del av min kropp, och frågan är, ska man inte ge sig på boxen på lördag också, när man ändå håller på ?! Imorgon har jag och Maria bokat tvättstugan hela dagen, så jag tänkte städa min lägenhet, tvätta miljoners kläder och äta jävligt god mat.






Kvällsfika.


Igår....






Var min 1-månad som rökfri, och jag glömde bort att fira det ?!





Min första Cupcake.

En lunch tillsammans med Syster och Systerson på odenplan. på blåbär, där åt vi lunch och gullade med Viggo. Sen åkte jag och skulle fixa kamera-sladd och ett stort tack till killen på Siba som informerade mig om att jag förmodligen redan hade en sån funktion på datorn. Mycket riktigt. Jag har alltså hela tiden kunnat lägga över min kort. Jaja, det är ju inte så mycket att göra åt.

Sen var jag köpte hushållsfärg på panduro. Turkos. Det blir nog fint på capcakes. Jag och maria har bakat en hög idag, så här kommer en bild på min första cupcake.



 

Nu ska jag sova, för imorgon ska jag upp tidigt, träna och äta innan det är dags att börja jobba


 

Godnatt.

Arbetssliten dam

Imorse gick jag upp 8 för att hinna käka frulle. Åkte på gymmet, tränade. handlade en massa saker på öb,såsom cupecakes formar, "tårtflyttare" dörrmattor, fönsterputs. Vidare hem på ica och inhandlade en massa kyckling, lax. Hem och gjorde lunch, Lax, pressade potatis och kall sås. Iväg på jobbet. För lite folk. Så jag fick stå själv i kassan mest hela tiden, vilket kan vara jobbigt när det är så himla mycket att hålla reda på. Så jag är helt slut och Sen hem ochk lagade mat och diskade undan allt från lunchen. Gjorde mat, kyckling, bulgur och vitlökssås. Nu ska jag sova. Och imorgon hinner jag förmodligen med en massa saker.

Igår var en mysig kväll,med öl, konsert och mysig promenad genom götgatan. Tack!

Tamponger.





Nu ikväll när jag gick igenom min reklam (som jag får för att jag inte orkat få upp en "ingen reklam skylt" på min brevlåda), så fann jag ett reklamblad från Vi, där det var extra pris på OB Tamponger. Endast 22,90kr st. Vilket får mig att börja fundera, jag förstår egentligen inte att folk köper dessa små 16pack indelade i två små förpackningar. Genom att köpa dessa måste man ju handla tamponger en gång i månaden.  Handlar man tampongerna på apoteket får man 100st för bra precis en hundring. Då behöver man kanske inte köpa tamponger på typ ett halvår.

Och Det skiljer faktiskt 43 öre per tampong i pris.
För den som vill vara extra ekonomisk alltså.



Godmorgon.

Måndag morgon, väcks av att jobbet ringer, in i duschen, nu är problemet att jag inte har handlat, så jag har ingen frukost, så jag måste gå förbi ica innan jag börjar för att inhandla lite käk. Egentligen ska jag inte sitta här nu, för jag skulle egentligen bara gå in och ta bort min gym- bokning eftersom jag inte kan gå längre. Nu tycker jag att min tränignsvila har varat för länge och därför blir det riktig jävla hårträning övriga veckan!

Ikväll blir det dock en tillställning i stan, min gymnasieklass (eller de som bor i stockholm) ska ses och dricka öl. Trevligt.

Hejdå!

Hemma i förorten efter en helg inne i stan.

Idag har jag varit på bh jakt, fann dock inget byte som höll alltihop på plats.
I eftermiddag var jag bjuden på körbärspaj hemma hos Katta och Jocke, där pratade vi om typiskt manligt och kvinnligt, om hur olika och lika vi är, värderingar och hade allmänt trevligt. Måste verkligen komma mig för att bjuda in till middag snart. längtar verkligen efter att få sätta tänderna i nått nytt. Närmast här på listan är i och för sig tårtan till systersonens dop, men där har jag redan mina ideér.

Nu ska jag sova, hade tänkt försöka vara på gymet senast elva imorgon.

Godnatt.

Lördag kväll.

Idag är det lördag och jag har varit i full färd hela dagen, jag och maria började dagen med ett ärende som gick förbi, men som senare löste sig ändå. Men varför inte bara ta en tripp från haninge, till jakobsberg för att sedan åka tillbaka till stan, det är väl trevligt? Själv behövde jag inte åka lika långt, eftersom jag har sovit hos mor, när hon ändå är och roar sig i alperna kan ju jag låna sängen.
Gårdagen bjöd på tapas på Caliente på Sankt Eriksplan. Strawberrys på Grappa med Syster. Speciellt roligt tyckte jag att det var när en kille kom fram till mig och bad mig ge hans telenr till malin. Det roliga var inte att malin fick ett nummer, det roliga var att killen var där och åt med sina föräldrar (som var högst 45), och killen var säkerligen inte mer är 18-20!!!

