Balkongbranden.

För ett tag sen hade jag och alex en balkongbrand hos oss. Ett par Ikea-ljus fick fnatt och började spraka som en mashall, (el hur det stavas), vi blev lite skräckslagna av det hela och jag bad alex att fota det hela ifall vi skulle skicka klagomail, ska verkligen ett par stearinljus bli så där`?

image176

Kommentarer
Postat av: josefin

idag ær ja på jobbet. sen ska ja hem och stræda upp lite før i helgen får ja fin besøk av min mamma.. =) och nej, stearinljus ska inte bli så dær.. de ær bara de av den billigare sorten som kan børja brinna så dær och de ær jætte farligt.. dærfør ska man inte køpa billiga jættepack på ikea.. de sa en sjukt tråkig och æcklig gubbe till mig førra veckan nær vi hade brandkurs på jobbet..

Postat av: Tina

Rusta ljusen är ännu värre!
Men men... och joooo jag har gått HR, men de är mest inspiration å ork som fattas, så då om nån faktiskt ger mig ett tips, som du, så känns de som att jag måååste prova=) Så tack och bock!

2007-09-26 @ 14:56:06
URL: http://tinawina.blogg.se
Postat av: Erica

Det spelar ingen roll, det där är en av dom vanligaste orsakerna till bränder hemma! När dom står så nära varandra så blir det supervarmt = en enda stor låga istället! (Nae jag ska inte bli brandman, vi hade brandövningar på skolan då dom berättade det där ;P
jag är en geek i know!

2007-09-26 @ 22:28:07
URL: http://crackhoe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback