Godmorgon..

Idag är det lördag, och jag har tre arbetspass kvar detta år. Idag blir det kvällsjobb på äldreboendet och imorgon och på måndag blir det smink för hela slanten. Igår var EmmaO hit och såg ett öga rött med mig och Alex, och så tvättade vi en massa massa saker. Och åt en himla massa onyttiga saker.
Om en vecka kommer den vackra hem, hoppas på att få träffa honom direkt när han ramlar in i sin lägenhet. för jag saknar honom så. Ha en fin lördag och slå inte ihjäl varandra ute på stan för rea sakerna.

Better Then Me

Den finaste och kanske bästa låten just nu är utan tvekan Hinder-Better Then Me.
Jag blir tårögd var gång jag hör den.

God Fortsättning...

Alla ni som ibland ramlar in på min sida...

Julafton spenderades med de bästa, Mor, Far, Syster1&2 och Systers Karl. Julklappar, mat, spel och skratt, och en nöjd Bodil. Imorse blev det tomtegröt till frukost hos mor, och sen mys med gamlingarna. Nu blir det papiljotter och sovning. Imorgon jobb igen och sedan ska jag träffa Papi.

Jag är så glad att jag har världens bästa mormor, fick en plåtburk fylld med fantastiska rullrån.. Lycka!

God Kväll.

Hård dag på jobbet idag, mycket folk, vilket i sin tur ioch för sig leder till att  tiden går snabbt. Hemma i lägenheten nu, efter middag hos mor, har insett att den enda dagen jag lagade mat till mig själv denna vecka var i torsdag, och förmodligen imorogn. Resterande dagar har snälla själar fyllt upp mitt tomrum. Idag blev det mammas lax och sherrysås. mums i munnen. Jobbigt för magen.
Igår blev det julklappsköp, blir så besviken på min lön hela tiden, det var länge sedan jag kände att jag var nöjd med en lön, jag tycker att jag jobbar och jobbar men ändå blir det inga pengar, det enda som händer är att en hel  dag går åt att planera in en massa saker innan jag beger mig på att jobba några timmar. Förhoppningsvis blir det bättre efter jul. Och vart är mina skolpapper?! Jag vill veta om jag ska börja läsa el inte...

Igår blev jag och mina arbetskollegor på make up store bjudna på mat och bowling med vår nya chef. det var najs. Det serverades röding till varmrätt och chokladtårta efter. Och senare på kvällen insåg nog alla i sällskapet att  den där Bodil aldrig kommer att bli ett bowlingproffs!

Nu ska jag plocka lite och kanske dammtorka, så kanske jag hinner dammsuga imorgon innan jag åker på jobbet.

Härligt!

Jag har insett en sak...

Bästa sättet att spendera tre hela lediga dagar är att låsa in sig i en lägenhet med en vacker bekantskap och bara svepas iväg. Att bara ta vara på tiden, lära känna varandra och vandra maxpromenaden utanför dörren till Coop för att införskaffa sig mat eller hyra en ny film. Och bara mysa. Och Må Bra.
Jag mår så fantastiskt bra just nu... Tusen Tack Fina Du...

Knepigt

Gjorde en upptäckt på Roslagsbanan påväg till syrran idag, på nästan (!) alla stationer förutom Ensta(el vad den heter) och en till var det det bart på vägen. Vid Ensta ifall sig nått mystiskt fall av jul-snö. marken var vit och såg orörd ut, träden hade lager av snö på sig som tyngde ner grenar, i headsetet spelade radion som just det tillfället körde Agnes och Måns- all i want for christmas. Och helt plötsligt finner jag mig själv, sittandes i en knagglig tågvagn tillsammans med en massa okända människor, leendes och längtande efter snö och julen. Julen är okej, men att jag längtar efter snö är något väldigt ovanligt. Jag njöt. Mest av att jag visste att det som skillde mig från snön var en halv-varm tågvagn. Det är nog så jag gillar snön. På avstånd.

Min December Månad so far..

Min månad har än så länge inneburit jobb, ganska mycket jobb, vilket har ändå har gått bra, jag ler mig genom hela dagarna, på nätterna sover jag gott och mår allmänt väldigt bra.
Hemma efter födelsedagsmiddag i täby, Syster fyller 36 idag, Grattis! När min Stockholms-familj samlas blir det alltid kaos, för att få en syl i vädret när jag, mallan och mamma är i samma rum är i stort sett omöjligt, alla bara pratar högre och högre ihopp om att höras mest.

Nu ska jag tjuvduscha, och sen krypa till sängs. imorgon väntas jobb på äldreboendet och sen hoppas jag på en fantastisk kväll. Puss!


Gamla rester och tea

Precis hemkommen från jobbet, ännu en dag i pizzafabriken, det är iaf så det känns när man sitter en hel dag och viker kartonger. Nu ska jag äta en massa gamla tacos rester och senare blir det tea och soffan. Imorgon jobabr jag min första tidiga morgon på jätte länge, bra är det iaf att alex ska upp samtidigt, då är risken att jag försover mig minimal. och efter jobbet blir det mys med den fina hela kvällen. Härligt..

Puss!

Måndag

Hade en förhoppning om att få träffa den fina idag, men han är fortfarande sjuk, håller en tumme att han piggnar till sig snart. Idag har jag och pinglan varit någelunda duktiga. Pusslat ihop en trasig lampa, hängt upp tavlor och gjort en nödlösning inne på toaletten som fortfarande är utan lampa. förutom då min nattlampa... =)
Nu ska jag göra en köttfärssås och använda upp det mesta av grädden som vi inte använde vid baket, förstå att den kommer att bli god. Till det blir det litervis med mjölk och en massa gurka. Funderar även på att gå och hyra lite filmer, lägga mig i soffan och bara mysa med mig själv, bönan sticker på jobbet snart. Imorgon blir det återigen dags att bege sig på jobbet, två tidiga mornar denna vecka, hur ska jag palla det. Men på torsdag är det lucia och det är mysigt på äldreboendet då, alla tanter som har glitter i sina rullatorer och gubbarna och stjärngossar... Mys..

Nu måste jag åka iväg och sola, det hade jag glömt bort idag.

Puss


Romantiskt Bad..

Igår kom jag hem efter jobbet, lite ledsen och besviken att kvällen inte blev som planerat. Förhoppningsvis får jag ta igen det snart igen. men när jag kom hem gick jag in i badrummet och inser till min förfäran att lampan har pajjat. Tog fram en stol och klättrade upp tillsammans med en ficklampa. Fick ner det och inser då att jag inte har någon sån där konstig lampa hemma. Det var inte mycket annat att göra än att tvätta bort sminket i mörkret och hoppas att allt försvunnit. Tur ändå att vi har ett fönster i badrummet, annars hade det varit riktigt jäkla bäcksvart.

Vilket då också gjorde att jag imorse var tvungen att bada med stearinljus över hela badrummet, kändes rätt fånigt att ligga i ett romantiskt bad halv tio på morgonen. Men ren blev jag.

Idag ska jag tvätta lite nödvändigheter, sola och sen vet jag inte.



I just can´t get you out of my head...

Jag är rädd för att prata om dig,
rädd att du kanske försvinner då.

Värsta Språket

Ikväll var det glögg-mys och värsta språket på schemat, jobbet gick bra och kvällen med tjejerna var väldans trevlig. Nu blir det lite nagellacksmålning och sen blir det sängen, imorgon blir det jobb på äldreboendet för hela slanten.