Dagen har då inneburit en massa rännande på stan, jag har köpt ett nytt headset, (tyvärr verkar det lite konstigt redan nu) så jag får se hur det blir. Men jag kan tänka mig att bussresorna från och till gullmarsplan blir roligare. Även ett par gym-handskar, då min kropp envisas med att ge mig handsvett, så ibland känns det som om body pump stången ska falla ur händerna på mig. Får se ifall detta kan ändra på det. Kvällen spenderades på bio där Benjamin Buttons otroliga liv passerade framför mina ögon. Väldigt fin.

Funderar även på att fixa till håret, byta färg kanske, känns som om jag vill ha nått nytt, fräsch, för vet ni.

Om bara några veckor kan man om man anstränger sig riktigt hårt, få vårkänslor. Det är jag övertygad om!
Och det vore ju helt fuckin jävla underbart!!

visst jag har bara flyttat utanför haninge..

Men detta..

jag skulle gärna vilja ha ett jobb inne i stan så att man faktiskt måste åka in, för det är sjukt långt mellan gångerna jag åker tunnelbana, när jag var in till stan i helgen, så kändes det som om jag var där på besök. Helt sjukt


Tröttheten kommer ikapp en..

Självklart börjar jag nu blir trött, jag har varit vaken i 12 timmar, men inte borde man väl vilja somna då?
12timmar klarar väl vem som helst. Idag fick jag iaf prova på, på riktigt att stå i kassan på jobbet. det är egentligen det enda jag gjorde under mina tre timmar. Sen fick jag också jobba imorgon, hela 8 timmar, tackar och bockar. Imorgon blir nog dessvärre en rätt tuff dag, det är löning, fredag och en himla massa beställningar som ska ut. Borde innebära kaos men vad vet jag?!

Tyvärr så kommer jag inte att hinna träna imorgon, för jag håller på att försöka övertala min mor om att vi borde gå ut och äta middag och dricka lite drinkar i morgon, återstår att se vad hon tycker om det. På lördag blir det nog bio och på söndag är jag hembjuden på fika och på måndag blir det öl med några från gymnasiet. Kul. Kanske är det så när det blir januari, då börjar det återigen bli dags att fylla kalendern med en massa roliga saker. Jag vill göra tusentals, inte ens det blöta slaskiga tråkiga vädret kan ändra på det!

Nu ska jag måla naglarna, och imorgon ska jag se hur lång tid det tar innan jag pajjat varje en. Det blir så när man jobbar med upppackning och montering och sånt.

Ett plus till trean som tryckt in två avsnitt av 2½män och ett sex and the city under tidig kväll, precis i lagom för mig singel, som ändå inte har någon att äta med och som lika gärna kan sitta i mjukisar i tvrummet och käka.

En chans att bli lycklig.






Jag borde ge mig själv det bästa jag kan,
En chans att bli lycklig.
jag förtjänar det.





Uppe med tuppen.

Sitter här och dricker en proetin dryck, och ska snart klä på mig för att åka på gymmet. Kvart i sju blir det pump. Egentligen brukar jag tycka att det är jävligt jobbigt att gå upp så här tidigt och gör det inte gärna när det inte gäller jobb. Samtidigt så är det väldans skönt om jag vid ett tiden när jag slutar jobba är klar med allt. Jag har visseligen tvättstugan men annars. Så kan jag äta tidig middag och sen kan jag läsa hela kvällen.

Ja det har sina fördelar att vara lite morgonpigg.


Nu blir det sängen.

Idag tackade jag nej till en promenad med Maria och Edda, för att jag ville sås omkring här hemma. Helt plötsligt får jag dock eld i rumpan och skyndar mig som fasiken till gymmet. Kommer dit vid fyra och tänker "ah, mitt pass börjar om en halvtimme, då kan jag köra lite kondition", sen sneglar jag på klockan och tänker "borde ingen ställa om klockan" tills jag inser att jag har sett fel på klockan, alltså är jag på gymmet 1h 15min innan mitt pass börjar. Jaja det var inte så mycket mer att göra än att träna en timmes kondition. I och för sig blev jag impad att jag klarade en timme, trodde nog att det skulle vara jobbigare. Sen slet jag ut mig på pumpen.

Hem, lade mig i soffan och åt middag. Men nu är jag sjukt trött, men det är bara bra. jag ska bara packa om väskan, och sen ska jag sova, för imorgon ska jag inbefinna mig på gymmet halv sju på morgonen för en timmes pump!

Godnatt.

Vet ni, idag känner jag mig som mig igen!

Undrar vad man ska äta till lunch, borde verkligen äta nu eftersom jag ska på pump halv sex. Tror iaf att jag kör kyckling, matris och currysås ikväll och en massa grönsaker. Borde verkligen bli bättre på att försöka äta mig själv ur huset, jag har alltid proppfullt i frysen, med matlådor jag aldrig äter och mat som jag glömt bort, och så köper jag nytt hela tiden.
Men de senaste veckorna har jag skrapat ganska bra, kanske beror det på att jag köpte min dator kontant vilket då inte efterlämnade många guldpengar kvar. Men jag tror och vet, att jag kan bli grymt mycket bättre. Och nu borde jag också spara in en massa pengar, tänk vad mycket jag bränt på rökning, säkerligen 250 kronor i veckan nästan, bara det är minst 1000 kronor, så nu blir det till att iaf spara in 1000kr i månaden och så ska jag nog försöka bli lite bättre på att ta hand om pengarna.


Idag och igår är första gången på väldigt länge då jag känner mig som mig, alltså verkligen som mig, såsom jag vill vara och ha velat vara i över ett år men inte varit. Förstår ni? Nu längtar jag efter att jobba arslet av mig, vara ute alldeles för mycket, dricka en massa goda drinkar, äta en massa god mat ute och träna som bara fan. och det är  så himla kul!


Åh vad jag har saknat mig!




Nu gäller det bara att se till att jag stannar kvar också.

Förföriska...

Eftersom jag nu försöker vara någelunda nyttig till förmån för träningen så finns det väl inget bättre alternativ än att fresta sig själv, därför började jag min morgon med att baka kladdkake-muffins med choklad och hallon. Förra omgången låg i frysen länge då de inte blev super bra, men eftersom dessa är som en förförelse så antar jag att jag får träna stenhårt på frestelsen.


Vägbeskrivning?

Idag behöver jag lust, glädje och lycka.
Var finner man dessa?

Ge mig inspiration till något.

Vill du dejta mig till helgen?

Imorgon skulle jag vilja hitta på någon, jag skulle vilja vara inne i stan, sitta nersjunken i en soffa och dricka kaffe hela dagen. Vara oförskämt snygg och bara älska allt och alla.

By the way..


Någon som har lust att dejta mig för en drink eller två till helgen,
är just nu väldigt sugen på goda drinkar, fina konversationer, ögonkontakt och skön musik.


?

Sushi.

När jag köpt och fått min kabel till min kamera då ska jag försöka bli bra på att ta en massa bilder. Det har blivit lite dåligt av det. Mesta dels för att jag inte tycker att den händer så mycket. Men jag har den senaste tiden börjat in en massa grymma mat-bloggar. Och kanske är det så jag borde göra. Visa min mat konst. Den är inte så stor.
När man har ICA kort så får man en gång i månaden ica-buffe-tidningen om man handlat för ungefär 2000kr tror jag, och sedan sen höst invigdes också "mina varor". Det innebär att jag får rabatt på saker som jag handlar. Tyvärr är dock dessa varor lite pinsamma kan jag tycka. För jag får alltid samma varor.

20% på:
Pasta,
Filmjölk
Pålägg (typ skinka)
nån godissort
vetemjöl.

Är jag alltså egentligen så förutsägbar. Och Nu när jag frossar i alla dessa bloggar så undrar jag om det ändå inte går att lära sig gilla konsistensen av räkor, om ändå inte svamp kan lämna en god eftersmak. Eller är det bara så att det är bra foton som får mig att vilja äta såna saker som jag egentligen inte äter.


JO just ja! Gott folk... Jag har ätit två bitar sushi. Dock inte helt enkelt. Men det är ett kliv i rätt riktning.

Så ja så borde det bli. Jag borde börja äta god, lyxig, bra, nyttig och hälsosam mat, allt om vartannat.
Och jag borde start en matblogg där jag bara bakar cup cakes i olika färger!

Nu ska jag sova, imorgon blir det lite jobb, och en sky dundrans hård träning. Puss


Måndag kväll

Precis kommit inna laga inför dörren, börjat värma upp ugnen, och så ska jag laga mat. Tänk om jag hade haft en pojkvän som kunde laga mat till mig. Gärna god mat och som också gillade att plocka och fixa. Tänk vad bra det hade varit. Då hade jag bara kunna koncentrera mig på jobb, icke rökning och träning. Men nu är det inte så, och då får man göra det bästa av situationen.

Jag har iaf jobbat sex timmar, och tränat två timmar idag. Så nu ska jag försöka göra lite kyckling med bulgur mm. Och sen tror jag att jag lägger mig i soffan och myser lite.

Och just ja. Födelsedagspojekn uppskattade tårtan, jag uppskattade den kanske ännu mer för jag åt tårta till frulle igår. Ibland kanske det inte går vägen.

Manchester United Tårtan..

Ibland när jag har gjort något riktigt bra så mår jag som allra bäst. Och en liten del av den känslan fick jag idag när det nu var dags för det stora tårt-ögonblicket. Och jag måste säga att för att vara min första modell-tårta så är jag nöjd.

Är den inte lite fin iaf?
Nu är det bara att hålla tummarna att jag klarar av att ta den hela vägen in till stan, och att födelsedagspojken gillar den!




Tack och bock.

Okej, Klockan nio trodde jag att jag skulle somna, men nej, jag höll mig uppe och nu är klockan kvart i ett och jag har fortfarande inte kommit i säng. Inte för att det gör särskilt mycket, men jag tycker ändå att det är onödigt att vara uppe hela nätterna, iaf när man är trött. Så därför.

Godnatt.


Fredagkväll.

Klockan är kvart över nio och jag skulle kunna somna nu. Jobbade mellan tio och tre, sen åkte jag ner på gymet, hade tid med min personliga tränare klockan 17 och tänkte hinna med lite kondition innan dess. kom dit och hann med 45 minuter kondition innan det var dags för genomgång, och efter det sprang jag in på Body pumpen.
Så nu när jag äntligen ligger i soffan hemma, mätt och belåten så känns sängen fruktansvärt lockande.

Tårtan är delad och fylld och det enda som är kvar imorgon för mig är att täcka den, få på den där jäkla loggan oh försöka ta mig in till stan utan att pajja den.

Ja det var väl allt just nu.

Okej.

Påväg på nya jobbet om några minuter.
Så nu ska jag lära mig en massa nya saker.
Och sen efter jobbet ska jag träffa min personliga tränare.



Ciao.


Ett hav av fina nallar..


Är det någon mer än jag som blir glad av detta hav av nallar?
Jag tog bilden inne på Beyond Retro i stan
.

Jag borde bli en gotte-gumma

Nu ska jag till att baka tårtbotten till min speciella tårta. Och jag tror på någon sätt att detta kommer att vara början på någonting stort (för mig). Känner att jag redan försvunnit in i tårtor, praliner och kakornas underbara värld. och nu finns det en risk att jag fastnat på riktigt. Jag misstänker detta, då jag redan planerat i mitt huvud typ fyra kommande tårtor.
Haha, jag låter helt galen eller hur. Men innan jag börja på nästa tårta ska jag se till att göra denna bra.

Men jag tror att jag kanske borde ägna mer tid åt att göra färgglada muffins och snygga tårtor.


Min arbetsfria period är numera över..

Imorgon har jag min första introduktions dag på Jysk bäddlager. Så min arbetsfria period varade inte så länge trots allt. Jag hade tänkt göra undan en massa saker som man aldrig gör. Sånt som man skjuter på. Och gissa vad jag upptäckte? Man skjuter på det även fast man är arbetslös. Idag har jag iaf sorterat undan en hel del papper då jag skapat en ny pärm. Märkt År 2009. Hoppas det blir ett jävligt bra år!

Jag har inte hunnit märka att jag har varit "ledig" i lite över två veckor, men det har nog sin anledningar. Den första må vara att jag i slutet av december inbefann mig på sats för att starta upp ett medlemsskap. Jag är nog rätt envis när jag sätter den sidan till. Trots allt. Så jag har varit en hel del på gymet samt runt omkring gymet för att hitta bästa bussen, vilket jag nu är övertygad om att jag gjort, synd bara att den slutar gå vid halv sju.
Och den egentliga anledningen till varför jag börjat träna är att jag är rädd för att bli fet, och jag har hört att man kan bli det, när man slutar röka. Nu ber jag dock er (släkt osv) att snälla snälla inte säga någonting till min kära mormor. Hon kommer att bli så glad att jag nästan helst vill säga det till henne öga emot öga för att få se henne gråta av lycka. Än så länge är det väldigt färskt och nytt, på lördag har jag varit rökfri i tre veckor så jag har inte klarat så mycket ännu. Men jag är glad. Det har än så länge varit betydligt lättare för mig än vad jag i början trodde.

En liten tjuv-titt



Jag kan iaf konstatera att jag ser ut att vara på rätt väg.
Eller vad tror ni?

Sen gjorde jag en liten adidas sko också, bara för att den blev så söt.


Nu är klockan elva och jag ska åka på gymet, och sen blir det intervju.


See ya!

Nya träningskläder.

Okej, Fina, om du läser. Så får du faktiskt sluta här.. Resten får du läsa på lördag efter att jag kommit till dig...
IDag har jag köpt nya träningskläder, för presentkortet jag fick av den fina på jul. Det blev ett par nya byxor och ett nytt linne. Jag har insett att den bästa metoden är att köpa kläder som är väldigt tajta, då blir man ju likasom extra peppad att ta i tills man spricker när man ser hur man ser ut! Idag har jag också mätt mig eftersom jag inte tror att jag kan gå på kilon så länge till.

Nu ska jag göra mig klar för att sova, förhoppningsvis så däckar jag på en gång eftersom natten inte bjöd på nån direkt sömn. Sen är det bara att hoppa upp imorgon och käka frulle. Och tolv är det pump och jag ska svettas Minst lika mycket som jag gjorde idag. Och sen ska jag iväg på en andra-intervju.






Fy fan vad jag har slitit ikväll. Jag har ju kommit på den briljanta idén att jag ska göra en Manchester United Tårta till födelsedagsbarnet, (el barn och barn, han blir ju 30) men men. Så igår åkte jag som bekant runt hela staden för att införskaffa dessa saker jag behövde. Jag har kunnat nöja mig med att göra en svensk Sylt-marzan tårta med grön marsipan och sen måla dit en fotbollsplan, men Nej! Jag vill ju ha lite utamaning, så jag väljer ut en amerikansk tårta, med sån där vít sugerpaste på, och så bestämde jag mig att göra United loggan ovanpå tårtan. Det är bra att man kan göra loggan i stort sett hur lång tid innan som helst eftersom sockerpastan ändå ska förvaras i rumstempratur.

Hon som jag handlade av igår försäkrade mig att jag inte tagit mig vatten över huvudet och att det skulle gå bra. Men vart fanns hon, när jag hade lust att kasta allt i väggen, när den orange-färgen blev hudfärgad. Låt mig då också påminna er om att tårtan inte är gjord ännu. Detta är bara dekorationen!  Och tårtan blir också en utmaning.
Men misslyckas det totalt kan han ju ialla fall här läsa sig till hur jag slet för att fixa tårtan. Så får han ha det i åtanke att det faktiskt är tanken som räknas!

Jag lovar att fota, och eftersom jag inte har någon kamera kabel så tänker jag ta kort med både kameran och min värdelösa telefon-kamera.

Nyvaken hos Mor.

Igår var jag på intervju,fick dock reda på att det bara var en extra "tjänst" men det är dock bättre än inget, och är det inte bra när ett extra jobb ligger jätte nära hem. Jag får mitt svar senast fredag.

I helgen har jag tränat ynka två gånger, fast då har det varit ren och skär styrketräning. Och båda gångerna så ar jag haft ont efter så det är bra, det får mig också att påminna mig själv om jag idag har planerat att mäta mig, eftersom jag tränar så tänker jag inte kolla på kilon på vågen, det blir bara fel. Nej, cm det är grejer.

Igår kväll begav jag mig ut på en utflykt. Jag påbörjade min resa vid halv sex tiden i Brandbergen, och befann mig lite över en timme senare  Jakobsberg. Där gick jag omkring bland villor tills jag fann mitt mål. Så när jag kommer hem ska jag börja, hoppas att det blir bra bara. Det blir min första och förhoppningsvis inte sista "amerikanska tårta".
Jag lovar att ta en massa bilder osv och lägga upp. Och jag har även kommit på att jag borde bli en sån där kul och påhittig bakerska. Jag har redan nu i huvudet börjat planera in iaf 3 tårtor till kommande födelsedagar. Återstår att se om min fotbollstårta blir bra först.

Innan jag åker på träningen ikväll borde jag också ta tag i alla mina papper, för jag håller på att drunka i papper, men jag behöver plastfickor och inspiration!

Kan också meddela att jag inte kommer ihåg senast som jag sov så här dåligt som inatt. Mamma har sovit och jag har legat och rullat fram och tillbaka. Jag var vaken när mammas väckarklocka ringde imorse klockan halv sex och det var inte förrän då som jag faktiskt kunde somna. Så ikväll ska jag försöka somna tidigt. För imorgon ska jag pumpa klockan 12.

Återkommer sen.

Citat Av Mamma






"Jag känner mig som ett jävla kylskåp, det finns nog ingen som kan väcka några känslor i mig. "




En uppdatering.

Jag har insett att bara för att man är det minsta musikaliskt, så kan man ändå vara värdelös på Guitar Hero.
Idag har jag först varit jätte duktig och tränat, och sen varit duktig och gjort en paj. 1-1=0
Imorgon ska jag nog ta ett rejält träningpass. Och på tisdag, då ska jag på en intervju.
Det var väl allt just nu.


Visst ser hon ut att tycka att det är intressant?

Eftersom jag i stort sett bara har arbetat i höst, och nästan inte träffat några av mina kompisar så har jag upptäckt att min kamera den senaste tiden nästan bara innehåller bilder på Edda.

Här är också en söt bild. När jag, Maria och Alex lunchade i Haninge, tyvärr glömde jag nog bort att kort på oss.


En Onsdag

idag är det onsdag och jag har tvättid. mina träningskläder är nu i torktumlaren och jag hoppas att de snart är klar. För jag behöver ha dem vid halv sex då jag ska pumpa. Jag ska pressa mig ännu mer idag, nu har jag ju lite mer koll på programmet och vet vart min styrka och svaghet ligger.

Precis just nu sitter jag här, i telefon-kö och tänker bara tanken på att alla mina pengar försvinner på mobilen. attans.

Ikväll efter pumpen ska jag bara skynda mig hem och kasta av mig kläderna och sen ska jag in till stan för att möta upp viktoria för att gå på bio, Australia. Undra om man ska packa med sig ett äpple, kan man äta ett äpple på bio?

Baracken.

Eftersom Johanna varit så snäll och lånat ut sin usb kabel till mig, (jag tänker köpa en, när jag får lön) så har jag nu ikväll tagit bilder på skrutten. Så Hannah: det här är för dig. Njut!

Sovrummet.


Köket.





Så här ser Edda ut när hon flörtar...

 
Hur söt hon än är, så är jag glad att hon har ett tag att träna.. haha..

Jag och maria och Edda har varit inne i stan och kollat in snökaoset, el det var inget kaos men det kändes som om det var snöflingor överallt. Vi Hamnade på LaVance och käkade middag.


Alexandra VS Charlie Chaplin.


Miss Alexandra...




Sir Charlie Chaplin...

Jag och mattias från EMD.

Eftersom jag för två flera månader sedan skrev om bilden så tänkte jag att här kan ni få se resultatet:


Edda

I min mobil hittade jag en jätte söt bild på Edda från nyår.

Sötis.


Is it ever gonna happen?

Ibland funderar jag på hur jag hade varit som man, jag hade säkerligen haft lättare för vissa saker. Men Jag är tjej. Och en besvärlig sådan också. Jag är en obotlig romantiker som aldrig kommer att finna en likasinnad, eftersom jag starkt betvivlar att det finns någon sådan. Det är därför jag tycker om romantiska komedier, eftersom där blir allting bra i slutet. Jag är den jobbiga typen som:

  • Aldrig kan glömma någon, om jag inte träffar nån ny.
  • Men aldrig träffar någon ny för att jag inte kan glömma den gamle.
  • alltid känner efter för mycket
  • och som målar upp bilder i mitt huvud som aldrig slå in.
  • önskar mig en julkalender  bestående av 24 minnesvärda och kärleksfulla ögonblick.
  • tror att kärleken är större än allt.
  • inte tror på One-night-stands.
  • vill bråka om täcket med någon
  • vill vakna till en tom lägenhet med små söta kärlekslappar överallt
  • inte vågar inse att jag förtjänar bättre.
  • inte vill vara ensam...

Ja, men ibland då händer det även, att jag, tänker, "nej, nu jävlar får det vara nog" Även om de ögonblicken inte varar så länge.

Jag har förut jämfört pojkvänner med väskor, inte för att likheten... men..
Tänk dig följande...
Om du alltid velat ha en Gucci väska, och så säger vi att du får en i present. Då går du runt med den på stan och känner du sjukt nöjd över din väska. Det spelar liksom i övrigt ingen roll vad du har för kläder och så på dig, eftersom du vet med dig att du har "the real thing" på dig. Tänk dig då att du får veta att väskan är köpt på hötorgets marknad och inte alls är äkta. Då är det svårt att sträcka på sig och känna "fy fan, min nya väska is the thing".  Det spelar ingen roll att alla andra fortfarande tror att den är äkta, du vet att fallet inte är så och kan därför inte heller känna dig stolt.
Likaså känner jag för killar/män. jag vill inte ha någon billig kopia, jag vill ha den bästa för mig, The Real Thing! Så alla killar som känner sig som en äkta Gucci, vänligen kontakta mig...


Ibland känns det bara så hopplöst...

Bild lånad från Bonnier arkiv/Scanpix


Telefondejt med bredbands supporten.

Det är vad jag har gjort imorse, det tog mig ett tag innan jag kom på att mitt nya modem (som jag inte hämtat ut ännu) var boven, för tydligen hade det modemet jag har i nu kopplats ur. Men nu funkar det igen.

Funderar nästan på att åka in till stan idag igen, hann inte med att kolla nya träningskläder igår, och jag behöver verkligen fler träningströjor. Samtidigt som jag skulle vilja sitta hemma, och måla hela dagen, eller spela gitarr och ge mig på någonting jag tidigare tyckt varit för svårt och faktiskt inte ge mig förrän det funkar.

Eller kanske en  promenad med Maria och Edda, när herrskapet behagar att vakna, eller kanske ett svettigt pass på gymmet. Eller kanske en pyssla om mig själv dag, men långdusch, fila fötter lägga ansiktsmask osv.

Imorgon ska jag iaf på bio, hoppas det blir trevligt, såg också att filmen nästan är 3 timmar lång, då kan jag verkligen inte ta med en dricka. jaja, jag får väl tugga tuggummi.

Eloge!

En eloge till mig som klarade mig igenom en två rätters middag hos mamma, jag skippade läsken till maten och glassen till efterrätten, (jag höll mig till melonerna och vindruvorna) men ack vad less jag blev, senast igår sa jag till Maria att jag var så sugen på sorbet glass, och självklart är det var mor servera efter maten. Så en Eloge till mig för att jag stod emot. Nu ska jag sova. Imorgon blir det det kamera-bild-överföring, tvättstuga och träning. Och någonting mer " bra grejer att få bort från listan"

Godnatt.

En halvtimme Core.

Och en halvtimme kondition, det blev det på gymet idag. Det där med core är knepigt, för det kräver så sjukt mycket teknik för att få alla rörelser rätt, och på så visa anstränga mag-musklerna. Tror inte att jag var super på det, men det märks väl imorgon.

Ikväll blir middag hos mamma, dock är jag lite orolig för min "nyttighet" där, för det lär ju vara en massa såser och kanske till och med en tårta, och då blir det tufft. Fast ibland så får man ju faktiskt unna sig, även om jag i början gärna skulle vilja vara stenhård så att förändringen sker snabbare.

Nej nu ska jag åka, ska försöka hitta iaf en ny träningströja också.

Peace.

Skapa mer träningsvärk.

Jag har fortfarande lite ont när jag rör mig, men det skiter jag i. För snart ska jag iväg på core.

Sen ska jag träffa Katta i stan, och efter det alex, och sen ska jag till mamma och äta.

Undra om gymet har stängt imorgon, eftersom det är en afton?

Slappar-Söndag

Idag har jag verkligen inte gjort ett skit, legat i soffan, kollat film, lagat köttbullar och stuvade makaroner och inte så mycket mer. Nu funderar jag på att göra en kopp tea och ta i tu med Jens Lapidius bok "aldrig fucka upp".

Avbokade muskelpasset imorgon, ska försöka lägga mig tidigt och vakna tidigt så jag kan känna ifall jag klarar det. Annars får det bli kondition, men eftersom jag idag går som en gravid så borde det inte bli nått.

Söndag.

Jag har fortfarande ont, dock har jag mest ont i muskelgrupperna som jag tränade i fredags också. Så idag blir det vila, kanske en promenad el så. Borde ta tag i alla mina måste göra också.

Idag är det nästan 10 minusgrader i stockholm. Crazy. Det gäller att klä på sig.

Och idag blir lilla söta Edda 3månader, hon är typ världens gulligaste unge!

lördagkväll

Full av grönsaker och vatten. Vilken lördagskväll.
körslaget och The Life of David Gale.

Nu blir det till att sova.

Godnatt.


Ont i precis hela kroppen.

Fy fan, säger jag bara. Imorse kom jag knappt upp ur sängen, nu vet jag ungefär hur det känns att bli misshandlad. Jag har ont i varenda liten del av kroppen, varje muskel. Så jag ahr tillbringat större delen av dagen i soffan, förutom den senaste timmen då jag varit  på gymet! Har jag så här ont i morgon, så får jag nog vila.

nu är jag iaf hemma och håller på att laga mat, kyckling, bulgur och grönsaker blir det, sen blir det körslaget och grönsaksdipp tillsammans med maria. Nyttigheternas dagar har bara börjat!

Sofflocket...

Imorse kom Maria och Edda över och jag och Maria åt en smarrig frulle. Sen blev det lite sol. Och sen en promenad ner till centrum och arbetsförmedlingen. Efter det satt vi och häckade på en bänk och drack latte. Och självklart sitter vi där och tiden lunkar på och helt plöstligt känner jag mig jätte sen till mitt pump-pass. Man måste hämta ut sin biljett tio minuter innan, och jag var på sekunden. Sen skulle jag snabbt som attans byta om, få arslet in i salen och hämta alla saker. Step-bräda, matta och vikter. och jag som inte pumpat på flera år. Vad hade man för vikter. Men jag tog mig igenom, ibland lite för lätt och ibland nätt och jämt så att jag orkade. Men det är iaf skönt att kunna ligga i soffan och käka apelsin och bara njuta.

tröstig tjej..

Undra om det var många som angav nyårslöften igår, speciellt, "i år ska jag starta en blogg och bli känd och tjäna pengar" under hela dagen har det nämligen dykt upp hur många nya bloggar som helst här på blogg.se.

Till sist vann jag mitt krig mot dammråttorna, för denna gång. Men nu är jag helt slut. Imorgon ska Maria komma hit och äta frukost och sen är det nog fullt upp ett tag, jag ska på arbetsförmedlingen och så ska jag träna, borde köpa platsfickor till alla jäkla papper jag borde sortera. Och kolla vad en usb kabel till kameran kostar, finner inte min någonstans. Och så skulle jag låna Johannas men det glömdes bort. Min Kamera innehåller just nu ca 700bilder och jag vill gärna lägga in dom och sen kunna ta bort dom. Nytt år, nytt rent kamera-minne.

Nej nu ska jag fortsätta att läsa lite tidningar. Och dricka vatten, jag är sjukt törstig idag.

promenix

Hemma efter en promenix på 1½ timme, nu håller jag på att små röjer i lägenheten, det ser ut som fan här och kalla kriget pågår mellan mig och dammråttorna. Jag trodde att genom att ignoera dem skulle dom dra. Men nej, dom verkar snarare haft tråkigt och förökat sig istället! Så ikväll blir det till att dammsuga. Men först måste jag äta middag, har bara ätit frulle vid tio imorse. Inte så himla bra start på mitt nya hälsosamma år!


Hemma i förorten..







Nu har jag letat fram min varma fula jacka, för nu jävlar ska det promeneras!

Haninge, Here we come!







Ett nytt år..

Nya tag och förhoppnigsvis ett nytt JAG. Jag avslutade den gamla året med bra saker och hoppas att 2009 fyller sig med fina saker, tankar, händelser, människor och minnen.

Även om jag börjar det nya året med att vara helt arbetslös så betvivlar jag starkt att jag kommer känna mig less. Jag har 100 saker i huvudet som jag äntligen tänkte ta tag i, överst ligger träningen och imorgon befinner jag mig på mitt första Pump-pass på nästan fyra år, här ska det byggas muskler, jag ska svettas som en gris.

Jag har en del tankar om mitt liv nu som jag hoppas ska bli sann. Jag ska sätta mig själv först. Jag ska försöka slappna av och må bra. 2008 var på sitt sätt ett av de bästa året i mitt liv, samtidigt som jag avskydde det vissa delar. Men just idag, 1 Januari 2009, när jag sitter i mammas lägenhet i solna och ser ut genom fönsret skiner solen och allt känns möjligt.

Jag tänkte också försöka ge mig på att måla om lägenheten nu när jag är "ledig" och en massa andra små saker, sånt som man alltid struntar i och tänker, jag kan göra det en annan dag. Sånt ska jag försöka bli av med.


Gårdagen firas lugnt med god mat (potatisgrantäng, kyckling och marängsviss osv) hemma hos Johanna och Marc, vi spelade spel och skrattade till tårana föll.

Emma ska beskriva Ordet Ollon, med andra ord, för Niklas.

Emma Säger- Alla killar har det på penisen.
Niklas säger- En Kondom (?!)

Vi andra-VA?

Sen var vi ut och kollade på raketerna vid tolvslaget, vid ett nångång började jag min resa till mor, (hon firar sitt nyår i Tallin och jag passade på att slippa åka så himla långt).

Ett gott slut på det gamla året. Och förhoppningsvis en ny bra start på det nya!

Jag rotar genom hundratals bilder i mors dator..

Och Se så mycket kul jag finner!

När jag läste till Make Up Artist...

Så hade vi under våra "slutprov" i uppgift att ta med oss modeller. Eftersom jag inte kände så många i stockholm fick jag övertala Maria om att hon skulle ställa upp, jag kom ihåg att hon var tvungen att ändra sin arbetstid på donken för att ställa upp. Nu hittade jag iaf  bilderna på henne..

Thats what friends are for!

HIttade även några bilder på när jag och malin var hemma hos pappa för 2 år sedan, då var jag nyss klar med skolan och tog till mig malin som projekt, locka hår och sminka tog flera timmar och när vi väl skulle fota tog batteriet i kameran slut! Snopet!


Och så måste jag ju lägga in en bild på hur hon egentligen brukar se ut..



Och här är jag och Maria innan Kellys på påsk för 1½år sedan.




Sen hittade jag en bild på mig, och jag gillar hårfärgen, el?
Sen att bilden är en sån "jag har tagit själv bild" och att sminket inte är det bästa, Men håret är bra...


Åh Jag saknar mitt ton-smycke, jag tror faktiskt att jag ska göra ett nytt hemma.
Ett tag umgick jag, maria och alex jämt, och det kändes som om vi bara drack latte och fikade var gång! Det var två somrar sedan, var den sommaren ändå helt okej va? för på mina bilder ser den okej ut.