Sista dagen i Sverige för denna vår.

Jag är tacksam att jag fick några dagar med sol och vårkänslor i stockholm. Nu är jag dock inne på min sista semesterdag, sex veckor har passerat i ett nafs och imorgon börjar äventyret som förhoppningsvis tar oss till Chania imorgon kväll.

Skönt är att jag reser tillsammans med 3 flickor till, då blir kanske inte mellan landningarna så himla långtråkiga. Och jag är så pepp, kanske behövde jag dessa veckor med massor av tid till att ha tråkigt för att kunna uppskatta det faktum att jobba och lära mig nya saker. För nya saker blir det absolut, i sommar kommer jag inte heller att arbete som reseledare, med utflykter och dylikt. Utan jag kommer nästan bara att finnas på flygplatsen, för att välkomna, säga hejdå, fixa och trixa.

Förhoppningsvis så kommer också bloggen att vakna till liv i sommar, har inte haft så mycket att skriva om här hemma men nu är det är dags igen så kanske även kameran och jag vaknar till!

Och nästa gång jag kommer hem är jag Moster x 2. Båda mina systrar ska få barn, Annika och Jonas blir först ut i Juni och tätt därefter kommer Malin och Andreas i Augusti! Förstå att det är två nya knytten att snusa på och se på, Fantastiskt!


Edda var en liten piggis sist jag var där och ville inte alls sova.

Vi gjorde grimaser istället!

Vill man inte bara kram Viggo när man ser detta kort.

Nästa gång vi ses kommer dessa små sötingar vara mycket större, men fortfarande lika söta!

Tack till Mamma för att hon gett mig ett hotell under tiden jag varit hemma.

Tack till alla jag träffat, kramat, fikat med, dansat med, jobbat med och allt däremellan!
Tack Sverige och Stockholm för sex veckor fyllda med massor av känslor!

Återgår nu till att packa klart, vilket verkar rätt hopplöst, då väskorna på något magisktvis alltid blir mindre för var gång jag packar, sen ska jag skriva ut alla saker som mamma måste fixa åt mig, och göra klart deklarationen! Wish me luck!

Ta hand om er, älskade fina vänner, rå om varandra och njut av sommaren!!!


Burhan G

Så här några panikfyllda dagar innan det är dags för avfärd mot grekland, bjuder jag på lite dansk musik, det är en av alla saker som jag saknar med att inte bo med Mette längre. All musik vi spelade, även om jag klarar mig rätt bra utan Westlife på högsta volym var dag.

Danskarna, är i många fall väldigt bra på att göra musik! Här har ni ett gott exempel, och en snygg kropp också att se på medans ni lyssnar

Soliga Vårväder i Stockholm

Visst är det underbart att vakna upp på morgonen när solen skiner, man får så mycket energi av solen!

och visst håller ni med mig, men ibland behövs det soliga dagar för att ta tag i tråkiga saker.
Så idag har jag hunnit tvätta alla mina och mammas kläder, skrivit ut biljetten till fredag, ordnat nummer till löneavdelningen, nu är det bara att hålla tummarna att dom hinner stoppa in min lön på rätt konto tills på fredag. Skrivt fullmakt till mamma, ordnat med a-kassor och massa såna tråkigheter, tur att jag hade kvar kladdkaka från igår så att tråkigheterna iaf blev lite roligare att plöja igenom.

Ikväll blir det middag hemma i Marias nya lägenhet.

Nu ska jag ta och göra mig klar så att jag hinner med att njuta av solen i ca 10 minuter!

Puss&Kram

Trams, flams och packningspanik!

Igår bjöd jag både katarina och senare även Hanna på fika hemma hos mig, vi käkade kladdkaka och drack kaffe och myste. Igår var det bara en vecka kvar tills jag åker, och nu börjar packningsångesten krypa sig på!

Igårkväll åkte jag ut till Brandbergen för att käka pizza, dricka vin, bowla och spela spel med jobbet, jag har alltid sagt att jag är värdelös på bowling och nu är det nog ytterligare 7 personer som också kan ansluta sig och säga så. Annars kunde jag inte somna igår då jag av en slump kom på att jag lämnat fel konto uppgifter till jobbet, frågan är då om det kommer att bli något problem med att få min lön utbetalad eller inte?

Idag tar jag äntligen tag i lite kontorsgöra här hemma, en vecka är kort om tid, det vet jag, så därför gäller det att börja i tid!


Promenad, Promenix...

Igår promenerade jag och mamma i 1½timme runt sjöarna i närheten här i solna.
Efter det gick vi hem och åt lunch, och sen gick mamma på jobbet, och då tränade jag Zumba hemma i vardagsrummet, och sen gick jag ut och gick igen. Denna gång gick jag från Solna till Gullmarsplan, det tog mig nästan 2 timmar och när jag kom hem slängde jag mig i duschen och sen slappade jag framför tv ett tag.
Blev dock en tidigt kväll för nu på morgonen ska jag ut och gå med Jennie, min kollega från vinter, hon ska dock gå hemma hos sig, och jag här hos mig, och så talar vi i telefon på vägen!

Efter det blir det hemma, duscha och göra mig klar för att åka hem till Emma för att fika, och i eftermiddag blir det bio med syrrorna, The Black Swan. Imorgon är det jobb, och på fredag ska jag träffa Hanna som jag ska jobba med i sommar. På fredag är det en vecka kvar i sverige, det gör att mitt schema för nästa vecka börjar bli ganska fullt!

Historia och Minnen!

Något som jag tycker är väldigt bra med att blogga är att man hela tien kan gå bakåt i tiden, och minnas, påminnas, inse och vara efterklok.

Man blir påmind om fina dagar man nästan glömt, känslor man inte kommer ihåg att man kände,
kläderna man inte minns att man ägde, och vänner som kommit och gått.
Idag gjorde jag en liten snabb repris in i 2009, och det var mycket känslor och minnen som kom till ytan.

Men vid två tre tiden steg solen fram från molnen och jag var bara tvungen att gå ut och njuta av solen, solbrillor, take away latte. Sen blev det möbelsittning i soffor tillsammans med mamma och malin. Och efter det mat, broccoli soppa och till efterrätt, äppelpaj. Nu ska jag ta och lägga mig och sova! Godnatt

Solsken ger så mycket energi!

Igår spenderade jag hela dagen, utan uppehåll i soffan, såg Stieg Larsson filmerna, käkade middag och avslutade kvällen med Pretty Women!
Idag har jag drickit en massa kaffe, käkat frukost och lunch, och nu på eftermiddagen visar sig solen äntligen och ger mig energi till att klä på mig, knyta skorna, på med glajjerna och ut på stan för att promenera samt få lite sol i ögonen!


Jobbåkande

När man har ca 1,5 timme till jobbet enkel väg så är själva resan ganska tråkig. Nu sitter jag iaf här, på den gamla bussen 807,bussen som tidigare tog mig hem till min lägenhet, och som nu tar mig hem till mammas lägenhet istället. Eftersom jag jobbar imorgon igen så blir det i stort sett bara att åka hem, göra mat,se en stund på tv och sen kasta sig in i duschen för att efter det dyka direkt ner i sängen. Idag är det bara två veckor och två dagar tills jag lämnar sverige på obestämd tid. Till helgen vankas det också lite fest, min kollega har bjudit in mig på födelsedagskalas. Det blir nog trevligt, det brukar vara roligt att umgås med tjejerna från jobbet privat. Ta hand om er!

kaffe och mys

Idag är det ett år sedan jag började min utbildning för reseledaryrket. Ett år av slit, svett, tårar, skratt, upplevelser, god mat, mindre god mat, sång, dans, lärdom, vänner, sorg och Lycka!