Ta hand om er... Kram

Fredag morgon

Idag är det jobb och Idol-finalen som gäller. Idol-sloggan lyser upp hela globen.
Igår ringde chefen och ville ha in mig tidigare på dagen, så jag åkte iväg tidigt och mötte en trevlig person på tåget, införskaffade mig en latte på seven eleven och åkte ut till Sickla. Jobbade och sen åkte jag iväg och hade en jätte trevlig kväll. Vaknade tidigt imorse, när alex gick upp, sen somnade jag om och sov i två timmar och nu är jag vaken och väldigt trött.  Imorgon är det glögg-mys med tjejerna som gäller.

Ha en fin dag allihop. Puss!

Myrornashopping

Idag eftere tandläkar-besöket som gjorde mig nästan 1500kr fattigare mötte jag upp fröken Rolén för myrorna shopping, kom därifrån med ett par örhängen och två böcker. Sen åkte fröken hem och jag strosade på götgatan ett tag, Var in på Gina Tricot och fick byta ut en kofta som jag har, som jag redan har lagat tre gånger och som nu igen gått sönder, jag fick en ny! Utan kvitto. Tusentack!
Sen gjorde jag mig själv stolt innan jag vackert åkte hem och njöt. Samtalade med Therese och spelade gitarr, kollar även in fame factory klipp på youtube.Nu ska jag dricka äpple och kanel tea och nalla lite julgodis till min bok. Vi hörs. Puss

Julbak


IGår bakades det här hemma, Lite blandade bilder från gårdagen.
Nu ska jag skynda mig, ska på pso och sola och sen ska jag till tandis och laga mina hål.

Mysig och bra



Julstämmning på hög nivå.

Godmorgon..

Efter jobbet ska jag och alex baka knäck, fudge och pepparkakor. Det ni!

Innan dess är det dags för arbete i sickka några timmar.


Hej-mitt huvud sitter inte fast och är onormalt stort...

Eller nej, det är visst bara min kropp som är onormalt smal och mina bröst är onormalt tillplattade.
image282

titta på huvudet på damen på denna bild, det ser ut som om det sitter på en liten pinne med en kula i botten, ni vet, en sån där som om man petar på huvudet så hoppar det runt. Huvudet är enormt stort i förhållandevis till kroppen och ser ju faktiskt ut som om det ska ramla av. Skojjigt värre. '

bilden 

aftonen

Jobbet gick lätt idag, tack vare att jag jobbade med en ordinarie personal, som jag känner rätt bra, då vet man lättare vart man har varandra i jobbet. Efter jobbet blev det i vanlig ordning latte på seven eleven och snack med söndagspersonalen, en trevlig sådan.
Nu har jag papiljottat klart håret och lagt ett baslack på naglarna, nu blir det en sista cigg innan jag hoppar ner i sängen. Godnatt


Hej, Jag heter Bodil och är hög på alvedon

I fredags somnade jag med huvudvärk och igår morse vaknade jag med den. Tog två alvedon och åkte på jobebt, knaprade några till och gick upp till maxdosen, och då släppte den faktiskt. Igår somnade jag utan huvudvärk och vaknade utan, vaknade dock av mensvärk istället så nu knaprar jag alvedon igen, fast av annan orsak.
Därför lägger jag inte heller upp några bilder på hur jag ser ut dessa dagar, påsarna under ögonen och finnarna i fejjan säger nej.

Däremot är Papi på besök i staden,

Så igår efter jobbet blev det en tripp till sundbyberg där det åts mat och dracks en massa vatten och cola.

I veckan provade jag och alex en hemmagjord ansiktsmask. Då såg vi ut såhär.


Smaskens.

Jo på jobbet har vi fått in en hatt som ska användas flitigt under december månad, som tur är är den för tung för att faktiskt använda så mycket. Så det får bara bli korta perioder.

Här demonstrerar erica hur hatten ska bäras.

I fredags till idol tog jag mig min första glögg. Dricker ju dock bara saft glöggen men ändå.

Glögg, juleskum, clementin och pepparkakor. En riktig glögg-bricka.

Nu sticker jag på äldreboendet och dricker kaffe, knaprar alvedon och pratar och myser med tanterna.