Försvinner

Ibland känns vissa dagar som om de knappt hinner börja innan de är slut.
Idag är en sån dag, jag har jobbat, syster varit hit och så har jag ätit. Sen nada. Och nu är klockan redan jätte mycket. Ska faktiskt gå och sova nu. Har blivit lite mindre sömn är vanligt denna vecka så jag ska försöka "sova igen tiden".

till veckan blir det en massa jobb, och bio, och shopping (dock ej åt mig). Sen tror jag att jag har nått mer planerat men det har jag isf glömt just nu.

I helgen upptäckte jag också att mina "hor-stövlar" är de bästa skorna jag äger när det är så här kallt.
Den var lite oväntat eller hur?


en vecka är över, och en ny ska snart börja.

    

 

En blandning av bilder och kvällar. Min kamera är dålig på att koppla till min dator vilket gör att den inte alltid kan räknas med att göra överföringar. Därför blir det oftast lättare att sätta in alla bilder på samma dag.

 


Vad håller du på med..

Alicia var inte överförtjust när jag skulle fota henne i onsdags.

Dom där ögonen alltså... Veronika och Tommy kommer att få det hårt när hon blir äldre.

Della Rigde och Ljunggrens.

Några glas vin,
Spelning,
Några cider,
Ljunggrens,
musik,
skratt,
Helena,
avslut på seven eleven.

Bra kväll. Nu ska jag iväg och jobba.
Sen efter jobbet kommer syster hit.


Fantastiska Lördag.

Det är helg, och även om jag jobbar helgen så känns det ändå som helg och det är bra.

Jag var ledig onsdag och torsdag denna vecka. I onsdags blev det snö kaos och jag vägrade gå längre än till Ica.
Jag hade förresten en dejt på onsdagen också. Killen skulle komma hem till mig för att se film, dricka lite vin och prata. Självklart fann jag det lite läskigt eftersom jag faktiskt aldrig träffat honom. Då kom jag på den briljanta iden om att gömma min köttyxa i soffan, mellan armstödet och dynan. Bara ifall att. Man vet ju faktiskt aldrig.
Dock blev det lite pinsamt när killen frågade vad det var som stack upp ur soffan! Men den bjuder jag på.
Jag är kvinna och måste skydda mig själv. Dock behövde jag aldrig använda den och jag är även rätt säker på att vi inte kommer att ses igen. Men det är lite det som är tjusningen med nät-dejting. Den där personkemin infinner sig sällan/aldrig men man har nått roligt och konstigt att berätta efteråt.

I torsdags begav jag mig hem till min vän Veronika och Hennes lilla dotter Alicia som jag aldrig mött. vi hade en mysig eftermiddag med tea, kakor och mys.

Igår hann jag både med att jobba, frisera mig och mysa hemma hos Fantastiska Linn. Dock blev det en sen dag, som börjades redan 05.15 och avslutade 03.15. Men nu är det lördag och på schemat står tre timmars jobb och sen väntas det konsert med
Della Rigde ikväll.

Snökaos.

Det väntas snö över landet, uppe i norrland har det redan börjat, själv hoppas jag självklart att ovädret hoppar över Stockholm. För jag är inget stort fan av kyla, snö och halka.
Jag är iaf ledig och ska se till att jag får någonting gjort idag. I helgen kommer förhoppningsvis syrran och hennes kille med flyttkartonger så då kan jag kanske börja packa på riktigt. Men innan det är dags för det ska jag ta en riktig rensning i alla skåp och vrår.


Lägenhetsvisnig.

Påväg hem till mig är nu killen som ska överta min lägenhet, hoppas att den ger honom fler fina stunder än jag fått. Har idag också sålt iväg mitt tv bord. Så nu är det bara soffan kvar, och kompisen till tvbänks-killen var intresserad så förhoppningsvis försvinner den också.

Idag skulle jag ha arbetat sju timmar, men sju timmar blir ibland till elva. och då kan man behöva fira att man är ledig två dagar, och det gör jag med marvin gaye och ett glas rött.


Kyl/frys/Skafferi rensning.

Idag till middag blev det tortilla bröd i ugnen med ost, i den hade jag tänkt lägga bulgur röra, men blev då väldigt besviken då min bulgur var slut. Speciellt eftersom jag infört köp stopp på ica.
Men istället kokade jag risottoris i buljong och tillsatte gurka och citron och basilika. Tillsammans med det en avokado lite creme frachie och sweet chili sås. Helt okej fast egentligen ingenting jag var sugen på.

Sen slog jag till på stort och gjorde en efterrätt efter min andra rensning.


Smulade ner digestive kex i en kastrull med lite smör. På med lite mjölk och chokladen.
Tillsatte en skvätt Kapten Morgan rom också.
Sen till det glass och hallon. Även den helt okej.


Sötnöt.

Den här helgen spenderas på jobbet och framför tv, ungefär lagomt med vad plånboken tillåter. Igår lade jag till ett till tolvtimmarspass på jobbet (och det äger rum på måndag) skönt att kunna trycka i den i slutet av januari, dryga ut kassan lite mer. Det känns konstigt att jag efter Februari inte kommer att ha någon mer hyra eller bredbandsräkning att betala. Imorgon blir det förmodligen lite häng med Alexandra och kanske Sanna-Maria.

Och nästa helg får jag förmodligen besök av denna sötnos. Som jag längtar efter honom.



Tänk att jag kanske inte ska träffa honom på sju/åtta (?!) månader.

Han kommer att vara en vuxen människa när jag kommer hem.


Pengar hit och dit.

Förhoppningsvis blir jag frisk snart och kan därefter leverera lite roligt till er.
Just nu har jag ingen ork, och den försvann desto mer när lönespec kom. Avskyr när man räknat med mer än vad man får. Hoppas att den andra lönen är bättre än förväntan så att februari inte är dömt att misslyckas innan den ens börjat.


Fröken Städfia

Idag har jag hunnit med att prata en timme med Maria, städat lägenheten, och packat lite.
3 kartonger är klar och nu börjar jag äntligen inse att det faktiskt är skönt att bli av med mycket. Varenda gång jag flyttar, flyttar jag med saker som jag aldrig använder, gamla sängkläder och gardiner och plocksaker som jag aldrig ställer fram. Nu har jag inte den möjligheten längre eftersom jag egentligen inte har någon plats att ställa sakerna på. Och det börjar faktiskt kännas rätt skönt.

Nu hoppas jag bara att folk börjar höra av sig och vill köpa mina möbler.

Det är ingen som är intresserad av en soffa, en hylla/tv bänk, och lite andra saker?

Garderobsförsäljning..

Två sju pass är avklarade för denna vecka och nu väntas två lediga dagar. Jag har inga direkta planer för dem men förhoppningsvis kommer jag iaf få lite gjort här hemma. Camilla var nyss förbi och gick igenom min garderob och gick härifrån med lite saker. Skönt att det sakta men säkert blir lite mindre att packa/sänka/kasta.

Godnatt.

Några timmar senare....

Är påväg ut nu. Blir lite vin. Och förhoppningsvis en massa skratt.

Lägg även märke till att jag trots att hela dagen snart ha gått,

fortfarande har tvätten kvar på tork.

Har dock rensat ut 3/4 av min garderob.

Och sålt en lampa till en av grannarna för en 100:-

Så säger man att man inte ska röka, utan det hade jag aldrig överhört att han behövde en lampa.

 


Make Up Stores Facial Cream Scrub Jojoba

Passar på att ha lite spa känsla hemma, snart är det dags för fotbad.



Fantastiskt!

Snabba Cash.

Igår efter jobbet mötte jag upp min mor för bio, Snabba cash. Den var riktigt bra samtidigt som är jag väl nöjd att jag läst boken, tror att det kan vara svårt att hänga med i vem som är vem, och vem som tillhör vilket gäng annars. Efteråt avslutade vi kvällen med lite vin på Grappa. Vid ett tiden var jag hemma igen, helt jätte trött.
Nu blir det strax frulle och sen tänkte jag försöka masa ut rumpan i förrådet för att hämta kartonger så att jag kan börja packa ner lite skit.

Har idag även skaffat en ny bank, ica banken, då de inte har påslag för valutauttag i utlandet.


skillnaden mellan sjuk och frisk.

För mig är det ganska enkelt att avgöra. Tyvärr!

När jag är sjuk vill jag träna,
när jag är frisk är lusten till träning borta.
Just nu befinner jag mig mittemellan
så förmodligen är jag inte helt död och inte heller frisk.


Blev tolv timmar på jobbet istället för sju. Fick stå i kassan pga förkyldningen men fick också stå i drag hela dagen så jag hoppas att det inte blev värre. Imorgon är det bara sju timmar och efter det ska jag ha myskväll med mamma!

Veckans Tips.

Jag tycker att ni ska prova ICAs i love eco te med smak av åkerbär/lingon/hjorton. Det är göttans.


Bara så att ni vet alltså.


Kickboxa en förkyldning.

Igår och idag har jag gurglat saltvatten, och ikväll provade jag ännu en huskur. Cvitaminchock.
Så jag hoppas att allt lugnat ner tills imorgon då det är dags att jobba igen. Och jag ska klä mig sjukt varmt. Eftersom jag ett tag iaf kommer att behöva vara utomhus.

Detta är min förkyldnings kickboxning.Och om den inte funkar var den iaf god till skillnad från saltvattnet.



=


Hur man märker att man är förkyld.

  • Man upptäcker att det sticker till i halsen klockan 23.27 igår. Första tecknet.
  • Man försover sig och hinner inte ha "morgon-känna-efter-tid" och allt kommer som en bomb på jobbet.
  • Man fryser eftersom man tvingas värma sin lasange i kastrull då micron pajjat på jobbet och den blir inte genomvarm. vilket resulterar i att man måste äta kall mat och då aldrig uppnår bra kroppstempratur.
  • När man kommer hem och man vill sova en timme eller två i duschen.
  • När man går omkring med ett rivjärn i halsen hela tiden.


Detta är ju bara några tecken, men låt oss säga.

Förkylningen är här för att stanna ett par dagar.


Fina Donnor


Frukost

Turkisk Yogurth, Valnötter, honung. Rågkaka med Avokado. och Ett gott te.


Ny vecka, nya äventyr.

Mina planer för dagen består av att gå på arbetsförmedlingen och bli återanmäld igen, ska se till att stämpla upp mina dagar med akassan. Det är ju faktiskt pengar jag har rätt till och nu behöver jag varenda krona jag kan få.
Innan det ska jag äta frukost och duscha, och efter besöket tänkte jag bege mig in till stan. måste ju passa på när termometern faktiskt visar temperaturer under -10grader.

Den här veckan kan bli great. Okej!


Avokado+rågkaka+svartpeppar

jag har ätit en smörgås med avokado idag, den var god, med en  stund efteråt var jag ändå tvungen att ta det lungt. Sovit länge har jag gjort idag, igår natt/imorse var jag till och med så trött att jag somnde på nattbussen. Ställde alarmet på telefonen och det var väl tur det.

Gårdagen var trevlig med tacomiddag, bubbel, vin, dans och en massa människor!
Nackdelen är att jag idag känt mig trött, sliten men framför allt rastlös.
Fördelen med dagen är att det idag bara varit -5 grader i stockholm. Hoppas det håller i sig.


lördag=fest

klockan sju ska jag inbefinna mig på förfest med mat tillsammans med Lina och Åsa och efter det väntas stockholmsnatten kunna bli super. Kanske blir det rich eller nått annat trevligt ställe, men oavsett så kommer det fullkomligt vimla av snygga tjejer runt omkring mig! Härligt.

Vem var det som sa att singellivet var tråkigt?


Planlöst Helg.

Idag kom det leverans på jobbet, att dra i en leverans när sanden hela tiden sätter käppar i hjulet på palldragaren, när termometern visar minus tio-någonting, då kan det ibland vara svårt att hålla humöret uppe.
Idag slutade jag iaf tre och slapp därmed det värsta, paniken när klockan är för mycket och det fortfarande står varor över hela uppfarten. Så jag knatade glatt hem för att sälja mitt matbord och stolar som jag plusade en 100från när jag köpte det. Pengarna åkte direkt ner i min " samla ihop så mycket pengar du kan innan du åker-burk ". Så en liten start är iaf gjord.

Helgen är än så länge oplanerad vilket är bland det bästa och värsta jag vet på helger. Skönt att kunna sova så länge man vill, göra vad man vill och när man vill. Samtidigt tycker jag att det är trist att sitta hemma en hel kväll när det inte är någonting man vill göra, bara för att man inte har några planer. Men jag tror på en god helg!

Önskar er alla det också!


adjökens adjö!

Imorgon vandrar mitt matbord och stolar utanför dörren och vidare här i Brandbergen.
Hoppas att dom blir nöjda och att jag klarar av att äta framför tvn i 1½månad.
För övrigt börjar jag få ångest ifall jag kommer hinna få borta alla saker innan jag åker, samt hur jag ska packa och VART jag ska ställa alla saker?
Någon  som har en massa plats i sitt förråd och inga planer på att flytta inom de närmsta året?


Come together right now.

Igår mötte jag upp min gamla klasskamrat Emma och en del av hennes vänner för att fira hennes födelsedag, samt det roliga faktum att hon var på besök från Australien. Middagen intog på brasseriett på söder med en massa goda tapas rätter.


Sanna och Emma.

Så kul att få träffa henne och förhoppningsvis hinner vi iaf ses en gång till innan det är dags för återresa för henne.


Middag för tre.

Idag efter jobbet kom Maria och Edda hit och åt middag. Det blev kyckling med knaperstekt bacon (ej till ickeröttköttätare) med creme frachie med saffran&tomat och pasta. Samt sallad och ett glas vin. väldigt trevligt.




Lilla familjen.


Hemligheten är Ute.

Innan nyår sade jag upp min äckliga baracklägenhet i den härliga förorten Brandbergen för att lämna sverige för att bege mig ut på nya äventyr i världen. I mars åker jag ner till Danmark för att gå Apollos reseledarutbildning, och när jag är klar, och förhoppningsvis godkänd så får jag reda på min destiantion för sommaren.
Känns väldigt konstigt att veta att jag ska lämna allt, jag är ju som bekant helt över huvudet förälskad i Stockholm. Och hoppas att den känslan består när jag kommer hem till hösten. El hem, "hem till mamma" Ni kan tro att hon är glad! =)

Idag så berättade jag för min chef på jobbet att jag skall sluta och kan därmed skriva om det. Ville inte att hon skulle få reda på det genom internet. Men möjligheternas år har bara börjat. Och det har börjat bra!

YES, NU KÖR VI!!

Att vara ledig är överskattat.

Att vara arbetslös är värre. Usch vad tråkigt. Borde städa men känner mig inte så sugen på det.
Borde gå på arbetsförmedlingen men är osäker på om dom har öppet så pass länge att jag hinner dit. Kan ju alltid gå dit på torsdag.

Tur att en av tjejerna är sjuk på jobbet så att jag får jobba imorgon och kanske torsdag.

Har lite smått börjat lägga upp lite saker på blocket. Skor och sånt. Min keyboard också, hoppas att någon nappat.

Ikväll blir det födelsedags middag med Emma Almen som är hemma i sverige på besök! Underbart.


Trevlig Söndag

Efter jobbet mötte jag upp Alexandra i stan för att äta middag tillsammans på Vapiano.
Deras ruccola pizza är ungefär bortom alla andra pizzor.
Mysig kväll som avslutades hemma i soffan med Bridget Jones 2.

Än så länge är jag ledig imorgon, och då ska jag antingen jobba om inte tänkte jag lunka på second hand.


2010- Möjligheternas År.

Det blir inte mer än vad man gör det till. Därför har jag bestämt mig för att göra 2010 till möjligheternas år. Och just i denna stund firar jag genom att lyssna på min fantastiska spellisa 90 talet på spotify och tänker mig tillbaka till Järåskolans matsal och dansar ringen med alla mina klasskompisar. Mellanstadiet, vilka tider det var.

Nyårsafton firade jag tillsammans med Alex, vi käkade middag hemma hos henne och firade in det nya året. Sen vid halv ett begav vi oss till munchenbryggeriet och där var det fest och folk. Hörde något om att det var 2000 som köpt förköpsbiljetter och det kan nog ha stämt. Det kändes väldigt osvenskt att dansa loss på ett så stort ställe med så ofantligt mycket folk. Hemma hos Alex vid halv sju tiden för att sova några timmar. Sen upp och jobba. Åtta timmar på Make up Store blev det, skönt att butiken var stängd och att vi bara kunde sitta och inventera i lugn och ro.

Idag har jag arbetat några timmar innan jag åkte hem till Maria för att ta det lungt. Och efter det blev det en ekologisk handling på ica. Nästan allt i korgen var eko vilket också syntes på kvitto. Sen begav jag mig hem för att slänga mig i soffan och kolla på Bridget jones. Nu ska jag snart krypa till kojs för imorgon väntar en ny dag full med nya möjligheter.

Så vad säger ni, ska vi tillsammans göra 2010 till möjligheternas jobb?!