Torsdag

Att hitta lägenhet i stockholm är inte lätt, det verkar inte heller spela någon roll om det är en etta eller tre man är ute efter. Rutt.

Torsdag morgon.

Godmorgon. Idag är det en trött dag. Kände mig otroligt trött när jag vaknade och allt som gick fel kunde gå fel. Nu är jag iaf på jobbet. Jobbar till fyra idag och sen springer jag iväg till make up store och jobbar från fem till åtta. Kommer säkerligen att vara lika om inte möjligt ännu tröttare ikväll. Men imorgon blir det dock bara halvdag. Skönt. Jobbar bara till tolv. Och sen på lördag blir det jobb i sickla och sen ut till ropsten för att sminka syster och hennes vänner.  Helgen verkar än så länge bli lugn. Behöver hålla igen på pengarna.

Puss

Sömmerskan.

Igår efter jobbet mötte jag upp snygga Alex inne i stan, vi tåg tåget till sankt eriksplan och sprang in på myrorna. Där lyckades jag finna en beige kappa som jag införskaffade mig för 130kr, hem och fram med symaskinen, klippte bort en del av armarna, bort med axelvaddarna och sen kapade jag 2dm på längden. Sen hade jag på något vis åstadkommit en typ trench coat.. El nått.

Ikväll blir det antingen fotboll på olearys el hemma mys. Men även då också fotboll.

Back to work. Puss

Solens varma strålar.

image36Vilket kanonväder. Solen skiner och det är hur varmt som helst på vår uteplats på jobbet, där är det ioch för sig också lä men det är så mysigt att sitta ute utan jacka med en kopp kaffe och en cigg.

Gårdagens arbetspass gick snabbt och smärtfritt, skönt att känna att måndagen rullar på bra.
Efter jobbet blev det en barnmeny på buger king innna det var dags för release fest för min jobbarkompis poker bok. Det är alltid uppskattat att få göra någonting på veckorna och efter festen var det komiker timmen eller nått. Vissa var dåliga och vissa fick en nästan att ramla av stolen av skratt.

Imorgon är det em-kval.

Inatt är min önskan att jag får sova väldigt bra.

Söndag

Gårdagskvällen var jätte trevlig, en av de bästa dejterna jag haft faktiskt.

Vaknade ca 20 gånger inatt och trodde att jag hade försovit mig, nu måste det faktiskt bli ändring på det här.
Gick upp och gick på jobbet, dagen gick väldigt fort och det var skönt. Ont i fötterna hade jag dock när jag lämnade lokalen. Efter jobbet bestämde jag mig för att åka till Kista och kolla in lite kläder, fick med mig en hel del saker hem. Och innan jag gick hem var jag på ica, kom på att jag skulle vilja ha lasange, jag har länge längtat efter det och nu är det gjort,. I ugnen står nu en stor lasange, hoppas bara att den är god...

Nu är jag så fruktansvärt trött. Seg.. och fundersam.

I oktober ska jag och Hannah se Gwen Stefani på globen.


Lördag

Hej!

Varit inne i stan med alex, maria och emma. Fröken puff har just nu sveriges snyggaste frisyr! Sån trevlig lördag var länge sedan jag hade. SUPER tack till powerpuff pinglorna och Emma.
In och ut ur en super massa butiker, handlade en del ganska "olikt mig" saker. Har handlat en massa foundations på make up store inför nästa helg då jag ska sminka en hel hög tjejer, langade ett puder åt en jobbarkompis.
Nu har jag varit hemma ett tag, för att samla krafter. Jag ska nämligen bege mig på dejt nu. (håll tummarna)
Återkommer säkerligen under morgondagen. Det blir jobb mellan elva och fem.

Kom ihåg att ställa om klockorna!

Puss!


Godmorgon.

Gårdagen spenderades med tjejerna från jobbet, började med en hamburgare på fridays, sen en drink och sen några öl på Lemon. Där var det proppfullt med folk och klockan tolv åkte jag och chefen hemåt. Trodde att jag skulle få sova hela natten och långt in på morgonen, men som vanligt vaknade jag tidigt och trodde att jag hade försovit mig, Jag är så otroligt less på att aldrig riktigt få sova en hel natt och vakna utan att hjärtat är i halsgropen, Varför är jag så rädd att försova mig?


Mr. Smiles har dansat in i väggen nu. Jag hoppas nästan att han stannar där.

Idag kan det tänkas att det blir lite shopping och ikväll blir det antigen dejt eller bio. Återstår att se.

Puss!

Älskade....

Idag fyller min älskade bästa vän 20år, jag önskar henne en superbra dag!

Ikväll blir det lite afterwork med jobbet, sen får vi se vad som händer..
Puss!

Hot, Hot, HOT!

image34

Tänk dig att få kyssa denna heting Godnatt om kvällarna. Vilken Jackpot.

Torsdags Lunch.

Till lunchen slank det ner en matlåda införskaffad på konsum med kyckling i sötsur sås, det roliga är att enligt förpackningen innehöll endast 1%fett, dock har man nog inte räknat in sockermängden den innehåller i fetthalten, för då blir det knappast 1%.

Vad jag är glad att vissa människor är så vettiga, att ha någonting innanför pannbenet och samtidigt vara snygg och mänsklig verkar vara en fridlyst kombination.

image32

Till kaffet idag blir det nog en punschrulle, någonting jag väldigt väldigt sällan äter men dock införskaffade samtidigt som mig 1%fett matlåda.

Puss!

Skoskydd

Idag när jag åkte buss till jobbet så stod det en sån där kostymnisse framför mig, i kostym och hela kittet, och på sina fina lackskor hade kille satt på ett par lysorange skoskydd, för att skydda sina fina lackskor. men oj så fel det såg ut.

Återkommer säkerligen under dagen.

Varför tänka på en massa...

män... när man kan tråna efter dom på femman.

image31
Dom är ju så förbaskat snygga dessa män...

Kväll

image30'


Just nu: Fråga Olle.

Ånger?

Varför ångra en massa saker,
när man kan lära sig nått från varje upplevelse och möte?
Det är bättre att njuta av det man har,
än att sakna det man längtar efter.

Det märks att våren närmar sig, det är ta med fasiken snygga karlar överallt.

Puss!

Underbara människor växer inte på träd.

Vilket innebär en otrolig tur för mig att jag har så många i  mitt liv!

Grå himmel och glada skratt.

Jag trivs nog väldigt bra på mitt jobb, vi brukar ha väldigt roligt här även om arbetet är simpelt.
Idag är det gråmuligt här i sthlm, men det gör inte så mycket.

Jag vill ha en miljon nya kläder, allt känns gammalt och trist.
Men som vanligt kommer jag inte att hitta någonting när jag väl fått pengar.

PUSS!

Dans

Livet är för kort för att dansa med otrevliga killar

el

Livet är för kort för att dansa med fula killar.

Det är bara att välja.

Tisdag.

Godmorgon Sverige.

Igår var det kallt här, mest kallt var det dock på jobbet. frös och fick springa omkring med min sjal över hela kroppen. Men framåt eftermiddagen började värmen komma tillbaka i kroppen. Sen åkte jag hem och gjorde mig klar för min dejt. In till stan och träffade killen. Dejten var ganska rolig, och jag håller just nu på att fundera på om jag kanske ska träffa honom igen, det återstår som sagt att se.

Nu ska jag åka på jobbet, måste köpa med mig lite frukost eftersom vi inte har någonting jag vill äta hemma. Och ikväll är det Greys och Fråga Olle. Mysigt.

Puss

Jag fyller på med kraften.

Solen skiner idag, det innebär att jag samlar på mig kraften. Snart ska jag bege mig på jobbet, vi har frukost där idag.


Du är ett svin- men dock det enda svinet jag vill ha.

Hej, jag är en liten idiot.

Kom hem från jobbet, trött som få, pratade med dejten och flyttade fram den tills idag, åkte och solade och sen åkte jag hem. Väl hemma klockan nio ställde jag mig och stekte pannkakor till lunchen idag, gick och la mig halv tio och somnade. Sover fruktansvärt dåligt nuför tiden. Varför?

Snyggve

image29

Just nu skulle jag verkligen vilja ha denna man.

Förresten...

Är det någon som vet vart man kan få tag på en snygg trench coat.?


Lunchtimmen.

Morgon har varit seg, men så nu vid lunchen visade solen sig i några minuter och gav mig ny kraft.

jag blir så arg på mig själv, är jag verkligen så här vek? Om solen nu ska hålla mig borta hela veckan behöver jag någonting annat som ger mig kraft. För jag behöver all kraft jag kan få. I värsta fall får jag försöka göra mig själv till en ny kvinna. Men det brukar inte vara så lätt så jag håller tummarna för den första tanken.

Idag har jag fixat en sak, jag hoppas och tror att det håller. Återstår att se.

Puss

Måndag morgon.

Helgen har varit ganska lam, ingenting speciellt men det kan det ju inte vara jämt. Fredagen spenderades på Mest med brudarna och sen en sväng till Kellys. Lördagen spenderades på Riche med mamma och hennes väninna.
Igår vaknade vi sent, åt frukost och åkte sedan in till astoria på östermalm för en förhandsvisning av filmen La vie de rose, en film om Edith piafs liv.  Sen blev det mat med mor.

Jag hoppas på en bra dag trots det himla tråkiga vädret.

lördagkväll på Regnstigen

Lägenheten har idag storstädas, madrasskydden har tvättats, blommorna har fått ny jord och en potatigratäng har skapats i köket. Efter städningen belönades vi med god mat och lite vin. Dock har nu mamma druckit upp den där flaskan med vinet så nu lär det nog bli en hel del fnitter här i stugan.
Vi pratade om att gå ut och ta en drink men nu vet jag inte längre.

Castingen blev det ingenting av men lika glad är jag för det.

Gårdagskvällen spenderades med brudarna, först lite afterwork, sen gick vi vidare, men kvällen var ganska lugn och det hände inte så mycket, så det blev en tidig hemgång.

Imorse vaknade jag av ett ryck och kollade på klockan och trodde att jag hade försovit mig, det tog ett tag innan jag insåg att det var lördag. Så skönt. Imorgon ska jag sova länge.

På måndag ska jag på dejt.


Fredag.

Igår var jag tvungen att gå en timme tidigare från jobbet, var nämligen på casting, väntar på resultatet idag. min förhoppningar är låga men det vore najs om jag fick jobbet, snabba pengar.

Shoppade ett par skinnhandskar och ett par klackisar igår, otroligt skön känsla. Jag har ju letat efter ett par klackisar men inte hittat några jag vill ha. Men helt plötsligt bara stod dom där framför mig.

Igår när jag var påväg till jobbet fick jag otroliga vårkänslor. Jag såg en liten tjej som cyklade, människor med fina sommarskor. I såna stunder kan jag ha svårt att förstå hur otroligt dåligt jag mår på vinter, och var gång chockas jag av att jag mjunkar upp bara av att solen tittar fram och gör sitt jobb.

Ska snart åka på jobbet, jag hoppas dagen flyter på bra. Sen blir det lite afterwork med tjejerna.
Imorgon blir det däremot tvätt och städ.

Solen gör så mycket.

Satt ute i solen på luchen, skönt.
Dagen har varit bra. Nu är jag dock redan trött.

Puss!

Premiär.

Idag blir det vårens första skritt i klackisar. Ska snart ge mig iväg och jobba på mitt tillfälliga jobb i fyra timmar och sen åker jag till solna och jobbar några timmar på make up store.
Igår var jag, pinglan och puff och kollade på lite kläder och sånt. men jag känner mig snål. Skulle egentligen vilja ha några tröjor med lite färg på men hittade dock inga. Efter shopping gick jag o alex på kungshallarna och åt, vi lyckas fixa till oss en pizza med två olika tillbehör på var sin sida. Killarna till och med delade dom åt oss. Det var snällt.

Ikväll är det greys orgie, dubbelavsnitt. Synd bara att jag vet att jag kommer vara så trött imorgon.
På fredag är det afterwork med tjejerna och förmodligen sen också kanske en utgång. keep it cheap.

Solen skiner. Lycka.

Stockholm är ganska litet.


 TJENÄ

Idag kändes stockholm väldigt litet igen när jag, pinglan och puff fikade.


Energi.

Solen ger mig energi, just nu känns det som om allt är möjligt.

Vår!

Solen skiner, jag myser, Packar snart ihop mina saker och beger mig till doktorn, sen blir det mys med pinglan.

Njut av solen och av dagen.
och kasnke tanken att det imorgon är säsongspremiär av Grey´s Anatomi.







"kär och galen, klockor börjar ringa och många tusen älgar börjar springa" 

Kär och Galen.Haha

Måste bara berätta om min helt tokiga arbetskamrat.
Eftersom vårat arbete är väldigt enkelt brukar vi lyssna på radio genom mobilen för att jobbet ska kännas enklare. Min arbetskamrat satt idag som vanligt och klippte och klistrade och tvinna sitt lockiga hår när hon plötsligt rycker ut öronpropparna ur öronen och säger
-Bodil, hur går kär och galen låten, jag tror jag vet men det låter så konsigt.
varav jag sjunger:
-kär och galen, klockor börja ringa och många tusen eldar börjar brinna. osv.
Min arbetskamrat säger då, -men, så har inte jag sjungit.
-men hur har du sjungit då frågar jag.
och hon sjunger då tyst som en liten mus
-kär och galen, klockor börjar ringa och många tusen älgar börja springa.
?
Jag utbristen i gapskratt och har svårt att koncentrera mig de närmsta femton minuterna.
Sen fsäger jag ,
-tänk dig musikvideon. Första Lotta Engberg och sen ett par som kysser varandra och helt plötsligt dyker tusen ÄLGAR upp och börjar springa!

jag hade så himla roligt åt henne och började skratta flera gånger under dagen när dessa älgar började springa i slow motion i mitt huvud.


Godnatt.

Måndag kväll.

Jag var trött imorse, jag gillar inte det, gillar däremot känslan av att vakna tidigt och känna sig pigg. Imorgon har jag en tid hos min doktor, vi ska kolla på mina utslag och se om vi kan finna nya vägar att gå tillväga med för att få ner dom.
Idag var det inte så mycket vår som jag hade hoppats på, ingen sol men dock varmt.

lämnade tillbaka ett par skor idag, det var bra, för dom var inte lätta att gå i. Sen har jag ju faktiskt ett par andra skor som jag egentligen skulle behöva sälja på blocket el tradera, jag vet inte om jag fixar att gå i dom. Ska pröva ett par gånger till, mest eftersom jag tycker att dom är så snygga.

jippie, jag har förmodligen jobb hela månaden ut.

Våren är Välkommen!

Idag har det varit vår i Stockholm, mysigt.
Igår efter jobbet träffade jag Fröken Rolén i stan, vi gick och åt, sen hem och kollade på melodifestivalen och drack en flaska vin, dansade till dirty dancing och rolling stones. In till stan och sen hem igen.

Trevligt..

Torsdag Morgon.

Klockan är snart sju, ska börja bege mig till jobbet snart. Jag trivs väldigt bra på mitt nya jobb även om mina arbetsuppgifter är löjligt enkla.  Sen blir det bio (Jakten på lycka) med syster.

Imorgon blir det middag och på lördag är det jobb som gäller, sen på kvällen ska jag träffa fröken rolén. Mysigt.

Ta hand om er. Puss


God kväll.

Arbetet har under dagen gått bra, och dagen gick ganska snabbt, Kollade även in min arbetskompis väska och den kändes rätt på en gång, var och kollade på den men måste kolla med henne om det är okej att jag köper den, vill ju inte att hon ska tycka att jag är värsta härmapan.
Efter jobbet gick jag en sväng på stan, sen mötte jag upp Emma och hennes arbetskompis ochgick på lite afterwork, vilket är väldigt olikt mig att göra om jag ska jobba dagen efter. Men en öl blev det och sen for jag hem.
Imorgon blir det Bio med äldsta syster och kanske mamma.

Vilket känsla att vara tillbaka i Stockholm, stockholm är min kärlek!

Hej!

Då har jag precis avslutat mitt arbetspass och ska snart bege mig in til stan för att lämna tillbaka ett par skor, mitt nya jobb är så simpelt. Kopiera, klistra in. Haha.

Helgen hemma hos pappa var mysig även om jag föredrar Bispgården by summer.

På lördag kommer Fröken Rolén till mig, det ska bli mysigt. Men om hon inte hade kommit hade jag ändå haft fullt upp, fick nämligen erbjudandet om att vara barnvakt.

Nu ska jag åka in till stan och sen hem! Puss