Himla män...

Min Syster säger alltid till mig att både jag och min mor faller för fel män. (det gör vi också)Okej. Så är fallet.
Ni som läser min blogg med jämna mellan rum har säkert läst nått inlägg där Mr.Smiles dansar runt i mina tankar. En del inlägg, säkert ganska många, är mer riktade till honom än jag vill erkänna.

Och ja, Han dansar fortfarande i mitt huvud, hans lukt dröjer sig fortfarande kvar, och jag njuter av de gånger hans ansikte dyker upp i mitt huvud. Han är mannen. Helt enkelt.

Men att säga så här, nu har så lång tid passerat att jag nu är trött, både på mig själv och han. Mest trött är jag dock på dessa danser i huvudet. Slow motion bilder av de få möterna vi haft. Men att han har sån kraft över mig är också läskigt. Om han skulle ringa nu skulle jag gärna åka dit, fördelen är att jag vet att han inte är hemma. Fan Bodil, du tappar tråden.

Saken är den att jag vet, och har vetat, sen vi första gången sågs på jobbet i sommar. att jag egentligen tycker mer om honom än jag vill. Jag vill ha den där kontrollen som jag bestämde mig för att få. Men det blev för svårt. Därför har jag slutat höra av mig till honom och försöker till så stor del jag kan, låta bli att tänka på honom. Han är nu så mycket ute ur mitt som han bara kan bli! (säkert!)

Efter vårt första möten visste jag att han skulle höja ribban för övriga män som kanske vill passera eller passa in i mitt liv. dock har jag också insett att chansen att det skulle bli någonting mellan mig  och mr smiles är noll, men inte kan jag bara lägga mig ner på gatan och ge upp. Nej inte jag inte.
Jag ser ju som sagt någonting snyggt i de flesta män. (som kära pinglan alltid säger) Och ibland passerar det ett ögon godis framför mina ögon. och då njuter jag.

Detta blev säkerligen det mest osammanfattade meddelande jag någonsin skrivit i min blogghistoria. Och saken är den att den röda tråden är helt borta. Men sak samma. Läs och njut om ni orkar.
Sju minuter kvar, ska

Det finns en första gång för allt.

Som just nu tex, befinner mig inne i stan på ett fik och betalar 20kronor för att kunna vara inloggad på internet i en timme. har en massa saker som måste fixas och då är det bara att pejja. Men det är mysigare än vad jag trodde, men framför allt bra mycket mer trångt än vad jag trodde. Sitter här ihopmakad mellan två män och försöker dricka mitt kaffe och greja för mig själv, men det känns som om alla att bara kolla på vad man skriver och var man håller till.

har för den som är intresserad också köpt en kjol idag, jag, en kjol.(!) Mina förhoppningar om den är höga men jag ska först hem och dubbelprova den innan alla lappar flyger av.

På Onsdag beger jag mig hem till dom jämtlänska skogarna för några dagar tystnad. Det ska bli mysigt. och jag ska sminka en massa, både min syster, mormor och fader får nog i alla fall var sin dos. Det gäller ju nämligen att träna medans man har chansen.

På tisdag ska jag också jobba, på ett nytt jobb, tillfälligt men ändå. Ett sånt där jobb där man ska vara där klockan 8 på morgonen och ändå vara skitsnygg. Men förhoppningsvis lär jag mig någonting nytt vilket är jätte bra, och framför allt roligt. Men det där med att vara snygg återkommer jag med.

I går var jag och hyrde tre filmer, en sån jag sett förut, en jag ville se, och en som man inte kan säga vad den heter eftersom man inte vill skylta med att man faktiskt sett den, och framförallt betalat för att se den.

Helgen verkar bli lugn. Efter timmen här är avslutad ska jag nog införskaffa lite godis och lägga mig framför tvn för att kolla på tv eller kanske se en av filmerna igen... Men först så blir det till att skaffa sig lite mat.

Fortfarande måndag

Hemkommen från solningen, ätit lite mat med mamma och nu ska jag och mamma snart äta semlor, och lite gelehjärtan. mysigt värre.

Puss


Måndag morgon.

Nu har jag vaknat och snart börjar dagen, ska hoppa in i duschen och sen tror jag att det blir en solning innan jag lämnar in en hel hög skor till skomakaren.

Tror föressten också att jag kommit att lösa problemet med datorn, Det verkar som om kabeln eller kabelingången är glapp. Typiskt.

Killen jag träffade ute i Fredags var intressant.


Sen söndag kväll.

Efter två kvällar i rad på kellys så får man faktiskt rätt till att inte vara så himla jävla snygg..
(hänvisar då självklart till bilden nedanför)

Den höjda akassa grejen är sjukt störande, jag måste alltså betala 679 kr bara för att jag jobbade arslet av mig och slet som fan i december, det är inte rättvist. Och det roliga är då att jag aldrig ens verkar kunna få akassa när jag är arbetslös. Vilka regler alltså.

679 kr, så enormt störande. Det är typ tre utekvällar på kellys, eller en på stureplan, eller ett par nya jeans från hm. Eller 679kr som skulle kunna föröka sig genom ränta om dom låg på ett sparkonto.

Söndag

Söndag

Nu beger jag och mamma oss till kungsträdgården för att kolla in anja, anna och gänget.
Ha en fin dag kära vänner.
Puss

Kortvarig lycka?

Datorn kom tillbaka för ca en vecka sedan och valde sedan att fungera ett tag, men nu har den återigen gett upp hoppet, vilket jag snart också gör.
Så i nästa vecka åker den återigen upp på operationsbordet. Trevligt värre.
Sista Feb åker jag hem till byn och stannar äver helgen, det ska bli trevligt.

Det verkar bli lite jobb i feb, vilket är supertråkigt. Nästa vecka återgår jag till älderboendet där jag inte satt min fot på flera veckor.
Puss!


Alla hjärtans dag

60907-26

Godmorgon.
Ska snart börja förbereda lite frulle, funderar på att satsa på ägg och lite mer saker. Sen blir det  några timmars arbete i Sickla. Senare på kvällen är det än så länge ganska osäkert. Antingen en utgång eller slapp hemma.
Igår när jag kom hem från gamla stan så bestämde jag mig för att kolla på sista sagan om ringen filmen. Sagt och gjort, köpte lite gotta på shell och sen var det bara att köra.
Jag undrar hur jag ska få ihop mina pengar den här månaden, än så länge har jag bara jobbat ca 10 dagar, det måste bli en himla massa mer timmar innan jag är nöjd.
Ska väl kanske duscha så håret hinner torka, sen vet jag inte om det kasnke blir lite lockar idag igen.

puss



Godnatt Sverige

Matlagningen gick bra, ska jag erkänna så gjorde jag inte så himla mycket.
Efter middagen bestämde oss jag och mor att se sagan om ringen. Så nu har vi avverkat två filmer och endast en kvar.
Gjorde föressten slag i saken och beställde Grey´s Anatomi säsong 2 idag. Betalt och klart, bara att hämta ut och förbereda sig på att frossa.

Jag ska kanske få jobba en del den här veckan också. Det gillar jag!


Mat.

kyckling

Kyckling puttrar, imorgon fortsätter storkoket med kycklingen.

Mamma gör i ordning laxsåsen

Medans jag själv tillagar laxen.

Länk

http://karatefylla.bilddagboken.se/index.php?main=L3Avc2hvdy5odG1sP2lkPTI3MzkxNjc3JnQ9MTE2OTU5MzIwMSZjdXJyaW1nPTM=


Kanske världens i särklass fulaste bild på mig, tagen från annes jävla bilddagbok....!

Enjoy.









Veckan är gjord.

Hej!

Vaknade i morse, trött, kallt ute. Gick på jobbet, gjorde en brudmake och två andra make och sålde en del saker. Kom hem till ett doftande trevligt hem med mat på bordet. Åt och kollade på sing-a-long med mamma. Nu ska vi kolla på film.

Jag återkommer imorgon. Då är det dags för mig och mamma och tillaga två hela kycklingar.
Och på Tisdag ska jag ut och fika med en gammal dejt.

Nu är det två veckor sen jag såg målaren. Och hundra år sen jag fick bli hög på Mr. Smiles!¨

last

last

Jag borde äta mindre såna här, men dom är så goda.
Slingker ner så fint med latte till melodifestivalen.

ögonfransböjare

ögonfransböjare


Detta är våren IT-produkt bland smink. Den batteridrivna ögonfransböjaren ger maximal böjning som håller hela dagen. Min egna används var dag.

Ett tips för att se hur den ser ut är att klicka på bilden för att få upp den i den rätta stoleken.

Godnatt.

Torsdag kväll.

Nu när datorn är tillbaka kan jag glädja alla mina bloggläsare om att jag återigen tar tag i bloggande för så länge datorn tillåter. Nio timmars passet gick bättre än väntat. Det gör så mycket att ha lite sällskap.
Har föressten tagit på mig att jobba både lördagen och söndagen vilket i sin tur bidrar till mina 54 timmar denna vecka, men då kan jag nästan med gott samvete vara ledig nån dag nästa vecka, fast egentligen skulle jag inte vilja det. Jag älskar nämligen att jobba. Även om mina kära vänner kan få höra allt mitt tjat om hur trött jag är så är det såå mycket roligare än att bara ligga hemma.

Nu står det en massa saker på min lilla dumma lista över saker jag måste göra. Fylla i kassakort, greja med lägenhetssökande, söka jobb osv. Men hallå- Vem har sagt att livet ska vara enkelt.

Kan föressten meddela att jag äntligen skrivit in mig på en hyresförening så nu återstår bara att se hur länge mamma får stå ut med mig.

Läste mitt horoskop i Plaza kvinna som kom på jobbet. Inte konstigt om jag känner mig konstig..

Kvällsmys med latte och datadejt.

Föressten, alla ni som ser en het rakad/ 3dagars skäggstubb/typ 25/ snälla ögon och vacker målare vandra omrking i solna centrum kan få hälsa honom att jag vill ha en dejt. Själv känner jag mig nästan för feg för att våga fråga.

Puss!

God Morgon Sverige.

Idag är det inte lika kallt. det tycker jag är bra. Jag skulle önska att det ville bli lite varmare, mestadels eftersom mina utslag blir så mycket bättre. Nu ska jag iväg på jobbet, nio timmars pass. Men jag får i alla fall lite sällskap eftersom Alex kommer in och har praktik med mig.

Äntligen

Idag när jag kom hem från jobbet hade våran älskade (dessvärre) verkligen dåliga datorn återvänt från operationsbordet. Vilken känsla. Jag har längtat efter alla dessa kvällar i samkväm tillsammans bara uppslukade av varandra.

Jag återgår till Anna Gavalda och understryker verkligen förmågan att kunna skriva som hon gör. Magi.

December månad innebar för mig otroligt mycket jobb, januari blev nästan likadan. NU återstår det bara att se vart februari hamnar, jag hoppas det blir fullt upp. Eftersom jag nämligen älskar att jobba.

Nu ska jag sova, så jag kan se fram emot ett nio timmars pass utan reklam.

Puss och Godnatt.

fredag 2 Februari

Hej!

Helgens besök var trevligt. Nu har snart en vecka till passerat och min kropp och då framför allt mitt huvud är tungt. Mycket anvar har nu lämpas över på mig, vilket jag egentligen bara tycker är roligt. jag gillar att visa vad jag går för.

Har börjat läsa Anna Gavaldas "jag älskade honom" och jag är fullständigt förälskad. Vilken begåvning att kunna skriva så vackert och krångligt och samtidigt få det att låta så himla enkelt. Underbart.

Gårdagen innebar i sig själv en besvikelse som senare gick över när jag träffade alex inne i stan för fika och en shoppingtur.

alla dessa vackra människor som brukar åka tunnelbana tillsammans med mig, vart har ni tagit vägen?

Fullständiga förälskelser.