Ny, kortare...

Godkväll kära läsare,

idag har jag varit och klippt mig,
så nu man mindre hår att sköta om,
det känns bra.



Härliga sol..

Ibland dyker solen upp och gör en glad, för att nästa sekund försvinna igen.
Men jag är ändå på bra humör, tvättstugan var ledig imorse så jag har tvättat bort allt.
Plus att jag äntligen tagit tag i att lägga ut skor och balklänning på blocket, nu är det bara att hålla tummarna för att någon ser annonsen och tycker att det är värt pengarna.

Ikväll blir det kanske bio. funderar på att åka in till stan och klippa mig men lönen har inte kommit in ännu, jag blir lite irreterad när den inte flyttas över vid midnatt, men men. annars får jag väl vänta till en annan dag. men jag var faktiskt sugen på att klippa mig idag. Och jag tänker inte ta pengar från mitt sparkonto. Då väntar jag hellre.

Min eftermiddag och kväll...

Efter att jag bestämde mig för att gå på promenad började snön yra på som bara den, därför sket jag i det och lade mig i badet istället. Sen har jag ätit mackor (lathet) till middag och kollat på en massa tv, vänner, so you think you can dance, csi osv. Nu ska jag krypa till sängs.

Godnatt...

Jag försöker verkligen..

att njuta av min lediga dag, men jag vill bara vara softpotatis halva dagen och sen vill jag faktiskt göra nått.
Jag har iofs varit otroligt ledig hela dagen, har fortfarande inte tagit på mig nån bh, åt precis frukost till gilmore girls på kanal 5 och funderar nu på om jag ska promenera till globen för att senare åka hem och bada.

Eller så struntar jag i att klä på mig, kokar med kaffe och lägger mig och läser igen.

Hur spenderar du en ledig dag?

image323
På en ledig dag kan man baka kladdkaka, synd bara att man har gas-spis, kakan är perfekt, spröd topp och kladdig mitten och självklart en gas-spis sönderbränd botten. Den får åka i soptunnan, men det kanske är bra. annars skulle väl jag äta upp hela.

image324
Jag har också roat mig med att måla, det var länge sedan, och kändes skönt.
Man kan också spela gitarr, läsa och äta jätte sen frukost.
Ibland kan även jag njuta av att vara ledig. Imorgon får jag återigen försöka ta tag i sommarjobbsökandet.
Men det sparar jag tills imorgon, idag ska jag bara vara ledig.

Godmorgon.

Jag har i stort sett ingenting roligt att skriva just nu,
men nu blir det frulle och läsa.

kanske kommer en uppdatering under dagen.
Vi hoppas på det.

Härliga känsla!

Det startade med ett,
"ursäkta, jag måste bara få säga att jag tycker du ser väldigt trevlig ut"
Att benen knappt bar mig och att halva ansiktet var bedövat efter tidigare tandläkar besök är väl ingenting,
saken är den att jag tog mig mod att gå fram till en helt främmande människa för att påpeka att han såg trevlig ut.
Och nu, efter tre månader ses vi fortfarande och jag kan med glädje känna att jag aldrig i frågan om honom kommer att behöva tänka,
"vad hade hänt om jag hade pratat med honom"

Jag är så stolt över mig själv! Ibland rymmer faktiskt min lilla kropp ett väldigt stort mått "jävlar annamma"


image322

Jag ser fram emot fortsättningen...

godnatt

förra söndagen mötte jag upp maria efter hennes jobb, vi köpte seveneleven latte och åkte upp i katarinhissen för att kolla på utsikten, ruttet var dock att man betalade 10kr för att åka upp, fine. Men att man även var tvungen att betala 10kr för att komma ner var inte helt okej, speciellt inte eftersom det inte fanns informtion om det någonstans. Men dock så var det en fin utsikt. Stockholm är en väldigt fin stad tycker jag!
image317
 

Ikväll har jag sett så som i himmelen, och nu ska jag gå och lägga mig, imorgon blir det sex timmars jobb och sen hoppas jag att den Fina har pluggat hela dagen idag så att vi kan ses.


image321

Hoppas ni alla får en god natts sömn.
Puss!

nu ska jag laga mat..

Idag blir det kyckling, ris och tomater&rödlök, till detta creme frashie paprik/chili och påskmust, det blir nog en trevlig påskafton, särskillt eftersom jag också köpt jordgubbar som jag funderar på att doppa i choklad och äta ikväll.

Kvällen bjuder på mat, choklad-doppade jordgubbar och gitarr spel, funderar på att spela igenom lite sköna gamla 90talslåtar.

Påskafton.

Idag hade jag och alexandra planerat att gå på bio, men det visade sig att den gick nu halv tolv på kungsgatan, och sen klockan kvart i sex, och alexandra ska på middag ikväll, så vi får helt enkelt gå på bio en annan dag. om inte damen vaknar just nu så att vi kan skynda oss in för att se film. Det vore iofs lite kul att gå på bio halv tolv på morgonen, det gör man ju inte ofta.

Igår blev det middag hos mor, skaldjur till förbannelse, jag åt mig mätt på bröd och tatziki. Sen blev det så ska det låta och lets dance. Det var nog faktiskt det första avsnittet av lets dance som jag såg. Och jag kan faktiskt inte tycka att det är så kul.

Återkommer under dagen, i övrigt så önskar jag er en underbar påsk.

Torsdagstänk

Hur kan det snöa i stockholm, även om det bara är en ynka snöflinga per kvadratmeter, vart är det efterlängtade våren? Solen? Och allt härligt däremellan.

Efter min flitiga morgon tog jag det betydligt lugnare under eftermiddagen, till sist fann jag mig själv sittandes på tåget in mot stan, mötte upp kombo för middag på kungshallarna. Det är konstigt att jag fortsätter att äta kycklingwoken där trots att jag vet att magen inte klarar det, trots att jag måste öka mina "mage-var-snäll-emot-mig-piller" doser för att klara det. Annars brukar jag sällan uppskatta saker som får mig att må dåligt. Men detta är nog tyvärr en icke-mage-vänlig last.

Efter 1½timmes pratstund med världens bästa vän så känner jag mig på lite bättre humör. Det är konstigt att så lite från någon kan göra så mycket. Tyvärr hinner vi väldigt sällan riktigt prata ut med varandra då det alltid är rökpaus på jobbet, strax innan jobbet eller strax innan läggdags som vi faktiskt pratar med varandra. Men det är alltid lika skönt att prata med henne. Och nu måste jag ta tag i att åka hem och hälsa på henne, för ack vad jag längtar efter henne!

Jag är förälskad, det är en underbar känsla.

Skärtorsdag.

Idag kanske det kommer några små påskkärringar och plingar på dörren, tur att vår ringklocka är trasig, för vem vill öppna dörren och se dessa söta små barn och inse att det enda man har att ge dem är en brun/svartfläckig banan som passerat bäst-före-datum.

Efter mitt (enligt mig) superbetyg i matte tog jag idag tag i att söka högskolor, så nu har jag sökt fyra skolor, och en återstår, men den är lite mer krävande. Kräven betygskopior, anställnings/tjänstgörings-betyg och en massa sånt, så dom papperna får jag skriva ut hos mamma imorgon på påskmiddagen och sen försöka ta tag i.

Idag ska jag skriva min och josefins labb-rapport till naturkunskapen, måste göra den idag så jag kan skriva ut även den imorgon. För snart flyger alex sin kos med datorn under en längre period och eftersom min dumburk pajjat ihop sig så att den inte ens går att starta så blir det nog lugnt på data-fronten snart. Fördelen är väl att jag kanske kan lägga mig i tid, och kanske få inspiration till att måla och spela gitarr.

Har även ringt till äldreboendet angående sommarvikariat och det verkar som om dom inte ens börjat planer ännu vilket är jätte bra för mig, då kan jag enkelt lämna in önskemål om sommarveckor jag vill jobba och sen bara hålla tummarna.

Puss

Värsta Mattesnillet.

Jag kan från och med nu känna mig som värsta mattenörden. Jag fick nämligen VG i slutbetyg på matematik B.
Jag är just nu grymt imponerad av mig själv. Nu ska jag fira med att ligga framför tv och sen på tv hela kvällen och äta en massa gott.

Puss!

Tisdag morgon.

Godmorgon.

Idag är jag ledig, det enda jag ska göra är att vara på skolan kl.18.00 för att få reda på mitt betyg i matten.
Innan dess ska jag träffa Emma för lite mys.

Naturkunskapen började igår, det verkar flummigt värre men jag hoppas att jag kommer att tycka att det är intressant, så att jag kan fixa ett betyg. Imorgon är det lekion med Labb och sen är jag ledig från skolan hela nästa vecka, det känns super!

Nej nu ska jag ta och börja göra mig klar.

Och varför har det snöat?

Söndag morgon.

Godmorgon.

Provet i fredags gick sådär, förhoppningsvis så klarar jag iaf gränsen för godkänt och får då betyg i kursen, jag skulle bli sur på mig själv och ledsen om jag inte klarar det. Då har jag isf lagt ner all tid i onödan, så känns det iaf. Vaknade igår morse och insåg att jag hade gjort några småfel, men jag hoppas att jag klarar mig.

Efter provet blev det mat och några öl på gröne jägaren tillsammans med tre av tjejerna i klassen. Efteråt åkte jag hem till Den fina för lite mys innan han började jobba, och igår då blev det vårstädning. Tvätta och putsa fönstren, självklart när jag var klar med putsningen så börjar det snöa. "Vårstädnings-skratt" rakt i fejjan från vädergudarna.
Sen blev det spagetti och köttfärssås, och sen efterrätt (glass o bär) hos den fina.

Idag ska jag nog försöka träffa maria på stan efter hon jobbat, köpa anteckningsblock till naturkunskapen som börjar imorgon, åka till make up store i solna och sen gå ut och kultera mig tillsammans med mor.

Hoppas ni får en härlig söndag, här börjar den bra iaf, solen skiner.

Läggdags..

Alla mina matte-kunskaper ska nu få sova och under natten hoppas jag att alla bitarna faller på plats. Och imorgon innan jag åker till skolan ska jag dricka en matte-drink. (utan alkohol) så klart. Den ska hjälpa mig att vara värsta matte-snillet när min egen hjärna sviker.

Blev ingen sovning med den Fina, men det ska jag ta igen snart hoppas jag.

Håll tummarna för mig imorgon.

Nu ska jag sätta upp håret och hoppa ner i sängen, puss

Idag gäller det...

Min sista chans att förstå allt jag inte har förstått. Känns ju sisådär.

image315
image316

Igår blev det som sagt mys med alex till greys, jag tryckte i mig en hel förpackning marinerade vitlöksklyftor och förundrades resten av kvällen att magen faktiskt klarade trycket. det är mycket jag inte kan äta, för magens skull, men hur mycket vitlök som helst funkar tydligen.

Nej nu gör jag en djupdykning i min bok.


Godkväll..

Sitter hemma och försöker räkna matte, går inte så jätte bra, men jag kämpar på och håller mina tummar för att jag iaf klarar 14poäng och därmed gränsen för godkänt-nivån.

Har haft en fantastiskt morgon med den fina, han låg visseligen mest och sov, men mumlade fina ord och höll om mig ett tag innan jag var tvungen att smita iväg på jobbet. Efter jobbet åkte jag in till stan för att träffa min ex-svärmor, så skönt att ha henne öga mot öga och prata. Fick även en present, Tack!

