Bodypump

I lördags öppnade fitness 24/7 sin första plusanläggning i Stockholm, alltså gym där de även erbjuder gruppträning. Så idag gick jag på mitt första pass, och till nästa gång ska jag komma ihåg att inte ta samma vikter som sist jag tränade pump, ungefär för ett år sedan.
Kommer mest troligt inte att kunna gå imorgon!

Sen åkte jag hem och lagade lax, med kokta grönsaker och avokadokräm.


Ingefärsmarinerad kyckling med lime yoghurt

 
 
 
Igår efter jag lagade thai soppan så bestämde jag mig för att för att göra en marinad av kryddorna som man använde i soppan. Eftersom jag ändå hade en halv lime, en halv apelsin och en bit färsk ingefära, dessa blandande jag ihop med lite vitlök, sweet chili sås, fisksås, soya och in i kylskåpet.
 
Idag så stekte jag kycklingfileérna, kokade ris och gjorde en en sås på matyoghurt, rivet limeskal och lite pressad juice. Supergott!
 
 

Thaisoppa

Buffe tidningens recept på thaisoppa var awesome.


Word

Ikväll letar jag sjupoängare, tiorna tappade jag tron på ungefär samtidigt som jag insåg att tomten inte finns.


Förhoppningsvis slut på detta!

Idag har fastighetsskötaren varit hos mig och försökt fixa kylan, så när jag kommer hem ikväll är det förhoppningsvis lite varmare hemma!


Sol

Solen är full av energi och idag skulle jag behöva sitta ute i solen och lagra energi!


Bitterfittans entre.

Bitterfittan är tillbaka, utan föranmälan.

Jag avskyr dagar som denna. När jag tvingas le på jobbet, när alla i hela världen verkar le mot världen, och jag själv står i ett hörn och surar, när jag känner mig som dunderklumpen och överallt ser jag människor som kramas, ler,hånglar och verkar hoppa runt på rosa moln.

Jag är inte en bitter människa, så därför går jag nu hem och lägger mig i soffan och drar nått fult över mig!


Brunch

Igår kom min fina vän Sara över på brunch eftersom vi båda var lediga. Jag bjöd på amerikanska pannkakor som smakade fantastiskt, scones, färska bär, juice och en massa gott.

Sen satt vi i soffan i flera timmar och bara pratade.
På eftermiddagen begav jag mig in till stan för att ordna de sista till Linas födelsedagspresent. Vi är ett gäng som oftast går ihop vid födelsedagar för att ge en mer ordentlig present. Lina fick vinglas från ittala och tre flaskor riktigt fina viner! Ska bli kul att höra hur hon betygsätter dem. Hon bjöd på alldeles förträffliga våfflor!

Vaknade upp till ett vitt Stockholm idag och just nu kryper bussen framåt mot jobbet!

Ha en fin dag.


Söndag

Jag måste bara få säga att jag älskar januari värdet som råder, nån plusgrad eller nån minusgrad, men man slipper iaf frysa!
Helgen har varit lugn, med fixande i lägenheten, igår strök jag mina nya gardiner och satte upp dem. Nu saknas bara koskinnsmattan och tavlorna som ska upp!
Nästa rum att ta i tu med är köket, då kommer återigen lägenheten bli dammig och jävlig men det kommer bli super när det är klart, jag ser fram emot framtiden!


Nyår

Det blev inte så många bilder på nyår, men ett bra avslut på förra året, och en bra start på detta blev det iaf!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/60907/images/2013/pic_50e8191c9606ee4c2fad46da.jpg" class="image">


Sovrummet är klart!

Hurra!


Julbilder!

Fortsätter med lite julbilder


Bodils lyckopåse

På nyårsafton var jag både bjuden på middag hos en kompis och senare fest hos en annan, som ni vet gillar jag inte att gå bort tomhänt men har inte heller hur mycket pengar som helst. Så en lyckopåse inför det nya året blev det, med saffransvmbicotti, chilitryffel, passionstryffel, hallontryffel och en liten hjärtformad ugnsform. Allt hembakat så klart.


Valbos sötaste Tomtenisse

Finaste Arvid


Våfflor och paketinslagning

Våffellunch med Edda och Maria!


Blogghav

Eftersom jag inte kan skriva så långa inlägg och lägga upp flera bilder samtidigt så lägger jag nu upp flera inlägg, med bilder från december, en månad som gick alldeles för snabbt!

Här kommer några bilder från syrrans födelsedag, paketleken.