Politik

Här pratas det politik för fulla muggar, allt från att all produktion flyttas till kina samt vad vi människor gör för att säga ifrån när något är fel! I stort sett ingenting, men jag måste ändå säga att jag beundrar alla dessa människor som vågar säga ifrån när någonting itne stämmer överens med dom väderingar vi har.

Kasnke blir det en liten utgång med en kompis ikväll, vi får se. men jag mår i alla fall bra jämfört med andra människor i sällskapet.

Puss!

Hej

Igår kväll blev jag bjuden på en fest på östermalm men jag gick itne, för jag vågade inte. Så jag bestämde mig för att åka och träffa mamma och hennes kompisar, åkte från solna till Fridhemsplan, tog tåget mot hagsätra. Samtidigt som jag klev på gick en sån där "obehaglig kille" in i samma vagn som mig. Jag satte mig i närheten av tre stora starka killar. Den här obehagliga killen satte sig mittemot mig och undrade vart jag skulle. Efter ett tag lade man sin hand på mitt ben. Jag sade åt honom att sluta men han fortsatte. Då sa en av killarna bredvid mig -"du, hon sa sluta, då slutar man" Killen slutade och jag kunde andas ut. Innan jag praktiskt taget sprang av tåget vände jag mig till killarna och gav dom ett stort Tack!
Så de tre killarna får Veckans Guldstjärna.
Det var fruktansvärt obehagligt men det gick ju bra!
Sen var vi på en krog och jag och mamma blev bjudna på champange. Det var fullt av gamla gubbar och jag misstänker att en av dem klädde av mig i hjärnan för han kollade så konstigt på mig.
Sen när vi väl kom hem fastnade jag i telefonen med en göteborgare, det var trevligt.

Ikväll är det middag med mammas kompisar och imorgon blir det fika med massa människor....

Nya kläder

VästDen här har jag fått av min mamma idag.

+
 Dessa korta byxor.
Det var väldigt snällt av min mamma.

Ikväll blir det kanske lite pub sittning med mamma och hennes kompisar.


Egentligen skulle man kunna se det som så här:

Så länge han är:


  • Snygg
  • Trevlig
  • Bra kock

och...

  • Bra i sängen så är jag nöjd.

Terapibiträde.

Den 8:e maj och sen fem veckor framåt kommer jag att kunna säga att jag arbetar som terapibiträde, vilket innebär att jag ska vara gympafröken/aktivitetsdam åt de äldre.
Skrev på papperen idag. Det känns bra. Så då kommer jag jobba måndag till fredag mellan halv åtta och fyra.

Har även lagt undan ett par byxor på hm idag som jag hoppas mamma kommer att ge mig imorgon.

Imorgon ska jag kanske ut med mamma. ska leta reda på min musa..

Nu hoppar jag i sängen- Godnatt.

Anställningspapper

Idag ska jag träffa chefen på äldreboendet för att skriva kontrakt. Har försökt säga upp min tv licens idag men hon jag pratade med var så konstig att jag gav upp och ger mig på att göra det i början av nästa vecka istället. Det regnar i Stockholm idag vilket är tråkigt för då blir man som lätt lite nedstämd.

Har fått besked från skolan, så den 21 Augusti börjar jag plugga. Vilket känns jätte spännande.

I helgen har jag ingen aning om vad som händer, jag fick ju som sagt inte så mycket lön att roa mig för. Men det kliar ändå lite i fingrarna för att dricka. men vi får se. Det är ju valborg i helgen också, är jag den enda som tycker att tiden går skrämmande snabbt?


Stockholmslön

Hela papperet var i stort sett bara ett skämt, hade jobbat två dagar, skulle få ut 1000:- men så har jag en gruppförsäkring så dom har dragit 315:- så min stockholms lön hamnade på underbara 629:-!
Hur kul som helst.  Så jag kan redan nu säga att det blir nog inte mycket party i maj.
Dagen har spenderats på blomgatan, vilket är mitt dagis. Sen en gratis latte på mcds med portugalbruden! Imorgon blir det jobb och sen fika med modellbrudarna. Mysigt..

Jag bara älskar våren!

Jag har kommit fram till att jag bara älskar våren. Det finns ingen tid på året som jag känner mig bättre.
Om våren känner jag mig:

Glad
Optimistisk
Snygg
Självsäker
Som världens lyckligaste människa.


Och det är inte illa.

Har jobbat på dagiset idag, sen sprang jag på stan med Syster1, hon shoppade och jag tittade på.

Har även fått en underbar deklaration ockås, trodde att jag skulle få betala 1000 men vipps ska jag få tillbaka 2800:-! Nice..

Nu ska jag krypa ner bredvid min snarkande mamma.

Solen är en energikraft.

Jag sov som en stock när telefonen ringde imorse, dagiset. Pallrade mig upp och nu har jag nyss kommit hem. Men imorgon verkar det iaf som om jag får sovmorgon. Jag håller tummarna för det.


Man vet aldrig vilka man möter.

Vilken kväll det var igår, träffade tjejerna vid halv elva-elva, Gick på Kellys, snubblade in i en Östersundare, gick promenad från Medborgarplatsen till Stureplan med en Karl-Henrik, och efterfestade med en Niklas.
Kom hem vid sjusnåret och somnade ganska snabbt. En trevlig kväll.Telefonen ringde vid ett, pallrade mig upp, duschade och begav mig senare ut till Djurgården. Fikade och promenerade större delen hem med mamma. Har nyss ätit en potion havregrynsgröt och nu ligger jag på soffan helt insatt i en bra bok. Ska nog göra mig en kopp te för värmens skull. Sen blir det sängen.
Håller nästan tummarna för att dom inte ringer från dagiset imorgon. Skulle vilja sova ut. Men jag skulle gärna jobba i veckan så det blir lite pengar.
På torsdag får jag även min första Stockholms-Lön. Visseligen bara för två dagar men ändå!


Jag ska blåsor över hela fötterna sen min promenad, vid nästa utgång ska iaf jag ha en par ingådda skor som dessutom gärna får vara bekväma och fina.

Gó och Glad

Mina fötter börjar kännas runda... Hmmm

Intressant kväll.

Intervjun igår gick väldigt bra och förmodligen ska jag få börja med min inskolning andra veckan i Maj. Jag fick ett väldigt bra intryck av boendet, typ "här skulle jag vilja bo när jag blir gammal" och det kära vänner,. Är väldigt ovanligt när det kommer till äldreboenden.

Vidare på kvällen satt jag hemma och hade ingenting för mig, så jag tog och smsade en kille som jag fått numret av... Åkte och träffade honom. Vi drack vin och kom fram till att hans mormor bodde i samma by som jag är uppvuxen i, och då menar jag alltså min by där det bor 3000per. och som ligger 60mil härifrån.
Hur stor är chansen?!

Efter det fortsatte jag till en bar och träffade mor,syster1 och mors vän. Och där fanns det en bartender.... Fruktansvärt snygg. Så snygg att jag var tvungen att skriva på en servett att han var himla snygg...( jo tack, jag vet att jag är knäpp, men jag kunde itne låta bli) På den baren krockade mor in i en man som visade sig ha sin släkting i min by i byn hemma. Nu hamnade vi helt plötsligt på ett ställe där min faders hus står. Där det bor 190personer. Det är helt otroligt att jag på 3timmar träffade två personer med anknytning till Bispgården och Sönneråsen..!!

Sen gick vi hem och fikade, och mamma smsade med en man som hade så brottom hem från baren eftersom han skulle hem och koka FOND!!!! Klockan 1 på natten? Vem FAN kokar fond klockan ett på natten?

Den där Peter var en sjudundrans snygg karl alltså!

Nu har vi städat i porten och grillat korv med styrelsen, det var mysigt och trevligt..
Och ikväll ska jag förmodligen hem till en kompis och kolla på- håll i er nu.
BERT-DEN SISTE OSKULDEN!


Dagis

Har arbetat på dagiset idag, och imorgon blir det intervju.

Jag gjorde det!

Idag ringde jag ett samtal som var väldigt jobbigt. Ringde och pratade med mormor och morfar om att få låna pengar till en utbildningen. Och så underbara som dom är lovade dom att hjälpa mig. Så idag har jag fyllt i mina papper, varit på expert och tagit ut ett kort, skickat anmälan och satt in anmälningsavgiften. Så nu är det bara till och vänta och se hur det blir. Om allt går som det ska börjar jag plugga till makeup artist på min 20års dag! Jag håller tummarna!

Ska även på en intervju på fredag för ett äldreboende här i trakten. Tänkte arbeta där i sommar och försöka (jag ska verkligen göra mitt bästa) spara pengar tills hösten när jag ska plugga. Boendet ligger kanske en halvitmmes promenad härifrån, vilket är väldigt bra.

Nu håller vi på att putsa fönsterna här i hemmet. Det blir supermysigt.

Puss!

God Natt

jag har bestämt mig, imorgon så smäller det!

Godnatt.


Trodde jag var en bra tjej!

Ibland tappar man bara lusten till att fortsätta. Idag fick jag alltså mitt svar från clas ohlson och jag fick inte jobbet! Tycker nog faktiskt att jag är en trevlig tjej, varför vill då ingen anställa mig?! Snart kommer jag inte att orka fortsätta leta jobb och ge upp och sätta mig i skolbänken. Iofs så jobbade jag idag men det är trist att vara sjukvikare då man inte har någonting att säga till om och att man aldrig vet hur mycket man får jobba. Har även några små tankar på plugg, men det är mycket som ska ordnas innan jag vågar ta samtalet med mormor och morfar och resten av familjen.

Återkommer kanske om ett bättre humör inbefinner sig.

Vilken man alltså!

I fredags spanade jag in en fruktansvärt sexig karl på HM, han orkade inte vänta på ett provrum så han tog lätt av sig munkjackan och drog på t-shirten han tänkte köpa. Var nästan påväg att gå fram och säga åt honom att köpa den och ge han en blinkning eller två. Vilken kropp han hade, av det jag såg alltså. Min syster blev alldeles förskräckt när hon såg att det i stort sett började rinna saliv ur munnen på mig.
Det enda jobbiga är att man aldrig kan få en sån person utan man får helt enkelt nöja sig med att kolla. Jag har printat in han i hjärnan och där har han sprungit på högvarv hela helgen.


Dagen har bjudit på fika med vännen E, sen har jag för tredje dagen haft klackskor. Det är trevligt. Sen åkte jag hem, lade mig på soffan och läste ur en av Sagan Om Isfolket-böckerna. Rökte på balkongen, kollade på ungdomarna som spelade brännboll på fotbollsplanen. Sen kom det regn och jag gick ner på gården och stod i regnet, Vilken känsla. Gick in och kollade på regnbågen som dök upp och nu håller jag på med maten. Idag blir det lax oxh pressade potatisar. och ikväll är det tvättid och förmodligen tv.

Igår vad jag med syster hela dagen. Först kollade vi på lilla jönssonligan och cornflakeskuppen, sen satt jag och spelade gitarr. Sen åt vi bakad potatis med skinkröra. Jag och Syster begav oss för att hyra en film. Valet stod emellan Sohpie Scholl och Bert den siste oskulden men valet  blev ganska enkelt eftersom inte Bert fanns!

Därför är jag lite ledsen idag, jag ville så gärna se Bert- kanske någon kan skicka den på dvd till mig. Då blir jag väldigt glad.

Kläder

Morgon har spenderats framför datorn, har kollat in en massa bloggar och suttit ett tag på tradera.
Åhh vad jag vill köpa kläder och skor och bara få en fantastiskt garderob. Men det får nog faktiskt vänta till jag fått ett jobb eller kanske en lotto vinst. Det är trist att aldrig få in några pengar. Och även om jag kommer att få en lön nu i april blir den knappast någonting att hurra för. Även om det blir mer än ingenting så blir det verkligen inte mycket.

Skulle behöva vara bättre på att söka jobb men jag väntar fortfarande på svar från clas ohlsons. Föroppningsvis kommer det i veckan. Annars ringer jag och skäller lite grann. Kanske kan jag få jobba lite på dagiset också om jag har tur.

Jag har målat mina naglar knallröda, vilket inte är så vanligt när det gäller mig. Att jag även införskaffat en senapsgul kofta/bolero är inte heller helt väntat. Men jag trivs dock i både tröjan och med färgerna på naglarna.

Nu ska jag sticka till syster1.
Puss!

Parningstiden

Utanför mitt fönster har jag just suttit och kollat på tre kaniner. Dom kan inte ha det lätt när det är parningsdax. Dom sprang efter varandra allihop och en fick sig tre nyp, två gånger med samma och sen den andre. Det ser lustigt ut när dom springer efter varandra medans de samtidigt flyr från varandra.

det är ofattbart att det är 11grader varmt i skuggan här ännu. Jag har till och med fått röda kinder och har med kanske lite förhoppning fått lite färg.

Jag skulle vilja ha min gitarr för jag känner för att skriva musik!

Nöjd

Idag är jag väldigt nöjd med staden jag bor i. Solen skiner, inte ett moln går att skåda och det är 12 grader varmt i skuggan. Jag och mamma har varit på promenad i 2½timme efter mälaren. Och sen satte jag mig på bänken vid porten och läste i en timme. Tänkte faktiskt vandra mig neråt igen för det var fruktansvärt mysigt.
Vilken underbar dag!

Puss

Långfredag

Inatt vaknade jag av att mamma och hennes tjejkompis och en av hennes killkompisar satt i köket och fikade för glatta munnar. Högt och ljuvligt pratade dom om kvällen. Blev ganska frustrerad av att ligga i andra rummet och inte kunna röra mig. Hade nämligen bara trosor på mig och mamma killkompis kom och satte sig på sängen och skulle prata musik. Sen åkte killen hem och morsan och hennes vän lade sig och snarkade. Själv låg jag och svettades och somnade till sist.
Långfredagen har bjudit på långfrukost med mors väninna, en fika i Gamla Stan med Syster1 och sen blev det en liten shoppingrunda. Jag köpte en senapsgul tröja och tur som jag hade fick jag halva tröjan av min kära syster. Det var snällt av henne.
Nu blir det potatisgratäng och fläskfile och sen blir det jordgubbar och mys framför tvn.

Glad Påsk älskade vänner...

Skärtorsdagen

Påsken, undra vad som händer i helgen för min del. Förmodligen inte mycket. Mamma jobbar hela helgen vilket också syster1 gör. Syster2 myser förmodligen bara med sin karl och jag kan ju alltid sitta i lägenheten och beskåda tapeterna. Trevligt.
Imorgon ska vi iaf äta potatisgratäng och fläskfile. Det ser jag fram emot. Idag ska vi äta en gryta med lax, torsk, kräftstjärtar och räkor, vilket jag förmodligen inte kommer att uppskatta så himla mycket. Men jag har lovat mig själv att prova innan jag bestämmer mig för att inte gilla det.
Här städas det och blommorna får ny jord. Och kanske kommer det påskkärringar också.
Det luktar vår om man anstänger sig....


Lista

* Jobbat
* Ätit middag
* Kollat på tv
* Solsken
* Skicka Universitets papper

*Krypa till sängs


Blå himmel och Sol

Att se ut genom fönstret och se att solen skiner är det bästa som kan hända på morgonen. blå himmel och sol gör en på bra humör. Bakade en snickers kaka igår kväll och sen lade jag mig och kollade på film. Därför kom jag inte i sängs förän ganska sent vilket resulterade i att jag vaknade sent på morgonen.
Ska snart duscha och sen när mamma vaknat till liv så ska vi bege oss in till stan och kolla på kläder.
Jag ska använda klackskor idag!

Snö

Imorse ringde dom från dagiset och undrade om jag kunde jobba. Kastade mig in i duschen och begav mig, tydligen var det inte bara jag som fått magsjuka. Men när jag kikade ut genom fönstret hade jag stor lust att sätta mig på golvet och gråta en skvätt. Det snöade! Och jag som var så nöjd igår när jag var säker på att sista snön var borta. Dagen har gått bra och nu väntar jag på att mamma ska komma hem så att vi kan äta, inte för att jag har så stor lust att äta det modern planerat.



En Glass i Parken

Jag och Mamma har tagit en promenad till Hagaparken och ätit en glass. Solen skiner och ger en nytt hopp. Syster2 och hennes karl har köpt en tomt som det ska byggas hus på. så att om ca 1år kan jag hyra hennes lägenhet om jag vill! Tänkte att jag ska försöka klara av att bo med mamma i ett år så att jag kan spara ihop lite pengar. Någon som kanske skulle vilja bo med mig?
Nu ska vi äta grillad kyckling och sen ska jag se på narnia.


Frisk.

Idag är jag frisk. Det känns bra. Igår mådde jag som sagt inte så himla bra och tillbringade större delen av dagen framför tvn. Syster1 och hennes karl var hit och åt middag igår, vi åt africana, det var väldigt gott men dock kunde jag i stort sett inte äta så mycket eftersom jag inte visste hur magen skulle reagera.
Sen spelade vi Jepardy, jag vann sista gången. Sen somnade jag och sov till elva idag och kände att jag var frisk.
Nu ska jag duscha och sen ska jag och mamma gå till hagaparken och äta en glass för solen skiner här idag.

Magsjuka

Igår kom min modellkompis hit, vi åt mat och drack vin och skulle ge oss ut på raggarunda. Men hela tiden hon var här så kände jag mig lite konstig. och efter ett tag så började jag spy. Vilket inte är så mysigt att göra när man har främmande, och då speciellt inte när det är någon som man inte känner så bra.
Stackarn fick åka hem utan en raggarunda, och jag lade mig i sängen och mådde skit. Hela natten har varit ett helvete och nu är jag så fruktansvärt trött. Har sovit några timmar och mår mycket bättre. Idag känner jag mig frisk förutom att jag är så trött. Och självklart är jag bjuden på fest ikväll men som det känns nu skulle jag inte vara något mysigt sällskap. Tror att jag ska stanna hemma så att jag inte smittar gänget.

Och ikväll ska vi äta jätte god mat men jag känner inte för att äta så mycket.

Möss

nu ikväll är jag fruktansvärt trött. Ska snart ta och krypa ner i sängen och just nu är jag väldigt tacksam att jag duschade innan jag for till syster, annars hade jag måsta gjort det också!

åkte ut till syrran vid halv sju för att skriva ut anmälningspapper till Stockholms Universitet, men då fungerade inte systers skrivare så jag tvingade hennes kille att skriva ut dom på jobbet imorgon. Annars om han glömmer det tänkte jag tvinga moder att göra det på jobbet imorgon natt.

  När jag for hem från syster var jag tvungen att byta tbana vid fridhemsplan och så ställde jag mig för att vänta på tåget. Stod rätt nära spåret och kikade ner bland stenarna och såg då en lite mus. Den var säkert inte mer än fem cm utan svansen men jag fick ändå bita ihop för att inte skrika. Jag hoppas att jag slipper drömma om en megaråtta denna gång.

Sov gott Medmänniskor!

Äntligen!

Idag har jag jobbat!!!! Som vikarie på ett dagis precis utanför dörren här. Imorgon ska jag också jobba vilket är otroilgt skönt.....
Och imorgon kväll kommer en av modellkompisarna hit och äter middag och sen ska vi ut och ta en glas vin eller två.mysigt. Och på lördag blir det ju kankse lite party.

Det brinner i Solna.

Kikärtsgryta

Här har vi en actionrulle utanför fönstret. Det brinner på andra sidan järnvägen utanför balkongen. där står det en massa brandgubbar som försöker släcka elden som vi skådar med våra ögon. Jag lagade kikärtsgryta till mamma idag. Då blev hon glad.


Är du mör än knubbis?

Jo tack, jag är mör i hela kroppen. Efter springturen morsan drog med mig på igår. Och Sen sprang jag runt på söder halva kvällen och kollade filmningen. Det var kul och när jag kom inatt var jag så nöjd, för jag visste att jag skulle sova länge och det gjorde jag. Gick upp klockan elva och åt lite frukost.
Idag har jag ingenting inplanerat i mitt liv. Eller jag ska träffa en kompis fram och tillbaka. Men sen vet jag inte alls.

Lägre profil

Detta stog i mitt horoskop april 2006 på spray.se ser ut som om min framtid kommer att bli väldigt trevligt.
Detta gäller då alla lejon:



Månadshoroskop - april 2006

Du är inne i en period när det är viktigt för dig att vidga ditt seende, skaffa dig nya perspektiv, och skaffa dig större inflytande. Kanske står du i begrepp att resa någonstans eller påbörja en utbildning, men det som är a och o är att du aktivt söker större livserfarenhet på olika sätt. Det är samtidigt en tid som är gynnsam för alla slags relationer, och då du kan cementera avtal och överenskommelser som är fördelaktiga för dig.
 För att komma framåt i livet måste du utstå vissa prövningar, och en av dem består i att hålla en lägre profil än du normalt skulle önska.



Hur hade någon kunna tänka sig mig hålla en lägre profil än vad jag önskar. Jag håller ju den nere jämt eftersom annars skulle ingen vilja prata med mig. men att jag ska behöva ta den ännu längre.
Suck.

Nej nu ska jag göra mig någelunda snygg och sen dra inåt mot staden.

Sista Fasen

nu har vi kommit tillbaka från springturen, och ett halv hekto har jag verkligen inte tappat kanske ett ynka gram om jag hade verklig tur. Mamma måste nog ha känt en liten besvikelse över att jag är hennes dotter med sån otroligt dåligt kondition. Jag föredrar att simma och köra body pump.

Efter duschen nu ska jag äta lite gröt och sen ska jag åka in till stan. I torsdags sade jag till hon som sminkade mig att jag gärna ville sjunga på hennes bröllop, så jag tänkte åka dit med min skiva. I och för sig är min skiva inge bra men hon får ju i alla fall höra om jag kan ta en ton eller inte.

Projekt "rensa själen går in i sin sista fas"


 


God Morgon Världen

Ätit lite frukost innan min kära moder ska ta med mig ut och springa. Jag tror inte riktigt att hon har förstått att jag inte kan springa, jag har ingen kondition.
Ska bli intressant och se hur mycket hon kommer att klaga på mig. men jag ska göra mitt bästa, det värsta som skulle kunna hända är ju kanske att jag tappar en halv hekto av min vikt och det är ju inte fy skam.

Sömn

Nu har jag och mamma haft besök av mammas vän. Han var en trevlig prick.
Nu håller mamma på att kolla på film och jag tänkte förmodligen gå och lägga mig innan mamma gör det så att jag har en chans att få sova innan morsan börjar snarka.
Imorgon ska jag på en inspelning och kolla hur det går till. Det kommer att bli intressant.


God Natt Gott Folk

Fula bilder



Så här kan jag ha mitt hår om jag vill, det som är svårt är att sätta upp det.  Hoppas att ni klarar av mina egna tagna kort, som ser typ ut som någonting katten har släpat in. Men ni där hemma kanske kommer ihåg hur jag ser ut nu.

mat

Nu blir det lunch-middag bestående av Tacopaj!

Jag hittade ett vykort som Hanni skickade till mig när hon var liten,
Funderar på att skicka det till henne.


En Kotte i Örat

Som jag förmodligen redan skrivit har jag lite problem med att sova med min moder. Eftersom hon snarkar så fruktansvärt.

Att sova med öronproppar har blivit en del av vardagen.


Men inatt gjorde jag något jätte konstigt, Vaknade av att jag ville dricka vatten. Så jag gick till köket och drack ett glas innan jag kröp ner i sängen igen. Eftersom jag somnat innan mamma kom hem från åre hade jag inte använt öronpropparna. Men då kände jag att det var dags att plugga igen de hemska läterna som kom från min vänstersida. Körde in propparna och somnade. Men när jag vaknade insåg jag att jag hade tagit en kotte och lagt på mitt sängbord. Kottarna som mamma plockade på Gotland och som ligger som prydnad i fönstret. Vet inte riktigt hur jag tänkte men jag tror dock att det är svårt att stänga ute ljud med en Kotte!

Fick mig ett gott skratt innan jag gick upp för att äta frukost.

Ny energi

Precis som jag trodde gav mitt besök mig en massa ny energi, vilket kan behövas då jag imorse insåg att jag snart varit i Stockholm och arbetslös i 2månader, vilket är en förskräcklig lång tid.
Men man måste fortsätta att vara optimistisk, annars kan man lika gärna ge upp.
Efter vi lämnat besöket på tåget åkte jag och E in till gamla stan för att trotsa vädret, vilket innebär att vi satt på en uteservering och drack varm choklad även fast det är blött och ca 2grader varmt. Men med filtar går det bra. Och man får ju en liten föraning om vad som komma skall!
Sen kom A dit och åt sig en bit mat. Lånade en film av honom som jag ska kika på nu.

Citat

Som min kära Hanni sa

"Som om man inte är tillräckligt förnedrad när man vaknar, utan en kuk i pannan."

Vinkväll

Hej!

Igår drog jag och min vän in till Kista och shoppade, fast vi hittade ingenting så vi åkte in till stan istället och hittade ett par söta skor åt Hanni. Sen åkte vi hem och åt våran kycklingrätt och sen fick vi besök och så drack vi lite vin.
Idag ska Hanni åka hem...

Byxuppläggning

Igår hade jag en trevlig kväll tillsammans med modellerna, vi gick runt och minglade, drack  gratis vin och delade ut visitkort! Sen några timmar senare, och med ett par rundare fötter, begav jag mig för att hämta Hannah som kom med tåget. Där träffade jag en gammal lärare från östersund som skulle på kurs och en av hemmatjejerna som jag var och fikade med förra helgen.
Idag har jag och Hannah shoppat åt Hannah. Vi hittade en skitsnygg klänning och jag kan bara säga

- Min Bästa kompis kommer att vara snyggast på hela balen.

Sen träffade vi E och gick och åt. Och sen åkte vi hem, kikade på ett musikprogram på svt, drack läsk och sen då jävlar. Då sydde vi upp tre par byxor som var för långa, och jag kan säga att det blev riktigt bra.
Imorgon blir det mer shopping och sen på kvällen så blir det förmodligen lite vin och cider. Trevligt.

Godnatt älskade vänner.