Ikväll blir det tzatsiki, bröd och kanske lite vitlök till greys, med lex, onsdags-anda. Imorgon är det plugg hela dagen som gäller. och efter det åker jag till den fina och sover, så jag inte pillrar i böckerna imorgon kväll, det är inga bra, då blir det bara en soppa av allt i huvudet. Och på fredag är den stora dagen, provet mellan ett och fem och sen middag och öl med några från klassen kanske.

Håll en tumme el två för mig... är ni snälla.

Puss

Apelsin någon?

Någon som vill smaka min härliga apelsin,
igår på jobbet skulle jag äta apelsin, åt den första,
och den var riktigt riktigt god.
Tänker er då min besvikelse när jag började skala den andra
och upptäcker att den har ett skal innanför skalet,
och att fruktköttet ser ut som tonfisk.
Inte så trevligt.
image314

Nej, usch.
En apelsin återstår i mitt förråd, jag provar den ikväll till melodifestivalen (som jag inte alls tycker är dö-tråkigt, men kasnke inte så att jag planerar mina kvällar efter programmet, som vissa andra i min närhet. Johanna! )
Jag uppdaterar er senare om apelsin-resan.
 

lite fynd

image311

nöjd!

Lite smycken.
image313

Hur jag än försöker packa min handväska så går den nästan aldrig att stänga, detta kan vara en förklaring..
Jag har alldeles för mycket saker i väskan.


Ha-begär

image309

Jag är ledsen Emelie, Men jag är kär.
Tror bestämt att jag ska klä mig och åka in till stan,
för att införskaffa dessa.
Eftersom min skadade tå gör att jag nästan inte kan använda pumps.
Får jag börja samla på platta skor,
och dessa skulla göra sig snygga i min samling.

Efter regn kommer solsken.

Godmorgon, min sköna dam ligger fortfarande och sover så därför är jag snäll och inte lever om så mycket.

Förstå att det är mindre än en vecka kvar till mitt prov, och var gång jag öppnar böckerna får jag den största fundersam-rynkan i fejset jag någonsin sett, förhoppningsvis klarar jag kursen så slipper jag kanske att rynkan växer fast.

Jag tänkte försöka hoppa ner i badet och mysa lite, sen blir det nog en tripp till stan då matteläxan är så gott som gjord, och det jag inte har gjort där sitter jag fast. Senare under dagen blir det bingo med brudarna. Och sen kanske en tittning på melodifestivalen, imorgon blir det jobb i solna och sen efter jobbet ska jag kanske möta upp Veronika i kista för att äta och mysa. Och Sen blir det nog en dejt med den fina. jag saknar honom, en gång i veckan är för lite tid att ses på, men då hinner man iofs börja sakna varandra.

Det kanske är vårväder i stockholm idag med, då lovar jag, att jag blir kär.
Igår var jag lite kär, men bara innan jag började jobba.

Igår efter jobbet mötte jag upp
 systrarna snygging-tjäder för en cider på imperiet. Efter det blev det kolgrillsmat, åh så gott, men aj så ont jag fick i magen.
Måste sluta äta mat som jag tycker om men som jag vet är dålig för magen.

Apoteket nästa?

Känner mig rätt löjlig just nu, går omkring i lägeheten med ett par blöta strumpor i mina nya skor ihopp om att få dom att formas efter mina nu "halvt missbildade tår". Att jag har klänning och att mina ben ser ut att vara dryga 17cm gör väl knappats saken bättre.

Läste nyss på ericas
blogg att hon uppmärksammat att aftonbladet  idag hade väldigt mycket information om penisar på sin sida, bland annat så ska apoteket börja sälja sexleksar, men då försvinner naturligtvis "porr-framsidorna". Och då slog det mig, tänk vad skönt om man vill "klicka lite på musen" att man då bara kan gå på apoteket och köpa "verktyg", det tror jag på. Men undra vad den lilla gamla tanten som ska hämta ut sin blodförtunnande medicin tänker när tjejen bakom står där med förväntasfulla blickar på sin dildo.
Varningstexten: Varning för hjärtattack. Borde kanske införas.

På lördag, så ska jag och brudarna spela bingo, riktig bingo på bingohall, det ser jag fram emot.

nu blir det fika, matte och sova. Puss!

Favorit i repris...

När jag och min vän Hannah pratade om den här pinsamma händelse så sa jag att jag borde lägga in den som favorit i repris. Så därför, ni nya läsare, skratta tills ni pinkar på er..
Och Njut av hur fel allt kan gå för mig ibland..

Så fruktansvärt pinsamt.

Igår efter jobbet skulle jag åka in till stan och second-hand shoppa. Gick och rafsade ihop lite kläder jag skulle prova. Provade allt och skulle bara testa en klänning innan jag var klar.
Klänningen var från 40-talet och väldigt vacker. Den gled på kroppen , men när jag fick på mig den såg jag hemsk ut. Så då började jag att ta av den, och efter jag fått den över brösten så satt den där! Det spelade ingen roll hur mycket jag drog och stretade, den hade fastnat vid armarna. Eftersom jag var helt själv fick jag ganska snabbt lite panik och stor lust att gråta en skvätt. Till sist bad jag en kille gå och hämta någon ur personalen. Knallröd var jag i ansiktet när det kom en tjej, hon trodde att hon skulle kunna få av mig klänningen genom att dra den över mitt huvud, men ganska snart insåg hon att det inte skulle gå. Så där stod jag och kände mig som

" en fryst micrad falukorv som kryper ur skinnet."

Tjejen måste ha trott jag var galen, men ni vet hur det är. Man ser någonting snyggt och även om det är lite svårt att få på sig saker brukar dom ju kunna sitta bra när dom väl är på plats. Men inte den här klänningen. Och nehj- den var inte i en förliten stolek men stoleken i sig var liten eller så var den inte beredd på mina bröst och armar.

Jag fick helt enkelt säga så här till tjejen

-" Jag betalar mer än gärna klänningen bara du hämtar en SAX och klipper ur mig."

Så så blev det, hon fick klippa ut mig ur klänningen. Kan ni tänka er något så förnedrande?!

Men efter ett samtal med Hannah så skrattade jag åt situationen..........
Men usch vad jag skämdes då...
Nu måste jag även hitta en ny secondhand affär, för där kan jag ju aldrig visa trynet igen. 2006-maj-11 @ 17:16:41

Godmorgon..

Vårkänslorna växer i kroppen, man får så mycket energi av solen! Hoppas det räcker bara.
Trött är jag, men det kan inte hjälpas, nu blir det matteplugg och sen blir det till att jobba några timmar, men imorgon är jag ledig! Då har jag min sista behandling och sen är det bara skolan.

1½veckan kvar till provet...

Lite bilder...

image303
En bild från kick off festen med make up store. Jag hade fluga och var nöjd..

Under de gångna veckorna har jag träffat brudarna tjäder för diverse kaffe, lunch, och matträffar.
Jag har även haft en utgång med Fina-Sara som fyller 24 idag. Grattis...


Nu blir det film med Alex..
image308

Regnigt värre.

Idag regnar det i stockholm, men resterande del av veckan har ju varit fin så man får väl försöka stå ut.

I veckan har jag varit ledig mycket men ändå haft fullt upp.
Jobb, skola, fotvård, behandling och en het disskution med den fina, lunchning med damerna, stan-springande med fröken Rolén,shopping, mera fika, handledar träff på arbetsförmedlingen, lunch med syster, ut på make up store i solna mm.

I torsdag efter avslutat plugg åkte jag hem till den Fina för att mysa med honom, igår när han fortfarande låg och sov sprang jag mer på ica och inhandlade saker till lunchen som jag gjorde, det var uppskattat av honom att bara vakna, klä sig och slå sig ner vid matbordet.

Nu blir det jobb och sen blir det Tacos, melodifestivalen och Film med Hjärtat-Alex.

Hoppas ni får en givande lördag.Puss