Solrosbröd.

Imorse när jag gick upp provade jag att baka brödet en gång till, jag tyckte nämligen att det jäste lite dåligt igår, men det jäste lika dåligt idag, kanske för att degen var så liten, hur mycket kan 1/4 jäst egentligen jästa.



På fredag ska jag äta gooo middag och tills dess tänkte jag försöka ge mig på ett brytbröd, dom är goda och fina.

Kommentarer
Postat av: Kickan

Låter bra! Näe jag fick först tid i slutet på mars men det krockade med en stor tenta, och nästa tid jag fick var den imorrn. Lite trist att missa allt roligt under påsken, men Seriösa Studenten Kickan tycker att det ändå är bra för då slipper jag missa nåt i skolan! Hur länge sen är det du opererade dej?

2009-04-07 @ 23:31:25
Postat av: Anna / Frostrosor

Vad tråkigt och framförallt konstigt! Lät du brödet stå och jäsa i 1,5 timme i bunken innan du stjälpte upp det? Mitt sväller alltid upp mycket. Dubbelkollade även receptet som jag lagt ut och det stämmer.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback