Kalas i byn

Just nu sitter jag i mitt flickrum, som sedan sist jag besökte det har omvandlas till pappas raggarplats, här trängs pokaler från alla bilutställningar tillsammans med tavlorna på Marilyn Monroe och Elvis som jag om syrran målade för åtta år sedan. Nerpackade är tavlor jag målat föreställande mig och mina systrar, samt en tavla på min farmor, där hon dessvärre mer ser ut som en sur Royal Kvinna än min fina farmor.
I skrubben trängs mina kärleksdikter, med ord av så kraft att endast en kärlek vid 14 års ålder kan åtstakomma liknande.
 
Igår tog jag bussen från Sundsvall och entrade byn Bispgården kl.09,00 sen bakade jag rullrån med mormor, plockade 3 kg rödvinbär, promenerade i niporna med mormor och morfar, samt åt stuvade makaroner med mormors köttbullar till lunch.
 
Sen hämtade min pappa mig, och en timme senare var vi vid sjön och fiskade, eller jag fiskade, pappa satt i ett vindskydd och tittade på. Det regnade en del och ingen fisk, men jag fick iaf kasta lite.
 
Imorgon är det dags för Nettans 50 års kalas. Det ska bli kul att festa loss på Texas igen. Sist jag festade där gick det ju inte så bra. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback