Blocket.

Nu ikväll har jag lagt ut min balklänning på blocket, hoppas verkligen att någon nappar. Vore skönt att bli av med den då den egentligen bara tar upp en massa onödig plats i garderoben. Sen var den också mycket billigare än många andra.

Nu ska jag ta och duscha innan det är dags att krypa till sängs.


Forum Nacka

Idag har jag och Sara givit hela vår dag till forum Nacka. Sara små shoppade och jag handlade så mycket att jag knappt orkade bära hem påsarna. Blev bla lite tröjor, leggings, väska, hörlurar osv.

Imorgon är det sista april, för 3 timmars jobb, sen gymet, och sen blir det fest!

Världens bästa Morfar&Mormor

Skickade ett sms imorse kvart över sju för att berätta att morfar köpt en cykel åt mig.
Har jag inte världens bästa mormor&morfar så säg.


Körsbärsblom


Denna bild tog jag ifjol ungefär den här tiden,
jag var som ett tusenbitarspussel då,
helt omöjligt att få till.
Jag var så sårad.
Och allt varade så länge.
Nu känner jag mig helt okej.
Fortfarande inte 100%,
men det kommer aldrig bli vi.
Och jag har slutat hoppas.

Men åter tillbaka till körsbärsträden,
de blommar för fullt.
Och jag måste in till kungsan och kolla på dem.
helst igår.

Spara/Slösa.

Hur är ni? Jag är helt klart slösa. Jag som liten fick 20kr i veckopeng och handlade den största gott&blandat jag fann i butiken och som kostade 19,90:-. Syster Malin är en typisk spara, köpte lite godis för typ fem kronor, klippte (!) sönder dom, för att dom skulle räcka längre, sen gick hon omkring där hemma och sög på sina små godisbitar. Som räckte i evigheter, och som hon gömde i ett kuvert i skrivbordet (som om jag inte skulle finna dem?)

Imorgon är jag förhoppningsvis ledig, och då måste jag shoppa, inte bara roliga saker utan även tråkigare, nödvändigheter. Sedan jag började träna i vintras har en hel del antal kilon hittat till min kropp. Alldeles för många. Men jag försöker att inte lägga för mycket tankar på det, jag har ju trots allt både sluta röka och börjat träna. Vilket resulterar i småätande och ökad aptit. Mindre blir jag nog tids nog! Nu är det dock så att inga av mina byxor sitter okej, jag har i stort sett helt slutat använda byxor när jag är ledig, just för att jag inte kommer i dem. Tror dock inte att det är nån fara. Tids nog är de nog på plats igen.

Nu ska jag alltså imorgon försöka finna ett par byxor som jag inte får ångest av när jag ska knäppa knappen.

Kanske borde jag gå och lägga mig tidigt så jag hinner med allt!

Jobb,jobb,jobb

Idag när jag precis skulle börja göra mig klar för dagen ringde min chef, det var bara att hoppa i jobb-byxorna och springa iväg. Började vid halv ett och nu är jag hemma. En helt crazy dag är slut. Och jag ska nu lägga mig framför tv och slå iväg några timmar. Imorgon hoppas jag att jag är ledig. Ska kolla lite butiker, gå på systemet och träna. Låter som en härlig dag.

Spotify-vänner, ta er en lyssning på Milow´s version av 50cent/timberlake. Aya Technology.

Låt det fortsätta.

Jag vet inte om det beror på solen,

vännerna,

eller hjärtat.

Men de senaste veckorna har allt varit bra.

Jag har varit glad.

Riktigt glad. Inifrån och ut.

Låt det fortsätta så, snälla.

För just nu ser jag verkligen fram emot sommaren.


Såna här dagar/helger...

Såna här dagar, såna här helger, då är jag glad att jag bara jobbar extra. Då jag har möjligheten att  kunna njuta av dagarna fullt ut. Idag picknickade jag, maria och emma, + en 3 barn. Åt lite sallad, och Svenska Jordgubbar som visseligen kostade skjortan (38kr/halv litern) men som smakade utsökt.




Den här fina bilden tog jag igår kväll.



Och där satt vi till kvällen, på dagen var tantolunden full av människor, festival stuk, typ.

Håller tummarna för solen imorgon också.

Soliga Söndag.

Ska snart gå till Maria, Vi ska ut i solen och äta sallad och bli lite bruna.

I fredags kom emma till mig, vi drack vin, såg film, lyssande på musik och snackade skit till tre på natten, igår var vi i tantolunden hela dagen, framemot kvällen blev det dock jävligt kallt! Härdade ut några timmar. Sen hem och duschade sig varm.

Återkommer senare med lite bilder osv.

En solig fredag.

Igår var jag på box, och jag tror att jag nästan dog. Usch. Självklart fick jag boxas med en monster brud som andades muskler. jag har alltså mer ont i armarna för att jag var tvungen att hålla emot hennes slag, istället för det faktum att jag faktiskty boxades.

Igår shoppade jag lite nya ting, bland annat en (vår) jacka som nu var nedsatt. Och en kjol och linne. Idag kommer lönen och jag blir sugen på att skaffa miljoner klänningar!

Nu ska jag snart iväg på jobbet, och hoppas att dagen flyter på väl.

Ta hand om er!

Della Rigde


Igår spelade Simon med sitt band Della Ridge.



Kim, Emma och Katta


Lisa och Katta


Martin och Stefan (och simon i bakgrunden)


Simon.


Erik, Martin, Julia och Kim.

En hel drös Östersundare på en pub i stockholm.
Sen gick vi vidare och drack mer öl. Jag blev full.
Och gjorde så här.






Haha. Sen skumpade jag omkring på bussen i en halvtimme innan jag äntligen kom hem.
Och än så länge har jag idag hunnit med att dega i soffan. Funderar på att gå på gymet och gå på box vid fem,
då borde jag ju känna mig bra?!

Och inte,
man ska känna att man lever.



Tårta och träning=jämt upp?

Igår fyllde min älskade vän alexandra 22år. Jag och Maria begav oss dit med tårta efter jag hade slutat jobba. Edda åt gosedjur och vi åt för mycket tårta. Sen åkte jag till gymet för att köra ett pump pass, det känns att jag inte har tränat på en vecka, kroppen blev slut på en gång. Men på torsdag hoppas jag att det går bättre.

Ikväll ska jag träffa Emma och Katta inne i stan för lite skitsnack, innan vi går och kolla på Simons band som spelar senare ikväll.

Nej, nu ska jag på utbildning på jobbet, Tjohej.

Dagens Middag Måndag.

Idag åt jag och Maria middag ihop, rostade rotfrukter, kyckling och fetaoströra. mumsfillibabba säger jag bara.
Grundreceptet fann jag i ICA Buffetidningen, men sen får höften säga sitt också, man har ju aldrig alla ingredienser hemma så det blir lite att taga vad man havar osv.




Nu har jag precis blivit klar med alex födelsedagstårta, och snabbduschat.
Och nu ska jag sova, för imorgon väntas några timmars jobb innan det är dags för kalas.

klockan åtta en söndagkväll.

Klockan är åtta, dagen börjar lida mot sitt slut och jag har inte ens varit utanför dörren idag. Imorgon tänker jag dock åka in mot staden för att kolla på porslin och lite andra saker. Och så ska jag börja baka tårta till alex som fyller år på tisdag.
Kanske vågar jag mig också iväg på träning imorgon, får känna efter, jag är fortfarande lite snuvig även om det blivit så mycket bättre.

Ligger nog kvar framför tvn resten av kvällen.

Underbara morgon.

Imorse sov jag så länge jag kunde, när jag sen vaknade gick jag upp och diskade. Och sen gjorde jag lunch och lunchefterrätt. Tänk vad man kan sno ihop av det man har hemma.

Färska lasangeplattor+Köttfärssås+ost=



Kesella Jordgubb/lime+jordgubbar+havregryn, kanel, socker, smör=



Solen skiner som bara den idag, kanske borde man ge sig ut.

God morgon

Om en halvtimme börjar jag jobba. Dagen kommer förhoppningsivs att gå snabbt då det är sky dundrans mycket att göra. Jobba  från åtta till sju. Efter det ska jag i stort sett bara hem och äta, och sova. Imorgon jobbar jag på make up store och att jag tíll dess blivit bättre med denna jäkla thai-förkylning jag fått jag av johanna. Orkar liksom inte med någe mer snytande och snörvlande.

bye bye

Utan smakämnen!

Igår var jag och mamma och handlade, Jag har äntligen skaffat självscanning på ica. Men saken är den, att jag igår, införskaffade en hel del goda saker. Som ett jätte gott grönt tea (med pepparmintsmak), torkade mangoskivor, kiwi, päron osv. Problemet är bara att jag är så förkyld att jag inte känner någon smak. Men inte ens det stoppar mig idag, det är ju bara lite jobbigt att veta att man äter upp en massa dyra saker och man känner det inte ens.

Nu ska jag sova. Imorgon blir det ytterligare ett nio timmars pass på jobbet.

Godnatt.

Are you talking to me?

Ìgår hade vi det mysigt i hagsätra med tvillingarna, det blev en massa barnprat. Sen begav jag mig mot Sats Stadion, efter det thai käk, sen slappande i soffan och jag vägrade erkänna att jag kanske var lite förkyld. Tills jag var tvungen att be om nässpray för att kunna prata.

Idag har jag varit ute hos syrran i täby och gosat med viggo.





Nu har jag fyra dagar framför mig men jobb, och emellan dem hoppas jag att jag hinner bli frisk,


Emmas tårta..

Nu åker jag och Maria till Emma och Nicklas. Och äter tårta och gosar med bebisarna.


Ljud

Visst, jag visste att jag hörde dåligt, men att jag uppfattade så lite av vissa ljud är helknasigt. Jag får numera kalla kårar av när någon prasslar med en påse. Vågade knappt gå på gruset på vägen. Något som glädjer mig är att idag hört en massa fåglar, åh vad det var länge sedan jag hörde småfåglarna sjunga in våren. Vissa ljud är fantastiska, men vissa saker hade hellre kunnat få vara i den lilla bubblan jag levt i.

Fortsättning följer... när nya ljud uppenbarat sig..

Low

idag känner jag mig lite låg, kan förmodligen bero på att jag har feber. När jag kom hem från jobbet slängde jag mig i soffan, och där har jag legat förutom när jag bakade, och sen ikväll har jag tvättat. Men jag känner mig low. Och Imorgon hoppas jag att både den känslan och febern är ett minne blott.

Det finns ju så mycket bra saker att glädjas åt! Våren, Solen, Vännerna, Familjen!


Fröken Wärme...

Håller på igen. Denna gången är det en tårta till Emma. Men ni får bara se så här mycket idag. Resten får ni se imorgon.
Men jag kan avslöja att det är nått helt nytt, ett recept jag aldrig använt mig av. Och det är alltid spännande.




Påskaftons Middag Hos Syster.

Igår kväll så gav ju jag och systrarna tjäder oss på en grillning, med en rutten engångsgrill, alltså blev det inte mycket grillat där, men vi fick ju iaf grillukten. Idag har dock syrran bjudit mig på mat, och nu fick jag grillat.






Älgkött med färskpotatissallad, himla flott.
Valnöts&Kola paj med grädde (Dock lite dålig bild)

Nu är jag tillbaka i Barack Obama-huset, med mina hörapparater. Och det känns som om jag sitter instängd i en rund fiskskål, och alla ljud bara stutsar fram och tillbaka där inne.

Nu ska jag hoppa i säng, imorgon är förhoppningsvis lika fint väder som idag.
Och en förhoppning är också att min hals ska kännas lite bättre. Jag har inte tid att vara sjuk.
Godnatt.

Påskmiddag.

Idag har jag ätit påskmiddag tillsammans med systrarna Tjäder. Vi åt en god tre rätters.
Nu är klockan snart tolv och jag ska sova, för nu är jag riktigt trött.





Ifall påskharen hittar hit...


Dessa vill jag isf ha i mitt påskägg.
Så att jag kan fortsätta att lyssna på radion i telefonen även efter hörapparaternas entre.

är det inte fantastiskt vackert?




Långfredagen.

Solen är på topp, jag likaså.  Just nu håller jag på att baka bröd tills ikväll. Och om ungefär en timme ska jag och maria mötas upp för att gå och handla till maten ikväll. Det kommer bli grymt smarrigt. Och innan det är dags för det ska jag njuta i solen med alex och erica.

Liam Och Noah

Idag har jag, Maria och Eddis varit på Sös och hälsat på, och kollat in lillkillarna. Edda anses numera vara halvstor eftersom Liam och Noah var så små.


Noah

Liam



Här är de tillsammans, Noah till vänster och Liam till höger.
Och hur fint är det inte att de håller varandra i handen. Undra om de har gjort så i magen också.
Så söta! På Söndag blir det till att baka tårta åt mamma Emma.

Rädda Willy.

Hur många gånger har jag inte sett den som liten. 11:50 går det på kanal 5.



Gratulerar.

Till Emma och Niklas som imorse äntligen fick träffa sina killar Liam och Noah.


Två ord.

Helt slut.

Nu blir det soffläge ikväll.

Onsdag.

Här sitter jag, har precis ätit frulle, bestående av en smörgås, två ägg, och en smoothie. Det är en timme tills jag börjar arbeta och jag har redan sminkat mig, packat träningsväskan och så. Så därför tänker jag spendera en timme med att bara glida omkring här och kika. Ikväll blir det förhoppningsvis (ifall jag kan gå en kvart tidigare från jobbet) två pass efter varandra. Om det blir så, kommer jag att vara helt jävla död ikväll. Förstå vad skönt.

Vilken tur jag har också, när jag ska på jobbet, då är det mulet och inte alls fin väder.

Kram

Solrosbröd.

Imorse när jag gick upp provade jag att baka brödet en gång till, jag tyckte nämligen att det jäste lite dåligt igår, men det jäste lika dåligt idag, kanske för att degen var så liten, hur mycket kan 1/4 jäst egentligen jästa.



På fredag ska jag äta gooo middag och tills dess tänkte jag försöka ge mig på ett brytbröd, dom är goda och fina.

Ett säkert vårtecken.

Visst, de flesta tycker nog att våren visat sin rätt när solen skiner flera dagar i rad, lagomt till uteserveringarnas öppning. När man får sitt ute med sin kaffe, då är det vår.

Men det bästa vårtecknet för mig, är något jag förknippar med min barndom, ett vårtecken från när jag var liten. Och jag blev så glad idag när jag fann dessa och kunde fota. Nu är det vår!

Älskade Tussilagosar.

En solig promenad.

Idag har jag och maria promenerat från gullmarsplan till tantolunden och från tantolunden till medis. En promenad som egentligen inte tar så lång tid, men så stannade vi och fika, stannade och solade, stannade och gungade, stannade och ammade (till skruttis alltså). Stannade och fotade en massa vårtecken! Och solen lyste som sig bör och jag tror att jag har fått lite färg på kinderna.


Dagens Middag Tisdag

Ost-skink och broccoli paj, med hembakat bröd och en god sallad.




För att vara rester så såg det väl inte så tokigt ut?

Utedag.

Dagen har spenderats med samma gamla vanliga Maria, Eddis, Sändy och Emma. Emmas tillökning är väntad på onsdag så nästa vecka iaf borde man väl få se de små. Vi har iaf suttit i solen på Fridays, jag drack en Virgin Strawberry Dauiqire och en choklad milkshake. Sen promenerade jag och Maria till Gullmars innan vi begav oss hem, och fixade. Vi har ju blivit ganska bra på det måste jag säga. Idag gjorde vi paj. Jag gjorde en ost-och-skinkpaj, och Maria gjorde en kycklingpaj. Och efter det bakade vi ett solros-bröd.

Nu ska jag sova, för jag är trött efter träning och solen, Och det är ju en dag imorgon också.


Solen skiner över mig..

Igår påväg hem från gymet ringde de och frågade ifall jag kanske kunde jobba idag, Javisst sa jag. En av tjejerna hade tydligen haft känningar om magsjuka, och hon skulle höra av sig idag, ifall jag skulle jobba, skulle isf börja klockan tolv.

Nu är klockan snart elva, och jag undrar liksom ifall jag kan börja hoppa av glädje ännu. eftersom solen skiner så vore det najs att få vara ute i solen och äta glass.

Återkommer.

Uppdatering 3minuter senare:

YES!
Får man glädjas åt att man är arbetslös en dag?

Min fina Vän.

Tinanna, jag längtar efter dig!

Sen saknar jag en massa andra saker,
men dom kan jag inte skriva här,
eftersom jag aldrig haft dem.
Men något säger mig att den här sommaren,
kan bli grym. Kanske bäst.
Den blir vad man gör den till.




 


Mulig söndag.

Idag har jag jobbat tre timmar, tränat, och gjort 14dagars sallad.

Till middag med det stuvade makaroner och köttbullar.

Imorgon blir det antingen jobb eller brödbak.


Soliga lata dagar.

Såna här dagar när det typ är 16grader i skuggan vid elvasnåret på morgonen, då är det helt okej att inte jobba.

Igår blev det häng i kungsan och sen mys på kvällen, och idag har jag flanerat omkring med min mamma, vi har ätit lunch, druckit rose på flyt, ätit vitlöksbröd på grappa och druckit lite drinkar. Härliga dag.






Nu ska jag hoppa in i duschen, imorgon blir det tre timmars jobb och sen kanske en tripp till staden om den bjuder på detta vackra väder.

Lovley





Solen skiner, jag ska iväg på gymet, sen möta upp gänget i stan, ikväll blir det thai och film. Lovley!






Ryggknäckar´n,

Idag knäckte jag Marias rygg över ett skrattanfall.
efter det har vi druckit kaffe och käkat lite muffins. Vi tycker att om man äter minimuffins kan man med gott samvete äta "några"

Nu ska jag sova, för imorgon väntar en dag med massa träning och förhoppningsvis en sol som skiner hela dagen lång.


När man är klar med städningen kan man ju alltid..

Baka mini muffins, till viktens förbannelse och smaklökarnas lycka.



Och göra smootie tills man ska på gymet. Bra att få i sig lite innan och efter.

Vårstädning.

De vänner jag känner som är lediga idag, är med största sannolikhet ute på stan el iaf i solen. Själv ligger jag bakom spisen och skurar, funderar på ifall jag ska putsa fönstren cokså, Idag blir det vårstädning i Barack Obama huset. Skura golv, torka lister, omplacera i skafferiet osv. Och ikväll blir det att kuta omkring på gymet och tänka Beach 09.

Åh Yeah!

Bilder från gårdagens 1000apor fest på laroy.


Sändi & the schulmans.



Ett riktigt vårtecken.

Är när snaps är fullt av folk en onsdag vid två tiden. Och det bara är den 1april.



Sen mötte jag upp Maria&Eddis, Sändy och Emma för en kaffe på helmers.

Edda åt mat med hela ansiktet.

Kära sol.

Idag är det 14grader i solen, därför tänker jag spendera en del av dagen utomhus.