Igår fick jag besök av en bekant från skåne som skulle sova här inför en intervju. Vi käkade pizza, kollade på tv och pratade innan det var dags att sova. Idag har jag spenderat dagen på stan, hela dagen tillsammans med Sara, och senare också Robert! Mys.

Nu Kaffe och tv innan det är dags för en dusch, imorgon jobb 10-19.

Kram

Bispis-Östersund-Åre-Östersund

På mina fem dagar uppe i norrland hann jag med mycket.
Sova i flickrummet, mysa med mormor och morfar, äta alldeles för mycket mat.
Åka buss till östersund, snabbvisit i åre över en dag, träffade en av mina apollo kollegor också en snabbis i åre.
Mys med Hannah och Veronica, kollat på massa tv med Hannah och Roxy, Fikat på Pause med Sofie och Sofia.


Utanför mitt fönster var det bara vitt, men faktiskt så smälte det hela tiden jag var hemma.

Namnsdagsfika hos mormor och morfar.

Promenad genom byn med mormor.

Så här fina var de när de var lite yngre än nu och lovade varandra livet.

Finaste barndomsvännerna på toppen av Åre.

Och en gång till!

Det var en fin dag med lunch, en massa kaffedrickande, och självklart..
en massa mys..

Roxy trivdes väldigt bra i sängen, hon är också en mys expert!

Och igår kväll fikade jag med Sofie och Sofia från min högstadieklass.

Nu är jag hemma i stockholm igen, ikväll lutade det åt en utgång men det blir iaf jobb imorgon så vi får se!

Jonas 40års kalas


Viggo visar stolt upp sin snögubbe som han och pappa Jonas gjort.

Syster Malin

Busfröt som fixat vuxenfrilla kvällen till ära.

Lite förtugg

Syster Annika och födelsedags-(barnet) gubben Jonas

En del av gästerna

Tårtor

Nettan, Pappa och Viggolito

Både Freddan och Jonas visade upp sina magar tillsammans med Annika.
Malin hade gått kunnat visa upp sig hon med, men hon var alldeles för upptagen med att skratta.

Sen tog vi en bild på min Familj, något som inte varit möjligt på väldigt
länge eftersom vi alla är på olika ställen hela tiden.

Det var en fint kalas och dagen efter åkte jag bil med Pappa och Nettan hela vägen upp till Bispgården.


Härlig morgon i Östersund

Jag har varit vaken i ca 2 timmar, Hannah, hon ligger fortfarande och sover.

Gårdagen spenderades i Åre, tillsammans med Hannah och Veronica, vi strosade och kollade i butiker, åt lunch och drack en massa massa kaffe och pratade tills öronen ramlade av. Sen åkte vi hem till Veronica och Tom, där Tom bjöd på cili corn carne och ännu mer mys. Sen kom vi hem, lagomt tilll bigbrother, till Hannahs glädje.

Idag skiner solen och vi ska gå på promenad!

Bispgården

Nu har jag varit hemma i bispgården i två dagar. Jag har myst hemma i flickrummet samt ätit och fikat hos mormor och morfar. Är det så hos alla mormödrar? Knappt hinner man innanför dörren innan det ska fikas,sen är det dags för middag och sen kvällskaffe och kakor. Jag gillar det men byxorna blir snabbt trängre. Nu sitter jag på bussen påväg mot östersund och två dagar med Hannah,och en dag med veronica. Fick mig förövrigt en gratis bussresa, och sånt gillar jag! Tyvärr har jag under resan också upptäckt att jag glömt laddaren till kameran hemma i stockholm så nu får man snåla. Har förövrigt också upptäckt att det enda som är öppet ikväll i min by och grannbyn är PRO borde det göra en orolig att det bara är gamlingarna som jobbar? Jag var ju på systers killes 40års fest i helgen. Det var mysigt och jag fick en del bilder som jag tänkte dela med mig av när jag kommer hem. Nu återgår jag till mörka skogar som rullar förbi min sittplats!